Greyhound

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Greyhound hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Greyhound.

Greyhound fotos

GreyhoundGreyhoundGreyhoundGreyhoundGreyhoundGreyhoundGreyhoundGreyhoundGreyhoundGreyhoundGreyhoundGreyhoundGreyhoundGreyhoundGreyhound

Greyhound kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Greyhound. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Har to mynder og en Saluki.
Worlds hurtigste couchpotato passer rigtig godt!
Masser af energi og leg på turen, og veeeeeldig rolig inde!
Elsker at ligge og putte på sofaen eller på en god blød pude og sove magtpositioner er en hel stil studie!
Let at træne, villig til at lære og nysgerrig.
Den perfekte hund, hvis du spørger mig! Der vil aldrig være andet end mynder og Saluki her i huset!
De smukkeste, festligste og mest afbalancerede hunde jeg nogensinde har ejet!
08.10.2012

Mikke siger: Greyhound er en rolig og velafbalanceret hund, der passer godt i de fleste familie situationer. Det kan synes en smule stor for mange, men det er normalt en meget stille og tilbageholdende hund, der ikke gør meget ud af indersiden. For udlændinge kan det virke lidt fjern og uinteresseret, men det er sjældent dominerende og territoriale. Som gæst i huset, vil blive hurtigt accepteret, selvom det kan tage nogle minutter, før den vil lade kæledyr med. Det anses for god med deres egne børn, men kan ikke lide at have alt for meget støj omkring dem. Det er derfor bedst for familier, hvor børn er vokset til at være stor nok til at forstå og respektere de behov, denne hund har.

Hvis din kost er korrekt, skal du ikke forvente meget pelspleje. En gang om ugen er generelt tilstrækkelig. Racen er også nøjsom i deres kost, betragtes størrelse. Hverken uddannelsesbehov er skræmmende, selv om myndighederne oftest udøver både en masse, og ofte er tilladt. I vinteren den har brug for som en god, varm hund frakke på, at det er ud fra under vores hjemlige forhold. En sådan et tæppe skal beskytte godt i lunge regionen og ingen af ​​parterne.
18.04.2012

Hunderacer gæst siger: I dag betragtes Storbritannien som både oprindelses-og oprindelsesland for denne race. Vores første viden om den type vi får, men fra de gamle ægyptiske kongelige grave Tutankhamen, Amenhotep II, Thutmose III, dronning Hatshepsut og Cleopatra i det gamle Ægypten, men der er grotte tegninger, der viser de greyhound-lignende hunde fra mere end 8000 år siden.

Romerne fik denne hund fra kelterne i oldtidens Gallien (svarende til nutidens Frankrig ). Det kom derfor til England alle i 40-århundrede e.Kr. Derfra næste eksporteres til fjerne lande som Persien og Kina, men det nok fik sin endelige form af den engelske. Moderne forskning har fastslået, at dagens mynder på ingen måde er en gammel hunderace, som mange har troet. Affinity med ulven er fjernt forhold til greyhound typer Afghan Hound, azawakh, Sloughi og Saluki (betragtes som den ældste myndighed). Faktisk en nylig undersøgelse, at greyhound er langt mere nært beslægtet med Shepherds end med disse myndigheder og ulven (Heidi G. Parker et al 1, 2004.)

Mange tror, ​​at navnet Greyhound kan stamme fra den sætning gamelsaksiske ligetil, hvilket betyder godt eller smukt, kan ingen sige med sikkerhed. Der er også usikkerhed forbundet med typens oprindelse. De gamle romere mente, at hunden kom fra de trans-alpine regioner i Gallien, og gallerne, selv troede det kom fra det antikke Grækenland (jf. navnet græsk hund, som også kan være oprindelsen af navnet Greyhound). Men det er mere sandsynligt, at den type opstod i det store åbne landskab af Orienten. Derfra er det derfor formentlig blevet spredt sig til vores del af verden, gennem de mange vandringer gennem tiden, men præcis hvornår og hvordan de har ikke meget viden om. Den type har været forholdsvis konstant i flere tusinde år, selv om racen, der ikke er meget gammel.

Om tilladelse til at være, er en stor greyhound hund. Hannerne er normalt omkring 71-76 cm i skulderhøjde og kan veje op til 40 kg. Hunnerne er normalt 68-71 cm høj og vejer glade. 5 kg mindre.

Greyhound er en kraftig, høj og langstrakt hund med generøse proportioner. Det er glat og muskuløs, og har en lang hoved på en lang hals og tørre, godt tilbagelagte skuldre. Greyhound er en typisk sprinter, og som sådan en mere svulmende muskler og eksplosive end de fleste mynder. Brystet er dybt og rummelig krop med en hvælving af noget parti. Bagbenene er meget muskuløs og kraftfuld. Pelsen er kort og glat og kommer i mange forskellige farver og kombinationer. Både brindle og såkaldt polka dot (parti farve) er tilladt.

Dag er to typer greyhound. Den ene har vi i Norge er avlet til deres kropsbygning kvaliteter og er ofte højere og slankere bygge end dem, der er avlet til deres kvaliteter som racing hunde. Sidstnævnte er som regel mere kompakte og har en endnu mere eksplosive og svulmende muskler.

Greyhound er en typisk gruppe af jæger og blev hovedsageligt brugt til jagt på rådyr og harer i Europa. I dag er det først og fremmest kendt som en kærlig familiehund og en fremragende væddeløb hund. Det er også et populært udstillingshund hele verden.

En veluddannet greyhound kan nå en tophastighed på mere end 70 km / t og betragtes som verdens hurtigste hund. Det er en typisk sprinter, der kan eksplodere i hastighed og kraftutfoldelser, men det mangler udholdenhed. Ingen anden løb bruges mere til hundevæddeløb end Greyhound. Denne hund sport er "big business" i lande som USA, England, Spanien og Australien, hvor betting er tilladt, men måske ikke altid den bedste race. Pure racing hunde synes glad for at være mere kompakt og mindre i statur end de hunde, vi kender fra Norge og andre lande, hvor denne sport er ikke særlig udbredt.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Greyhound tror også at disse hunderacer var interessant.