Engelsk mastiff

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Engelsk mastiff hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Engelsk mastiff.

Engelsk mastiff fotos

Engelsk mastiffEngelsk mastiffEngelsk mastiffEngelsk mastiff

Engelsk mastiff kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Engelsk mastiff. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Jeg har tre børn og en Bull Mastiff, der er sagt af nogle, at det er farligt, men det er en godmodig klump :-)
Alle diskuskjon til side, "Birgitte" til at være bange for deres børn viser, at du er en god mor, desværre er det ikke alle ejere af kæledyr 1 jan siger de samme ting, jeg forstår din frygt, men prøv ikke at dømme racen Mastiff for en individ, eller en dålig ejer.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi har haft den engelske mastiff i 11 år. Det er en fantastisk race. Jeg er selv vokset op med engelsk Setters (mine bedsteforældre havde opdrættet), og i en ung alder havde en Border Collie og Akita Inu. Nu er jeg en glad ejer af Mops, og min datter er ejer af en rottweiler. Når det er sagt, vil jeg mene - med høj knæ-lift - den engelske Mastiff er for mig og min familie 7 MDL været den bedste hund racen. Har ikke været nede mere sympatisk, rolig og stanhaftig race engelsk Mastiff. Vi gik "blank border" rundt i huset med hvalpen, og set i bakspejlet er det aldrig forladt området. Tom da vi skulle få posten den anden side af vejen, hunden sidder og venter på vores side af den side af vejen, indtil vi kom tilbage. De er nemme at udøve så godt. Du behøver ikke at gentage tingene en halv snes gange, før de forstår, hvad der forventes af dem. Vi vil igen, ingen tvivl i vores hjerter være stolte ejere af engelsk Mastiff!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Birgitte, kære du! Jeg er helt målløs, da jeg læste, hvad du havde skrevet. Hvad i alverden får dig til at sige sådan noget?? Ja, ok En mastiff er ikke som det skal være i dit nabolag. Så du mener at hvis en kinesisk er kriminel så alle kinesere der? En hvid er en pædofil så alle hvide det?
Jeg har ingen idé om hvad / hvem har været mastiff, i dit nabolag, som det er, men jeg vover at sige, at det er ejerens skyld. ALLE hunde kan være ligesom at hvis det mishandlet. Selv den "uskyldige" Labrador.
At det er muligt. Jeg har to mastiffer selv, en mand og en kvinde, de lader dem klatre på af mine veninder unge børn.
Jeg kender også mange, der har mastiffer. INGEN af dem er sådan, så jeg kan trøste mig med, at du ikke har nogen idé om, hvad du taler om.
At de er grimme, du mener, hvad du vil om smagen er, at røv og tak for det :)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Mulig har du ingen forbehold fra medierne, men du har en mangel på viden på dette område. Engelske mastiffer er ikke værre end andre hunde. Kun hvis de har ejere, der behandler de fattige, at de kan være farlige, men det gælder for alle store hunde.

