Dobermann

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Dobermann hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Dobermann.

Dobermann fotos

DobermannDobermannDobermannDobermannDobermannDobermannDobermann

Dobermann kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Dobermann. Skriv en kommentar om hunderacen.

dobermand siger: Dobermann er en fantastisk race, på mange måder. Selv om vi har dårlige erfaringer også, men jeg tror, ​​jeg har med dårlig opdrætter og gøre. Vores første vi købte fra den landbruger, der hver på TV2 hjælp. (Hvem blev strippet for loven om at holde hunde) Han hurtigt vendte dårlige sider og inden seks måneder, han havde flere Beti og huller i hovedet på vores 1-årige. Vi har altid haft hjælp avhunde coaches, fordi vi så tegn på hans. Men til ingen nytte. Men vores andet fra en anden opdrætter var venlig at dagen lang og elskede vores børn. En negativ ting var vaktinstinkte.Både hjem og på turné. Ingen nærmede mig ud af fremmede. Men han hørte, hvis jeg satte ham på plass.Lydig og dejlig hund.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Du kan ikke hævde, at Dobermann er farligt!
Alle hunde kan være farlige, uanset om det er en hjerne fiasko, forsømte osv.. Når en dobermann, Rotweiler, osv. bit er hausa i medierne! Nu er det tid at vi ser på de enkelte faste fælde og ikke dømmer hele løbet! Har selv en Doberman, og han er stor med mine børn, Ander hunde og mennesker. Så længe de får den mentale og fysiske træning dem behøver, er de harmoniske hunde.
2011/01/10

Lars siger: Ligesom mange her sige, kan alle hunde være farlige. Den hund, der bider i Norge normalt Golden Retrievere. Siden 1990 er det blevet bevidst avlet Dobermans at have det mere familievenlig, og det har været en succes. Hvorvidt dette er en god ting ved jeg ikke, men ikke desto mindre er det en stor hund.
17/10/2011

Erling sagde: have en bolle Doberman mandlig, der er ganske forbløffende skyldes. ændrede omstændigheder, overvejer jeg giver ham væk, har haft besøg af 3 stykker, som jeg ikke har følt ret til LEO, måske nogen her er rigtigt. 70cm / 43 kg. tlf.95902796
27/01/2012

Mara siger: Jeg har en 6 mdr. gammel mandlig Doberman. Jeg har også tre børn i alderen 3 år, 5 år og 7 år. Han er en fantastisk og god hund. Meget glad for børn og folk i almindelighed. Men som andre har bogført her, er, at han let bliver meget opsat og lunefuld, som det er meget vigtigt at fastsætte regler og procedurer. Hvis han ikke får nok motion og aktivitet, han er meget nøjeregnende. Men det vigtigste er, at han Adri alene med nogle af børnene, dette gælder for alle hunde. For uanset hvor mild og god han er, er han en hund med sine instinkter, og han og børnene har ikke mulighed for at sætte grænser for sig selv. Alt afhænger på grund af os voksne, der har ansvaret for både børn og hunde. Med korrekt uddannelse, pleje, motion, osv., får du en stor hund.
2012/07/06

Sandra siger: Vi har en Doberman tæve i 2 år og en søn på 6 måneder, og her er det strålende :-) men dpm flere nævner herovre, så hun kræver hendes både fysisk og mentalt, jeg arbejdede blodige svært for vores søn blev født at bevise over for hende, at jeg stadig kunne beskytte os, og at hun havde brug for at våge over os. For hende til vores søn, så hun er sååå kærlig og glad for ham, de første 2 netværkslager, da han blev placeret i soveværelset, indtil vi "voksne" tog aften lå hun udenfor døren til soveværelset til beeped. Vi følger kurset, vi går nul tolerance over for at spille lige siden hun kan være lidt voldsom og uoppmerlsom for således at komme til at trampe på vores søn. Men som nævnt ovenfor, så længe hun er i balance, hun er verdens største hund :-) vi var begge vokset op med hunde, men dette var det første, vi gjorde på vores egne, så de kan gå godt med første gang ejere, men skal indrømme, at meget havde været meget lettere, hvis vi havde haft knowledge vi har i dag med det samme. Har fuld arkose til min smukke pige, og ville aldrig erstatte hende, men er også fuldt ud klar over sine "begrænsninger".
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: en meget flot løb, har meget stærk vagt / guard instinkter, men fremragende hund. Har haft flere.
Går godt med børn, måske ikke det mindste, fordi de er en smule finurlig og kan skubbe til små børn. ellers, de er meget loyale, tillidsfulde. super løb
2009/09/11

