Eurasier

Eurasieren er realtivt en ny race, og denne race er en mellemstor Spitz med ulve-lignende, kilformet hovedet.

Eurasier fotos

EurasierEurasier

Information om Eurasier

Eurasier Eurasieren er realtivt en ny race, det blev oprettet i 1960 erne. Den tyske Wolfplitzen (Keeshund), Chow Chow og Samoyeds er Eurasieren deres forfædre. Navnet er efter Wolfenplitzen europæiske og asiatiske Chow-Chow og Samojed.

Eurasieren er en mellemstor Spitz med ulve-lignende, kilformet hovedet. Det har vist sig at være en ideel familiehund grund deres rolige natur og passer godt i alle dagligdags situationer og er en stor hund for første gang købere. Det skal medium med motion, men er tilfreds med dig, når du går i timevis, selvom du ønsker det. Den slående beskrivelse af Eurasieren er, at den er fleksibel, intelligent, opmærksom, rolig og afbalanceret. Det er selvsikker og har et højt irritasjonstålmod. De sjældent bark og har en dårligt udviklet jagtinstinkt. Eurasiere ikke trives som kennel hunde, de er tæt knyttet til familien og ikke ønsker at ændre ejerskabet. Som den perfekte familiehund elsker Eurasieren børn, men kan reserveres med fremmede, betyder det, at hunden kan vende og ville ikke kontakt med fremmede. Det vil dog ikke være nervøs, aggressiv eller ekstrem mistanke. Ved at lade det komme til at møde forskellige mennesker og vænne sig til de forskellige typer af miljøer holde igen reducerede denne ejendom, og få den åben og tilgængelig som en hund.

Eurasieren er meget let at lære, men det er ikke en brugshund. Man kan stadig Eurasiere i både Agility, Spor og LydighetstreningMed hans robust helbred og sit ukomplicerede karakter, hans omstillingsevne og hans trofasthed er et værdifuldt medlem af familien.

Alle farver undtagen hvid, tilladt hvid- plettede og lever.

Hunde: 53-60cm. 23-32kg.Tispene: 48-56cm. 18-26 kg.

En Eurasierpels kræver ikke yderligere behandling. Børstning et par gange om måneden. Fur filt ikke. Drops frakken 2 gange om året og derefter kaster ud hele hans underuld. Som en med en kam eller børste tager væk. Badet et par gange om året.

Race Standard:: Leder: kraftige og ulvelignende øjne: mørk og udtryksfuld. Black Eye kanter. Ører: Trekantede, flue og rettet fremad. Bid: Saksebid eller niveau. Body: kraftig.Muskuløs og højre back, rummelige brystkase med let markeret forbryst. Let optrukken buklinje. Hale: høj, medium tyk, transporteres over ryggen eller rulles på siden. Bevægelse: Fri og med masser af drive. Pels: Tyk underuld og middellang pels

Eurasier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Eurasier. Skriv en kommentar om hunderacen.

manden siger: Min eurasiertispe er næsten to år gammel, hun er en smule lille i forhold til standard 18 kg. Jeg har aldrig haft en hund før, men er virkelig forelsket i hende, hun er bare helt fantastisk og vidunderlig! Hun aldrig barks, ikke lugt, har moderat motion behov, men elsker ture og lege med andre hunde, hun er lidt reserveret overfor fremmede, men i modsætning til de beskrivelser hun jagtinstinkt, kan og vel beslutte at strejfe. Lydighed er ikke hendes ting, men det kunne lige så godt være min skyld. Hun er i løbende streng en dag, hvor vi er væk og kan meget vel bede om at komme ud af strengen, selvom vi er hjemme, eller hun ligger ned på sofaen med os og nyde. Jeg overvejer at krydse hende med en japansk angriber og mener, at det ville være den sødeste mix. Synspunkt?
06.10.2012

familie siger: Vi vil have en fam. hund og faldt på en Eurasier.Lest og fuglt denne blog her om det, og er kun blevet mere og mere overbevist om, at det er hunden for os! Perfekt smuk og dejlig! Men er der nogen, der kan sige, hvor Eastern der er opdrættere af disse og hvad koster de per hvalp og hvor meget de koster i mad pr måned?? Aldrig før havde hunde, så rart at have en lille spejl før alvorligt ud af det :) Hunde fortjener kun det bedste, når først at gå til at erhverve sådanne store kæledyr! Håber nogen kan svare mig!
06.10.2012

