Dansk-svensk gårdshund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Dansk-svensk gårdshund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Dansk-svensk gårdshund.

Dansk-svensk gårdshund fotos

Dansk-svensk gårdshund

Dansk-svensk gårdshund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Dansk-svensk gårdshund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: DSG er en elastisk legekammerat, smart, venlig, kærlig, stærk, stille, ren, familie-elskende og en fantastisk sjov hund.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: elsker denne hunderace. Har en tæve på lidt over 3 år.. Hun var meget rappete og lidt som en hvalp, men hvalpen tid, hun var en utrolig rolig og venlig hund, der er meget glad for hygge og varme. Det eneste problem, vi har, er, at hun har en meget aggressiv adfærd, så du også bør være opmærksom på, hvis du køber en gårdhund. Der var jeg så utrolig overrasket blev hvordan patienten og barnevenlig de er. I blandt spædbørn har slæbt på hendes hale og lænede sig på hende, men hun stod bare stille. Det her er en fantastisk race! Anbefales til den største!
19/07/2009

cb siger: pris på sådan en hund?
2009/02/08

Pedersen siger: Nogen der vil sælge en hund som denne? Er meget interesseret. Kontakt mig på meretehp@start.no
2009/09/26

Guru siger: Er en hund allergivenlige?
2009/12/23

DSG hund siger: Hej

Jeg har en dansk svensk gårdhund hvalp på 4 måneder og spekulerer på, om løbet er lidt mere allergivennelig én anden race? Jeg er selv allergisk over for hunde, men har aldrig reageret noget på den ene jeg har nu
2010/01/27

uld bella siger: hey virkelig undre sig over den pris på denne type hund?
2010/04/21

hundeejer siger: Min Dansk Svensk gårdhund er nu 2 år og desværre lidt for dominerende. Han ser maden og også mig - selv når børnene nærmer sig, og han er med mig. Skam, for han er ellers en fantastisk hun, hurtig til at lære og utrolig kælen
2010/04/27

Tullamore siger, DSG og andre renrasete hunde har tendens til at variere alt fra $ 10.000 og op. Det afhænger af stamtavle, der!
2010/01/05

bbb siger: det er meget vanskeligt og højnelse
19/05/2010

hundeelsker siger, at de er meget nice hunde jeg har faktisk haft fire af dem samtidigt. De er meget søde og meget gode hunde til børn, men kun vise de er ude at lege med dem ofte fordi de er frygtelig aktive.
RÅ gode hunde!
2010/08/09

DSG ejer siger: DSG er bestemt ikke svært at træne. Jeg har en tæve på 4 år, som jeg har haft siden jeg var 16 og ikke noget problem for mig. En stor hund i en lille krop, der kræver en masse motion og aktivitet, men elsker også at sidde inde Shophan at kæle, eller liggende i din seng. Bitch er meget let at rengøre. kører temmelig løs på turen, stueren meget tidligt, og ikke i sig selv på ejendommen, lige udenfor! Anbefales til alle, der ønsker en aktiv og munter hund. Utrolig intelligent hund, opfører næsten som en mand til tider, med masser af personlighed!
2010/09/09

Rebecca94 siger: Hvis virkelig gå til se en DSG hvalp på lørdag og forhåbentlig få det med mig (16 år gammel, næsten 17), har læst så meget godt om dem, så glæder mig til forhåbentlig at få det i huset!
Det siger det har en lav allergi venlig, men har hørt om mange, der ikke har reageret på det. Mor er også lidt allergisk over for hunde, så håber at hun kan tage det, ellers vil vi nødt til at købe kronblad rense og hun skal gå på allergi medicin, så vi håber vi gøre!
2010/11/11

Aurorae :) siger: Jeg vil have mig en DSG dog, ser frem utroligt meget. Jeg har hørt det er lydig, lærer hurtigt og vil ikke holde så ofte.
Men det er en smule stædig, der findes forskellige typer af det, nogle let lært andet er stædig. Så det er ikke altid alle hunde er som det siger, det er. Nogle af hundene er vanskelige at lære, mens andre er gode.

Husk det! ;)
13/11/2010

ELPA sige hej.. læse meget om racen, synes, det passer os, bor på landet med gårde og jord.Er den meget stædig som nogle siger? og ik trives alene?
20/11/2010

Lily siger: Min erfaring er kun positiv. Nice størrelse, eftergivende, venlige, lykkelig, legende. Vi har både katte og børn og det har været fint fra dag ét. Vision er ikke vores stære end andre, vil det mest afhænger af, hvor hurtigt du giver. Vores lært mange ord, men vi har trænet på det, og afhente nye ting hele tiden, så vi hele tiden bliver overrasket over, hvor meget hun forstår.
14/12/2010

Amandaaa siger: Hej..
Bør få mig en DSG (mandlig) i slutningen af ​​maj. Kan ikke vente! Har læst en masse om racen, men jeg ved ikke noget... :/
25/04/2011

