Chihuahua

Chihuahua er verdens mindste hunderace. Denne hunderace haver sin oprindelse fra Chihuahua i Mexico.

Chihuahua fotos

ChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahuaChihuahua

Information om Chihuahua

Chihuahua

Racen er ikke nær så skrøbelig som du måske tror. Det er hårdt, modig og vedholdende energi, men også meget livlig og relativt uafhængig. Mange hævder, at det har en terrier -lignende opførsel. Disse små hunde er normalt meget kærlig over for deres ejere, men gerne noget skeptiske over for fremmede. Det kan være lidt dominerende med andre hunde. Det er ikke betragtes som en særlig børnevenlig race, men fungerer godt med børn, der er gamle nok til at respektere det for hvad det er - skrøbelig, men legesyg og livlig. Der er en gammel race, som nogle tror nedstammer fra mexicanske hunde.

Chihuahua blev oprindeligt brugt som vagthunde. Derfor er en chihuahua hurtigt blive gneldrete uden ordentlig opdragelse. Chihuahua er en praktisk og meget social hund, men det har også formået at blive en populær udstillingshund . Det har endda kvaliteter, som vagthund.

Chihuahua kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Chihuahua. Skriv en kommentar om hunderacen.

maria siger: Det er så meget latterligt her, at jeg er nødt til at grine!
Hunde er hunde og katte er katte.
Jeg selv chihuahua.. (Havde en stor hund før) Hunde er ligesom at gøre dem!
Jeg har tre små børn. Lær dine børn respekt for hunden. Det har ret til at blive ladt alene, når den ønsker det. Beyond the legetøj min chihuahua med børnene hver dag. Walking Tours. Elsker at løbe løs i skoven! Elsker at ligge på skødet for at kæle. Ej heller er Yap hund. Ikke-allergifremkaldende nej..
Men dejlige løb tror jeg. Og.. Hvis du har en chihuahua Controller af dig, det er dig, der har gjort noget forkert. Ikke din hund!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har brug for sokker eller sko på dem om vinteren? Og de går rart at have dem med katten i huset? Er lidt bekymret for det.. Han kan være en smule forhastet. Hvis måske købe en chihuahua og hente de 15 Juni så gør svar så hurtigt som muligt. Tak :) og hvor meget motion er mindst hver dag?
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg er en pige på 17 år og ønsker noget slemt hund! 'Ve læse både hunde bøger og online, og jeg har endelig besluttet på hvilken race der passer til mig; chihuahua! Jeg bor i et stort hus i Sandnes, Rogaland. Min nevø, der ofte kommer på besøg er allergisk Er chihuahua allergi? kaster dem meget? Er der Ann have dem til kabinen, hvor der er 2 meter sne? Jeg har ikke haft en hund før, men har set både hans og mine veninder morfaen min hendes hund. Til jer der har chihuahua hunde dig selv, hvad vil du anbefale, kort hår eller langt hår?
Sætter pris på hvis nogen ville have taget fat i mine spørgsmål! : D
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Chihuahua er IKKE bare en Blanket Hund, mine 2 chihuahuas gå med mig på en tur i flere timer, di elsker at være ude at løbe i skoven, behøver di ikke brug for så meget motion som en stor hund, men di er mere end villig til at lange ture!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Min chihuaha er hurtigt skræmte situationer er det ikke vant til, og derefter går til angreb. Ofte på store sorte hunde... Meget dumt. Udover dette, har jeg mange dårlige oplevelser.
God personlighed og kan lige så let lyve for at spare på mit skød én dag, som en tur i bjergene.
Meget smuk hund! Jeg gruer en dag bliver ung, da jeg har bemærket, at børn ikke er virkelig min hund hans ting...
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en lille tæve, hun er en langhåret Chihuahua, og jeg er meget tilfreds med mit valg af race. Hun er rolig og blid, men også elsker at gå ture.
I byen hvor vi bor, har hun adgang overalt, og alle tror hun er en lille charmetrold.
16/02/2009

