Gravhund korthåret

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Gravhund korthåret hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Gravhund korthåret.

Gravhund korthåret fotos

Gravhund korthåretGravhund korthåretGravhund korthåretGravhund korthåretGravhund korthåretGravhund korthåret

Gravhund korthåret kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Gravhund korthåret. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Nu er det ca. 2 år siden skrev jeg på denne side. Jeg fik mig en Skat til slut. En stor dreng, det er vidunderligt. 100% på alle måder, så jeg ville gerne have vist Skat `en på et show. Men desværre hunden har ingen papirer. Efter at have studeret i alle tænkelige People, dyr læge, den person, jeg købte af. Forsøgte at finde den person, der solgte en guttehvalp og en tæve. Hunde er født omkring 2 december 2010.Ha er blevet vaccineret med Torvald Netterby. (Vetlanda) Han kunne ikke huske navnet på den person. Kan nogen i området huske, måske hunde bliver stjålet. Jeg giver kr.10 tusind for oplysninger, der fører til papirerne på hunden.
Han er rødmosset, meget venlige, legesyg. Så forældre er også "top" hunde fra anatomi, tænder, kurven osv.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har aldrig haft en hund (er ikke tilladt)
men jeg fandt, at Gravhunde er meget søde og venlige.. Når jeg flytter ud jeg vil have en gravhund
21/02/2009

Jos siger: dachhund en grævling hund blev brugt til jagt for længe siden.
2009/03/06

steve siger: Har en gravhund der er sort og tan. fik at vide meget negativt om racen og var overaket hvor forkert alle påstande om hund var... det er let at lære, stor famillie og gå hunde. lydig, hvis du bruger god tid og den rigtige teknik. næste hund jeg vil have nøjagtig den samme hund.
2009/03/19

Ingrid siger: Vi har en black & tan gravhund på 11 måneder. Det er så smukt. Har ikke haft nogen problemer med hende. Har været let at træne og er en god familie hund. Korte ben er ingen hindring - er med os på ski også. Som at gå på ture, undtagen når det regner - det er ligesom hun ikke gør. Se, at det har meget at gøre med opdrætteren samt - de tilføje det væsentligste grundlag.
2009/10/07

Katerina sagde: Har han fået en dachund, nu er han næsten 5 måneder Meget glad for, at jeg stoppede mit valg på nudelig løb :) den bedste hund man kan ønske sig.. meget let at lære, han kan lide at arbejde ud, køre og den bedste familie hund. men det eneste, han ikke kan lide, er turen når Reign :)
19/08/2009

Duc888 siger: Hej derude.... Er der noget, som hedder Mini-gravhund?? Er dette en særskilt race, eller bare nonsens...
Ellers havde en kammerat af mine bragte hans langhåret gravhund skiløb. Vi gik i ikke forberedt spor, og jeg må sige, jeg var imponeret over den styrke og udholdenhed af hans gravhund...
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: En gravhund er en lavstammet hunderace avlet med henblik på jagt i andre dyrs grave (f.eks. grævling og ræv).

Gravhund er en af de mest populære hunderacer. Blandt andet har det danske kongehus i en længere årrække haft gravhunde.

På tysk og engelsk hedder gravhund 'dachshund' (=grævlingehund). Gravhunde blev avlet bl.a. med det formål at få små, hurtige jagthunde, som kunne bevæge sig ned i huller og tunneler.

I dag er hunden dog i lige så høj grad en familie- og selskabshund
08.03.2010

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Gravhund korthåret tror også at disse hunderacer var interessant.