Finsk lapphund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Finsk lapphund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Finsk lapphund.

Finsk lapphund fotos

Finsk lapphundFinsk lapphund

Finsk lapphund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Finsk lapphund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Jeg havde finsk Lapphund. Han var 5 år gammel, og det var et problem, da vi fik ham. Ligesom alle andre han ikke stå med de tidligere ejere. Vi fik ham, fordi ejerne havde et barnebarn, og det gjorde Bob (hunden) jaloux :-( ejerne mente, at med nogle ældre børn det ville sandsynligvis være okay. Jeg var 9 år gammel på det tidspunkt. Bob adlød mig, og sov under min seng. Han knurrede hvis nogen forsøgte at komme tæt på sengen, mens han var der. Han trak min ski, og vi havde en stor tid. Han var en drøm hund... eller, for mig i hvert fald... et par måneder senere, han forsøgte at bide min søster. Han ødelagde huset, selv når vi ikke var hjemme. Han kunne ikke være alene... Han blev sat på at flytte, og vi fik ikke hunden efter det... Det var 4 år siden, og nu stemmer far, at jeg kan få en hund!
Jeg vil have finsk Lapphund igen, havde Bob ikke afholde mig, for mig, han var perfekt! Han havde kun menneskelige placeringer fejl... Vi forsøger igen, han var bare en hund, der handlede på vej... Jeg passer en anden hund meget ofte. Det er et labradoodel. Han hører også meget godt for mig (det er ikke pral ;)).
Jeg kan se, at den finske Lapphund er en meget flot løb. Vil forsøge at få min far til at give mig den ene, eller Eurasien.
08.10.2012

Dna siger: Når vi skolen få os vores første hund valget faldt på finsk Lapphund efter at have dumpet over oplysninger om racen på nettet og havde samtaler med og besøger en opdrætter at være bekendt MÅNED race og rådgivning. Vi er en aktiv trebarns familie, der elsker at gå Vandreture hele året rundt. Valget af hund kunne ikke have været mere perfekt. Ud over at være en fremragende ledsager han er nem at træne, og det er godt for os med lidt erfaring til at blive krediteret med en bøjelig hund. Han er ydmyg og indsende til selv de yngste i familien af ​​9 år. Han er nysgerrig og venlig over for alle, han møder, både små og store grupper af mennesker og dyr, og er en rigtig dejlig hund. Det siges om denne race, at han har en tænd / sluk-knappen og vores erfaring er, at det er rigtigt. Indvendig, han er en rolig og afbalanceret hund, der sover meget, så længe han får sin daglige gåtur. Nogle dage vil være korte ture og andre dage bliver det meget lange ture, han er bare glad. Derudover er han at være hjemme aleneog bevæge sig frit i huset i løbet af de timer vi er på arbejde / skole. Har indtryk af, at han sover indtil vi kommer hjem. Vi er meget glade og ikke kunne have haft en bedre hund. Skulle der være noget negativt, er, at han har tendens til at gø meget, når han ønsker opmærksomhed eller opnå noget, men vi har formået at reducere væsentligt ved at ignorere ham og enten fjerner ham fra, hvad han ønsker at opnå, indtil han er rolig. Han gøer ikke når folk kommer.
Nogle siger det er bemærket flere dårlige vaner og dårlig opførsel finsk lapphund.

1.problem er, at han Maser konstant. Uanset hvad vi gør, og hvor meget opmærksomhed blevet vi giver ham, så han står hele dagen til piper, gøer og skrål.

2.problem er, at han ikke adlyder kvinder. Han adlyder fint på alle drengene i huset, men så snart en kvinde giver ham en kommando barks, knurrer og bider / nips til fingrene. Selv om jeg har meget mere erfaring med hunde end drenge i huset. Har haft to slædehunde og har mange gange set en dreng bokser og en anden blandet race, og begge adlød mig fantastisk.

Jeg prøver så hårdt som jeg kan for at få vores hund til at adlyde mig. Har forsøgt at gøre mig mørkere og mere bestemt i hans stemme, prøvede at være mere dominerende, forsøgte at sætte ham ned, tager ham i nakken, gjorde Cesar Millan teknik med fingeren og "thsst" lyd, men intet virker.

Det eneste, der kan få ham til at adlyde et stykke tid, når jeg har goodis. Men jeg kan ikke have en slik for hver gang jeg skulle bede ham om at gå på plads eller sidde ned.

Vi kastreret ham omkring en uge siden. Han nags ikke så meget som før, men stadig for meget.