Jeg fandt nogle info på den engelske mastiff, at jeg fandt beskriver det meget godt:
"Den engelske mastiff er blandt de største af alle hunderacer. I moderne tider, idet racen ændret sig betydeligt, og mastiff er nu generelt en rolig og godmodig følgesvend hund, hund med klar vagt instinkt behold.Mastiffen er en meget rolig race. Det er også meget tilpasningsdygtig. disse er de funktioner, der gør den velegnet som en familiehund. Den er tålmodig med børn, og racen synes at appellere til ældre mennesker. Man kan godt spørge, kan en ældre mand klar til at håndtere en hund i en hundred kilogram klasse • Dette er ikke et problem, hunden ser ud til at tilpasse de mennesker, de forbinder med. problem dukker op, men når din hund til at blive transporteret fra A til B. Mange familie har haft til at erstatte den lille brændstoføkonomisk bil til fordel for en større.
Mastiff alarmer kan lide, når det kommer fremmede, men elsker at besøge. Det er en meget hårdfør race klimatiske og gerne ligge i solen på varme sommerdage. Om vinteren kolde dage leger i sne-upåvirket af gradestokkens klar stemme.
Som en følgesvend hund er ideel. Deep sne er et problematisk grundlag for en så stor og tung hund, bør du vente og se, hvordan det forhold, før du gå i gang på din rejse. Hvis du vælger at forlade din hund til den anden, er der nogle problemer forbundet med dette. Mastiff vægt stiger voldsomt i hundens første år, og det kræver en masse af fødevarer. Forbrænding varierer hos hunde som hos mennesker, og fodring skal individualiseres. Øvelse for et mastiff er ikke den samme som en lille hund. Det er meget vigtigt at undgå ture af særlig grad i det første år af en hunds liv.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Først og fremmest er det den mest fantastiske løb jeg kan forestille mig ;)
I hadt to hanhunde (en ad gangen, omkring ti år)
utroligt afslappet psyke, lære at gå på plads med det samme, to, tre ture på en snor, så vi kastede den med begge.
bare lidt for godt med store til små ;)
men jeg vil sige, de har brug for et hjem, hvor der er nogen hjemme det meste,,
de er meget social, altid at søge folk.
kede godt ikke så meget som de længe :)
spise en masse :)
og det er vigtigt at være opmærksom på, at de savlen stort, når de bliver varme, ophidset eller spise og drikke, (vi havde til at bruge store hand tøj til tørre, da de spiste eller drak.... vane for os ;)
vagt instinkt er meget stærk i racen..
opmuntring kan føre til hunden bliver overbeskyttende af alt fra omkring deres hjem..
de ser for tung til at bevæge sig i nogen voldelig...
Mænd... de er ligesom "propel" i skoven f.eks..
tilpasses, vil jeg sige :)
Jeg havde hadt værftet til at placere Jeg havde indtil for et år siden, jeg havde absolut 100% sikkert valgt engelsk mastiff, da jeg ville have en hund ;)
jagthund, der er ;)
06.10.2012

Engelsk mastiff! siger: Med sin massive krop, denne race naturligvis 1/1 begrænsninger, som brugshund , men det kan være en fremragende sporhund , og det er en meget god og fantastisk vagthund . Det er en god slædehund på jorden er fast, især om sommeren . Racen har også gode egenskaber som en familiehund , og det hele vender for at se, at udstillingshund!!
18.04.2012

ina siger: Mastiff er af britisk afstamning og ned formentlig den assyriske mastiff. Sidstnævnte nedstammer fra den gigantiske gamle tibetanske mastiff (nu uddøde i sin oprindelige form), der blev ført til Europa af fønikerne , gennem romerske molosserhunden .

Engelsk Mastiff blev oprindeligt avlet ud som kamphund , men det blev mere og mere betragtes som en vagthund for husdyr og ejendom blandt britiske udlejere, også i et vist omfang anvendt denne store hund voksede jagthund på Big Game.

Navnet Mastiff fik det hele i slutningen af 1300-tallet . Det stammer sandsynligvis fra det angelsaksiske ord "masty", som betyder stærk eller stærk. Når England, i 1835 indført et forbud mod kampe mellem dyr, race hurtigt mistet sin popularitet. Den første racestandard blev offentliggjort i 1883 . Under Anden Verdenskrig , men racen tæt på at uddø. Det blev reddet af nogle få eksemplarer, før krigen var blevet bragt til USA , skal så at dagens mastiff siges at være en race genskabt i 1950'erne .

Det er uvist, hvornår racen kom til Norge , men i 1970'erne , import af nogle få eksemplarer af racen. Det var først i 1980'erne , at racen kan siges at være etableret her. Norsk Engelsk Mastiff Klub blev etableret på en stiftende generalforsamling den 3 December 1989 og har siden repræsenteret racen i Norge.
18.04.2012