Cocker spaniel

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Cocker spaniel hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Cocker spaniel.

Cocker spaniel fotos

Cocker spanielCocker spanielCocker spanielCocker spanielCocker spaniel

Cocker spaniel kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Cocker spaniel. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Efter at have haft den store fornøjelse at have en Golden (Red) English Cocker tæve i 15 1/2-år. Utrolig loyal, kælen og social hund.
Advarsler når nogen kommer til at hilse alle, blokerer indgangen til deres mødt / klappede, når de slipper ind.
Da vi havde besøg af småbørn 1 år og op, så hun altid holdt en vis afstand, mens hun sad og så og en advarsel, hvis der skete noget, at f.eks. Havde gjort i bleen, faldt og slog sig selv eller ødelægge blomster, så hun kom ind og sagde fra.
Hvis unge generation var lidt Tradewinds imod hende, da hun trak væk helt f.eks. Fastsætte på vores seng.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har haft en rød engelsk cocker spaniel mand på kun to måneder, men er allerede helt forelsket i racen.
Jeg vil sige det vigtigste er at finde en rigtig god opdrætter, der avler racetypiske cockere, skal de ikke have nogen af ​​de problemer, som mange mennesker taler om med hensyn til aggression, bevogtning, dårligt helbred, osv. Du bør absolut tage forældrene til hvalpen og sørge for at de er venlige, venlige, udgående dyr med et godt helbred, så hunden vil udvikle så godt.
Nummer to, er du nødt til at være forsigtig med er at hæve hvalp med en venlig hånd, aldrig høj røst og bestemt ikke en straf, så de mister selvtillid, og du kan nemt få en eskalerende problem med både aggression, som faktisk stammer fra hunden ikke har fuldstændig tillid ejer, eller bevogtning.
Vores hvalp er absolut dejlige, rolige, kærlig, tillidsfuld, og elsker at være, hvor vi er på alle tidspunkter. Han sætter sin næse i vores hånd og se os langt ind i øjnene, så vi smelter helt, smukkere end de mørke brune øjne, kan jeg ikke forestille mig :-)
Cockers er meget sociale, så hvis du ikke ønsker en hund, der er 100% del af familien behøver ikke erhverve racen. De passer ligesom fremragende familiehunde, men hvis du lader din hvalp / hund som et stykke legetøj til deres børn får et hurtigt adfærdsmæssige problemer, enhver hvalp, der kommer i en familie med børn faktisk skal beskyttes på samme måde som en ny baby ville have været.
Faktisk har jeg kun anbefale racen til folk, der sætter sig helt ind i racen, hvad de har brug for og er villige til at give det masser af opmærksomhed og pleje, disse hunde er så smukke, at de kun fortjener de bedste ejere!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg fik min første hund, en Cocker Spaniel, da jeg var 11 år gammel. Jeg er enebarn, og hunden var min bedste ven fra starten. Han var involveret i alt. Han var en frygtelig kamp, ​​da han var en hvalp, og løb rundt med rør legetøj i munden :)

Hver dag tog han sin daglige gåtur, var han klar hver dag efter middag, da han vidste, at det var klar til turen. Han kunne næsten ikke komme ud hurtigt nok :) Out på sin tur, han ville stoppe for at hilse på alle de dyr og mennesker, han kunne mødes, uanset om de var bekendt eller ubekendt.
Den lille tabussen hjalp sommerhus, skov ture og fjeldture, han elskede at komme ud og komme i gang i skoven.

Når nogen kom for at besøge hjem, han var en hundrede, ville han så gerne sige hej. Han kom i fuld fart med bamse i munden og viste det ud, at han var stolt af :)

Det er uhyre gode minder fra denne hund, det er faktisk ikke en eneste negativ hukommelse. Hunden var så venlig og god, at han kunne måske endda til folk, der ikke kan lide hunde, før de går til at kunne lide dem. Han elskede alle mennesker, altid logrer, og var aldrig aggressiv.

