Collie (langhåret)

Langhåret Collie, kendt som Lassie eller Lassie hund efter TV-show af samme navn, er oprindeligt en hyrde hund fra Skotland.

Collie (langhåret) fotos

Collie (langhåret)Collie (langhåret)Collie (langhåret)Collie (langhåret)Collie (langhåret)Collie (langhåret)Collie (langhåret)Collie (langhåret)Collie (langhåret)Collie (langhåret)Collie (langhåret)Collie (langhåret)Collie (langhåret)

Information om Collie (langhåret)

Collie (langhåret) Collie (langhåret) temperament og opførsel: langhåret Collien er intelligent og venlig, og der er en aktiv hund, der kræver en masse motion. Det kan meget vel bo i små lejligheder og mindre huse uden bl for drilsk.

Det er gode familie hunde, som man kan stole på, så kan en hund kan stole på. De er naturligvis loyale over for deres familiemedlemmer, og ellers venlige over for fremmede, selvom det kan gø en smule.

Som Lassie fra tv-episoder, dette er en frygtløs hund, der ikke vil tøve med at forsvare sine egne , uanset situationen. Colliers er også blevet avlet så de passer til temperament og være vejen til Lassie, selv om det naturligvis ikke er muligt at få en rigtig hund at leve efter de idealer om Lassie.

Collie (langhåret) ansøgning: dag er langhåret Collie, først og fremmest som en familiehund, men det også tages i brug som tjenestehund. Det er en temmelig alsidig hund.

Collie (langhåret) udseende: frakke fås i fire varianter, der er godkendt til langhåret collie. Dette er mahogni / hvid, hvid, brun-farve sort og blå. Alle varianter har et element af hvidt på ben og halespids.

Overfladen af langhårede collie er tilspidset. Størrelsen varierer 20-35 kg, skulder højde på 55-60 cm.

Collie (langhåret) historie: Collien, den langhåret sort, er efterkommere af den lokale hyrde hunde fra Skotland og Wales. Den skotske sort var stor og aggressiv, og opdrættet til at jage store får i det skotske højland.

variant af Wales var betydeligt mindre, langt mere venligt og det er også en tendens geder. En krydsning mellem disse ændringer, samt Borzoi (Russian Wolfhound) gav den karakteristiske hoved formen af disse hunde har.

dronning Victoria af England var en stor fornemmelse for langhåret Collie, efter at hun havde set en af disse på Balmoral Castle, og de blev bestilt af fremført som en mode post, og egenskaber såsom fårehund var mindre vigtig. I dag, den Collie Club of England, en af de ældste klubber for denne race.

Collie (langhåret) kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Collie (langhåret). Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Angel siger: Alle bør købe Collie Sverige bør tjekke først. modtog Seamist med Lolo Hawkins. Hun er virkelig alvorligt i temperament og udseende. Brugervejledninger.
2012/05/01

Angel siger: Alle bør købe Collie Sverige bør tjekke først. modtog Seamist med Lolo Hawkins. Hun er virkelig alvorligt i temperament og udseende. Brugervejledninger.
2012/05/01

fennikel siger: Har en zobel mand, der tisser hans frakke, når han er på toilettet.. brug for en god rådgivning. den venligste race, anbefales til alle, der bør få en hund
2012/09/12

elisabeth siger: Er der nogen forslag til opdrættere der er seriøse og engagerede temperament? Er der nogen der har input om mand kvinde contra hunhund? Hvad er en normal pris fra en legitim opdrætter? Når jeg læser om den halskæde, der siger, at de har brug for moderat motion. Hvad betyder det i praksis? Er det nok, at en af ​​de daglige ture er en time?
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Svar til Julie! Selv om jeg har en langhåret collie, kvindelige, hun er i det mindste med hensyn nervøs og ængstelig til tider. Hun er næsten 10 år især i hans senere år, for så vidt som en stor del af det liv, hun har været'' bekymre''. Hun er bange for de lyde, hun ikke forstod, hvor kommer fra. At være på en måde vil jeg sige, at hun har'' lidt'' af spiseforstyrrelser: du hun var en hvalp, hun havde en metal skål til at brødføde hende, men hun kom ned med en metalring i halsstroppen til efter at hun altid har været forsigtig, når hun spiser, så vi var nødt til at erhverve en plastik skål til opbevaring.
Hun har altid været en lille og sød hund indtil for nylig, da hun startede på smertestillende medicin med bivirkninger, øget appetit, osv.

Andet end dette, har hun været udsat siden 08/09 med sine bagben, hun har haft af slidte ledbånd i højre bagben og forkalkning i begge knæ.

