Grand danois

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Grand danois hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Grand danois.

Grand danois fotos

Grand danoisGrand danoisGrand danoisGrand danois

Grand danois kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Grand danois. Skriv en kommentar om hunderacen.

mona siger: Vi har besluttet GD No.4. Det er seks år siden, vi mistede den sidste. Der var sådan sorg i huset, hvor TASS ikke længere lød, vi aftalte, at vi næppe ville bære sådan sorg igen.
Heldigvis, at alle de gode minder med tiden trænger, sorg endelig frigivet. Det er sandsynligvis ikke gået mange dage mellem hver gang, der er nogle GD-oplevelser og unde overkommelig GD indfald taget frem. Vi husker og griner hele tiden over en kop kaffe. Husk? Var det der? Hvem var på den tur?

Meget af vores familie fælles historie er forbundet med GD 1,2 eller 3

Når bestemmelse er nu gjort for at opnå en ny firbenede ven, vågner nye forventninger og en enorm glæde for hvad der ligger forude.
Hvordan vil hun være? Vil hun være som nogen af ​​de andre tre? Nogle ejendomme har ønsket endnu bedre.

Livet er dejligt, når man kan ligge ned indtil de er bløde hund og kigge ind i venlige øjne.
08.10.2012

indiana siger: : Til dem af jer, der fodrer en Grand Danois, at du er nødt til at vælge den mest nærende rådighed huske. Meget fedt og protein, plus nogle fiber. Uanset alder, bør de ikke være golde, billige typer foder. Jeg anbefaler vom og hundefoder el Norwegian polar.Jeg har en hvalp 4.5mnd, han vejer nu 50 kg og er 68 cm høj. Jeg bruger en lille proplan præstation itillegg der drys maten.Min hvalp spiser næsten to kg mad om dagen. Voksne kan nå op på 4 kg om dagen. Ønsker du gden din gonna være sulten, så gå ud og udøve den sliten.Skal garanti du at API'er, skal du huske at gøre det hver dag og flere gange om dagen. Når du får en hund, der spiser, hvis ikke så er det sickens :) Great Dane er ingen gneldrebikkje.Husk også, at det bør hvile cirka en time efter et måltid.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en grande på 9 år. Han er den bedste ven og følgesvend. Ikke mindst, han er fantastisk at have i huset, da han generelt er på deres faste pladser i huset. Ideelt set vil han være tæt på dig, og mangen en morgen vågnede jeg op med en brummende hund ved min side. Kan han sidde på skødet har han elsker det. Kan virkelig anbefale denne race. Men der er altid et men. På grund af sin store størrelse, er det vigtigt at træning og dressur. Du vil ikke have en 80 kg virrehund! Desuden vil jeg fraråde at have en grande i et hus med masser af trapper. The Grande er lidt ligesom en ko. Det går lige op nogle trapper, men ned kan præsentere udfordringer. Især hvis der er trapper med "huller" mellem trin. Vi må bære vores grande ned ad trappen, når vi besøger mine forældre, som har sådan en trappe. Der havde vi de to tidligere gran ender vi havde også.
Desuden har vi fundet, at forbi en Grande ikke er let og kan opnås. Selv om vi har et højt uddannet én, som tager kommandoer, der er nemme at annullere (vi altid gå med vores gratis), er der sjældent nogen ønsker denne store "dyret" på tour. Og vi skal besøge nogen, de forsikrer sig ofte på forhånd, at vi lader hunden blive hjemme. De er blevet så allergisk! Mange forældre er desuden opmærksom på, at vi holder hunden i snor og elsker at det er, når de passerer. Mærkeligt, at disse børn er bange for hunde! Den kaster også nogle voldsomt, og hårene skal ofte fjernes med en pincet, og derefter på "sy" dem i tøjet.

Grand danios er som sagt tidligere den bedste, men overvejer du få en, være forberedt til "ulejligheden" de fører, og elske dem lige så meget for det som for den vidunderlige hund han er! Når en storslået, altid en Grande!
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Socialisering og miljøuddannelse er meget vigtigt for (næsten) alle racer, men især når vi taler om så store og stærke hunde, GD.

Flere hanner sammen er generelt ikke anbefales, men du har stor chance for at få det til at virke, hvis det er aldersforskellen. Jeg vil stærkt opfordre dig til IKKE erhverve en mandlig at nå, hvis du har en på 10 måneder. Jeg kan næsten garantere, at der vil være problemer, når den mindste når puberteten og begynder at udfordre de ældste.