Er der nogen der har et tip om, hvad jeg og min mor kan gøre for ham at adlyde os så meget som drengene i huset?

Svar til problem 1: Du må ikke give din hund opmærksomhed, når han klynker! Ignorer ham eller give ham opmærksomhed, når han er stille ;)

Svar på spørgsmål 2: Grunden til, at hundene generelt hører meget bedre på mænd, fordi de er mere autoritativ end os kvinder for stemme og kropssprog. Jeg foreslår, at det er kvinder i huset, der har en hvalp lydighed kursus. Så han bliver nødt til at høre mere af dig piger :)

Sæt ikke din hvalp i jorden, der er soo mange andre ting at gøre. Det kan kun gøre det værre, fordi hunden pludselig ser dig som en konkurrent og vil derfor dominere dig.. Deltag denne hvalp klasser og få hjælp fra instruktør! :)
Bare glem Cesar milan teknik. Det er fordi alle hunde er forskellige og skal "være" rettet på forskellige måder. den er det første løb jeg få på egen hånd, selv om vi har haft Newfoundland, golden retriever, labrador og jord visning og et par andre, men er der noget særligt jeg skulle huske på, når jeg vil For en finsk Lapphund? ville være rart, hvis nogen svar blev sendt i en e-mail eller noget til Kasa360@gmail.com Tak for nogen svar =) Hei.Vi er en familie af tre, der netop har mistet vores elskede Siberian Husky efter 13 gode år. Nu tænker vi på ny hund og spekulerer lidt på en finsk Lapphund. Vi ville elske at have en hund, der er så klimatisk hårdfør som en hæs, men ønsker ikke en hund, der er konstant på udkig eller forsvinde i dagevis, når de kører væk.
Hvordan er jagt ønske om disse hunde og går ann have dem løs uden at løbe væk? Min finske Lapphund har aldrig kørt væk (han er 3 år gammel) - og han går løs i min gård hele tiden.
Han er stille og rolig, og er meget loyale.
altid i godt humør, vil han fortælle dig, hvornår det er noget usædvanligt - men skjule lige så hurtigt. Siges meget godt om racen her, som er enig med min erfaring. Havde en tæve for et par år og tror nok, at jeg ville overveje en ny, når tiden var inde. Kun crappy jeg stødte var, at det i forbindelse med de fleste i min x'samboer og hvis jeg ønskede det på turné, så det bare kørte hjem igen, hvis hun ikke var med :-( (..... men derefter havde jeg omkring 20 slædehunde til at gå på turné med derefter så derefter kunne de to piger bare have det så godt ;-)
Finsk Lapphund lyd hel fantastisk og kunne har heldigvis haft en når jeg når så langt i livet og få kvindelige :) men gad vide hvordan det havde trivedes i det sydlige Norge? gør de foretrækker kolde, men mener, det landsdækkende eller verdensomspændende / europæisk grundlag? Hey, det er sagt pæne ting om denne hund. Indtil videre ser det ud til at passe, har jeg og familien sikret en 9 uger gammel finsk Lapphound. Vi har aldrig haft en hund før, så dette vil være en udfordring, men nu er han perfekt. Vi har en ven, der har to hunde, og hun er også meget imponeret over hvordan venlige og rolig han er. Harry er smart, modig, at linke til os, og han accepterer det hele. Vi lever i North Trøndelag, men han købte fra en Østfold / Akershus, hun havde to finske Lapphund og de havde en god tid der. Det eneste med Harry er, at han er at hoppe lidt rundt, når han bliver ophidset, betyder det ikke får, hvad han vil eller noget, og han får en lidt løsere, når det er varmt. Harry er meget smart, han kan allerede sidde og næsten dæk, han er venlig mod alle, men en lille smule af leg, eller når han er "fornærmet", men dette er rigdom en hvalp ting. Vi er alle meget tilfredse, og anbefale racen.
Vi har en finsk Lapphund dreng næsten 7 måneder. Han er en meget sjov hund med en stor personlighed. Sambo Rene mine har haft hunde hele mit liv, mens jeg altid har haft katte, da det er en ny oplevelse for mig med hunden i huset. Jeg har et fleksibelt job, der giver mig var en, der havde hunden med mig på arbejde og var hjemme hos ham i begyndelsen, da min partner var på arbejde. Selvom jeg er pigen i huset som han lytter mig så meget. Måske fordi jeg er den, der trænede ham. Havde han sidde, ligge, snurrer rundt på to ben, og være på plads i lidt over en uge. (Kunne sikkert gjort alt på én dag så villige til at lære, at han er) Han elsker mad og havde sikkert taget opvasken mod en pølsebit, hvis han kunne. Han er altid glad, når han møder mennesker eller andre dyr. Senest i går kom en kat til at besøge terrassen og selv om hunden virkelig ønskede at spille med det, han lyttede og stod en meter, mens de to delte en lille skinke. Kend mig noget i hvad der er skrevet om, hvorvidt at bippe og småbjeffe smule, hvis han ikke får opmærksomhed. Han gør som et stykke legetøj eller en knogle og skjule det bare at komme til at se på os med et trist blik og rør for os at finde den igen. Men det er som regel bare charmerende. Han giver relativt hurtigt, hvis vi ignorerer ham. Så lægger han sig ned med et højt suk. Han snart husren efter at være blevet holdt tæt ud, hver gang han forsøgte at gå på toilettet inde, så nu er han meddeler ved at gå til døren og lad ud lyd, når han har brug for ud. I begyndelsen tog han nogle sko og nogle undertøj fra vasketøjskurven, men vi hurtigt udviklet en lyd "AEH AEH AEH", i skarp tone og bruge det rører ham nu ikke noget, om det er inde eller ude. Bidende på vores ting, har han helt stoppet. Han har et stykke legetøj kasse og spille rart med disse ting. Kan han fat i noget ud vi siger "go", og han falder øjeblikkeligt. Lige nu arbejder vi på mere støjsvage bands. Han trækker meget, når vi kommer ud, men falder til ro til sidst. Han satte en regel, at hvis han gøer på hunde vi møder han vil ikke hilse på dem. Han er så ophidset, at han står på to ben og "paddle" i luften, når han vil have dem til nogen. Men han er altid venlig mod alle. Blot ønsker at spille, men han er stadig en hvalp. Vi har ladet ham komme op i både sofaen og vores seng, men han er aldrig lang. Synes ligesom det bliver for varmt for ham, så han er sandsynligvis sover på gulvet lige ved siden af ​​sengen. Nogle gange i sin egen seng, er at få en lidt lille, da min partner så forkert og købte kat seng i stedet for hunden bed:-P Han skal nok klare alene hjemme og ikke har rørt en ting, når vi kommer hjem. Nogle gange kan han gø i den letteste og såreste tone, når vi går, men stopper meget hurtigt og afregner. Absolut en race og anbefaler, hvis du vil have en hund, der er meget til stede og deltager i de mest du laver der. Skal vi tale med ham, han ser på os, som om han forstår hvert ord! Vi kunne ikke være mere glad! :-)
08.10.2012

