Groenendael

Groenendael er et af fire racer af belgiske, men er nu mere et familie-og arbejdsliv hund end Sheepdog.

Groenendael fotos

GroenendaelGroenendaelGroenendael

Information om Groenendael

Groenendael Groenendael temperament og opførsel: Dette er et Intellegent hund race, og derfor kræver mange udfordringer, mentale og fysiske opgaver. Som med Tervueren og de andre belgiske fårehunder er meget bekymrede for sig selv, og temmelig impulsiv. At det er impulsive, gør det ikke egnet til børn i familier, hvor en tidligere ikke vant til hunde, og især, hvor hundens ejer er uerfaren.

Groenendael er en opmærksom og til stede hunde, og det har en stærk personlighed, selv om det ikke er det mest dominerende hunderacer.

Den belgiske collie er temmelig booket over fremmede, men jo mere tillid til ejeren. Det kræver en stærk leder til at være en god brugshund.

Groenendael ansøgning: Den belgiske collie Groenendael er en alsidig brugshund, men det kræver disciplin at være en stor familie hund. Det er bedst egnet til erfarne hundeejere, der tidligere har haft en hund.

Det bruges i dag som et lægemiddel hund i politiet, som lavine hunde, men ikke så meget som en fårehund, på trods af at det var det, det oprindeligt blev avlet til . Det har imidlertid mange muligheder for anvendelse, og kan lære en bred vifte af opgaver.

Groenendael udseende: Groenendael har de samme funktioner som de øvrige belgiske fårehunder, med undtagelse af pelsen. Det er mørk / sort, og er en muskuløs hund, men ikke af de mest kompakte hunderacer. Det har et bredt bryst og en mave, der er meget smalle i forhold til brystet, men ikke hvordan man ser på, for eksempel, vis alder. Ryggen er stærk og halen er medium længde og dækket med langt hår, og det udføres rigtigt. Groenendael vejer 20-28 kg.

Groenendael historie: Nogle antage, at Groenendael stammer fra lokale mastiffer og skotske Deerhound, men ingen kender det nøjagtige oprindelse af racen, heller ikke for nogen af de sekund belgiske Collie.

I Belgien i slutningen af 1800 erne, at man ønsker at skabe en national hunderace, og når de overvejer en fårehund som landbrug og fåreavl blev en vigtig del af Kongeriget Belgien på dette tidspunkt. Det blev rejst fire forskellige sorter, hvor den sorte variant med den mest hår blev kaldt Groenendael Groenendael efter et slot i Belgien.

Groenendael kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Groenendael. Skriv en kommentar om hunderacen.

Inka siger: Groenendael er en krævende hund. De er vidunderlige familie hunde og kan bruges til alt. Vi har opdrættet i 10 år nu, og de 10-årige er ligesom hvalpe endnu. Vores datter laver Agility og mig med spor med vores hunde.

