Flat coated retriever

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Flat coated retriever hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Flat coated retriever.

Flat coated retriever fotos

Flat coated retrieverFlat coated retriever

Flat coated retriever kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Flat coated retriever. Skriv en kommentar om hunderacen.

Inger siger: nu har jeg min 3 flat.det er også min rase.Ingen problem og aktivere den, men lige så vigtigt at lære det, at det ikke bør gøre nogen ting.når min hund giver en gøende lyd fra dem er der er altid noget hun ser, eller hvad hun skulle have taget, men det er så hun ikke holder for den.viktig og kender signalerne i et fladt og fra sig selv til mig da leder.Da det er altid glad og ivrig det er nemt og overse, signalerer det giver det virkelig generet jeg aktivigtet nåFlaten ofte gabende + hale, når den beder ro.følger ikke signalet kommer hurtigt i rødsonen.flat er voldsomt nysgerrighed og kan være vanskelig og komme i kontakt med, når det ser Intet spændende, er det vigtigt som leder og gøre sig synlig (på en morrsom og dyrt) enorm besætning afhængige og sjældent undslipper fra flokken.Dette er bare en god og venlig løb ;))))
08.10.2012

nils siger: Vi har vores første flat-tæve, der nu er 9 måneder. Vi har næsten ikke haft nogen problemer med hende på trods af, at dette er vores første hund. Hun er ikke kræsen, men er lang tid i og sove i løbet af dagen eller aftenen. Hun er meget social og elsker at være sammen med os eller andre mennesker og hunde. Hun kan være en smule "deperimert", hvis hun ikke har fået at lege med andre hunde i et stykke tid (2-3 uger), men det er nok fordi vi har fået hende ind i regelmæssig kontakt med andre hunde. Det eneste, der er virkelig hårdt for hende, er at blive ladt alene, mens vi er på arbejde. Vi har fået nogle til at passe hende nu, og har praktiseret en masse at være alene, men hun kan ikke håndtere mere alene tid end 2-3 timer. dag. Når hun bliver virkelig stresset og ked / gøer en masse osv. Dette er også den eneste, der har været svært. Hun elsker søksøvelser og skind, amatør smidighed i stuen osv, ski (vil ikke endnu, men jeg vil snart), osv. Ca. en times tur plus en lille mental øvelse er nok om dagen, og nogle kos :-)
brug flats passer med motion, ikke meget ikke lidt
de er vidunderlige familiehunde og er nemme og uddannet. Jeg har en selv. De behøver ikke meget pelspleje, men skal få daglig motion og mad viser, at det trives. hunner kan Roemmers under loepetid. dette er Vänligt SAA passer godt på dem.
Har haft fire kvinder og to flatter.To hanner.Herlig gemytt.Energiske, lykkelige, sociale og kosete.Katt, vel.Alle vores fladere elskede at skræmme kattene op i trærne.Men verden, så masser af glæde, de gav os. Den sødeste hund finns.Den perfekte familie hund.
08.10.2012

Danile siger: har en flad nu, det er helt fantastisk. overflade vant til din daglige rytme. På de "byttet" det væk ved at gå masse hele tiden, vil det naturligvis gøre det, men hvis du tager det en lille tur hver dag kan være nok, tage din hund med på aktiviteter, og du kan se dig er menneskets bedste ven

Jeg vil blot sige, at Flat Coated Retriever
Er virkelig sød at slags. Jeg kender en hvalp, og det er virkelig Sod... Når jeg bliver stor, jeg har også en hund

Det er bare denne race for mig! De er meget specielle, og perfekt dejlige. Ud over en fantastisk personlighed flat'en en utrolig smuk og elegant hund. Det er meget intelligent, elsker at løse problemer og til at arbejde sammen. Med den rette træning fra en tidlig alder, vil ikke flat'en Tradewinds. Tænkning er vigtig. Dette er ikke racen for dem, der er væk på arbejde hver dag.
08.10.2012

Linea siger: Til dem af jer der ikke har haft en flad, men overvejer at købe en!
Har været flad siden 1983 og venter Flat nr. 7 ind i huset i juni. Det vil kun avle for mig.

Da jeg nu havde i alt 6 Fladere, jeg har lidt erfaring med racen. Fælles egenskaber for mine hunde:
Glade belægning;-næsten. Kan blive forstyrret, hvis de ikke får at være sammen med mennesker, som de er meget sociale.
Ingen af ​​mine fladere og fladere ved jeg har været nervøs, men uden den rigtige træning / uddannelse, de kan være Tradewinds. (Se nedenfor)
Behøver ikke mere motion end andre mellemstore racer, men har meget god mental praksis som søgning, finde legetøj, behandler osv og andre aktiviteter, som de kunne bruge hovedet.
På grund af racens aktivitetsniveau, er det næsten et "must" til kurser og andre former for dressur træning. Klikkertræning jeg bruger i uddannelse, og det er en form for motion, som er meget sjovt for mig og hundene og meget effektiv. (Så råd: Go klkkerkurs, så træning skal læres, for det at være effektiv)
Det vigtigste er ikke at få en "kræsen" hund, er at finde "knappen". Hunden skal bare lære at slappe af. En Flat er altid på, hvis du lader det får chancen. Så kan det være kræsen. Så vær forsigtig, når du beslutter, at det skal være nemt, så du skal ikke blive fristet, hvis hunden kommer og vil lege eller være passive og vende ryggen eller være gå i seng. Det er hunde, der kan nemt blive ødelagt af aktivitet, hvis du spiller med dem hver gang de ønsker at spille. Så lad det være stille perioder i mellem. Hvis du undlader at være i overensstemmelse med dette, hunden forstå, når det er tilladt med aktivitet, og når det nytter ikke klynker. Så vil det falde til ro.
På grund af den kærlighed aktivitet og er så social, er det en nem hund at få megen glæde, uanset hvad du vil gøre med din hund.
08.10.2012