Eurasier siger: Jeg har en Eurasier tæve der er 8 måneder gammel nu. Hun er fantastisk art, især mod børn. Aldrig bliver irriteret, så vi føler os meget trygge (har tre børn selv) Hun er allerede temmelig underdanig, og jeg kan få hende sad medmindre hun løber væk.

Hvad vi har brug for at arbejde på er, at hun er reserveret over for fremmede, kan hun komme over og sige hej, men trækker sig væk lykkelige, hvis de ønsker at kæledyr og kæle (og det vil være de mennesker, løbet er utrolig smuk!).

Vi vil gerne tage hende til showet, og så hun kan få dækning for dette. Er der nogen der har erfaringer med, hvordan den kan forbedres? Bliver bedre med alderen? (Hun var faktisk værre før..)
06.10.2012

hunde siger: Vi har en 2 årig ​​Eurasierhann og er meget glad, det er meget opmærksomhedssøgende og kan ikke lide at være alene. Dette er blevet løst ved, at jeg tager frokost hjemme, børnene også kommer tidligt hjem fra skole. Vi har også en kat, der er kommet sammen med det i løbet af dagen. Den æder mad nok, selv om vi variere kosten og tilføje nogle gode i fødevarer. Når vi er på ferie vi lade folk vide, at din hund er komfortabel med pasform. Men det er så tæt knyttet til familien (pakke) Dens, at det er bemærkelsesværdigt meget vægt, når vi er på ferie - til næste år fokuserer vi på blot en uge væk. Den gør, når fremmede kommer ind på ejendommen aldrig ellers. Det er meget venligt til andre mennesker og dyr, og altid trækker væk hunde gøen eller aggressiv. Daily roser folk, hvordan nice og stille det er. Vi har sjældent hunden i snor, selvom vi bor i en by. Det er meget lydig og altid på opkald faktisk holde den med et snuptag, så det forbliver. Det er ofte i haven, men stikker aldrig. Det bekymrer slet ikke om katte, får, heste og køer - om vinteren et rådyr sprang foran os, men han gad at pleje.
06.10.2012

hundeejer siger: Nu har vi haft vores Eurasier tæve i to måneder. Hun er bare helt otrolig. Hun er en selvsikker og rolig hvalp lærer hurtigt. Vi har ingen erfaring med hunde får før. Vokser hurtigt, har nu passeret 14 kg. Hun er nok en lille pige min mor, men det vil sandsynligvis, at jeg er mest hjemme i dagtimerne. Vi har været hjemme en masse i starten og holde hende efterhånden at være Jemme alene. Vi har en kat også, men der er ikke noget problem. Kan ikke forestille mig et liv uden en hund nu, er. Pleje og negle klipning er awesome okay. Dette er virkelig en hunderace at anbefale.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Eurasier kan meget vel være på topmødet, hvis det er trænet til at gøre det, ligesom alle andre løb. Jeg har 4 Eurasiers og Toller, alle er på samme ture. Vi vandre i timevis i bjergene. Flere af hvalpene jeg har selgt er med stor entusiasme på ture, hvor de både kan trække og bære pack. Men det er fint med racen, at du ikke bør gå til time lange ture hver dag. Tilpasse det til dine behov. Selvfølgelig er hunde skabninger af vane. Venner, du hund til at holde det lange ture hver dag, vil det i sidste ende forvente det og kunne blive urolig, hvis det ikke sker.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har en Eurasier han 1 1/2 år, og det er formentlig betydeligt højere end chow chow og labrador. Det har også en meget kaftigere krop (ca. 30 kg). Der er nok mange forskellige af disse hunde. Min hund er meget aktiv og har en stærk vagthund instinkt med megen gøen. Men aldrig nervøs eller forbeholdt fremmede, der kommer til at besøge. Næsten alt for glad for mennesker og især børn. Kan være en smule for meget, når han bliver lidt ivrig i lykke ekstase. Det er klogt hunde, men nogle gange de gør kun, hvad de vil, da det kræver en masse tålmodighed.
06.10.2012

