Foxhound

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Foxhound hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Foxhound.

Foxhound fotos

Foxhound

Foxhound kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Foxhound. Skriv en kommentar om hunderacen.

hunter siger: Desværre avles ikke disse hunde i Danmark. Du skal nok til UK, jeg da skal du få en eksemplarisk Foxhound, hvor de bruger det til rævejagt. Canada har også en god Foxhound. Jeg har også hørt, at der er nogle der kører rundt med Foxhound i Finland, men er usikker på, hvad kennelen navn.

Foxhound er en sjov "køter". Har set en film på youtube hvor 100 stykker af denne race skal fodres før Joint Venture. De er veluddannede og venter fint, indtil de modtager et signal fra hund-at de kan spise, så er det frotsing :)

Er der Foxhound opdrættere i Norge? Jeg elsker disse hunde og vil have mig til at bruge dem til grævling jagt.
08.10.2012

rævejagt siger: Foxhound, engelsk Foxhound også kaldes, er støvet med fremragende egenskaber som jagthund, men da denne race er en typisk chikane flok jægere og jagt sikkerheden er forbudt i de nordiske lande, har det aldrig været særlig populær i denne del af Europa. I England derimod, har det været populært blandt aristokratiet, som i vidt omfang har brugt den til såkaldt parforsejakt den røde ræv. Parforsejakt, dog blev forbudt ved lov den 18 november 2004 i England og Wales, med virkning fra den 1 Februar 2005. Racen er velegnet som en meget dårlig følgesvend hund og har brug for meget motion, men det er venligt.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Foxhound tror også at disse hunderacer var interessant.