Chesapeake bay retriever

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Chesapeake bay retriever hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Chesapeake bay retriever.

Chesapeake bay retriever fotos

Chesapeake bay retrieverChesapeake bay retriever

Chesapeake bay retriever kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Chesapeake bay retriever. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Chesapeake Bay Retriever er en vannapporterende hund race, der opstod i Maryland, USA, i 1800-tallet. Chesapeake Bay Retriever velegnet til aktive familier med gode erfaringer. Det kan være svært og lidt barsk, men er sjældent brutal og dominerende. Det kræver en hel del motion og gåder for at nyde det maksimale. Det skal være god med børn, men bør på ingen måde sammenlignes med den mere populære labrador retriever i denne henseende. Chesapeake Bay Retriever kan være en efterkommer af skibbrudne hunde, der har krydset med lokale retriever racer, odder hund, Irsk Setter, Irish Water Dog. Det blev første gang vist på en udstilling i 1876, men den første racestandard for 1890. Den første race klub blev dannet i 1918, mens racen officielt blev anerkendt. Racen er ret sjælden i Europa.

Den afventende er flere historier om, hvordan racen stammer, herunder en, der vil stamme fra 1807, hvor en britisk brig der forliste ud for Chesapeake Bay. Det skulle næppe understreges i særdeleshed. Chesapeake Bay Retriever er en mellemlang lang og meget muskuløs hund med bred og dyb brystkasse, at det er en separat race og er ikke en labrador der er mere tilpasset til vand :) det kan være en reserveret lidt og kræver en stor socialisering af hvalpen er. god vagthund gøer, men sjældent andet. de kan "smile" og de gør en masse støj, når de er glade, at fremmede kan synes som knurren hund, men kjnnere høre god forskel.

Det er en meget venlig og godhjertet hund. Det er meget rolig og ikke meget gøen. Det er energisk, men der er ikke noget problem. Hvis du er allergisk, siges det, at der ikke vil være noget problem. Det er en meget venlig og godhjertet hund. Det er meget rolig og ikke meget gøen. Det er energisk, men der er ikke noget problem. Hvis du er allergisk, siges det, at der ikke vil være noget problem, medmindre du er hyper allergisk. Det er meget hyggeligt og :-)
06.10.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Chesapeake bay retriever tror også at disse hunderacer var interessant.