Dvergschnauzer

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Dvergschnauzer hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Dvergschnauzer.

Dvergschnauzer fotos

Dvergschnauzer

Dvergschnauzer kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Dvergschnauzer. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Små hunde bør ikke spise kartofler og andre grøntsager med undtagelse af gulerod, der er sundt for dine tænder. I min anbefaling vetrinær
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Voksede op med en all-black dvergschnauser. En temperamentsfuld lille dame, der sad i respekt over meget større hunde. Bortset fra naboens kat, hun gik bred bue rundt. En ordentlig "gneldrebikkje", der indvarslede den mindste lyd udenfor på kveldtid.
Kind og glad hund. Hun var sammen med os børn overalt, gik helt løs i skoven / hvor der var biler. Da over 13 år gammel.
Lille i størrelse men meget hund :) Nothing Jaal hund!
2009/01/19

Anonym siger: Har haft en helt igennem sort dvergschnauser i næsten to år nu, og jeg må sige, at jeg har nogle andre oplevelser end "smølf". Vores lille dame er ikke gneldrete men energisk. Glad, legesyg og elsker at være udenfor. Faktisk også elsker hun at køre. Ho have en stor tid med dine børn og passe dem. Ellers er hun også meget glad for opmærksomhed, som at gå fra skød til skød for at kæle. Dejlig når hun tilførslerne lounge lyde.. :)
Vores piger kan være lidt fræk, men det har aldrig været værre end det, hun fik fat i garn og sprede det lidt længere ind i huset.
Vi har en cuddle pige!
27/02/2009

Linni siger: Jeg har aldrig hat dværg Schnauzer men de er virkelig søde
19/05/2009

Giggi siger: æ voksede op med en speciel scnauzer. Han døde den 16/08.09..... æ fik ham da jeg var fem år, og nu er jeg 12 år. han va en dreng, der elskede at sidde på scooter og køre og familiens hund.
Han gik på alt, men vi skal have en ny sammenligner hund bare en dværgschnauzer
2009/09/03

(Y) siger: Jeg fik min dværgschnauzer i november 2007, hvilket betyder, at jeg har haft ham i 2 år nu.

Han er en hund med en masse energi, han er glad hun er, han er lige så glad, selvom du kun har været i skole, som du skulle have været gået i ugevis.
Han elsker at løbe løs og elsker at lege med andre hunde.

Han er ikke spsielt elsker at svømme, så det er sjovt at se ham, når vi svømmer med ham; P

Han er meget hoppende og hvis du holder et reb omkring 50-60 cm tilskyndes jorden han springer op og bider rebet og han hænger der et stykke tid.

Han er en familie hund ikke en udstillingshund, selv om vi har fået at vide fra folk, der laver ting at han er kommet til at vinde det hele, så min mor og far fandt ham at være en familie hund: P

vi fik ham fra den største skaberen i Snauzera fra Dolmaling kennel: D
2009/10/04

fremskrivninger sige, at jeg har en lille sød dvergschnauser tæve 8 måneder dette er min første af rase3n men har haft flere små og store hunde før, denne erfaktisk den sjoveste og en af de mest lærenem hund, som jeg har haft, hun er med alt og elsker mennesker og andre dyr, både katte og hunde og især heste. Ikke en Yap hund har aldrig hørt hende gø
2011/01/03

sten siger: lyder godt dette her.. har ikke hund, men kunne forestille sådan en en.kjenner en, der har smag!
dette er for en nybegynder?

mvh.steinar
17/06/2011

Milli mor siger: Ja, Miniature Schnauzer er helt sikkert noget for begyndere. Vi har nu # 3 af denne race. Det er virkelig hårde hunde, der har tendens til at være på en dagsmarch i bjergene. Cuddly massevis, og meget blid med børn, og folk afskyede alle :) Kan virkelig anbefales! Vores hunde har ikke været gneldrebikkjer. A skal købe :))
19/06/2011

Hutier heiti siger: Vi har en hvid dværgschnauzer i næsten to år.Han er en dejlig lille hund med et dejligt temperament, og der bare er glad og fornød. Slettet ingen gneldrebikkje, selv om han advarer lejlighedsvis. Men heldigvis ikke når det ringer på døren. Han er let lært. Men vi har ikke nok stress som meget at lære ham enormt, så... vi vil ikke bruge ham på udstilling. Han er en familie hund. Vi har aldrig lukket op på ham, kun talerens stemme, og det gør bestemt ikke har været højt! Vist at sige noget negativt, må det være, at alt sidder fast i pelsen. Web som Velcro..
29/09/2011

Laura siger: Vi har en hvid dværgschnauzer i 7 måneder. Vi fik ham i august 2011. Han er lydig, fræk, meget legesyg, og som nyder naturen. Han hedder ikke en skødehund, der sidder på skødet af folk helt frivilligt, men ellers vil han altid have opmærksomhed.
2012/03/01

Susanne siger: Min erfaring med miniature Schnauzere:
En glad hund, der trives med mennesker, utrolig let at lære, meget god med børn, god følgesvend, gøende små, fælder ikke, allergivenligt, nuttede hund, sej, satte ligesom store hunde på plads uden at være aggressiv.
Ellers er det bare fantastisk flot med sine mørke øjne og søde næse.
Men mødte også miniature Schnauzere, at jeg absolut ikke kunne lide: Gneldrete og ængstelig voksne og børn, ikke nuttede.
Anbefal en miniature schnauzer i den varmeste bedre ven, du ikke kan.
2012/02/08

Mamma85 siger: Er det korrekt, at de ikke kaster og er allergivenlige? Har ikke hørt det før. Vi havde miniatureschnauzer hjemmet, men jeg kan ikke huske, hvordan det var med at kaste.
Kan helt klart anbefale dvergschnazer som en familiehund og kæle hund.
Vores havde en utrolig dejlig personlighed og var som en søster for os børn. Gøede og aldrig gik bort i haven og gården. Stuck Aldrig selv havde vi aldrig hende på dressur træning og lignende.
Hvis nok schnauzer når partner og jeg får os hendes hus igen!
19/02/2012

Enzo siger: Vores S / P Miniature Schnauzer er født 30/8-11, og er en fantastisk hund.
Men man skal være opmærksom på, at der er en masse af grooming. Og du bør også sætte den ud, så burde ikke en novice klippe det før showet!
Men det er ikke umuligt, men det skal læres. Vi er så heldige, at vi har landmanden i området, og han følger op 110%.

Pelsen skal plukkes to gange om året, bryst-face ører og balder skal skæres temmelig ofte. Hertil kommer, en nedskæring under poterne, etc... Men grooming er rart, men som jeg sagde: Der er en masse arbejde.
Belønningen er, at man ikke vil have hund hår over hele huset, bilen osv osv. Og så dværgen og især S / P verdens største hund! :-)

Vi har også zone i vores ud to gange, første gang han BIM, anden gang han blev BIR og BIS 3

Så vi skal nok fortsætte med at spørge ham.... selvom vi "kun" skulle have cuddle hund og følgesvend.

Miniature Schnauzer anbefalet på meget hotteste!
06.10.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Dvergschnauzer tror også at disse hunderacer var interessant.