Grosser schweizer sennenhund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Grosser schweizer sennenhund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Grosser schweizer sennenhund.

Grosser schweizer sennenhund fotos

Grosser schweizer sennenhund

Grosser schweizer sennenhund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Grosser schweizer sennenhund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Dna siger: Ønsker du at komme i kontakt med opdrætter grosser Schweizer bjerg hund :) Kan du sende en liste over opdrættere?

Er det aggressive? (Børn, salgsfremmende, små og mellemstore, kvindelige, mandlige hunde?)
Røyter partiet?
Gøer partiet?
Er den stor? (Hvor høj og tung er den?
08.10.2012

Grosser siger: Grosser Schweizer Sennenhund er et fremragende arbejdsmiljø hund, der traditionelt har været brugt som en gårdhund og vagthund for kvæg, men har også en række andre nyttige funktioner, ikke mindst som en slædehund og pack hunde. Racen siges at være usædvanligt persistente og meget energisk, men ikke meget hurtigt. Det har fremragende egenskaber som en familiehund, men er bedst egnet til en aktiv familie.

Racen er velegnet som familiehund (også for familier med børn), hvor den får godt med plads og kan være meget derude. Dette er en meget energisk og vedholdende hunserase at bruge en masse og udnytter ofte at trives. Den trives dårligt alene hjemme, men det skal bygges. Håret skal vedligeholdes på daglig basis.

Grosser Schweizer Sennenhund er en stor og kraftfuld korthåret hund molossertype. Pelsen er trefarvet sort og hvid brung. Hannerne kan nå en vægt på næsten 65 kg, mens hunnerne er som regel en masse mindre (især i massen). Skulderhøjden hos hanner er normalt omkring 65-72 cm og tæver ca 60-68 cm.

Sennenhunde er molosser mange kynologer tror nedstammer fra den antikke romerske molosser, som blev indført til Centraleuropa af de romerske legionærer i romertiden. I middelalderen var der en slags tri Molosser Schweiz, der gik under tilnavnet 'slagteren mastiff. " Denne hund blev brugt af schweiziske soldater i krig, og er sandsynligvis en efterkommer af de romerske kamphunde. Fra disse, formentlig så det første "Mountain Dog" fandt sted, men i hvilket omfang de kan betragtes som direkte efterkommere af det "slagterens hund" er usikkert.

Dr. Albert Heym blev i 1908 deltog i en udstilling i Schweiz, da det viste sig to hunde under øgenavnet " korthåret Berner Sennenhund. " Heym indså hurtigt, at det var efterkommere af det såkaldte "big schweiziske slaktermastiffer." Den store slaktermastiffen var på dette tidspunkt næsten uddød, men Heym opdagelse førte til den slags blev en Grosser Schweizer Sennenhund i den schweiziske stambokregisteret i 1909. Den første race klub blev dannet i 1912, mens det blev indledt et avlsprogram til at genopbygge det gamle land løb som en særskilt race. Den første racestandard blev offentliggjort i 1939.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Grosser schweizer sennenhund tror også at disse hunderacer var interessant.