Kari siger: Hidtil en utrolig positiv oplevelse! Min mand er nu syv måneder har en utrolig dejlig disposition og er bedste venner med børn, voksne og andre hunde i området. Er alene hjemme i åbne bure indtil 6-7 timer, adgang til lejligheden, men ikke røre noget som helst andet end deres eget legetøj (masser af legetøj + + +) - og ingen klager fra naboerne! Ikke stære end min forrige, en engelsk springer spaniel, der er registreret i NKK de koster sandsynligvis omkring 12000, -, og "behov" for motion, er du sandsynligvis delvis ansvarlig for dig selv - masser af gode råd på nettet, men også bruge sund "hund fornuft"!
2011/04/26

andrea siger: Vi vil endelig købe en indskudsgarantiordning nu
nogen kender nogen god opdrætter, der har hvalpe til salg snart? :) Send mig en mail. a_reppe@hotmail.com
2011/06/16

Anne Marie Johannessen siger: Kontroller spor og Lier :) Mountain Dog center
2011/06/27

Kari test siger: Vi har vores første kuld DSG nu, de er vidunderlige vidunderligt! De eneste positive erfaringer med en loyal race! Se blog for billeder og info: nerikari.blogg.no
2011/09/08

Tjøm siger: Har haft mange racer af hunde gennem livet, bokser, eng. og am. spaniel, maltesisk. Jeg skulle aldrig have hunde til disse.. Tænkte jeg.

Fundet ud af om DSG ved en tilfældighed og købt en, har aldrig fortrudt det et sekund. Mange tror, ​​det er JRT, men igen er der ikke, det er kun de positive egenskaber ved terriere, men du spiller det værste, p

Indse, at alle kan lide at sige, at deres race er den bedste, men helt Objetiva jeg må sige, at DSG imponerer mig. Ja, den har brug for en vis form for aktivitet, men det vil ikke blive frustreret, hvis den ikke har nogen lange ture hver dag, men vil hellere gerne gå! Hunden har brug for motion, hjerneaktivitet (spil, agility, skjule-treat, osv.)

Det er en gårdhund, så det kan lide at advare eller finde mus. DSG er meget vagtsom. Hvis en hund Smarts og knowhow til at lære hunden "grundlæggende" er det utroligt nemt at lære, min navne stick på plads, sidde, betyder det ikke gå til mad, før jeg siger "du er velkommen" alle disse operationer har opnået vi med lidt træning før en alder af 5 måneder. Ikke at det er så vigtigt for mig, men jeg gjorde det for hunden ville være udfordringer. Jeg brugte ikke mange minutter om dagen, og ikke mange dage til at lære din hund dette. Har fået en meget harmonisk hund, aldrig oplevet sådan en afbalanceret hund før. Dette kan være mange (alle) hunde lærer, er det normalt 99% ejer det afhænger af, pointen er, at DSG har brug for lidt træning at opnå dette. Ellers belønning, der kommer, ikke skælde eller hårde straffe, er de kærlige hunde, som enten tolerere eller fortjener barsk hånd, bør det ikke være nødvendigt.

Den elsker mennesker og andre hunde, især små børn. Den kan spille kamp, ​​selvfølgelig, men aldrig så aggressivt, at blodet flyder. Den kan lide bedst, når det kan være tæt på deres ejere, har foråret været meget rolige, når væk fra den. Selv om jeg ikke anbefale længere end 4-5 timer fra det.

Det har aldrig brokkede på madskål, aldrig reageret at vi tager maden ud af det.

Det er i modsætning til andre livlige hunde en indbygget on / off kontakt. Det er ikke "on" og ikke rushing så meget som så mange andre hunde, der er så opmærksom og livlig, som denne. Jeg gjorde min hund, som vil slappe af som muligt, især i alene situationer. Nothing (med 2-3 undtagelser, sko, vi har glemt af, og det har været vores skyld) er blevet tygget i stykker, når den er blevet efterladt alene (undtagen legetøj, det har modtaget). Ingen ledninger osv, selv under begyndervanskeligheder. Det blev husren omkring 12-15 uger.

DSG er normalt socialt smart når møde andre hunde, underdanige når det er nødvendigt for at undgå konflikter, og fælles, når det kan.

Har du planer om at bruge det til udstilling, læse terrier standarder, mange smukke DSG vi ser, er måske lidt for elegant i Norge, slank hals, for meget myndeagtigt, og elegant udseende. Synes ikke at "fejl" er den smuk at se på, men stadig ikke "rigtige" vs rs. Vores er en lidt mere "voluminøs" og kompakt / rektangulære. Vi har ikke planlagt nogen shows, men det er godt at vide.