mikke siger: Jeg var nødt til at grine, da jeg så, hvad damen før mig havde skrevet, begyndte at spekulere på, om jeg havde skrevet det selv.. så enig med hende lol.jeg går også på turne med naboens hund og lod hende løs i skoven, hun er så glad for Asi det gerne denne hund racen bør være vært på refusionsberettigede lægemidler, du er så glad for denne race.. men der er én Men dette er ikke racen for dem, der ikke gider at gå på en tur, det er en race, der elsker at gå ture.. Jeg havde også hunde før, og jeg var ikke tengte at købe nyt, men jeg spekulerer på mig, hvis jeg må ikke have en finsk Lapphund er en super duper hund løb..
08.10.2012

Stian siger: Finsk Lapphund er en energisk og meget modig hund, men også en rolig, afbalanceret og behagelig hund. Det er altid vågen og vil blive informeret om noget sker, men det er sjældent at forskelle. Det advarer om alt, men er som regel ikke vogter på grund af sin tillid til folket. Det kræver masser af motion og gør bedst, når det kan være en masse derude, hvor det kan være en afsætningsmulighed for deres energi. Det er god mod børn og dyr.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Finsk Lapphund er en mellemstor og noget firkantet Spitz, med stærke knogler og musklatur. Det har en stærk lige ryg og dybt bryst, og lidt myndeagtigt. Hovedet er forholdsvis kort og kileformet, med en tydeligt markeret stop, stramme læber og brede mørke øjne, der giver det en livlig udtryk. Relativt korte spidse opretstående ører, der læner sig lidt fremad og er langt fra hinanden. Halen bæres oprullet over ryggen, men ofte falder ned, når hunden er rolig.

Pelsen er forholdsvis lang, lige, lidt ru og skiller sig en smule ud fra kroppen. Denne hund skulle have ringet bukser på bagbenene. Det bør være funktionel for arktiske klima. Blød og tæt. Alle farver er tilladt, men fordi farven vil dominere.