Reed elisabetsen siger: Jeg har en mand i næsten fem år, og han er den bedste og roligste hund. Aldrig bjeffern eller lave unødvendige, bare en advarsel. Og han elsker at gå ture for at møde andre, både mennesker og dyr.
2009/05/22

susanne siger: Jeg har en chihuahua. Jeg fik det da ingen ville have det. det blev hurtigt eigesyk og stykker hver gang vi gør noget, vi ikke kan lide. Jeg er vant til at have pudler, som er venlige og hengjiven mens chihuahua er meget att de skulle have deres vej i alt andet bider
2009/01/06

Milla siger: chihuahua, der er penete hund, og det er så lille og sød
17/07/2009

kristine siger: Jeg har også en chihuahua, en korthåret hund på 15 uger, finder han et par uger siden, da den tidligere ejer var syg og kunne ikke tage sig af ham. til at begynde med var ogaså han grim at blive vred og bide osv, formentlig han har været vært for forkælet, men da han har modtaget advarsler for, hvad han gør galt, ros, når han gør noget godt og et sikkert stabilt hjemmemilø hvor han ved hvad er loven, og han er ikke stoppet, og angribe eller vise aggressiv adfærd.
25/08/2009

Carry siger: Hvor meget koster en chihuahua?
om?
2009/09/21

Natalia siger: en chihuahua koster ca. 15.000-18.000,
men kan nå 20 000 :)
23/09/2009

stopeeed siger: kære susanne... Det er ikke racen, der er så. Der er dårlig eller manglende uddannelse og forståelse, der giver din hund bider, hver gang det ikke få "deres vej"...
2009/11/03

Helene siger: Denne race er ikke den måde, du beskriver Susanne. Som stopeeed siger, at det har noget at gøre med opdragelse.

Jeg har ikke engang chihuahua, men kæmpe som en sådan. Har heste og gå i skole, så hvorfor ikke få noget tid..
29/11/2009

Mie siger: Drop chihuahua pomeranian at købe det er en meget sikker hund en chihuahua er en usikker hund, der ikke har gode erfaringer med hunde... ikke købe en chihuahua jeg har haft hende i 14 år jeg har 2 pomeranian til en chihuahua; )
2010/01/12

Maria siger: Hej Jeg er nødt til at kæmpe ligesom chihuahua, men blot spekulerede på, om du bør eller skal gå kurser.
2010/01/15

Maria siger: Hej Jeg er nødt til at kæmpe ligesom chihuahua, men blot spekulerede på, om du bør eller skal gå kurser.
2010/01/15

Gina siger: Jeg har to chihuahua og tre shih tzu. Det er langt de mindste Chihuahuas der fører flokken, og de ingen af ​​mine hunde er ikke genert, nervøs eller gneldrete. De er bare dejlige skabning alle fem :)
18/01/2010

Dog siger: HEY jeg ØNSKR at købe en, men ved ikke, HVORDAN + +? HILSENER INAH
2010/03/02

Nikki siger: Jeg har både pomeranian og chihuahua og de ​​er de bedste hunde! :)
2010/06/02

mumii siger: Jeg er faktisk ved at købe en chihuahua, men min mor siger jeg ikke skulle.. Men da jeg bor alene med min forlovede, så det er lettere for mig at træffe beslutningen selv. Min mor er meget bekymret over, at det er dyrt, og at jeg
"Tag mig vand over hovedet" Hvad skal jeg gøre?
29/06/2010

Chihuahua ejer (erkendelse af, at disse hunde siger: Det behøver ikke være dyrt, men jeg har indtryk af, at chihuahua der bruger flest penge på hunden, selvom det ikke er så dyr Æderen i første omgang Special mad, dyre tøj og. kraver osv osv, det er, hvad koster mest med denne hund. Hvis du kan sige nej til alle de klokker og fløjter, så det ikke bliver dyrere end en anden småhund. Under en hunds liv kan en chihuahua snart koste dig 300.000 dollars eller mere! Boldene fortsatte iført hvornår de skal købe mode tøj og følge de hotteste trends chihuahua....
29/06/2010

mumii siger: Jeg købte nu :) Gør en stor sød Chihuahua dreng i morgen: D Kan ikke vente!
2010/07/06

