Drever

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Drever hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Drever.

Drever fotos

Drever

Drever kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Drever. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Min erfaring med dåser er, at de er utroligt bløde hunde og de ​​værdsætter dig. Jeg anbefaler Dunker til dem, der ønsker at kombinere både jagt og god fornøjelse :)
Jeg har haft en spand i flere år nu og har kun et ord og sige, og det er, at det er den venligste og mest lydige hund jeg nogensinde har haft!
Dunkern er meget venlige, blid som et lam, nem at træne

Vil denne hund glad, hvis det ikke kommer til at jage? Brugshund, tror jeg. Spaltning, trekking på ski for sjov, slør ture osv... Leiter for en race, der kan passe for mig, mellemstore, en-mands hund, skal kunne håndtere at være alene hjemme en masse, arbejder 7,5 timer dage i 100% stilling. Kan få et pass hver 14 dag i 2-ugers perioder, så vil livet ikke bestå af bare venter på mor kommer hjem fra arbejde.. ;-)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Drever stadig en jagthund. Men tiden med "creepy" drevere er overstået, mest seriøse opdrættere racer på de "gode" hunde. Hvis de er på udkig idioter eller ej, er det ofte ejeren, der bestemmer. Brug den blide ved første og afbryde ofte. Chasing dem til forsigtig går det som regel i orden at få en hund, der har korte taber på 2 -3 timer.
Har haft 2 drevere og kun én gang har jeg oplevet at gå hjem uden en hund (det endda kom hjem om aftenen). Som en familiehund de arbejder meget godt. Men de er seje nok til at sætte nogen ud, tager jeg ofte "turlysten" over. Har prøvet de fleste af de nuværende typer af jagthunde for hjorte og mit første valg er klart drevet (bestilt ny hvalp i går).
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har du en god Drever bitch 4.5år.det er den perfekte jagt hund for mig :) Jeg jage en masse og derefter kørte en god hund til ha.Det er meget at ligne en løbetur, så underligt at erhverve drevet skal være et drev med jakt.Min hund er meget rolige, når vi er i, men det er bestemt, fordi vi jage en masse, når det er lov.Husk tage et saueagresjons kurser som frigive en PER henviser til. Det handler ikke kun kørte skulder krævede sådanne kurser.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Meget godt for jagt, normalt rolige, men kan være meget stædig til tider. Med korrekt træning, er det en meget flot hund. Bør blive undervist fra lidt på, og bør avles op som jagthunde ikke skal blandes med andre racer.
2009/04/08

Chilimilalaho! siger: Kan være en smule skarp og svært til tider.
2009/04/18

Robert siger: Drever bør ikke tænke på at erhverve, medmindre du bruger det til jagt. Det er meget grusom til hunden til ikke at lade de få afsætningsmuligheder for deres instiktene.
2009/04/28

Anonym siger: En meget stabil hund. En dygtig fighter, der er næppe opnåelig. Hvad man skal huske, er at tilbringe tid sammen med hunden. Det er den største garanti for at få en hund til at holde kontakten i skoven. Der er så mange gode avlshunde, så du måske ønsker at tjekke med ynglende råd før der rent faktisk køber en hvalp.

Kjell Arvid
2009/04/28

Rune siger: Min løb har været en god familiehund i 11 år. Jagtinstinkt er der, men jeg tror, ​​at disse intelligente og trick trænede hunde kan forholdsvis let.
Nogle enspænder er min Drever og bør ikke have for meget støj omkring dem. Kan også være lidt stædig.
Ville aldrig byttet mine..
19/10/2009

rita siger: De er pæne dyr
26/10/2009

Ellen siger, de er søde og venlige dyr.
2010/03/01

Anne siger: very nice, men jeg er spændt på at se hvordan det går, er vi ikke ser familie, men der er én i familien, der ville bruge ham til jagt. Dejlig hund, men ved, hvad det vil
2010/01/28

Eva siger: Min 14-årige Drever Klang (dreng) har været min utrolig god kammerat, da min mand døde for 10 år siden. Efter det, ville der ikke være nogen jagt, men vi er meget i skove og bjerge. Han kan være hårde mod ukendt, men meget god og kærlig over for familie og han ved det. Jeg ville så gerne have en ny Klang, da han ikke ønsker mere (stadig han er fit og glad), men jeg tror ikke, det er rigtigt at have nok en jagthund, når jeg ikke jage selv. Som en jæger og gode ven jeg kan anbefale racen på det varmeste. Vi havde en før ham, der var 11 år for hjertesygdom - også en stor jagt og familiehund.
2010/02/10

Martinus sagde planlægge og skaffe mig en drevet hvalp, at jeg vil træne og jage med, men problemet er, at jeg har hørt, at når det er på løs efter eksemepl hjorte kan jage det i timevis. 'Ve også hørt, at showet kørte væk for at blive væk i flere timer og ikke sige flere dage. Enhver, der har haft dette problem, men at helbrede dette?
2010/02/03

Simba siger: Min far var jæger og havde 3 drevere. Alle var meget stædig, for eksempel kunne næsten glemme, at ikke Drive coach gå ud fra veje og stier for at lirke ud af sporet, stoppe og snuse osv, blev det bare gør, hvad de bad om som sådan, utroligt stædig. Og ja Martinius pick ofte de jaget langt ud på natten, når de først begyndte, da vi ledte, en forbløffende egnethed på små Tass hehe.
2010/04/14

