Chinese crested

Kinesisk crested kaldes også den kinesiske hårløse hunde. Hund race er en miniature hund, der menes at være opstået i Kina, men stammer racens standard fra Det Forenede Kongerige.

Chinese crested fotos

Chinese crestedChinese crested

Information om Chinese crested

Chinese crested De to sorter af hundens race er den kinesiske crested hårløs og kinesiske crested pudderkvast, som har den samme standard for racen.Foto af Chinese Crested:Foto #1 (t.v.) af Chinese Crested: sannse ved City of Birmingham Championship Dog Show, 29. august 2003. GNU fri dokumentasjonslisens.

Foto #2 (t.h.) av Chinese Crested: Tommy Gildseth, 09.12.2006. Wikipedia Commons.

Chinese crested kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Chinese crested. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Jeg har to drenge pust på 4,5 måneder og en nøgen pige på 3,5 måneder. Denne race er en utrolig race, de elsker deres ejere og elsker at kæle. De er meget intelligente hunde, der gør meget for boksen og lære nye ting er en brise. De følger dig gennem tykt og tyndt. Meget glad for de mennesker, både små og store, tendens til at være over nidkær, men det kan afhjælpes ved træning.
En race og anbefaler, hvis du er på udkig efter en hund, der ikke er for stor. De er også allergivenlige og puder kaster lidt. Pelsen kræver grooming 1/1, så du er nødt til at lide, hvis du går til behårede sort.
26/05/2009

=) Siger: tendensen til at være meget i anden dekoration er godt bare fordi det er en hvalp, kan du tænke på en hvalp sidde stille, hvis ikke sover så; P
2009/05/27

;) Siger: Jeg arbejder på et sted med opdræt af CC. Ikke helt rigtigt, at det er allergivenlige. Hvis du er allergisk over for håret, så måske når den kaster. Men hvis du er allergisk over for hunde støv kan forårsage allergi angreb lige så meget som de fleste andre racer. Men det er klart... hyppig vask kan forbedre den. :) Dejlig løb så!
2009/06/18

vil sige, at jeg har en dejlig lille kinesisk hårløs hund dreng på 1 år. kan anbefale til racen overhovedet. Han er absolut sød. legesyg, klog, meget kælen (sover i skurk i hans albue min hver nat, under dynen..) meget glad hund, der kan nemt gå uden snor og elsker at gå i skoven, så længe det ikke regner.. Dette er ikke bare en sofa hund, og han kan være fuld af energi. han lærer let, bliver sammen med andre dyr, hunde katte. tage lidt tid at vende ham til at være alene, da dette er en race, der virkelig binder ejer og følger mig overalt (selv til badeværelset..) he he.
en lille kram og ride hund abselutt kan ambefalles :-)
2009/08/17

Kate Dark. sige, at vi har et sug pige Alder 11, har hun fulgt os trofast i alle år.Hun smøring af kræft, da hun var 7 år gammel, det gik godt, og hun elsker at køre, løber hun flere k, m næsten hver dag.Jeg kører elektrisk kørestol, så når hun bliver træt, hun elsker at sidde on.We er Lakt bemærket uanset hvor det kommer, og hun sover i sengen vår.Vi elsker den lille hund foråret.
2010/10/04

Elisabeth siger: jeg virkelig har lyst til en kinesisk hårløs hund med tiden. Men det er usikkert, hvad køn jeg så vælge. Håber at nogen kan være så venlig at skrive om det her. Tak på forhånd :-)
14/05/2010

mina siger: Har lige modtaget en bedårenede kinesiksk hårløs hund (det virkede som en hjort) Men jeg ved ikke, hvad slags Shampoo, som er den bedste for denne type hund.. Likeldes det med fedt. Den ene jeg har "fået" har udslæt på hals og ryg, har det gennemgået en masse tøj, så jeg tror, ​​det kunne være varme udslæt ser næsten som det den måde, det er tørt
2010/07/10

Mika siger: parfume fri og mild sæbe med fugtgivende creme uden parfume jeg tror hjælper, fordi de har meget følsom hud. De siger, at disse hunde kan være allergiske over for uld
2010/10/11

Iselin siger: Fik en lille fantastisk cc for tirsdag og har været helt forelsket! Han er bare fantastisk! læse nogle af kommentarerne og ser, at vores cc ligner mange af deres, han følgeræ os overalt (tillogmed til badeværelset) og Saav i sengen under dynen: D han er helt og aldeles fatastisk, jeg har prøvet og søge efter cc online men kan ikke finde tilstrækkelig information om pleje og og alle de små man ønsker at vide om racen. hvor kan jeg finde tilstrækkelig info?..
26/03/2011

Trine siger: Her er en flok af nice oplysninger grooming af hunden:
http://www.chinesecrested.noo/articles/grooming/

Ellers selvfølgelig landmanden - at hunden er købt hos, eller du har hundemad for - mere end glade for at give så mange oplysninger som muligt, så spørg og grave!
2011/03/31

Siger Karin: Så mange af kineserne reagerede på uld!
Så vær omhyggelig med at klæde hunden uld sweater mv. Det er en almindelig årsag RASH :)
Og ikke mange er klar over det.

