Dvergpinscher

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Dvergpinscher hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Dvergpinscher.

Dvergpinscher fotos

Dvergpinscher

Dvergpinscher kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Dvergpinscher. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Dvergpinscher kan pænt stå ude, mens du er på arbejde, hvis det bliver vant til det. Men da denne race har en kort pels og ingen underuld ligesom andre hunde fryse det nemt, så jeg ville have haft varmelamper og tæpper inde i huset, da det kan pakke ind i og hygge sig, hvis det ville være en smule cool en dag :) I koldeste dage jeg havde haft hunden nogensinde :)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: En stor hund i en lille krop. Det kræver en masse af dit ejerskab, når det kommer til forældrerollen. Du skal være fast og specifik for hunden eller det kunne finde kongen af ​​vejen slam kæft og rampe hund. Det er Intelligente og elsker udfordringer. Det kan være lige om overalt, hvis du kan lide at vandre i skoven. En frygtløs hund med et stort hjerte og en formidabel vagt instinkt!
2009/04/05

jenna siger: Denne race har et meget stort hjerte, vi har en selvstændig, lidt af en soffagris... =) afhænger legetøj og Ganster omhyggelig med børn, jeg tror, ​​at alle dvergpinschere er. Han er vores lille, men stor vagthund
2009/08/04

Enja siger: Rigtig meget vagt instinkt. og også nogle jagt innstikt tror jeg. Hun Jeg har en lidt speciel historie og er derfor udfordrende, men enormt villige til at lære og elsker at lære nye ting. Meget energisk og charmerende. Gør en masse ud af hende og en meget munter og sprælske kæreste. Opfindsomme, at de fleste hunde :)
2009/12/08

Sveinung64 siger: Hej Alle.
Er der nogen vide, om dvergpincher anvendes som for eksempel blodhund tider?
For eksempel gerne rådyr eller?
2009/11/18

Sandefjord siger: Har lige nu to inden for murene her, Utrolig dejlig småvesner der aldrig stopper skjarmere med deres sjove narrestreger! Man skal være i overensstemmelse med dem, det er en pinscher. Meget glad for at lære, kan du tror, ​​de er svære at lære, fordi de er så finurlig, men temmelig let lært i min erfaring. De kan lide at være "the action", det gør du hurtigt, hvis du har to etager med aktive politi, ivrige skridt jægere derefter. haha! :)
2010/11/02

Sure... sagde: Hej,

Spørgsmål til dem, der har denne race før: Dvergpincheren virker som en dejlig hund, men IOM det er så intelligent, hvordan hænger det alene?

Jeg arbejder i løbet af dagen og har brug for en hund, der ikke kan gøre meget på egen hånd.
15/04/2010

Lilo siger: Vi fik vores unge dame, da hun var 11mnd gammel. Hun er en Shelter hund. Hun blev flyttet, fordi den tidligere ejer ikke havde nogen erfaring med hunde, og derfor lade hunden gøre, som det ønskede. Gør dette, og du får en støj spand, der tror, ​​han / hun er boss i huset. Hun løb væk ved først givne lejlighed.
Hunden er nu næsten 14mnd og er helt fantastisk! Hun lærte meget hurtigt, hvad der er tilladt og ikke tilladt. Hun vil sidde, når hun får mad og er ikke tilladt at spise, indtil vi taler op, vil hun sidde, før de går ud af fordøren og vil ikke gå ud, indtil vi taler op, sengen er Nej, nej, hun har lært hende og løgne, hun skulle komme, når hun bliver opfordret og er ikke tilladt at komme væk fra græsplænen og ind i indkørslen. Hun kunne intet da vi fik hende, og hun lærte alt dette i 3 måneder! Det betyder, at der er en meget intelligent hund og er meget villige til at lære. Hun er meget energisk og vil derfor gå i skoven hver dag uden snor (hun løb som sagt af hele tiden før ;) gør det med bly, men har ikke mødt en sjæl der 2mnd. Hun elsker børn, men er stadig en smule ru og tager ikke hensyn til, at små børn let kan falde til jorden.
Alt i alt, jeg ikke fortryder et sekund og jeg fik mig en god ven i lang tid :)
2010/06/15

Barbara siger: Vil du ønsker at få mig en Dværgpinscher, fordi jeg snart vil miste min vidunderlige 10 år gamle blandinhgstispe fordi hun kreft.En har rådet mig til at købe hvalp nu, før Tanja Tanja dør.slik som kan kendetegne det og lære det har mndr.hun igjen.Men jeg føler usikker.Kanskje en hvalp ville være for lidt meget for hende nu, når hun er syg eller vil der være en heppe på hende og give hende en bedre livskvalitet? Nogen oplevede mig med denne "
2010/07/28

tips siger: Til Barbara,

Du kan købe dig en fin hund, men lad hende ikke lære den nye hvalp med tanken om, at hun er syg. Det vil tage dig af. Det afhænger også lidt af din hund: Hvis hun overlevede som den eneste hund i alle de år, jeg ikke havde gjort det. Er hun meget syg, havde jeg også droppet det. Er hun virkelig elsker andre hunde og kan lide at være sammen med andre, er der intet farligt. Hvis det er en hvalp på dig nu, før den anden dør, så sørg for, at han ikke hærge hende.

