Engelsk springer spaniel

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Engelsk springer spaniel hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Engelsk springer spaniel.

Engelsk springer spaniel fotos

Engelsk springer spanielEngelsk springer spanielEngelsk springer spanielEngelsk springer spanielEngelsk springer spanielEngelsk springer spanielEngelsk springer spanielEngelsk springer spanielEngelsk springer spanielEngelsk springer spaniel

Engelsk springer spaniel kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Engelsk springer spaniel. Skriv en kommentar om hunderacen.

Jens siger: Engelsk springer spaniel er en aktiv hund, der kræver en masse af sine egne i form af grunduddannelsen. Det kræver masser af tid og vilje til at arbejde meget med din hund. Desuden er det langt fra sikkert, at ridderen har ikke ønsket at tage op skiløb. Men ridderen kan godt involvere spaltning og elsker at rejse. Det er nødvendigt at bruge hovedet på rimelige opgaver, vil det begynde at kigge på de opgaver selv - og ridderen har stor fantasi i denne sammenhæng!
06.10.2012

inga siger: Har ejet en Engelsk springer spaniel: i 4 år. Meget god oplevelser. Hunden er en loyal og tillidsfuld hund. Jeg bruger den til at jage ryper. Har gode erfaringer med dette. Ellers hunden er en perfekt familie hund med et godt temperament. Den elsker vand og svømning. Møder ganske konservativ hold indtages fra jagthund miljø. Dette skyldes uvidenhed om, hvordan skov fugl opfører sig, og hvordan ESS sker i jagt situationer. Den store indre problem med denne race af jagt kontekst sne. Sne har en tendens til "kugle" i hundens krop i skræmmende mængder. Pelsen skal trimmes kort, hvis det skal bruges til jagt eller går væk i skoven. Den elsker at skubbe gennem krat og grene. Hvis pelsen ikke når veltrimmet, vil du have en formidabel opgave bagefter. Vær omhyggelig med at trimme manke på brystet for korte. Denne pels nemelig fungerer som en stødpude mod kviste at klare tingene, når hunden kaster sig ud i vegetationen. Hunden kræver en masse opmærksomhed og udfordringer. Du bør altid have mulighed for at lade det løs i store dele af året. Dette tyder på, at grunduddannelsen er afgørende.
06.10.2012

martin siger: Kender du ESS er velegnet som enmannhund / familie hund, når den bruges kun som en brugshund? Spaltning og turkompis (i skoven, men også lettere terræn), trekking, skiløb som en hobby? Jeg troede ikke bruge min hund til jagt - og jeg leder efter en mellemstor hund, der passer til mig. Jobs 100% position, væk fra hjemmet for 7, 5 - 8 timer hver dag i ugen. Egnet race for mig? Nogen har nogen meninger om dette?
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har haft en ridder i 6 år, er det virkelig kæmpet med hudproblemer på grund allergi.Fikk Tasker sår og skorper over store dele af kroppen. kunne minde meget om mennerskers psoriasis. gik på mange forskellige medikamenter, særlige fødevarer vacciner, you name it. den mest tålmodige og venlige hund, men vi til sidst måtte aflive hende stor sorg for hele familien...
06.10.2012

Kim siger: Engelsk Springer Spaniel kaldes "all round hund", fordi det er så alsidigt. Den betragtes som en god jagthund , og er meget velegnet som en sporhund . Mange mennesker bruger fjedre som sporing af rådyr . politi og toldmyndigheder anvender race som narkotika hunde og bombe hunde . Racen gør det også godt i lydighed ring og agility .
18.04.2012

Hunderacer gæst siger: Engelsk Springer Spaniel betragtes som en venlig og åben hund. En glimrende turkammerat og en god familie hund til aktive mennesker.

Undersøgelser foretaget i USA viser, at denne hund racen er repræsenteret i form af aggression adfærd over for deres ejere. [1] Aggression problemer med denne race understøttes af flere uafhængige undersøgelser, herunder Borchelt, 1983 [2] , Landsberg, 1991 [3] , Line og Voith , 1986 [4] . Ændringer i neurotransmitternivåene af Engelsk Springer Spaniel tyder på en genetisk årsag, hvor et enkelt gen kan vise sig at være ansvarlig. Reisner og andre (1996) hævder, at det ser ud som om, at racen har reduceret metaboliske niveau af serotonin og dopamin .
18.04.2012

Hunderacer gæst siger: Hovedet er moderat lang, temmelig bred skalle, temmelig bredt og dybt næseparti, udtalt stop. Øjnene er mørke nøddebrune med et venligt og finér. Ørerne er temmelig lang og hænger op i hovedet. Kroppen har et temmelig bredt, dybt bryst med godt hvælvede ribben. Halsen er temmelig lang og tør. Benene er ikke så længe, ​​men har en stærk knoglestruktur. Feet runde, halen lang. Pelsen er lang, tæt og blød, men blød pels på ansigtet og snude.

Højde: Standard siger om. 51 cm uanset køn, men 46-51 cm er almindelig hos mænd og 43-48 cm hos kvinder. Hannerne er som regel højere og tungere end hunnerne. Hunde fra rene søger linier er ofte lettere konstrueret og mindre fysisk, mens hundene fra de traditionelle udstilling linjer kan være noget højere.

Farve: Lever og hvid eller sort og hvid, eller disse farver med brune aftegninger. Mængden af ​​hvide markeringer kan variere bredt, mængden af ​​blodmider i hvidt.

Pleje: Pelsen er lang og silkeagtig, og du er nødt til kam og kam det regelmæssigt. Kviste, madrester og snavs tendens til at fastsætte sig i de lange ører, og i det lange behnget på krop og ben, og hår skal kæmmet regelmæssigt. Håret omkring ørerne og fødder skal skæres regelmæssigt, mindst en gang om måneden. I røyteperiodene og forud for udstillingen, er det vigtigt at have lidt ekstra pleje.
18.04.2012

Eliwik siger: Den engelske springer spaniel er måske den største forskel mellem arbejde og viser linjer af enhver race af hunde. Et felt-opdrættet hund og en show-opdrættet hund synes at være forskellige racer, men er registreret sammen. Faktisk er det gen puljer næsten helt adskilt og har været det i mindst 70 år. Et felt opdrættet hund ville ikke være endnu fjernt konkurrencedygtig i en moderne udstilling, mens en show hund ville være usandsynligt at få den hastighed eller udholdenhed at lykkes i et feltforsøg.

Felt-racerene hunde har tendens til at have kortere, grovere pels end show-opdrættet hunde. Deres ører er mindre hængende. Felt-opdrættet hunde er ru og har mere af en vildtlevende look end dem avlet til at vise. Halen af feltet opdrættet hunden kun er kuperet med et par inches i forhold til de vise hunden at give et "flag" for jægeren. Docking forhindrer også laceration af halen under jagt. Felt-opdrættet hunde er generelt udvalgt til næse, jagt evne, og svar på uddannelse i stedet for udseende.

Vis hunde har længere pels og mere vedhæng ører, dewlaps og dingler Overlæberne. Halen er forankret til en kort stub i de lande, der tillader docking. De er generelt mere tykt udbenet og tungere end felt-opdrættet springers.

Felt-racerene hunde har tendens til at have kortere, grovere pels end show-racerene hunde, der skulle have længere pels. De har normalt kun en stald i sommeren og foråret måneder, men stald lejlighedsvis i efteråret.
13.10.2009

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Engelsk springer spaniel tror også at disse hunderacer var interessant.