Efter nu mit andet Groenendael, en hann.Hadde en tæve at første hund, det gik fint. Supre hunde for en familie, så lidt aggression og stor tålmodighed med børn. Let at lære og komfortable. Har endnu ikke mødt en nervøs Groenendael, men nogle er ivrige og blive misfortolket. Nogle er på vagt over for fremmede, men ikke hvis du har forladt mødet forskellige mennesker fra "barndom" av.Konsekvent lederskab kræver, at alle hunde, har ikke fundet, at jeg er nødt til at være ekstra klar eller stærk leder. Kontakt norsk belgisk fårehundklubb at få navnet på de seriøse opdrættere, så du får en stor hund :)
Kari Har haft først en Terve-mand. har ikke haft hund før, men har trænet heste i 30 år. men dette avlshan var utroligt vidunderlige, venlige, loyale. var hjemme i 9 timer, da jeg var på arbejde (ikke anbefale) men havde ikke noget valg. Han var 9 måneder. da vi fik ham. aldrig et problem, når jeg kom hjem. Han lå i sin stol til at koste dem. glad, når ci kom hjem. aldrig ødelagt noget. Vi mistede ham, da han var 10. ville have den samme race igen, det var så en 2 år gammel groendal tæve. verdens bedste hund. ISTART meget skeptisk spec. mod mænd, men det gradvist forbedret. skrumper nu er hun næsten 10 år. Når tiden kommer, vil det være det samme løb igen. begge mine har været fra Kennell Fakaiser og ville elske at have en derfra igen, men det er stille, så hvis nogen har Kennell, er vi meget interesseret.
jeg har en Groenendael hund og hænge mig på påstande om, at de kræver erfaren hundeejer og kan fortælle, hvis både nerver og stress forbundet med aggression! Her er begge grænser, mental træning, motion og masser af kærlighed central og hund viser gode fremskridt. Noget jeg tror nok lært og ikke køre berettiget, han er en Shelter hund, så fortiden ikke er anerkendt.
Jeg har haft hunde i mange år, havde jeg Collie, der døde sidste år i starten af året. i juli sidste år fik jeg en Groenendael. Han er nu næsten 11mnd. må sige, det er en meget krævende hund, der har brug for en hel masse udfordring. Jeg vidste, at de var udfordrende, men ikke så meget som den jeg har derhjemme.. men jeg sat på et smil til at tænke igen vil gøre det. og udøve nogle vejr dag. og tilsætning af nogle kurser. og jeg ser en masse flere forbedringer i ham. Jeg prøver at være specifik, men den ene er en smule mere specifik end fordi de er temmelig håbløs til tider. sikkert, de ikke får nok opgaver. derefter, ligesom tæpper og tøj meget sjove.. men jeg elsker udfordringer og tage alle de råd jeg kan få. indsatser att han er meget mere rolig efter pubertetn. Jeg synes, det er anderledes i hver Groenendael til de farver, de opretter, har haft, og hvordan forældrene til hvalpene er. tror det har meget at sige om vejret til end hun. nogle er langt mere lempelige end andre. og mange er mere krævende. men det er ikke første gang hund tror jeg. Jeg Hadd hende i 10 år, før jeg har nu jeg tror, ​​han er virkelig krævende. men jo mere du arbejder jo mere du binde bånd til dem :) og jeg tror nåkk de er en af ​​de mest kærlige hunde, der går ann have :) og er meget god og har en tur. Mindst det er min. Han har aldrig stikker når vi går picnics.. min mening vil aldrig fortryde for at jeg fik rampen jeg har derhjemme :)
Vi har en groen dale er 1,5 år nu, og hun er en super familie hun. Lydige og venlige til børn. Kan lære hende alt og forme hende, ligesom vi vil. Vi har lært hende ikke at trække det legetøj, men snarere placere det pænt væk og ikke give pote, når hun får noget, fordi vi har mange unge børn i cirklen og ville ikke have hende til at ridse dem op, når hun beder om noget. Hun er meget dygtig til at fortælle, om nogen, men afslutningen når vi bevise i døren eller vinduet.
Da vi besluttede at købe en hund, gjorde vi det ud fra vores interressene: vandre i bjerge og marker, og de rolige dage derhjemme. Hun har vænnet sig til både og trives.
Hvad jeg får på er: dette er en første gang for hende begge, har vi ingen erfaring med hunde.
Alligevel lykkedes det at få en hund, der er mentalt sundt og behageligt at beskæftige sig med, så til dem, der mener, at dette ikke er en første timer, hun takes're forkert.
Held og lykke til dig, som du vil have sådan en hund eller allerede har en.
Min søn er lige blevet bidt af en belgisk Groendael. Det viser sig, at den samme hund har forsøgt at angribe flere børn i nabolaget. Det er skræmmende med disse hunde er, at de angriber uden varsel. Lige hurtig reaktion fra min søn reddede ham fra at blive knust i ansigtet, men hans arm blev såret. De, der har sådanne hunde skal helt sikkert vide, hvad de laver!
Til gavn for børn i nabolaget skal jeg bede om nok til at få denne person dræbt.