Herren siger: Hvad er det med denne race virkelig?? Hvorfor ikke bare købe et marsvin? Kan ikke forstå denne tendens i røv... stakkels dyr bliver behandlet som et lille barn, vil prakke på tøj og skubbet ned af en pung.... FOR en hunds liv! WOO
2010/07/07

stavangerjentaa siger rigdom det er ligesom at jeg tror, ​​de alle faktiskt det siden e akkuratt lide som ^ ^ ^ ^ Paris Hilton er den rigtige bortsjkemte så det ligner UD alt det, men de går fra hund til hund, og købe et marsvin til jallefall ikke kjole til et marsvin! Jeg har haft en Marsin og jeg tror kæden partnerskaber akkuratt de sælger marsvin klædt grise!
2010/07/19

Herren siger: TO CITY GIRL

Ingen hund kan lide at blive forkælet på den måde der! Så har du misforstået... Jeg har en ven der har denne race, men han går på fire ben har halskæde og går lange ture hver dag sammen med en rottweiler!

ps: vil du helt sikkert få tøj til marsvin også..
21/07/2010

Viveca siger: Havde ingen viden om racen før jeg kom i kontakt med en opdrætter via Finn. Overtog en to år gammel Chihuahua, hun er, og for en hund. Hun er lydig, kærlig, nådig. Jeg har været efter hende havde mange fantastiske ture med hende, og mine børn elsker hende mere end noget andet. Hun er rolig og glad, og er en hengiven hund. Jeg har også været heldig, at jeg har fået lov til at "passe" oppdreterens andre hunde, og min erfaring er, at alle disse små lækkerier har deres egne personligheder. Der er brug for en god opvækst og en ordentlig opdrætter, der ved, hvad de avle på. Dette er en hund, ikke en dukke.
29/07/2010

mumii siger: Der er altid nogen, der behandler dem som babyer, men du er nødt til ikke at tage alle de samme pensel!
Være for dumt at sige marsvin, de er en smule større end dem.. Dont vide, hvad dyr du har set.
2010/09/09

Barbara siger: Jeg har besluttet, at min næste hund vil være en Chihuahua.De er så hengiven, tillidsfuld og kærlig!
2010/01/10

sandra Rinder siger Chihuahua er lyse sød :)
men de bør have tøj eller sko om vinteren?
21/10/2010

Barbara siger: En lille tæppe om vinteren er nok ikke en dårlig idé, men vær forsigtig med ikke at klæde dem much.The kompromittere deres immunsystem.
23/10/2010

Jeanette sagde: Jeg spekulerer på at købe en Chihuahua, jeg har masser af tid, sjældent været på ture osv. Opholder sig i landet, så hunden får fantastisk sted at være, hvis jeg bekymre sig om trafik osv. Men, 09/10 var hård.. Ville have nogle dage, hvor termometeret viste -30. Heldigvis jeg ikke bor i en lille lejlighed, så hunden bliver bevæget frit irundt, men det er alligevel ikke det samme som at være ude i den friske luft. Så mit spørgsmål er, om det er nok at have de varme "hundedækkener", når de skal ud i sådan et vejr?
2010/10/24

Spelling siger: Vi har en smuk chihuahua mand på 10 måneder. Vi har ingen dårlige erfaringer med enten børn eller andre ting, som folk bekymre sig om deres... Får du hvalpen, så er det ikke noget problem at få et barn for parret selv til.Chihuahuaen vores hund er lige så glad for hele familien og er en engel. Han er rolig, venlig, legesyg, tilpasse sig nye ting meget hurtigt og er bare den bedste! Desuden er det meget praktisk med en lille hund, når du har småbørn familie derefter alle med børn til at deltage beluftning, fodring, går osv.og det tager også meget lidt plads i bilen, når du er væk eller på ferie.Vi Det er vigtigt, at alle i familien lærer at passe dyrene, og de havde ikke fået gjort, hvis vi havde haft en større hunderace, så en Chihuahua er lige stor. Dette er en trofast følgesvend, som du kan nyde i mange mange år, og vi anbefaler denne race til alle, der ønsker en cuddle hund.
2010/11/05

