Foxterrier

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Foxterrier hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Foxterrier.

Foxterrier fotos

Foxterrier

Foxterrier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Foxterrier. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Foxterrier kommer i flere sorter. En variant er ruhåret, og den anden med kort hår. Kendetegn er de lange baglemmer forhold til forbenene, og naturligvis lang snude. Tricolor har været almindelig farvekombination her i Norge, men også begyndt at bringe flere ingefær-farver (ikke sort, men kun brun-hvide pels), har set nogle af disse på hundeudstilling, selvom det ikke er så almindeligt.

Foxterrier kan godt bruges til jagt, såsom grævlinger og ræve, men bruges oftest som en familie hund. Virkelig glade og livlige hunde dette! Perfekt til dem, der gør agility / hundesport, foxterrieren har meget energi i det. Hund Den version af Duracell bunny, kan jeg roligt love dig. Valg fox terrier kan ikke være skuffet.

Personligt kan jeg godt lide udseendet af det med kort hår bedst (det er hvad jeg har). Ruhåret er også nice, men tror ikke der er så stor forskel mellem de to, bortset fra, at frakke.
2011/04/01

JT siger: Min første hund var en fox terrier-glat hår.
Det er en meget livlig og glad hund, der har brug for masser af motion og stimuli.Ikke en første hund.
Det kræver en fast hånd, ikke egnet til familier med små børn.
Kræver næsten ingen grooming, men kaster en masse.
God vagthund!
Racen er meget modig og en fremragende rottehund.Husker engang tog den korte stop af en rotte, der var på naboens trappe, tog det præcis 1 sekund, så rotten var død race lever længe, ​​mine næsten 15 år, men det var plaget af kronisk furunkulose, havde jævnligt at vide. for behandling, ikke tolerere fugt på hans poter.
Det var også eplepsi i sin alderdom.
26/11/2011

Heidi J sagde: Jeg har en 4 år gammel glathårede Fox Terrier (Fox Terror eller som vi gerne sige :)) har haft familie hund vokser op, men dette er min første hund, jeg har haft alene. Det har været virkelig virkelig fint, men bemærke, at hun har brug for en bestemt leder til at opføre sig ordentligt.

Hun er fuld af energi og elsker at lege.. masser partier! Vi gå vandreture lidt nu og ned og spille en del indeni. Det har været meget rart. Hun har netop gnavet på en pude med perler, da hun var alene hjemme, men det er alt. Da jeg købte hende, jeg hørte fra bekendte, at dette var et løb, som ikke kunne lade off bly, da det ville sandsynligvis holde sig til træet og muligvis kunne være der i flere dage, hvis det fandt en hi eller noget lignende.
Da hun er blevet ældre, har det været muligt at droppe hende i skoven, da hun er blevet mere lydig. Det er også vigtigt for os hundeejere og stole på hunden.. så jeg har sikkert været lidt fejt at prøve! Man kan ikke forvente at have en hund, der aldrig gør noget forkert :)
Hun er helt lydig, men kan gå lidt lang foran os, hvis der er andre mennesker eller andre hunde. Alt i alt er det rart at have hende løs i skoven.

Hun er lidt skeptisk af natur, så måske det er en del af forklaringen, ved jeg ikke. En af mine venner havde en mandlig Fox Terrier, og han løb ud af døren, så snart han fik chancen.

Hun er også nysgerrig... overhovedet! Når jeg kommer hjem fra butikken, vil hun miste posen og lugt, hvis jeg har noget i min hånd, skal hun tjekke ud, hvad det er. Hun vil også være overalt. Når jeg vasker mit tøj til at gå på toilettet!, Når jeg er nødt til at rense standen og lignende. Hun virker som en hund, der værdsætter "besætning" og hun kan lide at være sammen med og tæt på mig / os hele tiden.
Hun elsker at putte i sengen.. vælter, strække og gnide ansigtet til mig og omkring sengen. Om vinteren hun elsker at sove under dynen om morgenen fotspenna og jeg kan vågne op med hende ved siden af ​​mig med et ansigt af dynastiske.. Hun er så underligt, men det er den sjoveste hund jeg kender og kender :)

Jeg bemærker hun kan lide at være i et varmt miljø og gode tykke gulvtæpper. Om vinteren hun kan lide at ligge ved pejsen mens jeg rakte et tykt tæppe til hende forude.
Når det kommer til børn, kan hun være lidt ru når hun får ophidset, men hun har været fantastisk med et barn i familien, siden barnet blev født. Barnet er nu år. Det lader til, at hun ved, at hun skal være forsigtig.

Hun dulmer ned betydeligt med ca. 2 år, og der er nogle gode også. Alt i alt en kjemepfin hund :)
2012/07/08

Sophie siger: Ligner mi ruhåra foxejente Heidi!
Meget ens! Elsker at spille og få masser af ture!
Hun elsker at komme løs og snuse til alt!
Hun læser navnet Wilma og hendes bedste ven er en romersk gade hund ved navn Shrek.
Hun er meget lydig, men lært de tricks temmelig langsomt. Hun forstod lidt og var helt ked af det. Hadede at sidde stille. Nu, hvor hun er seks år har hun bare ligge på sofaen og bare relaxe helt.

Hun er en hund, der er stille og pludselig er der en bombe, der er eksploderet ud. For når hun spurter rundt i huset og gøen. Og når vi kommr at tjekke hun står midt på gulvet med tungen hængende ud :) Godjenta for Mom
08.10.2012

Ine siger: Oprindelsen af foxterrieren er både kontroversiel og uklar, men det sandsynligvis nedstammer fra små og mellemstore terriers og lignende hunde, der fandtes i landet i 1500-tallet og fremefter. White Terrier kender du først til fra et maleri udført af Sawrey Gilpin (1733-1807) i 1790. Pitch af hunden, der ejes af oberst Thomas Thornton. Igennem 1800-tallet den type opdrættet for deres jagtegenskaber chikane på den røde ræv og vildsvin og grævling.

Smooth Fox Terrier deltog i Englands første udstilling i 1859, men racens standard blev første gang udgivet i 1876. Dette blev også den første racen klubben blev etableret der. Ruhåret foxterrier først dukkede op i ringen omkring 20 år senere!
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Foxterrier tror også at disse hunderacer var interessant.