Desværre havde han kræft, som spredte sig hurtigt, og vi måtte tage den svære beslutning at lade ham falde. Han døde fredeligt i sin seng, foretrukne sted, med bamser under hendes pote. 10 år gammel han var, i årene fløj bare ved.
Han har sin helt egen fine kirkegård uden for huset, så han ville være, hvor han hørte hjemme. Det er rart at have et sted at gå til, når savnet er for stor. Kun to dage siden måtte vi tage denne beslutning skriftligt, og sorg efter at have mistet min bedste elskede ven er næsten ubærlig. Men alle de gode minder er så rart at have. Cocker Spaniel er en hunderace, som jeg absolut vil anbefale. I et par år vil jeg sandsynligvis have en hund igen, er der ingen anden race jeg hellere ville have ønsket.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Cocker Spaniel betragtes som en engelsk race, men de spaniel racer for at have accepteret vejen tilbage til oldtiden, så der er en vis usikkerhed om deres sande oprindelse. Man finder omtale af spaniels i litteratur går tilbage til det 10. århundrede fra Wales, og fra det 13. århundrede, hvor det beskriver brugen af ​​fugle og småvildt i samarbejde med jaktfalker og spurvehøge. Race, en stor del af deres jagt egenskaber intakte, selv om i øjeblikket ligger for det meste som selskaps-/familiehund. Vi ser det stadig i dag bruges til både fugle og småvildt jagt, ud over at det har vist sig at være god til spor.Havde min vidunderlige cocker spaniel i 11 år, og min familie havde en i 12 år før det. Har hørt at de kan være meget aggressive, og betragtes som den 2. mest aggressive i verden. Jeg har også hørt, at det er den røde, der er værre. Mine var dejlig rød, og den venligste hund. Hun var trofast og kærlig, men til tider lidt fræk, men mest som hvalp :) Jeg tænker på at få mig et nyt, men er stadig hærget af tabet af min foregående, så jeg tror, ​​det kan være et par år først. Men jeg ved, at jeg vil have flere cockere, for de er vidunderlige turvenner i skoven! Kan ærligt sige, at nogen tænker på at få hund, så jeg vil anbefale cocker :)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Cocker Spaniel betragtes som en engelsk race, men de spaniel racer for at have accepteret vejen tilbage til oldtiden, så der er en vis usikkerhed om deres sande oprindelse. Man finder omtale af spaniels i litteratur går tilbage til det 10. århundrede fra Wales, og fra det 13. århundrede, hvor det beskriver brugen af ​​fugle og småvildt i samarbejde med jaktfalker og spurvehøge. Race, en stor del af deres jagt egenskaber intakte, selv om i øjeblikket ligger for det meste som selskaps-/familiehund. Vi ser det stadig i dag bruges til både fugle og småvildt jagt, ud over at det har vist sig at være god til spor.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Den første hund jeg havde var en cocker spaniel. Hun havde jeg i 8 år. Så hun måtte aflives, fordi hun var for aggressiv. Hun havde meget stærke vokterinstink og ville våge over alt, hvad hun kunne se. Hun var også aggressiv overfor fremmede. Det gik så vidt, at hun endelig bide en person. Hun var godt socialiseret og deltaget i mange hundetræning kursus for at få hjælp med problemer. Det viste sig, at hun havde dårligt syn på det ene øje.

Men løb er en super hund vidste det ikke havde været for det faktum, at nogle individer er aggressive. Jeg vil gerne have cocker igen ikke bevogtet og var skeptiske
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har været den lykkelige ejer af en Cocker Spaniel i 11 år, måtte han dræbe i april 2008, desværre. Det er en utrolig sjov hunderace, der er afgørende i skove og bjerge. Racen er energisk og stærk trods lille krop. De er rolige, når de får et eller to gode ture om dagen, men ligesom mange andre hunde bliver rastløs, når de bliver for små udfordringer. Vi siger, at en hund med en masse lyd, gøen selvfølgelig, når det ringer på døren, det er noget, og besøg er sjovt!
De "snakker", når de er glade, og nogle mennesker er i tvivl om disse lyde, de protesterer med en lyd etc.

Racen kan have et stærkt ejerskab af deres besætning medlemmer og sørg for at de kan hans hund havde vi i en ung alder være en smule stædig, men til sidst bliver utroligt håndterbare. Race ligesom så mange andre racer har brug for stille, når de er hvalpe, og sørg for børn ikke "spille" for meget med dem, kan de være nervøs for det.
Vores hund var blind, så sørg for at tjekke øjnene på de forældre, når du køber en hund, behøver øjnene ikke "hænge", men at det nedre øjenlåg er stram og fint. Et godt råd er at starte tidligt med pelspleje, satte hunden på bordet og begynde med børstning og event.napping, ven, hund hår tørretumbler og skæremaskine lyder tidligt. Lav ører, hud, øjne ofte. Det er en race, der har konstant næse til jorden, det går lidt i sin egen verden, men kan ikke lide at komme væk fra hans eier.Rasen er rart at træne spor, det finder alt! Racen elsker at svømme, uanset vejr og temperatur.