Pip siger: Jeg har en bedstemor, der spekulerer på, hvad for at få en chihuahua.. Men hun mener, det er for meget besvær. Hvad tror du?
2010/10/12

chihuahua elsker siger ::: siger: ney der ikke er for meget besvær.. de er bare søde, kærlige, tillidsfulde, O vist det i uddannelse går sikkert fint! gang med at få mig en chihuahua snart ps: det vil være en hund og ikke en dukke, der får masser af partier klæææær iført.. : D Hilsen chihuahua elsker!
23/12/2010

Jeg siger hej! Jeg har ligesom 12 Chihuahuas og de er bare så smuk, ingen stress.. Når jeg går på en tur skifter fra hvem jeg tager med mig hehe.. ikke kan have med mig alle 12 Chihuahuas.. oftest tager mig 3 også fårjeg nogen til at se efter den anden, familie / venner
23/12/2010

kristina siger: Jeg tror Chihuahuas er så dejlige
26/12/2010

mode dille! siger ååårh gaaaaaaaaash chihuahua er beeest! Jeg elsker THEEMA soo meget! daaaaaaaaaaaaaa! tabere, der elsker at klæde sig i tøj! skal have klæær.. de skal være fint, hvis de skal være i posen ;)
26/12/2010

celine sagde, at de er nuttede på www.finn.no kan finde en chiguahua og man kan diskutere prisen
2011/09/01

Emilie siger: Jeg spekulerer at købe en chihuahua, eller en blanding alligevel. Det er stadig lille og tynd, så jeg spekulerede bare nogle ting, du kan tage det for eksempel skiløb, eller er det for koldt?
Og da jeg går i skole og arbejde 1-2 gange om ugen, så jeg spekulerede på, hvor længe det kan stå alene, indtil det bliver for gærnt? Er der nogen der har erfaringer med dette?
26/01/2011

Chihuahua ejer siger: Kun vanvittigt, at Chihuahua er en bange og ængstelig race! Chihuahua er en stor hund i en lille krop. De har brug for masser af motion hver dag (min 1 time tour af dagen). De er meget modig, og altid går i kamp mod de store løb for at vise deres dominans. Denne ejer skal være opmærksom på.

Chihuahua er ikke en gneldrete / glefsete hund, kærlig og dejlig, men også intelligent, selvsikker og selvstændig vilje. Selvfølgelig er der er enkeltpersoner, der afviger fra dette, i form af afvigelse problemer, men dette vil jeg sige hovedsagelig på grund af dårlig "uddannelse" fra ejeren.

Kan anbefale alle seriøse hunde entusiaster denne race. Læs meget information kan du købe, så du er sikker på deres valg.
2011/02/03

Martine 15 siger: vi bør få os chihuahua, men aldrig finde den rigtige. vi vil have en sort kort hår mandlige :) de er soo søde!
tænkte på om nogen kender nogen, hvor jeg kan få det uden www.finn.no
?
14/02/2011

Sara siger: Har en chiahuahua på 2 år, der er plaget med kolik. Det kan ikke være alene i en time, før det bliver kolik angreb. Det sker ikke, når der er nogen hjemme hele tiden langs det. Har prøvet mange foranstaltninger, der undersøges af vetrinær, men intet hjælper. Kunne det være seprasjonsangst? Kan det forårsage kolik?
Er der nogen der har råd til at give os.
15/02/2011

Stavaaanger siger: Chihuahua hunde er absolut gorgeous. Jeg virkelig ønsker en selv. Jeg er 100% enig i, at dette er en hund, ikke en dukke. Men de snart få kolde og har brug for da tøj. Og at en chihuahua har brug for 1 timers rundvisning i dag mindst, er noget vrøvl. Gud en shæfer brug for 1 timers rundvisning i dag mindst. Hvis du går åbenlys 1 time med en lille chihuahua, så det bliver udmattet, det er ikke godt for hunden. Så det er helt forkert at sige. Men det nytter ikke at sige, at en chihuahua er så lille, at den kun behøver 5 minutter lufter fire gange om dagen. Men at sige mindst 1 time på dagen bliver for vildt side!
18/04/2011

