Dandie dinmont terrier

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Dandie dinmont terrier hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Dandie dinmont terrier.

Dandie dinmont terrier fotos

Dandie dinmont terrier

Dandie dinmont terrier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Dandie dinmont terrier. Skriv en kommentar om hunderacen.

danskidiamon siger: Dandi Dinmont Terrier er en af de mest sjældne varianter i terrier-gruppen , men den har eksisteret i hundreder af år. Racen har haft sin egen klub i England siden 1875. I øjeblikket findes der tre raceklubber for Dandi i England, den mest berømte er Caledonian Dandi Dinmont Terrier Klub. Det blev oprindeligt brugt som en grævling - og rævejagt hund i landet, men nu, da flere af de andre terrier sorter, for det meste brugt som en virksomhed - og udstillingshund. Dette er den eneste hund racen er opkaldt efter den person i en roman.

Dandi Dinmont Terrier er en venlig hund, glad og legesyg af natur, men med en stærk selvstændig vilje. En "Dandi" behov for uddannelse, som hunde i almindelighed. Det har vakt instinkt og en dyb høj røst til sin størrelse. Racen er godt justeres enten bor på landet eller i byen, så længe de får motion og kommer til at være sammen med sin familie, da det er meget knyttet til. Social som de er, er du velkommen til at hilse på de fremmede, og er som regel glade for at få opmærksomhed. Dandi Dinmont Terriers har også jagtinstinkt.

Racen skal fjernes, eller håndnappes flere gange om året, især hvis det er at blive udstillet. Dette er for at fjerne gammel døde pels, når hunden fælder ikke, og for at få den nye hår til at vokse ud. En nybegynder skal bruge til at undervise grooming af en der ved hvordan en Dandi Dinmont Terrier skal se ud. Hvis ikke til at rede din hund et par gange om ugen, så pelsen gør ikke bliver filtret sammen.
18.04.2012

dandie siger: En Dandie Dinmont-terrier er en lille hunderace fra terrierfamilien. Racen har en meget lang krop, korte ben, og en karakteristisk "knold" af hår på hovedet.
08.03.2010

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Dandie dinmont terrier tror også at disse hunderacer var interessant.