Grønlandshund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Grønlandshund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Grønlandshund.

Grønlandshund fotos

GrønlandshundGrønlandshundGrønlandshund

Grønlandshund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Grønlandshund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: det var grønlandske hunde, de var de skiderikker, der har et barns liv på samvittigheden. egnet som slædehunde efter ansvarlige hundeejere, men gør Guds skyld, at de holdes under kontrol. Hvad med at forbyde alle navngivet Grønland hund? hørt meget negativt om disse skiderikker. Mindst 25 forskellige hunderacer har været involveret i angrebene resulterer i dødsfald i løbet af de sidste 20 år (på verdensplan). En af disse racer var en Pomeranian, bør vi forbyde alt hvad der hedder pomeranian også? Skulle en uansvarlig hundeejer ødelægge alle de ansvarlige?

Alle hunderacer kan potentielt dræbe et barn, og det var en tilfældighed, at det var grønlandske hunde, der havde så dårlig, at ejerne lader dem løbe frit rundt i nabolaget uden opsyn. Det skete for et par år siden var virkelig tragisk, men det var ejerens skyld og ikke hundens race.

Alle hundeejere har et ansvar for at opretholde god kontrol med deres hunde, og dette gælder for alle hunderacer.
o bertilsen sige, jeg mener nu, at Grønland hunden er den farligste race. Denne race er den, der har de mest almindelige genetiske egenskaber af ulve, der ikke er egnede kæledyr. et forbud mod Grønland hund havde været i hans sted.
snowfigther siger at bertilsen.
Det er en af ​​de dummeste ting, jeg har hørt, på hvilket grundlag kan du sige sådan noget. kender du racen? driver selv med huskies derblandt GRL hund. til, hvad jeg kan sige med sikkerhed, er, at bedre familiehunde du kan ikke, du vidste, at de polære racer først blev avlet som varme inuiit små børn. ja der dræber maskiner, der...
helt enig med sne fighter der! har endda vokset op grønlansdshund fra jeg blev født. nabo retriever er ti gange værre end min, i sandhed det er ejeren, der er ansvarlig.. men fra da vi havde vores første Grønland hund, har vi aldrig set en hund, der har været mere stabil og sikker på sig selv. er undtagelser med hunde med psykiske lidelser OL. selvom det er sygt. og Grønland hund er ikke den hund, der kæmper mest med det psykiske. største problem med de grønlandske hunde er hofte dysplasi. en frisk Grønland hund med art og nogle erfarne ejere er og kan være en stor familie hund, kræver en utrolig mængde motion!

det er den erfaring, jeg har personligt. andre er sandsynligvis både enige og helt uenig. delte meninger.
Jeg har hørt en masse negativt om køtere som o bertilsen :) hehe... altid nogen, der har hørt noget ettellerannet.. selv mala møtrik og Huskies men har aldrig hørt noget forkert om grønlandske hunde..
for nogle dejlige hunde! det er tilladt at importere hunde fra Grønland? Jeg ønsker at begynde opdrætte denne hund racen, men er ikke sikker på, hvordan det er med import?
TAH siger bertilsen, du tager fejl. Grønlandske hunde er bestemt ikke behageligt at argumentere med, men den ene, der får en Grønland hundekampe, har helt sikkert gjort noget galt.
Og til dem, der er interesseret i at finde ud af mere om racen: Søg dig til oplysninger, der ikke subjektiv og dommer bagefter. Grønland hund er ikke en hvermann hund, men for entusiasten. Ligesom Grønland hund har brug for motion, men også brug for klare grænser og konsekvent forældre (som gælder for alle andre hunderacer som godt).
Jeg har aldrig været bange eller bidt af en Grønland Hund, men snarere af "gode" hunderacer, der anses for at være egnet til unge familier.
Tagsten siger en inportere fra Grønland ja. Som hans herre så hans hund.
Hvad hunde ejer ønsker, og hvilke antagelser er kompetente og hund for en maxi malet gavn af hinanden? Måske ville det have været en slags "behørigt bevis"?
Vi har haft 2 til 12 grønlandske hunde i familien i 29 år-sammenlignet med 3% af børn børns venner mvennersvenner, gravhunde og foxterrorrer! Ville før påberåbe sig grønlænder end én af småhundene. Det er imidlertid vigtigt at kende deres hund, fordelene / begrænsninger og sociale systemer. Det er farligt at kategorisere noget tema. Jeg vil hævde, at Grønland hund er en menneskelig ven, instinktiv jæger og en altid truende fjende sdin nærmest besætningen. Hvem er pakken?
Har ikke engang erfaring med grønt land, men siberian. Konsekvent & Trim er nøgleordene: D Hvad er prisen for disse hunde?
Forsøgte lang tid at finde ud af det nu.
Af den måde enhver, der sælger dem? Hvad er prisen for disse hunde?
Forsøgte lang tid at finde ud af det nu.
Af den måde enhver, der sælger