hvor mange timers træning, de har brug for normal. Kontakt opdrætteren og få god information om racen. Være parat til at gå en hund kursus med det. For en hvalp er hvile og ro lige så vigtigt som "uddannelse". Lydighedstræning er i daglig omgang med hunden. Vær konsekvent men mild. Dette talte om stærkt lederskab gør mig urolig. Vi indsamlede vores tredje Groenendael (mand kvinde) i går. Han kan nu allerede "sidde" og kommer, når vi kalder ham. Men vi ved, hvad vi gør, og vi bruger ikke "kadaver disciplin" eller "uddannelse" af den kvindelige. Vi gør ikke med familiens børn. De lærer ved at belønne, hvad der er ønsket og ignorere eller afbøje hvad vi ikke kan lide... Held og lykke med din hvalp
Har haft Groenendael nu i næsten 30 år. Først tæven var 15 og nuværende kvindelige 13 år i maj.
Vi har haft meget gode erfaringer med vores 2 tæver selv om begge har haft helt modsatte karakter og personlighed. Hun først var en virkelig god "familie hund" og nød både børn og voksne, men var også en rigtig god vagthund. En lidt for forhastede med andre hunde undtagen hans egen race og collie og Shetland Sheepdog. Skrækslagne torden og nytår raketter smække, men ellers godt temperament og stærk mentalt.
Nuværende tæve er det mere "wimpy" type, til tider stædig som et muldyr, men mere lydig end hun først, da vi gik hvalp klasser med hende, elsker andre hunde og alle mennesker der kommer for at besøge, kendte og ukendte. Hendes nervøsitet er et minus (lyntorden, skud, raketter og andre "høje" lyde får hende til at skjule, fortrinsvis indvendige væg :-).
Ellers er hun en meget venlig og kærlig familiehund, men har visse begrænsninger med hensyn til klo-klip eksempel, hun skulle dopes når hun bliver krigeriske og aggressive.
Understøtter mig, hvad vias og siger, at det betaler sig at vælge en opdrætter med omtanke.
Har bemærket, at nogle Groen Selv formler har været overgearet typen ved hjælp af grundig uddannelse, og det ser ud som om ejerens raseri overvæltes i hunden.
Vi har været meget mild, men besluttede at "dressur" og fik to venlig og kærlig belgiere. Jeg synes, det er en masse nervøse vrag af denne race.. Hver Groen Selv formler jeg har set har været nervøs.. Hvad er det tro? dårlig avl måske.. ligesom alt andet.

Har elsket hunde siden jeg var lille, men det var da jeg var omkring 5 år at jeg begyndte at masser af ture med hunde osv, så har de gode erfaringer med hunde. Hold på at udforske Groenendael race bit.
-Så tænkte på om der er en masse pleje med pels?

Det kræver en masse øvelse, fortrinsvis op til fem timer om dagen, men kræver ikke helt så meget.
Pelsen skal børstes mindst to gange om ugen. Det bør have meget at gøre, det er så intelligent og hvis det har lidt at gøre finde kærligheden til noget selv, og det kan føre til ballade.
Der er også en stærk hund, der elsker sin egen og vil gøre alt for at beskytte ham / hende.

Groen Deal er ikke første gang hund, men har brug for en erfaren ejer, der forstår at tage sig af en krævende hund. Jeg har en aftale Groen pige, venlige dagen lang, men Gud for et job, men nu er hun er ti år og endelig stille. Hun får tre eller fire timer med forummet hver dag. Undtagen mandag og torsdag, når ingen er hjemme på det tidspunkt. Det vil sandsynligvis være en lerurven næste gang, ligesom vi havde før vi fik dette :)
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hey hey. Jeg vil bare sige, at jeg fik en masse info om Groenendael på denne side. Det hjælper virkelig mig med den opgave jeg har i skolen. det er en vidunderlig familie hund. Godtlyndt og spillede næsten hele sit liv. Hurtigt, kan lide i vand og kan anvendes til tekkhund, pack hunde.
Meget trofast ven til at have med ham. Altid glad, når de kommer hjem.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en mandlig Groenendael på 11mnd og sandsynligvis synes, det er en ganske stor forskel mellem kvinder og hanner.Tispen jeg havde før, omend en Terve var ikke nær så hårdt som dette krabaten.Et fast lederskab er absolut nødvendigt og en masse mental træning / udfordring og naturligvis store doser kjærlighet.Mange hævder, at hæve en bælg er som at balancere på en meget tynd line.Man bør ikke være alt for hårdt, da det skræmmer dig, men fast og konsekvent er et must. Er også enig i, at det ikke er egnet som et første hund.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en kvinde ved 7 måneder og har aldrig haft en hund før. Jeg har tre børn og hunden og børnene er fantastisk sammen.

Mange var skeptiske, at jeg fik denne race, da jeg ikke har erfaring med hunde. Det har imidlertid vist sig at være enklere end jeg troede.

Nu kan jeg træne denne hund meget, og vi er på udkig efter 4-5 timer om dagen. Men hun havde ingen problemer med liggende inde det meste af dagen, da jeg var syg. Lidt sludder det, men som med andre hvalpe. Stjæler sokker og ruller toiletpapir. Men det er alt.