Marguerita siger: Hej jeg og mine børn på 17 og 12 år har gjort os til en Chihuahua dreng på 11 uger han er kort hår, han er fantastisk, han blanding med tibetansk spanier og er meget nem at træne, han er ikke helt stueren, vi er ude med ham omkring 30 gange om dagen / nat og en del lange ture vi tager ham på alle, Bondegaard, skov, er endda i skole, var i byen den 17. maj, og han reagerede ikke på støjen Han er meget rolig hund, og da jeg tror, ​​at vi går ud med ham omkring 30 gange om dagen, så det er en del af uddannelsen for at få ham til ikke tisse inde, han er meget kælen og vil hellere sove det samme som os vi har en aftale, og arbejde med, men han giver os så meget glæde og vi elsker ham over alt, til dem, der ønsker du hund HUSK at det er dit liv :) :) :)
20/05/2011

supersvanpe siger: Hvor gammel kan de være??
de kan være store hunde alligevel?
Kan de egentli gå på lange ture i skoven svovl?
er det ikke muligt at få mindre værdi til nummer 15..?
2011/06/15

Enhver 17 siger: Jeg fik mig en chihuahua hvalp i påsken og har ikke været nogen problemer med det. Der er en dejlig langhårede tricolor på 4 måneder. 'Ve ønskede en hund som lang tid, men var usikker efter alle de negative, der er med dem. Efter at have haft hende et par måneder nu og er positivt overrasket. Også have en anden hund, en petit basset griffon Vendeen, de spiller meget godt sammen. Jeg har også taget hende til utsilling hvor der er mange hunde, som ikke var et problem. Jeg er også sikker på, at det har alt med, hvordan du hæve hunden. Så meget glad for at jeg besluttede dette løb efter alle de negative. Spoke også, jeg tror, ​​at prisen er ved at gå ned ;)
2011/06/28

Renate siger: Hej :) Jeg har lige købt en mandlig Chihuahua er langhåret, og han er en meget uartig dreng: P men hvad jeg ville sige, var, at de ikke koste så meget som hvad du tror
23/08/2011

: D siger: HEY :) 've hørt, at kvinder er mere Bossy end mænd gør dette?
2011/08/26

MM siger: Ikke nødvendigvis... Dette afhænger af.. godt... virkelig alt. Fra personlig erfaring, tror jeg hunner er generelt sværere at håndtere. Sikkert mange, der er uenige med mig her, men personligt har jeg fundet, at Hanhunden er mere stabil - uanset race. (Måske det har noget hormonsvigninger under vilkår osv i...).
2011/12/11

Carolinee siger: Hej!
Jeg har brug for svar på dette meget hurtigt, og dette var den eneste side jeg fandt jeg kunne stille dette spørgsmål:

Vi planlægger at få en chihuahua tæve 6 måneder, men vi har en dalmatiner han allerede. Og vi bekymre sig om med udtrykket.
Og Dalmatian vi er helt "crazy", når udtrykket er i luften, er han ikke spise, ikke drikke og ikke sove. Vi ser dette som et stort problem, da vi virkelig ønsker at få de små Chihuahuas.

Så er der nogen vide, hvad de skal gøre? Siden den sidste valgperiode i næsten tre uger, vel? Og det er lang tid.. Så der Slugs og svar!
Så hurtigt som muligt :-)
2011/11/27

Lina siger: tror en masse af dette her var bare for dum til at læse om.
Jeg tror, ​​det var en del, der havde en negativ opfattelse af denne vidunderlige race. Jeg fik endda en tæve i næsten 3 år trimmer selv, der kører frem og tilbage i huset, og det er nok for hende. Før vi gik seks kilometer hver dag, det var absolut ikke noget problem! Vi gik ud af, om det var 10-15 minus, jeg bare tog hende en god jumper. Jeg red også en smule med hende, og det var noget, hun trivedes. Det er heller ikke et problem at gå vandreture i skoven. (Jeg var nødt til at stoppe med så meget motion på grund af mit helbred)
Hun er også en mode babe, og har næsten lige så meget tøj som mig, men det er noget, hun elsker, fordi hun får så meget opmærksomhed.
Se også, at der er meget diskussion om aggression her.
Min chihuahua har kun gøet gang i sit liv, og det var kun, fordi katten fik for tæt på grisen øre, det er den eneste gang hun har gjort sig solidt grundlag. Hun er aldrig nervøs eller usikker og kærlighed opmærksomhed, folk, andre dyr og kæle. Aldrig set hende aggressive i mit liv.