frisk Grønland hundeejer siger: Jeg er ny Grønland hundeejer, og er meget glade hidtil. Har kun 1 hund og planlægger at bruge hende til sne ski, slæde trække, bære pack og god følgesvend og godt selskab for mig og familien! :) Hvad jeg har lært indtil nu er, at det er en meget selvstændig hund. Det er vigtigt at være konsekvent og socialisere din hund (især i betragtning af at jeg kun har én hund, er det vigtigt, at hun jævnligt får med andre hunde). De har også meget stærk jaktinnstinkt, så det er vigtigt at have kontrol over hunden.
Hunden er bare fantastisk, og jeg kan ikke vente, indtil hun er ældre, og vi kan gå på længere ture :) Min hund er meget let at lære. Så længe jeg har mad på mig, så hun gør hvad jeg beder hende ;)

Det er også vigtigt at inkludere mere tid du bruger på din hund, jo mere får du ud af det

Evi: Hvis du ønsker, Grønland hund så kontakt en opdrætter. Prøv at google "Grønland hundekennel." Eller du kan tage et kig på: www.polarhund.no
08.10.2012

Daniel siger: Grønland hunden ikke passer ind i en lejlighed og er nødt til at være langt ude hele året rundt. Den er bedst egnet som en familie hund i en meget aktiv familie, der ønsker at leve, så de kan have en stor hund kennel hund kan gå i når den ikke er ude at gå i skoven og bjerge.

Katte er livlige, loyal og omgængelig, gør det til en god følgesvend hund. Grønland hund har sin baggrund og oprindelse fra et nomadisk jæger og samler folk med lidt fast ejendom. Det har ikke udviklet sikkerhedsfunktioner og vil ikke være meget velegnet som vagthund. Det er sjældent aggressive over for mennesker og er meget glade for os alle.

Det kræver et klart hoved og tidlig træning. Det har en stærk gruppe af egenskaber og vil bytte i anledning opstår, men det er sjældent aggressiv overfor andre hunde. Det kræver masser af motion for at trives.

Oprindelsen er usikker, men kynologer og forskere har antaget, at den nedstammer fra mere østlige spids af hunde, formentlig med en baggrund i de nordøstlige dele af Asien. Denne teori understøttes af moderne forskning med DNA, herunder studier med kendt mtDNA foretaget af den svenske forsker Peter Savolainen. Sandsynligvis den første inuit bragte den med sig til Grønland, da de bosatte sig der i mere end 1000 år siden. Man kan derfor konkludere, at denne hund sandsynligvis tilhører vores ældste hunderacer og sandsynligvis hører til gruppen af urhundlignende tamhunder tættest beslægtet med ulve, som Akita, Alaskan Malamute, Basenji, chow chow, Siberian Husky og shiba 1.

Som navnet siger nutidens hunde nedstammer fra hunde, der var de første til Europa fra Grønland, hvor de har tjent som slædehunde for inuit i utallige århundreder. Der var grønlandske hunde, der førte Roald Amundsen til Sydpolen, gjort det muligt at Otto Sverdrups opdagelser i det nordlige Canada, og norske jægere og forskere, der arbejder i polarområderne. Den franske etnolog og polarforsker Paul-Emile Victor ( 1907 - 1995 ) præsenterer racen til verden i 1936, og fra de skandinaviske lande er således blevet bragt til verden, herunder til amerikanske kontinent.

Udseende, anatomi og fysik

Grønland Dog er stærk og muskuløs og har en meget stærk kort hals og en let rektangulær krop. Brystet er meget bredt og ryggen lige. Hovedet er kileformet og ulve-lignende, med en bred og let hvælvet skalle. Tydeligt stop, og en lige, bred næseryg. Tynde læber og ganske små trekantede opretstående ører. Halen er kort og tyk, og skal transporteres oprullet over ryggen. Muskuløse, stærke ben og stærke, temmelig bredt og afrundet poter.

Pelsen er tæt, lige og stiv. Kort på hovedet og benene, længere på resten af ​​kroppen. Tyk og lang på undersiden af ​​halen. Underulden er tæt og blød. Alle farver og kombinationer er tilladt, undtagen albino.

Hanhunde skal være mindst 60 inches i skulderhøjde og vejer som 30-35 kg eller derover. Kvinder skal være mindst 55 inches i skulderhøjde og vejer som 25-30 kg eller derover.

Anvendelse

Grønland hund er en typisk brugshund med særlige egenskaber såsom slædehund og pack hunde. Det har også vist sig at være en god jagt hund på sæler og bjørne. Det er super drevne og meget holdbare og hårdføre, og kan modstå både ekstrem kulde regn så godt. Det har fremragende egenskaber, som en familie hund i et aktivt miljø. Det er også ofte ses som en udstillingshund.

18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Grønlandshund tror også at disse hunderacer var interessant.