Hvis du har to eller flere, så det anbefales at have enten 1 mandlige + hunner eller kun hunner. Nogle racer er undtaget fra denne regel, men med GD, så det har en tendens til fungerer godt. Men der er store individuelle forskelle, er det nødvendigt at have i tankerne.

Destruktiv hunde = hunde, der keder sig eller lider af separationsangst. Mao. hunde har brug for opmærksomhed og brugte hovedet. Ud over at udøve, naturligvis. Der er mange fine aktivering legetøj, du kan købe for dette.
08.10.2012

ina siger: Grand danois er den største hunderace, kun nr. 2 Den irske ulvehund er den største race. Men det sker, at en GD er syg stor og havne i Guinness rekord bog. Hvornår er den store Irsk Ulvehund. Men det er få og nogle hunde.

Til Tigerpuz.
Min erfaring med GD er, at det kan tygge på de fleste ting, men hvis du starter fra, at han ikke kan tygge på og give ham noget han kan tygge på, så lære dem hurtigt. GD er en smart hund der tænker og bruger hovedet.

Til pita.
Dette kan variere. Min GD er venlig mod alt og alle, selv den dominerende hannhuder. Han kommer til mig og klager over hans ubehag. Men kender en GD mand, der ikke kan være blandt andre hanner. Så mit råd til dig er. Socialize hunde, så tilig som muligt med hanner og hunner. Når hunden lærer fra spillet hvordan man kan være sammen med andre hunde.

Alle hunderacer har brug for uddannelse lydighed. Og det er smart at arbejde fra dag ét. Budgivning vil sandsynligvis være at få husren. Hvor meget og længe et tog kan variere efter race og hund, der spænder fra 10 til 30 minutter er normalt for en hvalp at træne før det bliver træt. Men når hvalpen bliver træt i hovedet, så er det nok træning for nu, og han har brug for en pause. Når hunden er træt mister fokus og det bliver optaget og motion. Så er det bedst at tage en pause for en træt hund kan ikke være ulejlighed at lære, og du vil kun bære unødigt.
08.10.2012

quest siger: OI som har hunde, hvordan de er med andre hanner? Er det meget besvær kjønnsaggressjon? Jeg kunne ikke tænke på en enorm bæst på 80 kg, der kæmper med andre hunde... Har haft en tæve (blanding af Grand Danois og mastiff, og hun var ikke meget behageligt at mødes med andre kvinder). Kunne godt forestille mig en Grand Danois som den næste hund, men gerne vil undgå sådanne problemer, når jeg jeg har flere venner og familie med hund. Håber nogen kan svare
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en mand, gul Grand Danois på 10 måneder, han parrede i sidste uge med en brindle tæve 20 måneder, helt fantastisk at se. Vi betragter en kamp til, så der vil være hvalpe tæve nok, vi vælger en hvalp i stedet for penge.. være Manden. Skal siges, at vi vil have 2 små børn til to fuldtidsjob. Hermann som grand is mit navn er en ordentlig gnaver, til bamser, puder, sko, vægge her er ødelsgt, går tigge han Shophan, ugh! Men vil han sandsynligvis vokse fårn håb.. nogen der har erfaring med 2 Great Dane??
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hundens fordøjelse er organiseret i, at det først og fremmest for at spise råt kød, rå knogler og indmad, animalske ingredienser. Kroppen vil derefter udnytte næringsstoffer fra disse produkter langt bedre end fra vegetabilske ingredienser.

I naturen er maden altid rå, og hundens ernæringsmæssige indtag er således tilpasset denne. Raw food er tilpasset hundens fordøjelsessystem med de rigtige enzymer til at fordøje og optage næringsstofferne i de fødevarer.

Varmebehandling af animalske råstoffer reducerer næringsstoffer og gør dem vanskeligere for hundens fordøjelse. Nogle nyttige enzymer forsvinder og ben er næsten ufordøjelig når kogt eller stegt. Kogte / stegt knogler bør ikke gives til hunde!
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en vidunderlig GD dreng på omkring 4 år. Han er rolig, elsker børn og andre dyr, både store og små :-)

Han er nem at træne, og det blev gjort på ingen tid svish at lære ham at gå pænt ved min side uden snor / kobling. Han er så tydeligt nysgerrig andre hunde og katte, men forbliver i mig, uanset om hunden gøer og jamre ;-)

Så jeg vil sige, at det er en smart og føjelig race. Men ikke den bedste for at holde kommandoen til at sidde stille, indtil du siger, det er okay at gøre noget andet.

Derefter besvare nogle af de tidligere spørgsmål:
En GD normalt koster mellem 8-12000kr.