Hannerne er ca. 46-52 cm i skulderhøjde og vejer ligesom omkring 20-22 kg. Hunnerne er ca. 41-47 cm i skulderhøjde og vejer ligesom 3-5 kg ​​mindre.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Oprindeligt var der to varianter af denne hund, en korthårede og langhårede. Lapsk Vallhund blev anerkendt som race i Finland i 1966, mens det blev klart, at variationer var knap anderledes, at alt i 1970 besluttet at opdele racen. Det gav anledning til den finske Lapphund, som også har længere pels og ellers også stå ved at have længere hår og på nogle andre punkter.

Finsk Lapphund er traditionelt en hyrde Sami der bruges til at bevogte rensdyr, især mod ulve og bjørne. Hvor gammel er det stadig ikke kendt, men det er gentagne gange blevet foreslået, at det var en direkte efterkommer af den oprindelige hund tag. Det er 15. mest populære race i Finland.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg er en voksen kvinde, der er så heldig, at jeg kan låne hans nabo Finsk Lapphund at gå på turné med.hun har en utroligt godt gemytt.når jeg går tur i skoven jeg lod hende løs og hun løber som en sindssyg, er det en hund, der har brug for en masse motion, jeg har haft hunde i mange år og besluttede, at jeg ikke vil have en hund i ryggen, men efter at jeg mødte denne race, jeg ved, at jeg har lyse.
08.10.2012

Vasse siger: Oprindelig var der to sorter af denne hund. kort hår og langt hår lapponioin Herder blev anerkendt som race i Finland i 1966, mens indså det var bare forskellige sorter, jer alle i 1970 besluttede at dele racen. Det gav oprindelse til den finske lapphund, der også har længere hår og i øvrigt adskiller sig på nogle andre punkter.

Finsk Lapphund er traditionelt en hyrde samiske folk, der bruges til at vogte rensdyr, især mod ulve og bjørne. Hvor gammel er det vides ikke, men det har flere gange været foreslået, at det var en direkte efterkommer af den oprindelige programrettelse hunden. Ifølge den finske Kennel Klub Finsk Lapphund var den femte mest populære race i Finland i 2008.

Udseende, anatomi og fysik

Finsk Lapphund er en mellemstor og noget firkantet Spitz, med stærke knogler og muskler. Det har en stærk lige ryg og dybt bryst og lidt optrukken. Hovedet er forholdsvis kort og kileformet med et tydeligt markeret stop, stramme læber og brede mørke øjne, der giver den et levende udtryk. Relativt korte spidse opretstående ører, der læner sig lidt frem, og er langt fra hinanden. Halen bæres oprullet over ryggen, men ofte falder ned, når hunden er rolig.

Pelsen er relativt lang, lige, lidt ru og skiller sig ud lidt fra kroppen. Denne hund skal kaldes bukser på bagbenene. Det skal være funktionelt for Arktisk klima. Blød og tæt underuld. Alle farver er tilladt, men fordi farven vil dominere.

Hannerne er ca. 46-52 cm i skulderhøjde og vejer normalt omkring 18-20 kg. Hunnerne er ca. 41-47 cm i skulderhøjde og vejer som 3-5 kg ​​mindre.

Anvendelse

Finsk Lapphund er en typisk arbejder hund, som er velegnet til at vogte i udmarken, en gård hund. Det har stor evne til at arbejde og modstå det skandinaviske klima. Racen er også en fremragende familiehund og er godt brugt i en række forskellige former for hundesport

Lynne og adfærd

Finsk Lapphund er en energisk og meget modig hund, men også en rolig, afbalanceret og venlig hund. Det er ikke en vagthund, da det er meget social og elsker mennesker. Det kræver masser af motion og aktivitet, trives bedst, når det kan være meget derude, hvor det kan være en afsætningsmulighed for al deres energi. Racen er meget træne og aktiv. Det er venlige over for børn og dyr.

Andre

Finske Lapland hund er en sund race. At være så langhåret har brug for det forholdsvis lille grooming. Om sommeren er det meget vigtigt, at de har adgang til skygge og koldt vand, kan det være meget varmt for en hund, der trives i sne og kulde.
18.04.2012

Ragnhild siger: Af alle hunderacer jeg har set, tror jeg, at det finske hund racen er den bedste jeg nogensinde har set. Min onkel havde en hunderace.. meget tillidsfuld
21.12.2011

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Finsk lapphund tror også at disse hunderacer var interessant.