Fila brasileiro

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Fila brasileiro hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Fila brasileiro.

Fila brasileiro fotos

Fila brasileiro

Fila brasileiro kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Fila brasileiro. Skriv en kommentar om hunderacen.

halle siger: At sige, at det er forbudt i mange lande er at tage nogle hårde i. Det er lovligt i de fleste lande, med undtagelse af England, Australien, Norge, og sandsynligvis et par andre. IKKE DANMARK! Racen er lovligt i de fleste lande i verden, herunder Sverige og Danmark.

Racen er gammel og har en utrolig unik udseende og temperament. Og hvad nogle kalder "pisse sur og crappy" er kendere af racen er karakteriseret som en ønskværdig egenskab, race medfødte fjendtlighed over for fremmede. Fila Brasileiro betragtes af mange som verdens dygtigste vagthund. Dette er meget loyale familiehunde, men de smage de fremmede meget fattige.
08.10.2012

dannyboy siger: isse hunde er ulovlige i Danmark. Fila Brasileiro er spansk og portugisisk opdrættere stolthed, de bragte med sig avle med amerikanerne i 1600. Racen er opstået ved at krydse forskellige typer af mastiff og blodhund sporing hunde lide. Fila Brasileiro blev brugt som vagthund og til at opsnuse undvegne slaver. Også brugt som beskyttelse ejendom i USA i 1600-1800. På grund af sin aggressive temperament er blevet forbudt Fila Brasileiro hund racen i mange lande, og det er også en forbudt race i dette land. Så hvis du overvejer at købe en hund og bor i Norge, så er dette ikke racen.
08.10.2012

Mikka siger: Fila Brasileiro er næsten helt sikkert et resultat af hunde spansk - og portugisiske erobrere bragt til amerikanske kontinent i 1600-tallet. Kynologer mener, at racen er opstået ved krydsning forskellige mastiff typer (herunder engelsk Mastiff ) og blodhund som tracking-hunde, der fulgte til dette kontinent, og siden blev krydset med de lokale hunde.

Racen blev oprindeligt brugt til at bevogte og opspore de undvegne slaver. Senere blev det også brugt til at vogte dyrene og egenskaber. Da løbet var første gang anerkendt af FCI i 1950, men racen på grund af deres aggressive kvaliteter nu blevet forbudt i flere lande, herunder Norge.Udseende, anatomi og fysik

Fila Brasileiro er en typisk Molosser og har en firkantet bodybuilding, især når den stejle bakparitet udmærker sig ved at være klart højere end skulderhøjde. Det har tyk hud, der hænger løst, og pelsen er kort, tyk og blød og tæt mod huden. Trykte hunde er tilladt i alle farver, bortset fra hvid, musegrå, sort, tan og blå. Også mix (hver streng af hår i flere farver) er godkendt. Sort maske er tilladt. Hvide aftegninger på fødder, bryst og hale er tilladt, så længe de ikke udgøre mere end en fjerdedel af grundfarve.

Fila Brasileiro er normalt 40-70 kg tung og har en skulderhøjde på ca. 60-70 cm. Hannerne skal være måden mindst 50 kg og være mellem 65-75 cm høj. Hunnerne er normalt meget mindre end mænd, men vil stadig vejer mindre end 40 kg.

Anvendelse

Fila Brasileiro er først og fremmest en fremragende vagthund og en meget god sporhund, men det har også flere andre funktioner, der bruger hunde. Den race, men på grund af sin store styrke og hans mod, desværre også opnået et ry som en regulær kamphund. For den rigtige familie, kan det også gøre en god familiehund.

Lynne og adfærd

Fila Brasileiro er en modig og frygtløs hunderace, som er meget resolut og ofte meget mistroisk over for fremmede. Som sådan, er kendt racen som en meget egenrådig og vedholdende. Det kræver et klart hoved og masser af motion og udfordringer til at trives.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Fila brasileiro tror også at disse hunderacer var interessant.