Engelsk setter

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Engelsk setter hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Engelsk setter.

Engelsk setter fotos

Engelsk setterEngelsk setterEngelsk setterEngelsk setter

Engelsk setter kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Engelsk setter. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Jeg har en engelsk Setter, der nu er 12 1/2 år. Ud over at være en vidunderlig turkompis han er utrolig nem at lære, intelligent og smuk at have i huset. Fra den tid, han var en hvalp, har jeg trænet ham til at gå langt væk, hvor det har været muligt. I de senere år har han haft en tendens til at løbe væk, men bliver aldrig langt væk.

Han har været meget tilpasiningsdyktig og været med mig fra den tid, jeg fik ham, mens jeg var studerende, indtil jeg startede en familie, og han var ikke længere verdens omdrejningspunkt. Desværre har han aldrig været ganske gode til at gå pænt i bandet, men han har så mange andre gode funktioner at det har været sekundær.

I første omgang blev han tænkt som en jagthund, men viste sig at blive skudt bange, med mig har han været en familiehund og essensen af ​​ren glæde. Skal underskrive de andre her, at dette er en blød hund, man behøver ikke være pludselige og svært at opdrage dem. Tværtimod positiv forstærkning og masser af ros har været nøglen i opdragelse. Det kræver rolige og venlige ejere af selv at være stille. Og de kaster noget indeni hamp. I øjeblikket er han særlig glad for at være alene enten, så hvis man betragter den engel sætter man skal ikke stole på det at blive ladt alene lange dage, ville det snarere være sammen med sin flok, og få masser af motion (cykling, skiløb, jogging osv.), puslespil og god fornøjelse!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi har nu to smukke engelske settere. En af dem er 6 år, og hun er nu sekund til 1 år. De har vidunderlige temperamenter og er strålende på jagt ture. Engelske settere kræver som regel en masse motion. Det er vigtigt at elske at gå lange ture og masser af træning dressur. Hun efter et år har været meget udfordrende og bidt i stykker alle, der går ann at gnaske på indersiden, men hun begynder at få mere støjsvage både inde og ude. Begge elsker at løbe, men er rigtig god til at gå på en snor. Begge har absolut ingen idé om aggression og er meget venlige til familie, børn og andre hunde.
Må sige, at engelske settere er absolut strålende.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Engelsk settere er vidunderlige turkompiser. Kan sne drive dem om vinteren, men hvis du vil være at gå på ski tur sidste et stykke tid, han trækker en lang tid, før han begynder at blive træt :) Er gode familiehunde, rolige innendørs.Men hvis du ikke jage bør være opmærksom på meget kæft fra jægere. Havde mine 15 år som fitness og turkompis men overvejer blandet race som den næste for at undgå omtale.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Min familie havde en engelsk setter i 12 år. Han var verdens sødeste hund, og elskede folk. Vi havde også to katte, som vi fik efter ham, og han var vant til i temmelig hurtigt. Han henledte os kids ski og overvågede os om natten, da vi var bange! :) Altid glad og positiv, og jeg tror ikke, han var aggressiv, nogensinde.

Han var på jagt hvert efterår, og der er sandsynligvis ikke blidere hund end han var efter jagten. men jeg bemærkede, da jeg blev ældre og min familie var meget travlt, og vi har ikke taget så mange ture med ham, han havde det så godt.. (selvom han var altid glad) Han var bedst, da vi var på bjerget og var aktive.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi har fået et år kaldte Vindøla Trym, og han er virkelig venlig. Han har aldrig bidt nogen eller gjort noget ondt.
Men han løber væk, men altid vende tilbage. og han er meget glad for og bide tiltræ og trække på ski.
Hvis du har en engelsk Setter skal du sikre dig, at du har en god oppretere og være forsigtig.
De kan let brydes, fordi kæberne meget og ikke græde. Du skal være en streng, men behøver ikke, og drej.