Helene siger: Jeg har en datter i et år og en halv, og vi bør få os hund, og jeg er opvokst med Doberman. Derfor spørger jeg mig selv, om det er okay og få en Doberman, når du har et barn, der er så ung?
2009/10/04

Anonym siger: Det er meget rart og dejlig
2009/05/10

Rikke siger: Ja, alt er nu muligt. En Doberman er meget glad for børn. Jeg har en Doberman tæve på halvandet år. Jeg har ikke børn selv, men ofte møder børn på gaden, som ville kaste pind eller petting hende, og det er som regel godt, men hun kan sikkert blive lidt mere end hård og finde på at være så glad, at hun hopper, men dette er noget, du bare nødt til at lære at gøre. Jeg altid passe på, så ingen kommer til skade, fordi hun selv er et lille barn i hovedet og er meget voldsom for dem, og kan finde og puffede lidt rumlede og måske ved et uheld også køre direkte på dig, så du er nødt til at være på vagt ! Jeg tror nok vise du har erfaring med Doberman før at dette vil gå godt. Med nogle grænser, vil barnet sandsynligvis gå strålende nu tror jeg :-)

Held og lykke!
27/10/2009

gekke siger: Jeg ser folk skriver om deres barn venlige Doberman, hunden er børnevenligt, men jeg tror, ​​nogle mennesker tage det let,
med nogle fejl, eller en lidt for let træning hund, være en Doberman fatal,
så det ikke få så meget afhænger af hunden, men hunden avl.
16/11/2009

Lilleliz siger: Alle hunde kan være farlige, Gekka ;)
18/03/2010

Dobis siger: Voksede op med Dobermann, er ikke godt nok argument. Jeg har haft hund før, hold enten. Inden vi går til at købe en Doberman, bør man gå i sig selv, og finde ud af hvor meget tid du har til rådighed til dato. dag til hunden i 10 år. Dobermann er en meget krævende løb, og det siger det alle hunde bøger er udgivet. Det kræver en masse af både fysiske og mentale udfordringer for at være lykkelig. En under stimuleret Dobermann er ingen behagelig hund!
Når du får en Doberman, så du ikke få en Golden Retriever, der ligner en Doberman (ikke helt sandt, da sidste års avl antyder det modsatte)
En anden ting man skal være opmærksom på er, at der er en stor forskel mellem hvalp, unghund og voksen Dobermann. Mange er tydeligvis store problemer med ham, når en dag pludselig har modnet i hovedet, og har en stærk selvstændig vilje. Disse er intelligente hunde, som hurtigt tager indre bend på dig, hvis du ikke ved hvad du laver. Nok horror propaganda: Dobermann er en vidunderlig hund i de rigtige hænder, kan det bruges til alt og giver dig tilbage i spar. Som ejer sagde engang til mig: Du er meget dyr for pengene :-)
2010/03/05

Brundobber siger: Vi har en dobbergutt på 2,5 år. Han er sten hoe tullat!
Men han er også god som guld og meget venlige til vores dattern
2010/12/27

MK siger: Dobermann er en stor familie hund. Jeg har en brun dobergutt der er 3,5 år, ja, han er stadig valpete men den venligste sofa kartoffel. Vores yngste barn er 8 år gammel, hun bruger hunden som sofa pude, når hun ser på tv og vil kæle. Men da han er stor, finurlig og meget begejstret alt og alle er formentlig vigtigt at passe sammen med mindre børn. For vaktinnstinktet kommer meget afhænger af, hvordan eje avlshund, har vores hund ikke handlet særligt vågent attitude. Bliver så glad, så snart folk kommer til et besøg, måske lidt for glad :-)
28/12/2010

Moi siger Dobermann er verdens bedste race! De er intelligente, loyale, børnevenlig, kærlig, legesyg + +
2011/05/31

Loke siger: En meget stærk race i de rigtige hænder. Har selv em dobergutt på 9 år, og det vil aldrig vokse op... heldigvis. Død, venlige, lyse, kærlig og loyal. Men de har brug for grænser. Meget intelligent, så man skal være ops især med mænd.
2011/06/09