Lærere hurtigt men at lære så hurtigt skyld, hvis vi ikke er konsekvente nok. Er del i bevogtning dem og læg mærke til, at hun er på vagt over for fremmede. Men vi har arbejdet med, og det er forbedret.

Jeg har ingen problemer anbefale denne race til en familie, der har mulighed for at lægge ned nogle arbejde i form af lydighed, sporing, etc. Når denne race trives bedst. Er det ikke aktiv, da dette ikke er en race man skal tilegne sig.
08.10.2012

Tore siger: Belgiske Hyrdehunde har en kraftig og muskuløs, let langstrakt, men ikke tung build. Hovedet bæres højt og stående stive trekantede spidse ører. Brystet er moderat bredt og dybt, og Bugen er let optrukken. Ryggen er lige, bred og kraftig. Halen er middellang, kraftig ved roden af ​​halen, og bør ikke være bøjet eller skæv. Hannerne er ca. 60-66 cm i skulderhøjde, tæver ca. 56-62 cm. Vægten er normalt ca. 20-28 kg, afhængig af køn.

Groenendael har en lang solid sort frakke med krave omkring halsen og lange hår frynser langs bagsiden af ​​benene. Racen kræver en vis pleje, men en sund kost rig på olier bidrage til en skinnende og mere let-pleje pels.

Det er oprindeligt en hyrdehund, og det stadig har sådanne egenskaber, hvis det er uddannet til dette, men i dag er det mere for familie-og arbejdsliv hund og matematik. Det er en god og alsidig brugshund og er en god familie hund for folk med erfaring.

Belgiske Hyrdehunde er generelt nogle angst, alle kendsgerninger og impulsive, men det bidrager også i høj grad til racen reagerer på stimuli. Den er vågen og opmærksom, og har ofte en stærk personlighed. Ofte, meget kærlig og tillidsfuld over for deres ejere, men måske lidt mere skeptisk og reserveret over for fremmede. De er ofte meget energisk og utholdne, og ofte kræver en rimelig mængde af motion og udfordringer for at nyde det maksimale. Belgiske Hyrdehunde bør ikke have hård behandling, men de gør som en stærk leder.

Vi ved ikke hvad, der er dannet grundlag for de Belgiske Hyrdehunde. Nogle tror, ​​at de nedstammer fra krydsning mellem europæiske fårhunder gamle, andre, at de er resultatet af lokale mastiffer og hjortehund. Sidstnævnte blev importeret fra England til en sådan Belgien i 1200-tallet.

I slutningen af 1800-tallet opstod i mange lande en interesse i at skabe nationale racer. I Belgien, var der dengang store flokke af får i landet. De blev gennet af fårehunde, fuld af lyst til at arbejde og udholdenhed. Disse hunde havde en næsten identisk anatomi og størrelse, men store forskelle med hensyn til det ydre.

I 1891 inviterede professor A. Reul, ansat ved den veterinære institut i Cureghem i Belgien, hyrder og ejere af sådanne hunde til et fælles møde, for at danne sig et indtryk af hunde med henblik på at etablere en fælles national belgisk fårehundrase. I begyndelsen var det 1/1 uenighed om de forskellige variationer, men vi endte med at dele hundene i 3 sorter defineret af hårtype, korthåret, langhåret og ruhåret. Farverne var først betydning, nogle år senere. I mellemtiden skabte Club du Chien de Berger Belge.

I en 898 / 1899 blev det besluttet, at racen skulle have defineret farver. Den langhårede all-round blank variant fik navnet Groenendael efter slottet af samme navn. Ejeren, en opdrætter ved navn Nicolas restauratør Rose var der. I mellemtiden, det kongelige palads i Laeken navn ruhårede aske / aske blonde sort, som blev kaldt Laekenois. Det er uden tvivl den sjældneste af dem. Den korte hår sort, hvilket kan være både sort og gul-rød i fortiden, skal nu bare være gul-rød og har sort maske. Det blev opkaldt Malinois, efter Malines distriktet. Kun få år senere, i 1907 var så 4. variation godkendt, først af Berger Belge Club. Det var en langhåret rød-brun med sort variant befragter og sort maske. Det blev kaldt Tervueren til placeringen af den samme navn. Det havde nemlig en brygger i lang tid været avl af disse hunde.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Groenendael tror også at disse hunderacer var interessant.