Engelsk bulldog

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Engelsk bulldog hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Engelsk bulldog.

Engelsk bulldog fotos

Engelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldog

Engelsk bulldog kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Engelsk bulldog. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Jeg tror, ​​at dem, der opnår / købe en engelsk bulldog er dyremishandling! Denne race kan ikke brødføde sig selv, kammerat uden assistance, der kæmper for at trække vejret, kæmper med rynker i ansigtet osv osv.. Lista Lange! Køb enten en sundere race, der ikke er blevet ødelagt af os mennesker, der går rundt og plaget af det hver dag og lade racen uddø i fred.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi har en Engelsk bulldog på 2 år. Han er den mest dejlige. Men ja, vi har vores erfaringer, når det kommer til nogle af de lidelser for racen kan identificeres. Da Moff var 8 med gammel, han havde på bordet, på grund af penis prolaps. Nu har vi arbejdende at han lugter død, men at teste ham ud af allergi, så håber, at dette er årsagen. Da Sean herovre siger. De er altid i godt humør, fuld af særheder og let at træne. Men ja, må man til tider med nogle penge hos dyrlægen, så af hensyn til herlighed.... Har nul forsikring på din
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en EB i lidt over 3 år. Det går godt med andre hunde, det kan lide at gå uanset vejret. Den elsker at køre. Han er meget nem at have at gøre og er fremragende på alle områder. MEN, hvis du ikke har råd til den dyre hundemad (min kun få Allergi Forbundet til 999, - for 14 kg, som varer lidt over en måned) + forsikring + har tid til hunden, bør ikke have hunde. Dette gælder for alle racer. Jeg har meget mindre problemer med min hund end mange andre med hans. Min gøen ikke hver gang nogen går forbi huset. Det vil ikke holde, selvom jeg skærpe det løs. Den gemmer sig ikke, fordi det ikke vil være en tur i regnvejr. Det behøver ikke meget motion. De "fejl", at race er ofte ikke noget, der er et problem i hverdagen. Jeg give hunden den rigtige mad, og det har fungeret ene øje for "cherry eye" ellers, det er hurtigt og frisk og altid i godt humør. Engelsk Bulldog er varmt anbefale, hvis du ønsker en mellemstor rolig og god hund.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Bulldog Gens egenskaber kan bidrage til specifikke sundhedsproblemer. At trække vejret kan være fremherskende i racen grund af formen af ​​ansigtet. bulldog er kendt for at snorke højlydt. Nogle kan være tilbøjelige til at udvikle interdigitale cyster, der danner mellem tæerne. Disse forårsager ubehag, men de kan behandles enten ved dyrlæge eller en erfaren ejer. Ellers: HD problemer. Efter 2009 dokumentarfilm fra BBC om Pedegree Exposed Hunde har kennel klub i Det Forenede Kongerige indført en revideret racestandarder for den britiske buldoggen, hvor helbredsproblemer bliver taget alvorligt, men det er svært at avle væk disse sygdomme bulldog er diponert for..

Vi har netop modtaget en 10-måneder gammel bulldog mand i huset.Han er meget venlige og rolig, legesyg og kærlig. Stress omkring genbosættelse har ført til ekstremt dårlig mave og hyppige runder løs avføring.Avføring buret hver morgen har krævet bade og pleje, en masse arbejde, men vi ser små fremskridt hver dag.Vi tror og håber, at dette virker ud, når hunden har fundet til højre.

Hvis du har en racehund fransk bulldog hvalp, så det er af 18000 og en raceren engelsk bulldog hvalp er fra 23000. Grunden til, at prisen er så utrolig højt på den engelske skyldes det faktum, at hvalpe skal tages ved kejsersnit, fordi lederne af hvalpene er for stor til den stakkels mor. Hvis du ønsker en "billig" hvalp så er du nødt til at kigge efter en person, der ikke har stamtavle, men så ved du ikke, hvad du får... Sygdomme mv. Hvis jeg var dig så jeg ringede rundt til seriøse opdrættere og hørte lidt om racen, så du ved hvad du vil og eventuelt sætte dig på hvalp listen, mens du gemmer. Du får hvad du betaler for!

Jeg vil gerne sige, at Bull Dog er dyrt men £. 20000. -? Jeg havde en "lilje" var hendes navn. Så mange gode oplevelser med hende. Ingen skal sige, at hunden er dum. De er kloge dyr. Hvis jeg havde så meget ekstra penge, ville jeg købe en i et hjerteslag. Ekskl. vaskede hendes tæppe og smed det ind i buret, med døren åben, havde lidt efter Lily består hans seng. Jeg savner dig Lily. Hvis hun flte jeg var ekstra følsom hun en dag kom op til mig at lægge sin pote på mit knæ. En smuk hund med så meget charme.

