Dalmantiner

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Dalmantiner hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Dalmantiner.

Dalmantiner fotos

DalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantinerDalmantiner

Dalmantiner kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Dalmantiner. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Har en dalmatiner hund på 10 uger. Utrolig stor hunde og ikke mindst, de er nemme at lære. De er tro mod deres flokleder foretrække at blive involveret i alt. Elsker at kæle og er store familiehunde. Gå over ged er med andre hunde og dyr (katte), så længe de er korrekt socialiseret og godt :) Out-genert og kan lide lange ture. Mental træning kan være en mulighed, udstillingshund viser tegn på uro indeni :) Du kan se min dalmatiner mix og min hund, to elskelige hunde både :) www.123hjemmeside.no/Ghost-Yoda
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: meget inresange hunde, de er faktisk født uden pletter, men de kommer efter et par uger akkutat at hvalp på billedet øverst.
der handler meget nice hunde jeg ville virkelig gerne have en
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har en dalmatiner hund på 10 uger. Utrolig stor hunde og ikke mindst, de er nemme at lære. De er tro mod deres flokleder foretrække at blive involveret i alt. Elsker at kæle og er store familiehunde. Gå over ged er med andre hunde og dyr (katte), så længe de er korrekt socialiseret og godt :) Out-genert og kan lide lange ture. Mental træning kan være en mulighed, udstillingshund viser tegn på uro indeni :)
06.10.2012

DALMATINER siger: DALMATINER HEDER DET :) Dalmatineren er en aktiv hund racen, der er velegnet til aktive mennesker, der har erfaring med hunde før. Racens besætning-orienteret og kræver en særlig ledelsesstil at være harmonisk som en familiehund. Det er normalt kærlig, omstillingsparat og dressur venlige. Racen kræver daglige udfordringer og afsætningsmuligheder for deres energi, uden derved at motion er særligt krævende. Dog typer er hurtige og holdbare, en fremragende følgesvend i skoven. Da pelsen ikke har en underuld har brug for denne hund varmt tæppe, når det bliver koldt. Racen betragtes som en god hund for familier med børn, men ethvert barn bør ikke være for lille.
18.04.2012

nakk siger: Dalmatian ( FCI # 153) er en stor hunderace , som mange tror kunne komme fra provinsen Dalmatien i Kroatien , men en sådan oprindelse er kontroversielt, selv om det er accepteret af FCI. Dalmatian har kort sort hår , der er besat med karakteristiske sorte eller mørke brune pletter.

Dalma Valentine oprindelse er blevet drøftet. Det synes at være en gammel løb . En af de teorier omkring tø Dalmatian oprindelse har været, at den blev bragt til Vesten med romaerne , som led i dette folks udvandring fra Asien . Indiske videnskabsmænd og kynologer har også lanceret en teori om, at den dalmatiske og Rajapalayamhund hænger tæt sammen. Disse teorier har manglet videnskabelige fundament.

For nylig, dog opdagede, at Dalmatineren har en sjælden glukose-phosphatisomerase allel B ( GPI-B ), samt blandt afrikanske paria hunde (Bush og senjihunder) og greyhound løb azawakh og Sloughi , og en håndfuld af sjældne asiatiske racer (mest japanske ) kun forekommer i Afrika ræve og sjakaler og italienske ulve . Tilstedeværelsen af GPI-B foreslår en gammel differentiering af Dalmatiner fra andre populationer af hunde nær oprindelsen af hundens familie (ulve og hunde delt op). [1] Opdagelsen understøtter således en ikke-europæisk oprindelse.

Dalmatian kom til Frankrig og England i midten af 1700-tallet , og blev en fast bestanddel af de moderne hestevogne, deraf navnet "coach hund". Til at begynde med, var de vagthunde , der passer hesten og ejerens ejendele under rejsen, men senere var denne hund er en slags dekoration til søde mennesker køretøjer. Behovet for transport hunde har for længst forsvundet, men det hævdes, at Dalmatineren har holdt sin "kærlighed" til heste

Velafbalanceret, karakteristisk plettet, stærk, muskuløs og aktiv hund. Velproportioneret, ikke groft eller tungt. For at kunne bevæge sig hurtigt med stor udholdenhed. Dalmatineren er åben og venlig, ikke genert eller tilbageholdende, uden nervøsitet og aggression.

Flad skalle, ret bred mellem ørerne, med veldefinerede tindinger. Easy fure. Helt fri for rynker. Moderat, men tydeligt stop. Næsen i sort plettet, brun i leveren plettet. Kraftige kæber. Glatte og hvide tænder. Saksebid.

Moderat afstand mellem øjnene er middelstore, runde, klare og funklende, med et intelligent og opmærksomt udtryk. Mørk brun med sort plettet, lysebrun til ravfarvet i leveren spottet. Ører, mellemstore og ret brede ved basis. Tæt ind til hovedet. Gradvis smallere mod en afrundet punkt. Tynd og blød, med godt brudte aftegninger og foretrækkes plettede.

Helt til højre forben, med stærke, runde knogler helt ned til fødderne. Stærke, muskuløse og rent bagben. Bageste ben er lige og parallelle. God vinkel. Runde og faste poter med godt hvælvede tæer (kattepoter).

Lige og stærke rygge. Meget let faldende kryds. Indsat hverken i profil.Godt gemt under linjen til lænden. Halen når næsten til haseleddet. Kraftig ved roden, gradvis tyndere mod spidsen, aldrig grov. Hverken for lav eller for høj. I hvile bæres halen hængende med en let kurve opefter i nederste tredjedel. Når du flytter bæres højere lidt over stregen, men aldrig lige op eller krøllet. Pletter ønskelig.

Helt gratis, glat, kraftfuld rytmisk aktion med lange skridt og godt fraskub bag. Flytning parallelle set bagfra, bagbenene spore i forgrunden.

Pelsen af ​​en dalmatiner bør være kort, hård og tæt, glat og blank. Grundfarven er rent hvid. Sortplettede variant med sorte pletter, lever brune i leveren plettet. Plastrene må ikke køre sammen, men runde, veldefinerede og godt fordelt. De bør være 2-3 inches i diameter, men mindre på hoved, hale og lemmer. Tegningerne på ørerne godt brudt op, helst spottet.

Højde: Hunde 56-61 cm, tæver 54-59 cm
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Dalmantiner tror også at disse hunderacer var interessant.