Så jeg må sige, at jeg er super tilfreds med dette løb og kunne ikke have ønsket en anden hund eller race nogensinde :)
(Skal også tage med mig, at hun har købt fra Svalebus Kennel i Klepp station Rogaland, anbefales, hvis du skal købe en chihuahua :)
2011/11/29

Mini Hund Design siger: Har selv en chihuahua tæve. Hun er derude hver dag, uanset vejret. Jeg tager hende på en sweater jeg har strikket og det er langtidsholdbare.

Behov trøje til din hund. Tag et kig her: http://minidogdesign.epla.no
2011/12/08

Paris Hilton siger: Jeg vil have meget en chiwawa og biddet er så nemt, og det er ikke barnet venlige kan nogen fortælle mig, hvorfor de bider så let, hvis ikke jeg ville have haft mere fancy it!!!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Temperament og opførsel til Chihuahua

Chihuahua er ikke modig race og kan nemt blive skræmt i visse situationer, men dette er naturligvis forskellig fra hund til hund. De fleste Chihuahua er livlig og uafhængig, og er meget hengiven til deres ledere. Dette er ikke børnevenlig race for små børn, da den er lille og bange i visse situationer, og bits let - selv om det ikke er i stand til at gøre alt for meget skade på barnet, ville det sandsynligvis være spejles.
Ansøgning om Chihuahua hunde

Denne hund bruges som udstillingshund og følgesvend hund, og ikke meget andet. En status symbol, har det også været, hvilket har betydet, at landmændene har skubbet prisen op på dette populære race, og uetisk opdræt af arter forekommer også i Norge. Man skal derfor være kritisk når du vælger en opdrætter, så vi ved, at landbruget racen har været forsigtig.
Chihuahua udseende

Chihuahua er den mindste hund. Den har et halvrundt hoved og en slank krop. Udtalt stop ved snude. Øjnene er store og er brede. Halen er lang og bæres over ryggen i hvælvede form eller er nært forestående. Benene er korte, og små poter har det også.

Chihuahua født med Fontanella, ligesom babyer. Som med menneskelige babyer, er disse hvalpe født "for tidligt" i den forstand, at kraniet ikke er fuldt udviklet, indtil den er færdig med det tidlige hvalp fase. I humane babyer vokse Fontanelles sammen, før 2 år. Man skal være forsigtig, når du rører Chihuahua hvalpe, der er kun et par uger eller måneder gammel.

Verdens mindste hund: Verdens mindste hund racen er Chihuahua, men også verdens mindste hund Chihuahuas "Danka". Denne hund er kun 18,8 cm lang (!) Og vejer kun 0,76 kg. Det er opført i Guinness World Records som verdens mindste hund.
Chihuahua historie

Hund Race Chihuahua kommer fra den mexicanske distrikt af samme navn. Det vides ikke, da det først blev avlet, men dette er en gammel race, og kan være sket successivt gennem avl på flere kontinenter.

I fortiden man mente, at racen kunne give lykke til deres ejere, og det var et statussymbol at eje en Chihuahua. I dag har vi fortsætte denne tendens, hvor Paris Hilton og andre berømtheder bruger deres Chihuahua som en slags statussymbol.
06.10.2012

Dan siger: Temperament og opførsel af Chihuahua: Chihuahua er ikke en modig hund race, og er let bange i visse situationer, men det varierer for naturligvis fra hund til hund. Mest Chihuahua er livlig og uafhængig og er meget hengivne til deres ledere. Dette er ikke en børnevenlig race af små børn, fordi det er lille og bange i visse situationer, og stykkerne let - selv om det ikke er i stand til at gøre for meget skade på de større børn, vil det NOK være snarere det modsatte.

Ansøgning om Chihuahua hunde: Denne hund er brugt som et show hund og følgesvend hund, og ikke meget andet. En status symbol, har det også været, hvilket har betydet, at landmændene har skubbet prisen op af denne populære race, og uetisk avl af løbet finder sted, også i Danmark. Man skal derfor være kritiske, når valget af opdrætteren, så vi ved, at opdræt af racen har været forsigtig.