Ellers er hun en elsket barn har mange navne, et elsket familiemedlem og en reel stor charmetrold, og ikke mindst en trofast nag kop...

En ting mere, ja hun gøer del, men det er garanteret, fordi hun blev undervist det, når vi har bemærket, at kragerne og Shur drillede og drillede hende.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en collie hund på 7 år. Han er den mest rolige, nuttede, venligste hund jeg kender. Collie er en fantastisk race. Han er rolig, og selv børn under 1 år, sidder alene og nyder med ham, men han bekymrer sig om. Han har aldrig angrebet noget (ikke som katte) og er meget sikker og god.
Han har avlshunde før, men sidst der har været lidt tid til dette.
Hvis nogen ønsker at bruge min hund til parring, siger gerne fra.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hej, jeg har 5 stk Collie Hvalpe født 10.12.11,
3 piger og 1 fyr er stadig til rådighed for en sikker og glad hjem. Mor er ikke top-præmie, men har et dejligt temperament, hans far har 2 CAC besteforedrene er top vindende hunde, men har også en vidunderlig temperament godt.
hvalpe er klar til levering i starten af ​​februar.
Kontakt os venligst for en dejlig hund chat.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Collie er en super hund. MEN: Alle racer har deres sider og collie er ofte mere bekymrede end de fleste andre racer. Dette kan omfatte høje lyde, mennesker, nye steder osv. Racen er avlet meget på udseende og mindre på mental sejhed. MEN: vær forsigtig, når du køber en hvalp, så du får en stor hund. Et tip ville være at købe den svenske kennel der har brugt mental test som et redskab til avl.

Ja, Collie er en perfekt første hund!
Verdens bedste familiehund - selv havde 5 stykker! Men vær forsigtig med valget af opdrætter, jeg personligt ikke havde købt "Udstilling opdrætteren", som kun skønhed belønninger opvejer. Så risikerer du at "Collie-ejer" siger en hund kan være nervøse eller "gem". En af mit eksempel var bange for glatte gulve - uanset hvad vi prøvede, ville han ikke. (Resultat = tæpper i hvert værelse...)

MEN! ikke havde haft 5 stykker, hvis det er en næsten perfekt hund! Smart, legesyg, opmærksom, glad, elsker mennesker og livet og meget meget nemt lært. Racen vil jeg sige er en temmelig mild race (hvilket også er grunden endda høre den yngste i familien) og anbefale en positiv træning, ikke en tung hånd.

Vi har tre børn og har haft halskæde i 17 år. Collie er den ideelle familiehund for dem, der har børn, og som ønsker en forenklet hunde. De er meget let lært, venlig og nem at blande sig. De må ikke have set meget motion hver dag. Hvis smerten på det tidspunkt lejlighedsvis hektiske tidsplan, administrer det ved med to eller tre ture på 15 minutter. Men der er en temmelig stor dyr og for sundhed bør normalt få mere end det. Grooming er nemt, men watch bag ørerne af hundehvalpe, der ofte kan matted bit.
Det er ikke på nogen måde svært at tage sig af en gammel collie gamle hunde end andre.
Vegard spørge, hvilken race er den bedste familie hund, en border collie eller collie. Det er klart collie. Border collie træner MEGET mere motion og aktivering. Det kræver meget mere af sin ejer til at trives. Collies kan bruges til stort set samme position, men ikke er stresset af ikke at få mange opgaver, er det ofte gør border collie.
Meget vigtigt at købe en opprdretter der er omhyggelig socialisering og som tager hensyn til disponering af landbruget, vi havde også en, der var temmelig bange.

Se her burde måske få en collie, de er lort sød, når jeg begyndte at græde, da jeg så man få det var så sød jeg gik til grød af øvelsen var alt forvirring ved at jeg mener, jeg elsker dyr og hunde i særdeleshed har forslag til en hund navn siger fra at skrive alt ned på papir for at se den tid, der er fineste men hvor gammel kan være en collie "i averager men det er en god hund at have, når mine forældre er skilt akurat har brug for det, at det er mere i hun'st 1:01 eller 3 der er 3 i partalsukene og 1 i åddetals uge svar hurtigt
06.10.2012

silja siger: Collie har et roligt sind, uden nervøsitet eller aggressivitet. Hunden er stadig kendt for at være reserverede eller usikker over for fremmede. Andre hunde kan også være svært for hunden. Collie er en god hund, der har lært og kan anvendes for det meste.

Det bliver nu brugt det meste som familiehund og udstillingshund, og sjældent som en hyrde , men racen er stadig kendt for at være en god brugshund . Collie er også kendt fra filmene om Lassie.
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Collie (langhåret) tror også at disse hunderacer var interessant.