Cocker Spaniel Jeg kan anbefale hjerteligt, en utrolig sjov, energisk og glad hund med masser af personlighed!
06.10.2012

Min cocker spaniel kommentar siger: Cocker Spaniel fuld af energi og betragtes som en meget aktiv, energisk og livlig race, såsom familiens hund gør det absolut bedste i en aktiv, turglad familie. Fortrinsvis en, hvor mor eller far er også en jæger og kan tage hunden til jagt . Cocker er glad og legesyg, men også viljestærke og uafhængige, så det skal trænes. Den passer godt i en familie, der også har børn og kan tilpasses til et liv i en lejlighed i byområder, er det kun får nok motion. I den henseende bør udvise dagligt. Såkaldte "inde hunde" kan komme af med denne pels passet ordentligt et par gange om ugen, men det er meget derude, bør man forvente mere.

En undersøgelse af Podberscek og Serpell (1996) viste, at en farvet cocker spaniel var mere aggressiv end den parti-farvet. Blandt en farvet rødt, var oftere aggressive end sorte individer.
17.04.2012

pomai siger: Cocker Spaniel giver i dag en kompakt og meget feminint udtryk, på grund af den lange, ofte lidt bølget (drop) pels og ekstremt lange ører. Hovedet er langt og veludviklet skalle og mejslet. Udtalt stop og en firkantet snude med stærke kæber. Halsen er moderat lang, muskuløs og uden løshud. Kroppen er stærk og kompakt, ribben veludviklede med gode buende ribben. Terrænet er kort og bredt. Skæringspunktet er bred og muskuløs. Halen skal være lavt, på niveau med ryggen. Racen blev tidligere brudt hale, men docking er ikke længere tilladt i mange lande, herunder Norge. Benene er muskuløs og relativt kort og ender i runde, tæt med tykke poter poter.

Cocker med hvalpe

Pelsen er lang og skal være glat og silkeagtig (aldrig barske, bølget eller krøllet, selv om den såkaldte normale tilfælde), men ikke rigelige. Udtynding til dannelse af såkaldte fligene på kroppen og bagsiden af lemmer. Alle farver og kombinationer er tilladt, men ellers solide og hvide personer er kun tilladt i brystet.
17.04.2012

Hunderacer gæst siger: Lige når Cocker Spaniel stammer er uklar, men det var med stor sikkerhed i England . Sandsynligvis har en oprindelse , der omfatter, gennem andre spaniels, Spaniel type, der allerede eksisterede i England i 1400-tallet . Cocker Spaniel eksisterede der i 1700-tallet , men løbet blev sandsynligvis ikke endeligt formuleret indtil udgangen 1800 . Cocker Spaniel og Engelsk Springer Spaniel var før dette tidspunkt anses for at være varianter af samme race , men som race af vægt-relaterede årsager delt op i en stor (ridder) og en mindre type (Cocker). I 1840 kan man læse i Encyclopedia of Rural Sports Cocker Spaniel, der vejede mellem 5,4 kg og 9 kg. På dette tidspunkt var det ikke usædvanligt, Cocker Spaniel og Springer Spaniel blev født i et enkelt kuld.

Som de fleste spaniels cocker spaniel er også en fremragende jagthund , og det var til dette formål, det oprindeligt blev avlet . Imidlertid kan det se ud som de spaniel racer udelukkende blev anvendt som en kort destroyere før 1850 , fordi der ikke er nogen henvisninger til, at de handlede som retrievere hunde. Senere i 1800-tallet viste også en række andre spaniels, med blod linier fra denne linje. Efter den britiske Spaniel Club blev dannet i 1885 Cocker og den nye spirngeren oprindeligt blev anset for i udstillingsringen af samme racens standard , men til sidst fik de deres egen standard, når den Kennel Klub i 1893 delte typer i to forskellige racer, og i dag er det meget mere af en størrelse, der adskiller Cocker og Springer. I England, blev Cocker Spaniel Club dannet i 1902 , efter at vægtgrænsen blev ophævet. I USA var også amerikansk og engelsk cocker adskilte som separate racer af American Kennel Club i 1946 .
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Cocker spaniel tror også at disse hunderacer var interessant.