Hollandsk gjeterhund

Holland Hyrdehund er en intelligent og alsidig hund, der bruges i dag, herunder politiet angreb hunde og vagthunde, såvel som familiehund og førerhunde.

Hollandsk gjeterhund fotos

Hollandsk gjeterhundHollandsk gjeterhundHollandsk gjeterhundHollandsk gjeterhund

Information om Hollandsk gjeterhund

Hollandsk gjeterhund Hollandsk Hyrdehund fås i flere varianter:

  • Holland langhårede hyrdehund
  • kort hår Holland Hyrdehund
  • STRI Hår Holland Hyrdehund


Hollandsk fårehund temperament og opførsel: Holland Hyrdehund (Hollandsk Hyrdehund) har en stærk beskyttelse instinkt og vil trives som en vagthund. Det er dominerende og kræver erfarne ejere. Men, det er meget let at rengøre, når du ved, hvordan man kan træne en hund af denne type.

retten til at have en ejer, men der er stadig intet i den måde, at det kan passe ind i familiens hund , blot det bliver NOK mentale og fysiske udfordringer.

Disse hunde er kendt for deres utroligt mod, og vil forsvare ejeren i enhver situation. Hollandske hyrde hunde er virkelig fryktesløse og modig.

Hollandsk fårehund er generelt meget energi, og skal aktiveres flere gange om dagen for at trives. Det har en enorm evne til at arbejde.

Det er et par problemer med temperament, og er ikke underlagt nogen tvang syndromer, og er også en relativt sund hund race på grund af, hvad man kunne kalde en liberal racens standard.

Ansøgning om Hollandsk Hyrdehund: Hollandsk schæferhunde, der anvendes af politiet i den vestlige verden, og som lavine hunde. Det er alsidig i brug, og er også velegnet som en vagthund, men det er sikkert kun en mellemstor hund, og kan ikke forventes at stoppe den hårde Hause kriminelle, når der er andre hunderacer, der kan gøre et bedre job, til trods for at disse hunde også bruges som vagthunde og angribe hunde i politiet som sjæfere.

Hollandsk fårehund se: skind sparker se mørk brun og sort. Det er muskuløs og langstragt, med en optrukken bug.

Hollandsk Hyrdehund historie: oprindelse hunden er ukendt, men det blev rejst i Holland. Den har en historie som en fårehund, men er nu mest bruges til andre formål, og det er en udbredt race rundt omkring i verden, til trods for, at det ikke er blandt de mest populære.

den engelske betegnelse for Hollandsk fårehund er hollandsk Shepherd

Hollandsk gjeterhund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Hollandsk gjeterhund. Skriv en kommentar om hunderacen.

hollandsk hunde siger: Jeg har to hunde, der er en blanding af hollænder og Border Collie.
Han er mest Hollender er meget forsigtige og sørge for, når det skulle være noget meget smart, men ikke så lydig for dem.
Men når det kommer til mad, så han er meget nærig, og deler ikke med sin bror.
Han andre er mere nærig over legetøj: p
Men gode hunde er nu begge :)
Jeg er meget tilfreds med denne race have min første hollænder, der nu er 3 år, og han er meget opmærksom og passe.
På kabinen, gik han bort i terrænet var gået en time og kom tilbage, han førte måde og var temmelig god til spor.
Han forstår oxo det meste af hvad du siger, og reagere på lyde.
Han er en god vagthund barks, når han hører lyden af ​​fremmede, det vil være nogle fremmede han sniffe dem stumper og stykker, før han accepterer..
Han havde også en lille hård første gang sin tidligere ejer sparkede og slog ham (Pretty bad).
Det har sat en lille mærke på ham, men jeg fik ham for omkring 2,5 år siden.
Nu er han ganske godt igen, men noget er stadig i ham.
Den gælder kun at have tålmodighed og hjælpe ham gennem dagen.
Første gang er i høj grad påvirket af livet for en hund.
Jeg er glad for jeg fik kongen, for vi har haft mange gode tider sammen, og flere på vej :) Jeg spekulerer på, om der er en forskel på ruhåret hår, kort hår eller langt hår hollandsk Shepherd.
være glad for at få svar
hund elsker, er der ingen forskell den korte hår og langhuret. bare pels. Ruhåret ikke bruges af politiet så meget som de to andre varianter, ved ikke hvorfor.
En smule sent kommentar, men ja, der er en stor forskel fra den langhårede og korthårede. Det er som at sammenligne Tervueren og Malinois.. Den samme "familie", meget forskellige bevægelser! Meget afhænger af de linjer, du vælger fra. Ingen forum for hollandske Shepherd i Norge, men du har f.eks www.hollenderklubben.com. Man bør virkelig læse omhyggeligt og se den korthårede, før man overvejer at erhverve en.
Kristin, Carmen, www, kristinix.blogg.no siger: Jamen, det er faktisk forskellen mellem de forskellige typer. Det lange hår er den blødeste mentalt. De korthårede brugte masser af politi og militær i Holland og Ruhåret er den sjældneste, men de har masser af kører!
Jeg leder efter en hund jeg kan øve lydighed. Alle kender om erfaringer med hollænder? Han har arbejdet sammen med blandt andet Aussie. Der er også en fårehund :)

Jeg savner min bedste ven siger: Havde en korthåret hollænder for et par år siden.
I 2005 Mchell døde af kræft :-(
Hun var kun to år, men var fantastisk!

Hun fulgte mig, hvor jeg var lærer og så venlig og god. Jeg var seks år gammel, da hun blev født på vores gård.
Vi havde to border collie og en rottweiler / australske sheperd hund, men det var Mitchell, der var min favorit :-)
Hun var så venlig og udominant mig, at syv-årige kunne undervise sine tricks. Hun legede med mig hver dag, og vi ville køre fra den vigtigste hus til gården. Da jeg var syv år, så jeg troede, det var for sjov på gulvet, hvor jeg sov. Jeg fortalte min mor og far, men de grinede bare ad mig og sagde, at der ikke er noget at være bange for. Michell rejste sig op og fulgte mig op ad trappen, som hun havde forstået, hvad jeg sagde! Hun lå med ordet på mit bryst og med en logrende hale, hun lå i sengen min lg jeg læste eventyr for hende. Hun hørte.
08.10.2012

Hollandsk gjeterhund siger: Hollandsk Shepherd er intelligent, loyal, stærk beskyttelse instinkt og trives som en vagthund. . Af natur, dominerende det, men når ejeren har hunds respekt, det er meget nemt at kontrollere og lydig, og på grund af dens betydning, det reagerer meget hurtigt på regelmæssige og konsekvente undervisningsmetoder. Hunden er ofte en "enkelt person hund", som er den mest loyale af en person. Men da familiens hund er legesyg, kærlig og aktiv.

Glat ensartet Shepherd er udbredt i Europa og USA som en brugshund, primært til politiet, selv om de i vidt omfang anvendes som rednings så godt. En af grundene til dette er, at de er mindre end den Schæferhunden og derfor lettere for føreren at samle op og bære med dem, når det har brug for det. Det mod hunden er legendarisk.

En glat ensartet Shepherd

En anden grund til hvorfor det bliver meget populær, er, at det ikke har været udsat for racistisk dyrkning på samme måde som en Schæfer. Hvordan det har undgået nogle af de sundheds-og temperament problemer, de har, herunder hoftedysplasi.
18.04.2012

Ikeas siger: Disse hunde er fantastiske. Jeg har ikke, men har set i udstillinger, og de er smukke og intelligente.
13.10.2009

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Hollandsk gjeterhund tror også at disse hunderacer var interessant.