Mille siger: Jeg har haft to Doberman og er nu uden en hund. Jeg troede først, at jeg skulle have en race, der ikke kræver så meget næste gang, men hver gang jeg ser på hunde til salg, så jeg kan ikke se megselv med en anden race alligevel. Dobermann er verdens mest vidunderlige hunderace, og det tager hele dit hjerte. De har en personlighed, karisma, energi og en stemning, som ingen anden race har før. De kræver en masse, men giver endnu mere tilbage. Så det skal nok være en dobbis her i huset :-)
2011/03/09

Ønsker Dobermann siger: Jeg ønsker mig en Dobermann. Dette har været et ønske, jeg har haft siden jeg var en lille pige. Men jeg har aldrig haft hunde selv før, men har haft meget erfaring med min søsters hund, og diverse. Har læst flere steder, at en Doberman ikke er egnet for første gang ejere, men jeg kan virkelig ikke forestille mig at have en anden race. Jeg er klar over, at det er krævende, og har ikke til hensigt at skaffe mig sådan indtil jeg er helt sikker på, at jeg har både tid og den rette viden til at have en hund. Er der nogen tips du Doberman ejere kan komme op med? Alt er modtaget med stor tak :)
2011/09/04

Øyvind siger Dobermann er desværre farlig..
Fordi hjernen bug, skal du klikke på det..
Der er en stor og stærk hund, og du vil være både kold
Og ganske stærk til ikke beskadiges, når angrebet..
06.10.2012

Dobermann siger: Doberman er ikke blevet betragtet som en god familie hund, men dette er ved at ændre sig. Siden begyndelsen af ​​1990'erne, havde racen en markant bedre temperament, takket være bevidst avl af sådanne egenskaber. Det er stadig vides at være dominerende med andre hunde, men ikke i samme grad som før. Doberman er ikke en typisk stamme for begyndere, men vil formentlig gøre en stor familie hund for erfarne og bevidste hund mennesker.

Katte er impulsive, livlig, modig, energisk og vagtsom. Det kræver et klart hoved, klare grænser og strenge, men patient uddannelse. Doberman brug for en masse motion og gåder for at nyde det maksimale. Det anses for let at lære og meget loyale.

Dobermann var i mange år selektivt avlet for deres aggressive holdning til fremmede. Hart og Hart dokumenteret i 1985 at racen vises i den øverste trin på rangstigen af hunde racer med en stærk territoriale forsvar. [1] Det er disse kvaliteter, der gør det en fremragende vagthund. Doberman kan derfor vise aggression mod fremmede.
18.04.2012

Hunderacer gæst siger: Doberman Pinscher er en kvadratisk, muskuløs og velproportioneret stor hund med kort glat sort eller mørk brun pels med karakteristiske brune (tan) aftegninger. Ingen underuld. I fortiden,. Som denne hund kuperet ører og hale, men dette er ikke længere tilladt i Norge Hanner ofte vejer 40-45 kg og er ca. 68-72 cm i skulderhøjde. Hunnerne normalt vejer ca. 32-35 kg og er ca. 63-68 cm i skulderhøjde.

Hovedet er lang, tør og kraftfuld, noget kileformet og høj sæt ophængt mellem store ører. Halsen er forholdsvis lang, tør og muskuløs. Kraftfuld foran brystet og veludviklet bryst. Kort, men stærk tilbage. Optrukken bug og velafrundet kryds. Halen er medium lang, høj og tynd. Lemmerne er stærke med veldefinerede haser. Korte kompakte poter.
18.04.2012

hunderace siger: Dobermann er en tysk hunderace som blev skabt i området omkring den lille by Apolda i Weimarer Land i Thüringen i 1860'erne. Tidligere var denne hund kendt som Dobermannpinscher.
08.03.2010

dobermand siger: Dobermann er en kvadratisk, muskuløs og velproportioneret stor hund med kort, glat og sort eller mørk brun pels med karakteristiske brune (tan) afmarkeringer. Ingen underuld. Før i tiden havde denne hund ofte kupperede ører og hale, men dette er ikke længere tilladt i Danmark, da det anses for at være dyremishandling. Kuppering tillades dog i nogle andre lande. Hanhunde vejer 40–45 kg og bliver ca. 68–72 cm i skulderhøjde. Tæverne vejer gerne ca. 32–35 kg og bliver ca. 63–68 cm i skulderhøjde. Temperament: Vågent, opmærksomt. Sind: agrassiv og farlig i de forkerte hænder!
08.03.2010

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Dobermann tror også at disse hunderacer var interessant.