Chihuahua se: Chihuahua er verdens mindste hund. Den har et rundt hoved og en slank krop. Markeret stop på næsepartiet. Øjnene er store og brede. Halen er lang og fremføres bagsiden af den buede form, eller det er nært forestående. Benene er korte, og små fødder, har det også.

Chihuahua er født med Fontanella, ligesom babyer. Som ved humant babyer, er disse hvalpe født for tidligt i den forstand, at kraniet ikke er fuldt udviklet, før det er færdigt tidligt Hvalp-fase. I humane børn vokse fontanelle sammen, inden 2 år. Man skal derfor være forsigtig, når du rører ved Chihuahua hvalpe, der er kun få uger eller måneder gammel.

Verdens mindste Hund:: Verdens mindste hunderace er Chihuahua, men også verdens mindste hund er chihuahuaen Danka. Denne hund er kun 18,8 cm lang (!) Og vejer kun 0,76 kg. Det er opført i Guinness Book of Records som verdens mindste hund.

Chihuahua Historie: Hund Race Chihuahua kommer fra den mexicanske distriktet af samme navn. Det er usikkert, hvornår det første gang blev opdrættet, men dette er en gammel hunderace, og der kan være opstået gradivs gennem avl på flere kontinenter.

I fortiden, mente, at racen kunne give glæde til deres ejere, og det var et statussymbol at eje en Chihuahua. I dag har vi fortsætte denne tendens, hvor Paris Hilton og andre berømtheder bruger deres chihuahua som en slags statussymbol.
18.04.2012

Chihuahua siger: Racen er ikke nær så skrøbelig som du måske tror. Det er hårdt, modig og vedholdende energi, men også meget livlig og relativt uafhængig. Mange hævder, at det har en terrier -lignende opførsel. Disse små hunde er normalt meget kærlig over for deres ejere, men gerne noget skeptiske over for fremmede. Det kan være lidt dominerende med andre hunde. Det er ikke betragtes som en særlig børnevenlig race, men fungerer godt med børn, der er gamle nok til at respektere det for hvad det er - skrøbelig, men legesyg og livlig.
17.04.2012

chiua siger: Chihuahua er en cylindrisk, kompakt og muskuløs, men meget lille hund. Hovedet er temmelig rund og kraniet næsten æble-formet. Det har et trekantet, spidse opretstående ører med god afstand. Der er udtalt stop mellem næseparti, som er kort, og kraniet, og øjnene er langt fra hinanden. Halen er middellang og båret i en bue over ryggen eller hængende ned langs siden. Benene er forholdsvis korte, fødder små og ovale med tæer godt fordelt, hvilket er ret lang og hurtigt voksende negle.

Chihuahua er længere end den er høj og leveres i to varianter, kort hår og langt hår. Den korte hår sort er den mest almindelige. Den langhårede har medium længde bølget dækpels. Alle farver og kombinationer er tilladt. De mest populære farver, synes imidlertid at være lysebrun, chokolade brun, hvid, creme, sølv grå, rødbrun (tan) og sort. Ofte med tegninger af andre nuancer / farver.
17.04.2012

kalle siger: Racen er opkaldt efter den mexicanske distriktet (en stat i Mexico), hvor du forventer, at det har fundet sted. At det er en gammel hund, der er lidt tvivl om, men netop når og hvor det stammer fra og hvordan, vi ved mindre om. Det kan have været bragt til Mexico fra Kina og Egypten , men det er mere sandsynligt, at det nedstammer fra forfædre, der levede blandt aztekerne . De så denne lille hund at være hellig, selv om de spiste fra tid til anden. Det var faktisk både betragtes som en "hellig måltid og også ofrede til guderne. Det bør også have været betragtet som lykkebringende.

Første gang du registreret som en chihuahua racen var i 1884 , da mexicanske forretningsfolk begyndte at sælge disse hunde til turister. Det er hvordan racen kom til USA i slutningen af 1800 . Racen blev formentlig bragt til Europa af den spanske konkvistadorer alle i 1500-tallet , men vil kun blive betragtet som etableret her efter Anden Verdenskrig . Det var som sådan er anerkendt som en særskilt race af United Kennel Club i 1948 . FCI anerkendt den første i 1995 .
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Chihuahua tror også at disse hunderacer var interessant.