Curly coated retriever

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Curly coated retriever hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Curly coated retriever.

Curly coated retriever fotos

Curly coated retriever

Curly coated retriever kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Curly coated retriever. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Er Curly alergivennlig mere end andre retrievere, da den ikke kaster meget? Nogle der har prøvet denne hund til at jage og vide, om det virker?
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Her er der forskellige opfattelser af Curly Coated retrievere. Jeg har erfaring med 5 curlier (kvinder) og to labradors (1 han og 1 hun). Min erfaring er, at Labradors er mere livlig (hanner er vanskelige at opdrætte) og social i forhold til andre mennesker. Jeg tror, ​​det er meget lettere at rejse en krøllet. De klæber mere til ejeren. En labrador er lige glad for alle. En krøllet kan være en smule reserveret over for fremmede.Begge er meget store familie hunde. De har brug for masser af motion. Labradors kaster meget mere.Det er hår overalt.Curlyene fælder pels perioder (totter). Må indrømme, at krøllet er min favorit. Det er en vidunderlig hund.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Yngve siger: det er en labrador med en krøllet pels - har jeg forstået det rigtigt? eller er det mere, der adskiller curly coated retriever og labrador?
2009/11/05

Aksel sagde: curly coated retriever er verdens fineste hund:! D
2009/12/12

Minime siger: En Curly er en helt anden hund end en Labrador! Krøllede er meget større (mere Fedtmule), og generelt en meget mere aktiv hund. Jeg har haft Labradors og Golden selv, mens en tidligere kæreste havde Curly. Disse hunde kan ikke sammenlignes med hverken udseende eller temperament. Opfatter også Curly som et meget stærkere, sejere hund.
25/04/2010

Kikki sagde: Jeg har haft både Labrador og krøllet. Curly er awesome. Kind, lydig og smukke. Havde ikke rigtig har noget negativt at sige om racen. Jeg er ikke enig i, at de er sværere end Labradors. Men den større og mere aktiv måske. Behov for at strække ud.
17/11/2010

Visille siger: Enig med sidstnævnte. Ikke meget hårdt i min kloge pige. Derimo tjenestvillighet og arbejde og nyde. Quiet indeni, men klar til at arbejde. Hopper ikke op til fremmede og vil gø meget.
2011/10/30

Visille siger: En ting mere, de er meget pænere end de billeder og videoer på denne hjemmeside antyder! Håret er kort og krøllet og er gode og grave fingrene ned i. Røyter ikke meget, da de ikke har underuld og kræver ikke meget pelspleje.
2011/10/30

Sigrid sagde: Vi har en krøllet øjeblikket 7,5 år.Han er venlig og nem at håndtere, men han kaster en masse, som vi mener er slitsomt.Dette har været et problem for flere år.Vi har forsøgt forskellige typer af indstilling fra dyrlægen uden hjulpet.Klipper frakke som sædvanlig.
Er der nogen der har oplevet det samme med denne type hund og har nogle råd vedrørende ovennævnte?
06.10.2012

sodlin siger: Curly Coated Retriever er en hård, selvsikker, stærk, aktiv og meget modig hund, der passer bedst til familier, der er aktive selv. Det er normalt rolige og tillidsfulde af natur, men ofte meget selvstændig. Det kræver såvel som mentale fysyske opgaver for at trives. Det kræver en fast, men tålmodig og blid leder. Det bør være godt med børn, men bør ikke sammenlignes med Labrador retriever i denne henseende. Racen er meget glad for vand og er en dygtig svømmer.

Det menes, at både Newfoundlænder , puddel og irske Water Spaniel kan være blandt de mest fremtrædende løb i oprindelsen af denne race, men dette er usikkert. Sandsynligvis har det også været blandet Labrador retriever . Racen blev første gang fremvist på en udstilling i England i 1860 . Kennel Klub stambog begyndte i 1873 . Den første race klub blev dannet i 1896 , mens racens standard blev vedtaget i 1913 . Det er sikkert at sige, at løbet formentlig havde sin storhedstid i slutningen af 1800-tallet , da det var en talrig og meget populær jagthund race i England. I Norge blev offentliggjort i 1973 , men har aldrig formået at blive meget populært her.

Det siges, at racen var populær blandt sigøjnerne i det sydlige England, der brugte det som en vagthund. Ligeledes er det sagt, at racen blev værdsat af fiskere, der brugte skibet som hunde. Opgaven var at svømme i land med kast linjer for bådene.

Curly Coated Retriever er rektanglær i kroppen og ligner en flad-coated retriever, havde det ikke været for den krøllede pels. Brystet er dybt og ingen af ​​parterne kort. Halsen er moderat lang og bør ikke have løs hud. Hovedet er lang, kraniet lange og flade. Stærk kæbe. Næsepartiet skal have samme grundfarve som pelsen. Ørerne er sat lavt, og er tæt til hovedet, beklædt med kort krøllet hår. Halen er moderat kort og slidt lige (ikke bøjet eller høj). Håret er krøllet over hele kroppen og er vandtæt. Farven er sort eller lever brun. Ideel højde for hanner er 68,5 cm, mens hunnen skal være 5 cm lavere. Vægten er normalt ca. 30-35 kg, afhængig af køn.
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Curly coated retriever tror også at disse hunderacer var interessant.