Gordon setter

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Gordon setter hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Gordon setter.

Gordon setter fotos

Gordon setterGordon setter

Gordon setter kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Gordon setter. Skriv en kommentar om hunderacen.

Dni siger: Jeg har haft gordon i næsten ti år og kører meget jagt. Min gamle tæve er nu 12 år gammel, er i god form, men kan ikke vente med at få hende i for evigt. Så jeg antager som en voksen gordon, fortrinsvis en tæve. Med mig får hunden godt, så bliver det langt eventyr i skoven året rundt.
08.10.2012

Ina siger: Min første gordon døde efter 11 års voksende gammel hjerte.Nå vi startede med Gordon Setter no.2. Han er 8 måneder gammel og er en smuk, venlig og venlige hund.Han er gået i "vuggestue" dag dato. uge fra ca.3mndr alder, der skal socialiseres med andre hunde og people.I gå gå med ham i skoven omkring. 2 timer om dagen. dag. Min hund er slank, sund og fit, og elsker andre hunde og people.They eneste, der er ikke okay med hunden er, at han altid vil ride de andre hunde, både hanner og hunner. Jeg blev rådet til at lave en kemisk kastraksjon hunden. Den blev gennemført et par dage siden.Så stadig at se, om det hjælper. Han er ikke desto mindre en god hund og en stor tur og jagt følgesvend.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi fik en Gordon Setter tæve omkring 1 år før jeg forlod hjemmet. Det er verdens mest vidunderlige hund, hun er altid munter og kærlig over for os, aldrig det mindste tegn på aggressiv adfærd. Den eneste ulempe af racen for mig er, at det kræver en masse øvelse, og den tid, du gå på jagt med det.
Vores hund er meget kraftig, og min far er mindst 1-times eftermiddag tur med hende hver dag i skoven, hun er rolig og afslappet derhjemme. Hun har utrolig glæde, når hun bliver frit løb, og en awesome følgesvend.
En velopdragen hund, selv over mig og min søster, der ikke har været så konsekvent som min far. Det var ham, der havde hende i dressur og er manager / operatør. Men hun er stadig lydigt over mig og min søster. Vi kan tage hende overalt, og hun er ikke nervøs eller genert. Hun er ikke så interesseret i at få at vide nye mennesker og hunde, ligesom mange andre hunde måske, men ikke fordi hun er bange, hvis nogen ønsker at kæledyr hende, vil hun bevare roen og vente, indtil de er færdige med det.
Dette er en hund type, som jeg vil anbefale i den stærkeste og varmeste, men kun for dem der er villige til at give det nok motion. Glæden ved livet vores hund udviser, når hun kan udfolde sig i naturen, bør ikke fratage dem. Jeg leder efter hunden nu, men jeg ved ikke, om jeg er i stand til at give en Gordon Setter nok daglig motion, og det er den eneste grund til jeg ikke vælge gordon setter. Ellers udforskning var forbi.
2009/04/06

Torsen siger: Har haft Gordon setter i over 30 år nu. Min første gordon kvinde var 16 år gammel. Fantastisk wise hund. Og smuk, uholdende og kærlig. Aldrig aggressiv, ser lys og dejlig patient med ejeren. Den storslåede gordon dreng jeg har nu, er kun 2,5 år-ikke hans skyld, at jagt erfaring er spinkelt. Det vil gøre def. efteråret! Og en tegning hund!
Den tidligere havde hjerneblødning mens jagt på plateauet (Finnmark) for tre år siden. Jeg var i tvivl om, hvad race jeg skal vælge?
2010/07/18

Thorstein sagde: Vi har en næsten 3 år gammel Gordon Setter mand, og det er den ideelle hund for "sporty" familier, der kan lide at gå ture i skoven og på bjerget.

Han er adræt, smart, lidt stædig og har brug for klare budskaber, venlige, kærlige med små børn og meget tillidsfuld.

Alle hunde har et personligt præg, er ikke nødvendigvis typisk for racen. Det er derfor vigtigt, at du ser en hvalp med sine søskende før beslutningen træffes.

Med en Gordon Setter du gerne gå til en 15 min. frisk luft i morgen før arbejde, så nogle sjove efter arbejde, og derefter en halv time - timers jog / cykeltur - mindst 5 dage om ugen. Hvis du administrerer det, får du en hund, der er sund, glad og fredelig hjem.
2010/04/12

Bjørg sagde: Har Gordon setter nr. 5 i rækken (1 han + 4 drenge). Smukke dyr med absolut karakter - ingen "lignende" enkeltpersoner. Bare en skam, at det bliver sværere og sværere at komme ind i en jagt jorden (medmindre man er proppet med korn). Hver morgen it ride (ca. 2 timer og lege med en Leonberger, herunder morgenmad). Eftermiddag og aften. Barnebarn, han bruger både hest dukker og legetøj udstilling. Awesome.
Så vi håber på en høst, der bringer fuglen i posen.
2011/05/30

Erlend siger: Jeg har ingen GS, men en ES. Men jeg skriver her :) Jeg er 19 år gammel og er vokset op med en p ES derhjemme. Denne oversætter har en mor og en far, der er meget god leder, sund og hurtig. Så en hund med gode gener. Min hund er godt opdraget, men bliver aldrig brugt til jagt. Hunden har ikke fået masser af motion under normale, men til tider meget skov ture og fjeldture. Der har aldrig været en stress fohold til at udøve og hundem har udviklet sig til en "familie hund." Dyr er omstillingsparate. Min hund er tynd, sund og fit, meget glad og boblende. Ligesom en kommentar til øvelsen, og de mennesker, der frygter, at øvelse vil stoppe dem kjøe race. Alt er muligt ;) Det skal siges, at jeg har et stort ansvar med turgåeing på mine gamle dage, ifølge hans samvittighed. Men hunden er i tip top stand, og være glad...
08.10.2012

Mikke siger: Gordon sæt er en hård og sej race, som kræver masser af motion for at trives maksimalt. Det er stille af natur, anses for let at håndtere og være god med børn. Personer fra familier med stærke jagtinstinkt kan være lidt grov. Pelsen kræver normal vedligeholdelse, men skal undersøges regelmæssigt for flåter og mider og lignende.

Gordon sæt ( FCI # 006) hører til de ældste stående fugl hunde vi kender, og som sådan formentlig opstod i Skotland, alle i midten af 1500-tallet. I de senere år racen alle blevet stadig mere populært her i Norge.

Gordon sæt er kulsort med særlige områder af mahogni - eller kastanje på fødder og underben, næse, hals, og to pletter på brystet. Desuden. En plet over hvert øje Et lille antal af hvidt på brystet er tilladt. Usædvanligt nok, der er røde Gordon Settere (ikke at forveksle med den irske Setter ), født fra normale farvede forældre. Gordon Settere er kendt for deres dådyrøyne som kan være vanskeligt at modstå tiggeri. Pelsen er lige eller let bølget.

Gordon sætter en typisk jagthund og en fremragende fugl hund, men kræver tålmodighed med sin ejer i opplæringensperioden. Den søger ofte ikke så omfattende som de andre settere, men anses for at være dygtig og energisk, og det vil være særdeles godt rustet til at jage ryper i skoven, men også Grouse i bjergene. Det er også den perfekte familiehund, især for folk, der elsker at rejse en masse i naturen.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Gordon setter tror også at disse hunderacer var interessant.