danskesvensken siger: Med den indlysende Spids du mener...? Ikke at være uhøflig, men bare nysgerrig, hvad du mener ;-)
Kan beskrive mit tæve;
Hun er frygtelig glad for mennesker, og derefter spec. Cubs. Kan ikke få mødt nok, når det kommer besøk.Bjeffer ALDRIG når hun skiller sig ud i bandet, men kan whine lidt når vi forlader og hun har brug for at være alene hjemme ('s et spørgsmål om uddannelse) er en racer på stævningen, og har aldrig kørt væk, hun er meget løs fra huset. For at være ærlig, kan jeg ikke finde noget negativt at sige om min hund, bortset fra at der er en masse pels for at støvsuge, når hun kaster, hehe.Om det er held eller god avl eller hvad ved jeg ikke..
06.10.2012

danskesvensken siger: Vi købte vores Eurasiervalp i Danmark, det kostede 12.000 danske krone. Eurasier er på størrelse med en stor schæferhund, vil jeg sige. Men stærkere og mere muskuløse end en schæfer :)
Vores hvalpe er alene hjemme, når vi er på arbejde og børnene i skolen. Det kører fint. Han trives i sit bur i gangen. Naturligvis er han i brand, når vi kommer hjem og slikke og hoppe glad :)
06.10.2012

EURASIER siger: Jeg har en eurasiertispe der er 6 år. Hun er den perfekte hund. Kind, smart, smuk og nem at træne med en masse ros og en smule tålmodighed. Jeg er meget med min hund når jeg ikke på arbejde og tage hende næsten overalt. Dette sætter hende meget. Eurasier ikke lide at være alene en masse. Det vil ikke bare særlig godt i kenneler eller i omgivelser ikke kender. Hun jager ligesom egern og katte, hvis hun ikke har nogen chance, og der gives besked med "bare lidt" gøen hvis a er noget, der kommer på besøg.
06.10.2012

MONA siger: Eurasier er en vidunderlig hund. Jeg har en tæve, der elsker alle mennesker, vil hun være meget glad, når vi kommer til at besøge. Hun Boffa ikke én gang, men tager logrer velkommen til alle, der kommer. Finner, som ikke er genert, de er begge "typisk" for racen. Hun har aldrig Barks, og kun en lille støj, når hun tror hun har været ude længe nok. Elsker at træne og lære nye ting, og hun lærer hurtigt! Jeg har haft andre racer før, og det eneste negative jeg har at sige er, at det er dumt, at jeg opdagede denne race før! Det skal dog også siges, at jeg har været heldig med opdrætteren, og jeg har socialiseret denne hund meget godt. Praler hehe. Men det er vigtigt at have god socialisering.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en Eurasiervalp der er ti uger nu, så vi har haft hende i ca 2 og en halv uger. Vi har også en kat på omkring 9 (human) år. Katten er ikke meget interesseret, men foretrækker væk fra hunden (min kat har altid været tilfældet), men hun forsøger ikke at klo din hvalp eller noget. En ting du kan gøre, er at få dem i to forskellige værelser i et stykke tid (måske 1 uge?), Og derefter, efter et stykke tid, de tager og ændre værelser. På denne måde bliver lugtede på dufte til hinanden og derefter lidt vant til hinanden. PS: Din hvalp kan være lidt nysgerrighed og kan møde katten, men det kunne være katten så det modsatte. HELD OG LYKKE!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har en Eurasier tæve 3 år.har havde Tervueren og blandinger before.She kun hærlig.Litt af en klovn, "taler" meget mo vi har været væk litt.klarer være fint alene, ikke noget problem at bringe er meget rolig.har nok jaktinstingt naboerne katte og fugle i haven, men forbliver ved eiendommen.Sier klart til andre hunde, hvis de er innpåslitene men ingen kranglebøtte.Liker strøg, men ikke klengete.Men afregner ned tid, hvor du er.rolig og sikker på andre dyr, når hun er vant til at de.Jeg reagere på hunde, der producerer hund lugt, men ikke på min Eurasier.Så Eurasier vil sandsynligvis være min næste hund også
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hasse, Ang allergi, da jeg fik filen med stamtavle og andre ifo på min hund, var det også en artikel om allergi der. Eurasiern er tydeligvis anset for allergivenlige, for nogle, men ikke fremmes som "allergi hund". Jeg har selv moderate hund allergi og har aldrig modtaget en enkelt symptom på min hund. Border collie, labrador osv. Men jeg kan tolerere dårlig. Minimal kaste og fedtfri, selvrensende pels er meget positivt for mange allergikere, så Eurasier behøver ikke at være et dårligt valg for din familie.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi har en ét år gamle Eurasier-mand. Fremragende familie kæledyr og passer godt sammen med vores familie, der har en 10-årig og spædbarn på 3 måneder.