Anonym siger: Noget skarp som en hvalp, men blev sat på plads, men intet vanvittigt for det. Var lidt skeptisk, når vi skulle bruge ham som en jagt / familiehund. For når han er ude jagt så piloten længe faktisk, og fungerer som en top jagthund :) Men når han sover han vil sove, og han gad ikke flytte sig. Og det kommer, når en fyr siger han så kravle fra, hvilket førte til udelukkelse som en familiehund i en kort periode for hvert barn vi har. Men nu har han indrettet sig at være i den nedre rang i familien, og han tolererer og bevæger sig, når det er for aggressiv barn, hvis han ønsker at sove. Havde ham i 6 år nu, og hvert barn vi har modtaget, har vi taget forholdsregler, men nu hvor den yngste er et år som han den bedste familie hund og patient, hvis han ville både søvn og hvis han ønsker at spille :) De kan gøre noget, medmindre han siger noget. I øjeblikket hods så kold og han kan lide bedst, når der ligger på sofaen (fortrinsvis 24 timer), og forann pejs :) været en omgængelig hund, der både elsker at kæle, men er også selvstændig og klog :) Når det er sagt, forsøger han altid kravlende spædbørn at knurre, hvis han har lagt sig til at sove (ikke når han er adræt og går omkring), men da han indser, at gennemgangen bliver større og stærkere i fingrene og han går væk eller sige noget og har været den bedste familie hund, og gudskelov, at vi ikke skal have flere børn, fordi der havde været en anden runde, hvor han havde plejet og bare være i rummet, da vi havde 100% opmærksomhed på ham og børnene. Derfor har det været på tidspunkter, som vi agter at omplacere ham på grund af dette, at give ham selvtillid forbedret livskvalitet, men så snart børnene var 1 + han er en anden hund, og det er godt for nu, er han stadig at få at et medlem af familien :) Eldstemann've vokset op med ham, og han er blevet vant til at have ham der, og Sulla og kærtegne og går vandreture så ville være tomt uden skulder løb i huset :) (selvom han foretrækker at bruge tid på sofaen og gøre meget lidt ud af sig selv at undgå at blive sendt på et tidspunkt, hvor aftenen kommer ;))
2010/06/10

drevet ejer siger: Great venlig og tålmodig hund, der ikke gør ondt, men har virkelig brug for motion for at jagt ture. Vi har vores Drever ud hver weekend ser og lange ture i skoven uden for jagt. De har meget klart kropssprog til man ser hunden vil være ked af at blive meget lidt anvendt.
De er meget specifik for hunde er svære at træne til at ville faktisk gøre tingene på deres måde. Bør ikke frigives uden for jagt. De har en enorm jagtinstinkt at tage ud at holde sig til skoven, så snart de får deres chancer.
Vi har vores Drever nogensinde at bruge det som nuttede hund, når den ikke søger at det er stille inde.
Jeg vil ikke skaffet mig en Drever vist sig ikke at jage. De kaste en masse, er vanskelige at træne at gå, når de går, men verdens bedste jagt kammerat.
27/02/2011

Linnpia siger: Jeg har en dreverblanding dvs han er 1/4 cavalier, men lægger mærke til det er det ikke.
Han trækker på en snor, og hvis han finder en rille, så det er ikke muligt at distrahere ham på nogen måde. Alle, der mødes med ham tror, ​​at det er en meget uopdragen hund, fordi han går til båndet og ikke pligt til at give, men sandheden er, at han er en dreven: P
Jeg får så vred på folk, der mener det er det samme at rejse en sigt som en border collie. Men jeg vil sige, at drevere er perfekte familie hunde og selvfølgelig jagthunde. Nu ved jeg ikke jage så meget, men opholder sig på den store gård, og tro det eller ej, men han var ikke i stand til at modstå fristelsen til at glide ind i skoven. Han forbliver faktisk i gården. Så han bliver dækket en masse bevægelse krav.
Men min pointe er, at med en løbetur, så du får masser af beskidte udseende fra de uvidende, men det er en lille pris at betale for at have sådan en vidunderlig hund.
23/06/2011
06.10.2012

stine siger: Ingen ved præcis, hvornår kørte skulderen skete, men at hævde, at det er en meget gammel race , som nogle har gjort, er sikkert helt forkert. Sandsynligvis arbejde på, hvad der senere skulle blive en dreven hele startede i slutningen af 1800-tallet , men kun ind i det næste århundrede , at man kan begynde at kalde det en homogen løb .

Drive skinne er en efterkommer af den nu mere så sjælden westfalsk dachsbracken , en tysk bassettype, der skulle have været importeret til Sverige i 1910 . Sandsynligvis dette er krydset med lokale støvere , herunder eventuelt svensk Bracken (nu Hamilton Bracken ). Nogle mener også, at gravhunden er blevet tjekket ind, men der er ingen dokumentation for dette. Man kan således forestille sig, at løb skulder først opstod som en homogen løb efter den første verdenskrig .
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Drever tror også at disse hunderacer var interessant.