Når de er hvalpe, de er absolut umuligt og har i huset.
De tager alt, hvad du har, og bider det i stykker (som sko)
Men når de starter og bliver voksne, at vi er den rolige og er ofte i søvn eller liggende i skødet (lidt store og har i skødet)
og de har brug for masser af motion. De tilpasser ganske godt, men du er fattig og vandre de foregiver. (Det er bedst og holde det i god form)
Vi går med hunden mindst to ture på den halve time hvær dag, og han ville være meget rolig og har bygget.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Have en 4 år eng sætter drengen. Det er meget fit og kan løbe op til 100 km dagen uden at mærkbart træt. Har brugt det også som tekkhund korset og mountainbike, men ikke længere end max 10 km hvile han får til at gå fri. Løberen selv meget som jeg deltager i 2-3 maraton hver year.A mere entusiastiske jogging buddy kan du ikke. Uanset tidspunkt på dagen, uanset vejret, når jogging kone kommer ind, har du en besøgendes hoppe glad hund venter ved hoveddøren. Hvis du bruger meget tid udendørs med din hund, vil jeg anbefale at få en GPS så du også vide, hvor din ven er, og ikke bare ham. Han er meget god til at holde sig i kontakt med naturen og bliver besøgt hver 10 til 15 minutter. Er meget kosesyk og gunstigt for deres omgivelser. Kan være til tider lidt for meget vagthund når folk gå forbi huset om natten. Kan lide at gø ad dem, der kommer med posten og trække deres vrøvl, men når han frigiver det er bare den opmærksomhed, han ønsker, og et klap. Det eneste problem er at få ham til at gå i snor. Så kort, skal denne hund person, der elsker at være ude i naturen hver dag mindst en time. Sofa Svin kan glemme sådan en hund.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi har haft 3 English Setters i 18 år, og har meget gode erfaringer med denne race.
Dette kræver at du kan lide at være aktiv selv, fortrinsvis dagligt, men det behøver ikke være de lange ture hver day.But er det vigtigt for denne race stemning, at det vil udøve og mentale stimulans.Våre hunde, har alle 3 været vidunderligt stille derhjemme, hvis de har modtaget deres daglige turer.De har været vant til at være i et bur, uden buret døren er igjen.Dette har været et sikkert sted for hunde, hvor de har fundet fred fra vores småbarn.Med meget arbejde og uddannelse med hunden i sit første år, mulighederne er enorme for både har en stor jagt hund og en hund, der fungerer godt i hjemmet, hvilket også er vigtigt! Held og lykke for fremtiden engelsk Efter ejere :-)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Min familie planlægger at købe engelsk Setter, men der er nogle ting vi spekulerer... Selvfølgelig setters energiske af dem, men hvis det bliver udøvelsen den har brug for, så det vil være stille indeni? Er det villig til at lære / let at arbejde med i form af uddannelse og lydighed? Hvor mange "lange" går en uge har brug for et sæt? Vi har ikke jage, men er i sagens natur i bjergene, både vinter og sommer, og vi elsker at gå Vandreture.
Sætter pris på svaret :)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: engelske sætter er for det meste hvid med enten sort eller brun mønster, eller begge dele. Det er en jagthund, med fugle hovdedområde. Vi har en tæve på seks år, hvilket er utroligt kælen og elsker alle Mun møder. Hun elsker opmærksomhed og vil altid nyde. Men hun er meget social og kan lide at være alene. Når hun græder tit. Hun gøer 1/1 og "tale", men det er mest fordi hun er glad. Hun sagde ja lad mig vide, hvis der er nogen. Hun elsker at lege og løbe rundt. Hun alldri været aggressiv over for nogen, selvom vi ikke har haft små børn i huset indtil nu i fortiden. Hun håndterer dette godt, vil bare snuse også hun er glad. Ikke jaloux på den lille. Hun er ikke glad for andre hunde, men det er helt sikkert, da vi har flere hunde end hende. Får meget usikker og drools en masse, når hun møder andre. Kan også savle nogle andre måder også, men det er ikke hver dag. Engelske settere er langt hår, så staldene 1/1, medmindre elskerinde eller far er hurtig til at børste hende ud.
Engelske settere er glade for vandreture, og kræver en vis øvelse. Bliver meget ængstelig og bør uddannes til at gå i snor uden at trække, da de er ret stærke, når de opdager sådan. en fugl. Vores løber væk, når hun får chancen, så vi skal altid sørge for, at ingen lader hende ud uden at tage båndet. De er utroligt hurtige og ofte gået i en flash! Men hun kommer altid tilbage, selv om det tager lidt tid. Men en all-time familiehund for en aktiv og måske ser interesseret familie.
06.10.2012

Stine siger: Engelsk Setter er en genial, energisk og meget holdbar hunderace, der kræver masser af motion for at trives maksimalt. Det er relativt stille af natur, anses for let at håndtere og være god med børn. Pelsen kræver normal vedligeholdelse, men skal undersøges regelmæssigt for flåter osv.
18.04.2012

Gali siger: Engelsk Setter er en typisk jagthund på fuglen . Den søger ofte mere omfattende end Gordon setter, og betragtes som værende i stand og energisk fugl hund, der passer til alle typer terræn, selv om det oprindeligt blev avlet til at jage vådområde og mose-lignende terræn. Det er også en fremragende familiehund , især for folk, der elsker at rejse en masse i naturen.
18.04.2012

Hunderacer gæst siger: Engelsk Setter er den ældste sæt af rene , og nogle mener, det var alt i 1500-tallet. I 1576 Johannes Caius skrev om en særdeles langbenet hund, der blev brugt til at jage agerhøns i sin bog om "English Dogger". Denne hund var i stand til at markere fuglens position, i modsætning til flere lavbenet spaniels snarere, at jaget fuglen i nettet. Dette er formentlig den første beskrivelse, vi har et sæt som en hund, men det er usandsynligt, at det kan kaldes den engelske Setter. Det er mere sandsynligt atdenne racen først dukkede op lidt senere, måske omkring år 1700 .

Oprindeligt blev brugt til online-jagt på fuglevildt. Det var længe kendt som lave rist sæt, opkaldt efter Edward lave rist (formentlig 1800 - 1877 , men kilderne varierer), som gennem indavl og kryssavl (sandsynligvis med spansk pointer og diverse spaniels) forbedret race i løbet af en 50-årig periode af 1800 . Den første udstilling af den engelske Setter blev afholdt i Newcastle i 1859 . Den nye type blev accepteret af den Kennel Klub i 1873 . Som sådan blev racen eksporteret til Frankrig i 1879 og den første race klub blev etableret i 1891.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Engelsk setter tror også at disse hunderacer var interessant.