Er det en lille familie hund du ønsker, så måske ikke ret Eurasier race vores hund er nu 30 kg og alle vi møder tror, ​​han er stor (men utroligt nice). Vi har også allergi i familien, men allergi komfur er heldigvis ikke reagerede, da han har været her på et besøg, han reagerer på andre hunde, jeg kan stadig ikke sige, at Eurasier er en allergivenlig race.

Vi er utroligt tilfredse med vores Eurasier. Han er legesyg, men undertiden doven. God følgesvend men ingen maratonløber. Stædig men villig til at lære og har en fantastisk personlighed. En lille fræk i mellem, men høre godt, når du har en hvalp.

Racen siges at være stærkt knyttet til sin familie, men reserveret over for fremmede. Vores hund på den anden side synes meget opmærksomhedssøgende også med fremmede. Han elsker at kæle, men også rart at være alene hjemme i et par timer uden et problem.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en Eurasier han. Havde tidligere Berner Sennen, så det er lidt af grundlaget for sammenligninger.

Om eurasiern kan sige, at der er betydelig variation i racen i form af temperament. Nogle har tendens til at være nervøs, selv om det ikke gælder. Men for de fleste, er der nogle stress, selv om det er ude i det åbne gerne, at en border collie.

Racen er sammensat af chow chow, Samojed og Keeshond, så det siger sig selv, at der er nogle watching og alarmere, når det kommer folk osv. Men ingen vedvarende gøen, bare BOFF.

Min hund er vokset op med to børn under 5 år, og han er bedre end dem. Han elsker dem og behandler dem som sine egne. Er vi på Forest Ride, han ved præcis, hvor de er til enhver tid og hente dem, hvis han mener de går for langt væk. Han er meget rolig indeni, og er ikke genert og stresset ifht.. høje lyde, støj osv. Men jeg tror, ​​det er fordi han er vokset op med børn.

Han plejede at være en masse løs og aldrig langt væk, kom stævning. Roer være fint alene hjemme og har været alene op til 10 timer uden probems. (Men det er måske fordi han for det meste små alene og er ikke bange for at blive forladt).

Super med andre hunde, har en dejlig afbalanceret hund sprog og er meget venlige og legesyge md begge køn. Men eurasierhanner generelt en tendens til at lide andre hanner, jeg hørte.

