Hunde - menneskets bedste ven i 100000 år

Tamhunde faktisk er tæt knyttet til gråulvene. For de fleste af os er stadig ingen åbenlyse ligheder mellem en Chiwawa i lyserød hund tøj og en sulten ulv.

Vi forstår godt, at nogle ikke nødvendigvis forstå, at nogle hunde acer på alle relateret til ulve. Men inden for hunde familien er der store variationer.

Gråulvene

Hunde - menneskets bedste ven i 100000 år

Alle hunde er faktisk en tamme ulv, selv om det ikke ligner ved første øjekast. Genetiske, der har fundet ud af, at der faktisk er gråulvene, der har givet anledning til menneskets bedste ven. Fossile fund understøtter også denne påstand, og der er bred enighed blandt forskerne, at der er gråulvene, der har givet anledning til dagens tamme hunde.

Vores tamhunder er således en underart af gråulvene, og de kommer i mange forskellige sorter og racer.

Hvor kommer hunde kommer fra?

Ja, hvor er menneskets bedste ven? Er de en gave fra Gud? Er de fra Mars? Måske hundene nogle muterede gnavere ...

mennesker ved ikke, at vores tamhunder stammede fra Hesperocyoninae , der døde ud omkring 15 millioner år siden. Hesperocyoninae har naturligvis også en oprindelse, nemlig Hesperocyon, men lad os ikke gå for langt tilbage i tiden.

Hesperocyoninae opdeler evolutionært set i to grupper: Caninae, der består af de moderne hunde dyr som ræve, ulve, sjakaler og vilde hunde.

Den anden evolutionære gren til Hesperocyoninae er den forhistoriske hyenoide hunde, som Borophaginae - det var virkelig monster hunde med skulderhøjde på op til 2,5 meter og en længde på 4 meter, hvilket ville have nogen sibiriske tiger til at ligne en sød og god skov kat til sammenligning - og i denne forstand er det måske godt, at det var de arter fra Caninae som i sidste ende ville blive menneskets bedste ven, og ikke skræmmende arter i Borophaginae gruppe.

Hvis du kan huske alt dette, vil du sikkert ikke have problemer med at huske, at tamhunden skyldes gråulvene, og det faktum, at vores tamhunder stammer fra ulven svar godt for de fleste. Imidertid forskere er endnu ikke enighed om hvilken underart af gråulv, at hunden nedstammer fra - ja, strengt taget, ville det være for meget at kræve, at du bør kende.

den tamme hund

Hundene har ikke altid været menneskets bedste ven. Længe siden, da hundene var ulve, og måske senere end, at så godt, så delte menneskelige og hund (ulv) nogle bytte. Sidste ende, folk lært, at et mere venskabeligt forhold til ulven / hunden ville være passende.

I løbet af få tusinde år, så har de to været temmelig gode venner, mand og hund. Vores venskab har også været en god tid. De to har nydt hinanden i mere end 100.000 år, videnskabsfolk tror.

hvor gode venner vi havde folk med hunde på det tidspunkt kan drøftet. Det domestiseringsprosessen troede, der begyndte på omkring 12.000, men med et kursus, der begyndte for mere end 40 000 år siden.

I Danmark Varanger hund et perfekt eksempel på, at vi Nordmændene har en lang tradition for at være venner med hunden. Dette var tilfældet før nordmændene var nordmænd, men den geografiske placering var, trods alt det samme. De fossiler af Varanger hund fundet i Syd-Varanger og er dateret 7000 år tilbage i tiden. Eksperter har vurderet, at dette er en hund med stærke ligheder til at lappe hunden.

Menneskets bedste ven?

Hunde - menneskets bedste ven i 100000 år

hunde har mange forskellige anvendelser. De er der for sin skyld, og denne faktor har været og mere vigtigt .. men i fortiden var fleste hunde til at tjene til deres plads i det menneskelige besætning.

Glem ikke, at mennesker har nydt godt af deres hunde på mange måder. I Kina spiser de hunde, men ellers har hunden havde andre nye funktioner end som fødevarer. Ellers har verden i vid udstrækning anerkendt hundens kvaliteter, og det har i tusinder af år sandsynligvis fungeret som en brugshund, mere end en familiehund.

bruge hund bruges til at hjælpe mennesker med at løse forskellige opgaver. Nogle hjælpe landmændene med at besætningen får eller andre husdyr, mens andre er servicehunde at hjælpe blinde til at 'se', eller de hjælper politiet til at overholde lov og orden. De er endda på hospitaler, til at afsløre kræft på et tidligt tidspunkt, cirkus som entertainere, eller gud bevares, i Kina på en tallerken med sovs.

hund har tidligere været en stor fordel at transportere folk fra A til B, hvor de sad med deres mammut-pels for deres tunge slæder. I dag, hundene flytte mere konkurranseinnstinkt end jagt instinkt, og er ofte mere bekymrede over at vinde Iditarod end transport fra A til B.

Hunde og mat

folk lægger i os alle former for usunde snacks og udstyr. Selvom du ikke kan pleje så meget om E-agenter og konserveringsmidler, der er visse forholdsregler du bør tage, når du føder en hund.

Nogle fødevarer og snacks, at folk spiser kan være meget farligt at spise hunde. Vidste du for eksempel, at druer og rosiner kan være farlige at spise hunde. I øvrigt (regelmæssig løg løg) ingen god mad til hunde, da det er direkte farligt for dem at spise det.

chokolade og typiske slik er ikke godt, måske farlige, også. Vi mennesker er heldige og privilegerede at få lov til at spise de gode ting, uden at komme i livstruende situationer som et resultat. Valnødder og kalkun huden er også betragtes som uheldigt og skadelige fødevarer til hunde.

Ellers siger det sig selv, at man ikke bør give hunden rottegift, kemikalier, maling, behandlet træ, og giftig plastik - men hundene kan finde til at smage de fleste, så hvis du vil kontrollere, hvad hunde er i så det kunne være en god idé at tage skal holdes i snor alvorligt, især når du er i snavsede områder med en masse skrald.

Hunde har ikke behov for alkohol, og det er ikke en god ide at sjenke hund på øl, selv om nogle synes, det er sjovt at se den fulde dyr. For dyret side så kan sådan en fugtig oplevelse være farligt. Vodka er ikke en god drink til tørstig hund, og med alle midler giver ikke øl brygget på humle, fordi hunde kan dø, hvis de får i humle.