En GD har brug for lidt motion / fitness, da det har et højt stofskifte. Men får ikke meget motion / aktivitet, som mange mindre hunde. ca 2 timer vandretur er fint for en voksen GD. De få og trim, når du træner med den, og når det bliver kontrol på egen hånd. GD'n er god til at bremse den aktivitet, hvis de føler, at det er nok. Vær forsigtig, at det ikke bliver for meget motion, før det er fuldt vokset, omkring 3 år. Fordi der i vækstfasen, er det vigtigt, at benene og muskler fra udviklingslande ordentligt. Hvis det bliver for meget motion / aktivitet under vækst kan føre til hofte-og ledproblemer. Må ikke udøve for meget agility (lydighed) første år, så kan det være for meget for hunden at tænke igennem, og når det bliver mentalt træt. Vil du bemærker det, når hunden har fået nok. Når det er bare svært at træne. Så du skal ikke bruge mere en 10 minutter ad gangen 2-3 gange dagligt. Det holder massen vise første år.

En GD ikke brug for et stort hus at boltre sig i, kan det gøre fint i en lejlighed ok. Men masser af plads i huset og i haven er en stor + så klar :-)

Når det kommer til mad, så jeg anbefaler Vom & Dog nr. 25 Der er en 20 kg sække, pølser fra 500g til 5 kg. Der fungerer som der er råt kød blandet med fisk. Behovet derefter 2 måltid en dag om 30Gram kilo hund. Derefter 1,8-2 kg kød for en voksen GD på ca 70 kg. Husk at afrime og give kød ved stuetemperatur, IKKE køleskabet ringede. Kaldet kød sænker hundens kernetemperatur og kroppen kompenserer at metabolisere maden for hurtigt til normal temperatur af kroppen. Anbefalet råt kød til alle hunde, fordi alle stammer fra Wolves og kødædere. Pellets eller tør, om at er ok, men indeholder for meget grøntsager og aske.
Min hund kan ikke stå pillerne, så han bare diarré.

Når du ved, at råt kød er det bedste (min mening), så du tror nok pris. Men får ikke ellevild. Det er ikke så dyrt som det lyder. Jeg køber omkring 3 poser af 20 kg i månen derefter betale lidt over $ 900. 300kr for lidt over en 1 sæk 20 kg. Det koster ofte 800kr for 5-15 kg tørfoder. Så der er ikke meget ekstra for hunden at leve godt.

Det vil handle en GD bor mellem 6 og 9 år. men med råt kød jeg kender nogen, der har haft en GD, der blev 17 år gammel. Noget at tænke over, tror jeg.
08.10.2012

Yvone siger: Great Dane er en race, der vokser meget hurtigt, og derfor har brug for særlig omsorg og tilpasset ernæring under væksten. Det er ikke rigtig voksen, indtil det er ca. 3 år gammel og skal oplades især da det vokser mest. Utroligt nok er lige så store hunde ikke kan lide meget gammel, så man kan ikke forvente en levetid på lidt mere end 10 år.

Great Dane betragtes som den roligste af alle de mastiffer, og er ikke så svært at vedligeholde, som du måske tror. Det er meget selvsikker, blid, venlig og rolig, især omkring børn. Det har et stabilt temperament og forskelle sjældent. Racen betragtes som en god familiehund, også for familier med børn. Det er normalt ikke aggressiv, men det kan fortælle, hvis nogen trodser sine advarsler. Det kan være noget mistænkeligt med fremmede, og vil beskytte sin ejer og hans familie og ejendom. På grund af størrelsen er det især vigtigt at begynde træningen tidligt og konsekvent i indlæring af rutiner såsom at gå pænt i snor. Det er også brug for regelmæssig motion.

Great Dane er en kvadratisk hund med enorme proportioner. Racen forener gennem sin noble udseende statur, styrke og elegance i en stor, stærk og velproportioneret fysik. Hovedet er fint mejslet, lange og smalle og nuværende udtryk i fuldt omfang. Udtalt stop og veludviklet øynbrynsbuer. Bred næseryg og en dyb firkantet snude. Hovedet bæres oppe på en lang, muskuløs og tør hals med en buet hals linje. Ryggen er kort, fremtrædende forbryst og buklinjen godt optrukken. Bred og let rundet af noget parti. Stærke, muskuløse ben og runde poter med meget kompakte buede tæer. Halen skal nå til haseleddet og er sat højt og bredt på basen. Når hvilser halen bæres hængende i en blid bue. Når det bevæger sig hurtigt eller ivrigt støttet buede lidt opad.