Har du tid til hunde og tid til at gå ture (ofte) og tilføje op til opgaven med din hund, vil du få en helt vidunderlig hund gave. Anbefales med de få forbehold. DSG, der ikke kan gå, eller er tænkt som en indvendig hund i byen ville give en trist DSG. Hensigtsmæssig, når landet er i nærheden af ​​eller landlige omgivelser.
29/09/2011

malped siger racerene hunde bør ikke koste fra 10.000 og op. Mange faktisk koster omkring 8000. Forestil dig en Border Collie, mange af de omkostninger, der generelt fra 5000 og fremefter. Fordi de ikke er så populære od der er mange, som kan have et rigtigt kæledyr. De er nemme at passe tingene.
2012/02/01

Fortæller Mads: Ønsker du at købe en hund.Send mig en mail, hvis du har en hvalp eller ung hund til salg!

madsandre83@hotmail.com
31/07/2012

MarithN siger: Har lige fået en DSG hund - 10 uger gammel. Ikke været indbrud, men går til døren, så kun ejeren skyld, hvis det går galt. Han er utrolig kælen - art - melodien. Han går meget godt sammen med andre dyr selv katte (vi har katte), men det er en hund mig meget personligt varmt. Synes meget nemt lært. Tilbragte et par minutter på at lære sin. I forhold til min tidligere bokser, han er mindst på niveau med Boxer i aktiviteten, men nemmere at berolige. Som en eller anden sagde - så er der en sluk-knap og når han sov roligt. Vores hund er hjemme i 3-4 timer, og det er fantastisk. Intet problem natten - men han kommer ikke løs når han ikke bor rensdyr.
Vi har været meget overrasket over, hvor meget hunden er i et sådant organ og børnebørn og niecer elsker denne hund, og han elsker dem.
Held og lykke, hvis du ønsker en hund som denne - men husk ver konsekvent, så du får en stor hund (tror jeg). :)
06.10.2012

dansk hund siger: Dansk-svensk gårdhund (anerkendt af FCI siden 2009) er en lille, mellemstor terrier-lignende hund, der har fundet sted i Danmark og Sverige , hvor det betragtes som en typisk gårdhund . Racen blev tidligere kaldt Skåne terrier i Sverige.

Dansk-svensk gårdhund er en lille firkantet lys og harmonisk hund af ubestemmelig oprindelse. Kroppen er muskuløs og tørre linjer. Hovedet er forholdsvis bred og har en harmonisk mundkurv med kraftige kæber. Udtalt stop. Dybt bryst, ryg og ikke for meget optrukken. Halen er moderat lang og bæres højt i bøjning af ryggen linjen. Muskuløse ben. Det har kort, tætsluttende glat pels. Grundfarven skal være hvid, med aftegninger og pletter i sorte eller forskellige nuancer af gul, brun og rød.

Dansk-svensk gårdhund er en livlig, modig og glad hund med masser af energi. Den har en lille og er egnet til de fleste formål. Har du brug for en god portion motion og mentale udfordringer at nyde det maksimale. Er derfor mest i en aktiv familie.
18.04.2012

Hunderacer gæst siger: grrrrrrrrrrr
06.12.2009

wikipedia siger: Den gamle danske hønsehund var digterpræsten Steen Steensen Blichers tro følgesvend på jagtture i det jyske hedelandskab. Racen kan føres tilbage til begyndelsen af 1700-tallet, og den placerer sig dermed blandt Europas ældste hunderacer. Racen er den eneste anerkendte, originale danske, stående jagthund.

Det var en hundeopkøber, Morten Bak, fra Glenstrup Sogn mellem Randers og Hobro, der skabte racen. Han parrede omkring 1710 jyske gårdhunde med udenlandske racer, sandsynligvis spanske pointere og spansk-portugisiske kærrehunde, som han havde købt af sigøjnerne. Hundene kaldtes i første omgang Bakhunde, senere danske hønsehunde, før de fik deres nuværende navn. Efter et større avlsarbejde kom seks hønsehunde til Orebygård på Lolland, hvorfra avlen spredtes til andre af landets godser, og hvorfra Blicher i øvrigt også hentede sine danske hønsehunde.

Racen gik efterhånden på retur, fordi jagtmetoderne skiftede, og godserne udskiftede den danske hønsehund med hurtigere, engelske racer. Omkring 1915 var racen derfor i overhængende fare for at uddø.

Under 2. verdenskrig, hvor de nationale følelser vaktes i befolkningen, kom der imidlertid atter interesse for den danske hønsehund. Et omfattende opsporingsarbejde blev iværksat, da der fandtes et par ægte, danske hønsehunde hos familien Bansen på Ærø. Christian Bansen og senere Johannes Matzen fra Nysted, der var efterkommer af Morten Bak, påbegyndte da et større ophjælpningsprojekt. Den 1. maj 1947 stiftedes Klubben for Den Gamle Danske Hønsehunderace i Danmark med Christian Bansen som formand.

Inden for de senere år har hønsehunden imidlertid atter opnået stor udbredelse. Renæssancen skyldes især den populære tv-journalist, Poul Thomsens hønsehund, Balder, der blev berømt gennem sin stilfærdige medvirken i Dus med dyrene og Julekalenderen.
06.12.2009

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Dansk-svensk gårdshund tror også at disse hunderacer var interessant.