Regards Karin 57, 22 år avl Chinese Crested And Rottweiler.
2011/05/09

Diving Diva siger: Jeg har en CC med en masse hår i 2 år og har gentagne gange konstateret, at flere mennesker, der virkelig er allergisk over for dyr, som ikke reagerer på ham. Også selv om han ikke kaste ligesom andre hunde, de er også hans hår, og skal være til stede til ofte. Men når du hører historier om denne race er så glad for deres ejere, at de kan gøre sig selv til døden, hvis de er flyttet som bliver det eneste endnu gladere for dem. Jeg lod endda et familiemedlem gøre op en uge i sommer og havde en stor tid, men da jeg kom tilbage, så han aldrig længere end en halv meter væk fra mig - fulgte mig overalt, sov indtil jeg sov. Der er hunde med personlighed, og der bør være med familien hele tiden.
23/11/2011

loppz siger: Hej! :)

Jeg er en Chihuahua Eiger, men ser mig interesseret
den kinesiske crested racen, og kæmper lidt med
finde opdrættere i Norge, og finder
ikke så meget info om hvad prisklasse denne race er
på. nogen der kan hjælpe mig med dette? :)
2012/03/21

En lille Heidi, der ønsker pudderkvast siger: Kan en person med erfaring med chinese crested pudderkvast sie lidt om denne race :)?
1.er det nemt at lære?
2.Røyter partiet?
3.Hvor meget pelspleje?
4.Bjeffer partiet?
5.Slutter pels vokse?
6.Kan gerne skære pels?
7.Er er kendt for at være aggressiv med hunde eller andre programmer ønske det ikke kender?

TAK FOR SVAR:-D M.vh: Heidi
19/06/2012

Elizabeth siger: Vi købte en pudderkvast kid en opdrætters anbefaler vi de hotteste!
Se www.curlycrest.no
Dette er en alvorlig opdrætter, der tager sig af hunden og købe en super måde. Også efter købet.
06.10.2012

kina hund siger: Nogle hævder, at såkaldte nøgne hunde har generelt en højere kropstemperatur end andre hunderacer (op til 40 ° C nogle siger), men dette er ikke korrekt. Det er rigtigt, at kropstemperaturen til hunde er ligesom de fleste, der er omkring 38 ° C.

Gendefekt, der gør hunden er nøgen, kan også påvirke tandsundheden og en nøgen kinesiske Crested kan derfor mangler tænder. Den coatede at have normal tandsæt.

Naked Hunde, der har lys hud bliver brun hurtigt i stærkt sollys og behov for beskyttelse, enten i form af tøj eller solcreme med høj SPF. Mørk nakehunder tåler næsten lige så meget sol som hunde med hår.

For solcremer bør rådføre sig med en dyrlæge , før du vælger en mærke og type, eventuelt med andre, der har erfaring på dette område. Hårløse hunde kan (og bør) bades fra tid til anden, men ikke alt for ofte, og man skal bruge en meget mild shampoo uden tilsætningsstoffer af parfume, primært en shampoo beregnet til hunde.

Hårløse hunde er ikke allergivenlige. Se artikel om hund allergier for at få flere oplysninger om hvorfor.
17.04.2012

victro siger: Kinesiske Crested anses for at være en atletisk, venligt, vågent og intelligent hund, som har en høj grad af personlighed og passer godt ind i de fleste familiens situation. Det siges at være særdeles social og yderst loyale, og det vil normalt gå godt med andre kæledyr . Det kan være lidt reserveret over for fremmede, men ikke fremtrædende og ikke fjendtlig. Hårløsvarianten behøver dog nogle overvejelser i forbindelse med ud i naturen , siden på grund af sin manglende hår er mere tilbøjelige til at få ridser og skader på huden
17.04.2012

adoolf siger: Kinesiske Crested kommer i to varianter, kaldet hårløs (hårløse) og pudderkvast (coated). Ved første øjekast ser disse to varianter som to forskellige racer . Både nøgne og pelsbekledde variant bærer den recessive gen powderpuff , men kun den hårløse sorten bærer hårløsgenet. Dette betyder, at det ikke er muligt at forædle væk powderpuff forskellige og begge varianter kan forekomme i det samme kuld. Den hårløse gen er dominerende , og hvis to hårløse individer parret får du statistisk set 67% hårløse hvalpe. Man en hårløs parrer sig med en pudderkvast, ville man statistisk få 50% og 50% behårede hårløse og kammerat en to powderpuffer vil altid være 100% coatede hvalpe.
17.04.2012

kine siger: Vi ved meget lidt om oprindelsen af denne race , selv om mange hævder, at det er meget gammel og formentlig opstod i Kina . Men der er dem, der også mener, at det er forekommet i Afrika , og endnu andre, der hævder det må være et resultat af enten kryssavl mellem mexicansk hårløs hund , eller Peruviansk hårløs hund (muligvis en af de muligheder, Khala og bolivianske Naked Hund ) og Chihuahua .

Foreningen med Kina er undertiden også hævdes at gå tilbage til 13. århundrede , men der er ingen beviser, der kan placere denne hund i Kina på det tidspunkt. Men der er også en nøgen hund Manchuriet som er næsten identiske. Det kaldes mansjurisk nøgen hund , men du ved ikke, om der er tale om en variant eller en separat race . Konklusionen må være, at både tid og oprindelse er ukendt og usikker, selv om de europæiske handlende i 1700-tallet til at rapportere om en nøgen hund type de så i de kinesiske havnebyer under hans besøg i landet. Der er dog intet der tyder på, at dette var den samme hund, men det er sandsynligt at racen stammer fra Kina. Det skal også bemærkes, at der har været arkæologiske fund i Kina viser, at der var nøgne hunde med alt for omkring 10 000 år siden!
17.04.2012

gia siger: Kinesisk crested ( FCI # 288), eller kinesisk nøgen hund, som mange kalder det, er en miniature hund , der menes at have oprindelse i Kina, men som har en racens standard , der kommer fra England . Det leveres i to varianter , kaldet kinesisk crested (hårløs) og kinesisk crested pudderkvast (med hår), som har den samme race standard.
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Chinese crested tror også at disse hunderacer var interessant.