Pelsen er tæt, kort, glat, tæt og glansfuld. Det kan opdeles i tre farvegrupper: gule og tigret, harlekin og sort og blå.
Gul: Lys til dyb gyldengul, sort ønskede maske. Små, hvide aftegninger på bryst og tæer uønskede.
Brindle: Ground farve fra lys til dyb gyldengul, med sorte og helst glat og sprød striber. Sort maske ønsket. Små, hvide aftegninger på bryst og tæer uønskede.
Harlekin: Sort og hvid plettet (såkaldt tigerdogge). Ren hvid grundfarve, helst uden hår, med sort maling pletter med uregelmæssige konturer fordrevet jævnt på kroppen. Grå eller brunlige pletter uønskede
Sort: Paint Sort, hvide aftegninger tilladt. Der er også såkaldte manteltegnet (kappe), hvor den sorte dækker kroppen og hvide kan vises på næse, hals, bryst, mave, ben og halespids er også hvid bundfarve med store sorte pletter (flad hund).
Blå: Rent stål blå, hvide aftegninger på brystet og tilladte fødder.

Hunde skal have et minimum skulderhøjde på 80 cm og vejer ofte op til 70 kg eller mere. Kvinder skal have et minimum skulderhøjde på 72 cm og vejer normalt 50 kg eller mere.

Great Dane er i dag først og fremmest en stor, stabil familiehund, men den har også en bred vifte af brugshund egenskaber, f.eks. som en vagthund eller træner hund. Det er også i stigende grad at ligne udstillingshunde.
Oprindelsen af denne hund er både kontroversiel og usikker, men de fleste synes, det er en efterkommer af de mastiffer fønikerne bragte med sig til Europa, senere de nomadiske persiske Alans - deraf italienske navn Alano. Navnet betyder Great Dane Great Dane, men de fleste mennesker i dag enige om, at denne hund har lidt i dagens Danmark at gøre. Både Georges-Louis de Buffon, og Carl von Linné fandt imidlertid, at det var dansk, men dette kan være relateret til Danmark tidligere dækning at gøre. Racen anses for at være tysk, så det er et åbent og ubesvaret spørgsmål, hvorfor navnet Great Dane er blevet suspenderet af det i nogle lande. Fra 1880 har det officielt navngivet Deutsche Dogge i Tyskland, som også menes at være deres nationale hund.

Mange kynologer har betydet, at dagens hund er en efterkommer af en nu uddød hund kaldet Danziger Bullenbeisser og nogle gode jagt hunde, der nedstammer fra højspændingsledning dannet mastiffer. Andre mener, at det har de blodlinier store mynder, især Greyhound, som er krydset med den engelske Mastiff. Oprindelsen kan vise sig at være en blanding af disse, du ved, at i England blev krydset en slank og hurtig blanding mellem den engelske Mastiff, Greyhound og sandsynligvis enten Irsk Ulvehund eller hjortehund. Typen var aldrig populær i England, men en række af hunde blev importeret til Europa, hvor den tyske litteratur beskriver dem som "Englisch Dogge". Det er hunden refereres til, når det hævdes, at såkaldte strømlinede form mastiffer blev krydset med den centraleuropæiske Danziger Bullenbeisser. Sidstnævnte menes at stamme fra den tidligere Danzig, nu Gdansk i Polen.

Det siges, at i middelalderen var der to forskellige sorter af denne hund, som derefter burde have været kaldt alaunt, en mindre og en større. Den mindste variation var hurtig, strømlinet og kraftfuld, og det blev mest brugt til jagt sikkerheden af vildsvin og ulve og bjørne. Den største variation var meget tungere, mere kompakt og blev primært brugt som vagthund. Det brugernavn alaunt bidrager til at styrke teorien om, at hunden typen kan have været en efterkommer af Alans bragte hunde med dem, men du kan ikke tale om en Grand Danois. Det er imidlertid kendt, at den såkaldte bullenbeissere eksisteret i mindst to typer, daniziger Bullenbeisser og Brabant bullenbeizer. Den tidligere var den største og en lokal variant af dette burde også have været kaldt bärenbeisser. Sidstnævnte skal være i overensstemmelse med tyske kilder være blandt oprindelse bokser.

Ny teknologi og moderne videnskab har lært os, at tingene ikke altid er, hvad vi troede. Den svenske forsker, Peter Savolainen, har for nylig opdaget, at vi nok er nødt til at revurdere både oprindelse, alder og tilhørsforhold mange af vores racer. Great Dane kan sandsynligvis har eksisteret i 1600-tallet eller før, men man kan næppe tale om en homogen race før meget senere. Sandsynligvis det blev endeligt formuleret indtil udgangen af 1800. FCI besluttede i 1937 at racens standard skulle tilhøre Tyskland.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Grand danois tror også at disse hunderacer var interessant.