Håber det gav lidt hjælp :)
2010/07/28

Mina siger: Nogen, der kan sige, hvor meget daglige gåtur / udendørs aktiviteter, der er nødvendige for en dvergpincher med knæskade kan trives? Spekulerer at få en, men har den bedste vandreture i weekender og på helligdage...
2010/12/12

LKY98 siger: Hej alle!
Jeg og min familie kommer til at give os en lille hund, og "jagten din hund" test som Dvergpinscher syntes et godt valg. Vi er en temmelig aktiv familie med to børn, vandrestier og mange andre hunde, at han / hun kan være venner med. Men her er mit spørgsmål til jer, der har erfaring med Dværgpinscher:
1. Har hørt en masse om, at de er vanskelige at træne, er det sandt?
2. Jeg har også hørt, at de kan være (meget / lidt) agresive, er det sandt?
3. hvor meget motion du gøre et Dvergpinscher dato. Dag?
2011/01/03

Mocca siger Heihei. Jeg fik tilbud om at få en Dværgpinscher. Det er klar til at gå fra moderen også, men det er den crappy ting er, at det vil være alene hjemme med mig, når jeg er på arbejde, er det normal arbejdstid. Men jeg tror, ​​det er den bit fejl overvejer det er så lille. Jeg har brug for en andens mening om dette før jeg træffe beslutning om at tage det til. Jeg vil kæmpe bare gå for at hente det, men er nødt til at tænke på hvalpens bedste, og ikke hvad jeg vil og har lyst. Hilsen monica
2011/10/03

Eline & Max siger: DvergPinsceren er utrolig store sociale hunde, jeg ejer selv en Dp og ikke kunne have været mere glad. De lærer tingene utroligt hurtigt, men kan være bjeffete (hvis du fokuserer på, at dette ikke er acceptabelt fra sin hvalp, så det ikke er normalt normen)
Awesome hunde :)
2011/05/01

Pelle.... siger: Hej! Have en DP på ​​8 og 1/2 måneder. Det er min første hund, har han gøer på alt og alle, ved ikke helt hvordan man får dette fra ham... nogen der har nogen råd? Han er også meget "vilde", når vi besøger eller besøger... brug for nogle gode råd her :) og ellers er han en dejlig lille hund :)
2011/02/06

dp siger: Jeg har nogle samme problemer som dig, men jeg fik en lidt gøen med en spray flaske vand til at sprøjte på ham, når han gøer, så han gøer ikke fuld så meget længere, men det er besøget, holde ham og satte ham ned og holde ham op til de besøgende, så lader gå til ham / hende, når det er blevet mere støjsvage: P
2011/09/30

ANB siger: Vi har to stykker og de ​​oplever verdens smukkeste hunde... men.... den ene er meget territoriale og aggressive især i forbindelse med mad og barks på alt og alle... de hører en lyd, de holde det i gang i 30 minutter.... er virkelig konsistente og brug masser og masser af tid på hunde... har brugt bark kraver til det fremkalder en masse frygt, ligesom ikke bruge det.....
2011/12/08

Ma89 sige hej! Vi har tænkt længe og endelig besluttet at få os en Dværgpinscher i sidste ende. Dette er en dejlig hund, der kan skille sig ud i dag? udhus med luft gårdhave, så det kan gå ind og ud som det vil.. Vi arbejder begge i løbet af dagen, og ville ikke have det til at være lige inde i et bur hele dagen.
På forhånd tak :)
24/06/2012

Ma89 sige hej! Vi har tænkt længe og endelig besluttet at få os en Dværgpinscher i sidste ende. Dette er en dejlig hund, der kan skille sig ud i dag? udhus med luft gårdhave, så det kan gå ind og ud som det vil.. Vi arbejder begge i løbet af dagen, og ville ikke have det til at være lige inde i et bur hele dagen.
På forhånd tak :)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Denne hund er meget venlige, men kan være en del kræsen avogtil, som den kan styre en hel besætning, er det ofte de mindste hunde, der kontrollerer besætning du ved ;) Men ellers en lille og koooosete hund =)
Inerti ikke
06.10.2012

Stian siger: I pinscherkullene var undertiden født dvergpinschere som i tidligere tider var blevet dræbt. I 1870 begyndte de at avle miniature, det meste af kongen og adelen , som selskabshund hund og vagthund , så de blev opdrættet i mindre størrelse. Racen blev første gang diskuteret i dette land, da Dronning Maud kom til Norge i 1905 med en Dværgpinscher fra England .

Dvergpinscheren oprindeligt fra Tyskland. Det er livlig, højt humør, sikker og afbalanceret. Dette gør det til en dejlig familie og selskabshund. Ved århundredeskiftet var der rigtig mange dvergpinschere. Stamtavler fra 1925 indeholder op til 1.300 hunde. Af de mange farvevariationer racer, ligesom mellompinscher fast i Deer, rød-brun til mørk brun og sort og brun maling på sort med røde eller brune (tan) aftegninger.

Racen er hurtig, aktiv og legesyg. Hvis du har en Dværgpinscher madelskere sige det igen, du kan lære ham noget. Den elsker at arbejde og nyde alle de aktiviteter som lydighed , agility , sporing og er en populær udstillingshund. Den tynde lag kan igen kan det være svært at motivere på regnfulde dage og kolde dage i form af lydighed.

En Dværgpinscher kan være en ideel familiehund, hvis alle i familien skiftes, og at aktivere og give mad og så videre. Hvis ikke, har det en tendens til at være en en-mands hund. Trods det faktum, at det er så lille, det kan gø meget og bør uddannes ikke at se. Hunden / racen kræver viden, tålmodighed og slet ikke skrappe forældre-metoder. Fokus aktivitet må ikke blive glemt, en Dværgpinscher er ikke en sofa hund. Med humor, kan tiden og konsekvent læring være en lærenem og villig til at tjene hund.

Dvergpinscheren er en forholdsvis sund hund, og leve længe, ​​15 år er ikke usædvanligt. Det anbefales, at avlsmaterialet er ingen kommentarer med hensyn til øjnene og knæskallens .
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Dvergpinscher tror også at disse hunderacer var interessant.