Negativt, det eneste, jeg finder negativ eurasiern er, at det er en spidshunde og typisk spidshund temperament. Thats. gif helt f mange gange og var ligeglad om at lave egen laks, medmindre det passer selvet. Hjælp er noget, du er nødt til at arbejde meget med, dvs samspil med ejeren. Hvor jeg føler ikke, at jeg har fået noget gratis, og der er intet trættende. Stadig tager det igen ved at være forbløffende let at lære og SMART. Denne hund lærer tingene 10 gange hurtigere end mange andre racer, og det gør det også gå hurtigt keder sig under træning. Så du skal ikke påtage sig lange sessioner ;)

Ellers et super race. Hund stor og stærk og med deres egne meninger, så det er nok ikke for alle. Der er en masse af hunde dette, og det siger, at jeg har haft BMD der er :)
06.10.2012

Inga siger: Eurasier er en harmonisk indbygget mellemstor mellemlang og lang hår Spitz findes i mange farver. Det er lidt længere end skulder højde og har en afbalanceret velproportioneret bygning. Hovedet er kileformet, ikke alt for godt markeret stop. Et særligt træk ved racen er, at det kan være blå, pink eller pink-nistret tungen. Opsætte mellemstore trekantede ører med afrundede spidser. Muskuløs hals og en massiv krop med veldefinerede skuldre, fremtrædende bryst, lige og muskuløs ryg og et lige, brede vejkryds. Muskuløse ben med normal stærke knogler og ovale, kompakte fødder. Halen er kraftig ved roden og slidte bøjet eller krøllet op over terræn.

Pelsen er medium og lidt strittende, kort i ansigtet og på benene siderne, længere på hoved, hale og tilbage dækker på benene ned til haseleddet / albuer (bukser). Tæt underuld. Alle farver og kombinationer er tilladt, undtagen ren hvid, sort plettet og lever farvet.

Eurasier er en dejlig familiehund og en spændende udstillingshund. Det er ikke en brugshund og bør ikke ser lys. Det er ikke en vagthund, men er et udmærket advarsel, da det er meget opmærksom uden at være bjeffete og kan bruges til alt, herunder skijoring og spaltning.
Hannerne er normalt omkring. 52-60 cm i skulderhøjde og vejer omkring lykkelig. 23-32 kg. Hunnerne er normalt ca. 48-56 cm i skulderhøjde og vejer ca lignende. 18-26 kg.

Arbejdet med at skabe racen begyndte i slutningen af 1950'erne og blev ledet af den tyske Julius Wipfel, at omkring 1960 må siges at have lagt fundamentet gennem sin kryssavl. I 1960'erne blev stammen videreudviklet ved en række andre entusiaster, herunder Charlotte Baldamus - Til at begynde med, denne hund gik under navnet Wolf-Chow. De 1970'erne blev også linjer fra samojedhund krydset ind i racen, og det var så i sidste ende det meget beskrivende navn på Eurasien, da det har den europæiske og asiatiske herkomst.

Det blev ansøgt om anerkendelse af racen, kaldet Wolf-Chow, fra den tyske Kennel Klub (VDH) i 1973, men dette blev ikke accepteret. I processen med at finde et passende navn for racen blev opkaldt Loren tø overvejes, til ære for Dr. Lorenz, der havde været en af de mest indflydelsesrige mennesker i processen med at skabe denne hund. Lorenz, dog nej tak til dette forslag. Endelig blev de enige om at ringe til Eurasien, efter indstilling fra Wipfel.
18.04.2012

hunde siger: En Eurasier er en hunderace i gruppen af Spidshunde, der først kom fra Tyskland!!
08.03.2010

eurasier siger: Selvbevidst, stolt, rolig og ligevægtig med høj irritationstærskel, vagtsom og opmærksom uden at være støjende. Nogle hundebøger refererer til Eurasieren som den af mange hunderacer, der minder mest om en kat på grund af racens stærke selvstændighed og egensind. Eurasieren er stærkt knyttet til sin familie og er ofte tilbageholdende/reserveret over for fremmede. For at udvikle sine egenskaber fuldt ud behøver Eurasieren tæt kontakt med sin familie. En kærlig konsekvens og samarbejdende opdragelse. Eurasieren egner sig ikke til at være alene hjemme hele dagen.
08.03.2010

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Eurasier tror også at disse hunderacer var interessant.