daniela siger: Vi havde en hund i 14 år. Utrolig smuk hund. Hun var utroligt venlig og kærlig. Vi kunne have hende gå ud til sig og sprang op på håndtaget af døren, når hun skulle ind. Men hun elskede at blive optaget på turen. Hun var lidt aggressiv over for katten, men jeg tror, ​​det var selv fra da hun var hvalp. Ved en kat overfaldt hende som en hvalp. Verden smuk hund, der er en god familiemedlem
08.10.2012

kk siger: Har min anden Flat. Giant Hunde er glade og energiske på en vidunderlig måde. De arbejder utrolig godt i familien og er prime jagthunde. Min hund er en "ulv" for at finde fugle i krattet, tæt skov og krat. Har endnu ikke tabt eller skudt væk fugl efter jeg startede Flat. Top hund tilrådes kraftigt.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: tror, ​​at flad coated retriever er en smuk hund! Vi tænker på at få os en hund, og er faldet helt flad pels. Må ikke planlægger at bruge det som en jagthund eller fugl hund. Kender ikke nogen, der har det, men hele tiden får at vide, at det er en meget krævende hund og kræver en enorm mængde motion. Nogen, der ville komme med erfaringer? Meget interesseret!
08.10.2012

Grinda siger: Det menes, at både Newfoundlænder, irsk setter og pointer har spillet en vigtig rolle i udformningen af denne race, men dette kan bekræftes med sikkerhed. Det er sandsynligt, at Labrador retriever krydsede i én gang. Det skønnes også, at St. Johns hund har ydet et vigtigt bidrag i starten.

Racen blev første gang fremvist på en udstilling i 1860. FCI anerkendte alle i 1935. Racen skulle have været en regelmæssig brugshund under Første Verdenskrig. Til Norge kom i 1912, hvor Lorenz Bruun i Tønsberg importeret en tæve med det klingende navn "Bevisoptagelse Gendanel." Han burde have brugt det flittigt til andejagt. Men det gjorde længe før det blev en hastighed løb i Norge. I 1970'erne, var imidlertid i færd med avl, og i bakspejlet, har racen etableret sig meget godt. Det er nu blandt de mest populære hunderacer.

Udseende, anatomi og fysik

Flat Coated Retriever er rektangulær i krop og ligner en krøllet coated retriever, havde det ikke været for forskellen i pels type. Brystet er dybt og ingen af ​​parterne kort og bredt. Halsen er moderat lang og bør ikke have løs hud. Hovedet er lang, kraniet lange og flade. Stærk kæbe. Næsepartiet skal have samme grundfarve som pelsen. Ørerne er små og tæt ind til hovedet. Halen er moderat kort og slidt lige, men må ikke transporteres over ryggen linjen. Pelsen er tæt og fint og så enkelt som muligt over hele kroppen. Det er vandafvisende. Farven skal være sort eller lever brun, men også gule hvalpe er født - disse kan ikke tildeles på almindelige udstillinger. Tidligere, gule hvalpe som regel dræbt, men i dag er det almindeligt at sælge disse familie hunde. Ideel højde for hanner er 59 til 61,5 cm, mens hunnen skulle være 56,5 til 59 cm. Vægten er normalt 27-36 kg for hanner og 25-32 kg for kvinder.


Flat Coated Retriever er en meget dygtig retriever til fuglejagt. Det har således altid været for den jæger til regn, men i dag er det mere skal betragtes som populær og god brug og familiehund. Det vil have en god lugtesans, og er klart den hurtigste af reteriverrasene.


Flat Coated Retriever er en smuk, sej, livlig, aktiv og meget energisk hund, der er velegnet til aktive familier. Det anses for god med børn. Det er generelt glad, venlig, venlig over for alle. Racen er meget glad for vand og de fleste af racen er normalt dygtige svømmere.

Pelsen skal plejes regelmæssigt. Sæben bør ikke vaskes oftere end absolut nødvendigt af hensyn til de vandafvisende egenskaber.
18.04.2012

FlatLover siger: Flatcoatede er ligeså kærlige som deres snuder er lange;-)
15.11.2011

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Flat coated retriever tror også at disse hunderacer var interessant.