Hey, nogen tænkte på om de skal købe en engelsk bulldog.Det er en stor hund med et godt temperament. Men der er nogle ting, jeg gerne dyrevenner spekulerer;

1. Hvorfor købe en hund race som er avlet med så dårligt helbred, som den engelske bulldog.

2. Hvorfor overveje hund, hvis du måske ikke rigtig har tid til et andet familiemedlem.

3. Hvorfor selv tænker på at købe et dyr, hvis du ikke har råd til at gå til dyrlægen, når din hund har brug for det?

Rådgivning: Må ikke købe en hund, indtil du er godt etableret. Være enten kender nogen, der har en allerede, og tilbyde dig hundeluftning eller vandreture. Måske er det en ældre mand med en hund, der har brug for nødhjælp?!
06.10.2012

Dan siger: Trods en fortid som en kamphund, denne race en fortrinlig familiehund, for folk med erfaring. Det kræver et klart hoved og en god uddannelse. Som en slags betragtes det som en slags, loyal, tålmodig og tolerant. Det er normalt også godt med børn, især deres egne børn. Racen har en naturlig mistanke om fremmede og skal kontrolleres. Det kan være forsætlig og lidt stædig, og det er modig og ikke særlig modtagelig. Nogle hunde kan være dominerende overfor andre hunde. Desuden kræver det en masse plads og regelmæssig motion for at trives.
18.04.2012

Ine siger: Udtrykket bulldog blev første gang nævnt i skriftlige kilder i 1568 , men dette kan næppe nævnes for denne race, men skal snarere kaldes en fælles betegnelse for flere typer af hunde på det tidspunkt. Imidlertid er det anslået, at prototype forekom omkring år 1600 . En teori er, at den engelske bulldog blev avlet fra krydsninger mellem de lokale mastiffer og mops , men dette er kontroversielt. Sidstnævnte racen kom til Europa i slutningen af 1500-tallet . Bulldog typer kendes fra de tyrefægtninger i 1600-tallet , men ikke i form på engelsk Bulldogs har i dag.

Det er kendt, at såkaldte Old English Bulldog blev krydset med mops i 1800-tallet , hvor løb kan siges at have fået deres endelige udformning. Resultatet var en kortere, bredere og mere kompakt hund med en stor, rund, bredt hoved med kort, kraftig næseparti. Denne hund var dog uegnet som en kamphund, da den manglede fart. Fra da af, er ​​denne hund skal betragtes som en familie hund , selvom det også kan have gode egenskaber som en vagthund .

Den første særlige bulldog klub blev dannet i England i 1878 . Den første standard for racen stammer fra dette miljø, og kommer i 1881 .I de senere år racen er blevet kritiseret for at være underlagt den såkaldte ekstremavl. Den vil omfatte mere og mere rynket, og det er kendt, at kvinder i dag normalt nødt til at føde sit afkom med kejsersnit . Sidstnævnte skyldes, at hvalpene hoveder er for store til tæven at føde naturligt. Racen har også været markant underbid, og det er kendt, at det kan have vejrtrækningsproblemer, især fedme. Racen er også meget følsom over for varme, hvilket gør disse hunde særligt sårbare over for overophedning i sommermånederne.
18.04.2012

Hunderacer gæst siger: Udtrykket bulldog blev første gang nævnt i skriftlige kilder i 1568 , men dette kan næppe nævnes for denne race, men skal snarere kaldes en fælles betegnelse for flere typer af hunde på det tidspunkt. Imidlertid er det anslået, at prototype forekom omkring år 1600 . En teori er, at den engelske bulldog blev avlet fra krydsninger mellem de lokale mastiffer og mops , men dette er kontroversielt. Sidstnævnte racen kom til Europa i slutningen af 1500-tallet . Bulldog typer kendes fra de tyrefægtninger i 1600-tallet , men ikke i form på engelsk Bulldogs har i dag.

Det er kendt, at såkaldte Old English Bulldog blev krydset med mops i 1800-tallet , hvor løb kan siges at have fået deres endelige udformning. Resultatet var en kortere, bredere og mere kompakt hund med en stor, rund, bredt hoved med kort, kraftig næseparti. Denne hund var dog uegnet som en kamphund, da den manglede fart. Fra da af, er ​​denne hund skal betragtes som en familie hund , selvom det også kan have gode egenskaber som en vagthund .

Den første særlige bulldog klub blev dannet i England i 1878 . Den første standard for racen stammer fra dette miljø, og kommer i 1881 .
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Engelsk bulldog tror også at disse hunderacer var interessant.