Cavalier king charles spaniel

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Cavalier king charles spaniel hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Cavalier king charles spaniel.

Cavalier king charles spaniel fotos

Cavalier king charles spanielCavalier king charles spanielCavalier king charles spanielCavalier king charles spaniel

Cavalier king charles spaniel kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Cavalier king charles spaniel. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Cavaliere er en meget glad og tillidsfuld hund.Lettlært, elsker at få opgaven (se efter godbidder, der skal spilles med, etc). Har aldrig oplevet aggression fra min hund, hverken overfor mennesker eller andre hunder.Like glad hvem han møder. Det er nu 1 år og 8mnd.Har nu blevet meget gode til at læse andre hunde, viger tilbage for truende og aggressiv hunder.Den lide at kæle i dit skød. Om natten sover han i buret sitt.Går og ligger mellem ti og 10:30 om aftenen, er han meget trøtt.Sover mens vi sover. Selv om det er en lille hund, den har en utrolig styrke. Ikke noget problem at få på ture, den elsker at være med ud en tur. Erfarne folk med hund rædsel, der har været fint alle venner med vores hund. Skal jeg nævne noget negativt så må det være, at han snorker, men vi synes, det er bare charmerende.
2008/02/11

Celine siger: Cavalier King Charles Spaniel er en lille følgesvend hund af britisk oprindelse. Det er blevet meget populært i de senere år, også i Norge. Den lange navn betyder, at det ofte er blot kaldet kavaler.
2009/06/01

Silje siger: Jeg har en cavalier på 2 år ved navn Marco. Han er sort og hvid og naturligvis verden nydligste og venligste hund.Han kærlighed og blive nusset og legede med, lange gåture i skoven og stier, der ofte udfordrende. Han har aldrig været aggressiv til nogen og er altid glad, og ligesom alle. Efter at have oplevet at blive angrebet, kan han være på vagt over for andre hunde.
skrevet af SM / 12,01-09
2009/01/11

Alder 11 julie siger: Denne race er også en god hund og hoppe min kavaler hoppe over 50cm.
Det er også nemelig kun 3 farver i denne race farver:
brun.
brun og hvid og sort.
brun og hvid.
sort og hvid.

Denne race er meget intligent og sød anbefales til alle, men fælder temmelig meget.
Disse hunde kan snorke, men ikke så højt, det gør min kavaler Collin

Disse hunde er ikke lille score stort.
2009/01/28

sygdom siger: Bemærk venligst, at denne race har mange genetiske fejl, der kan forårsage alvorlig sygdom.

Racen bør undersøges specifikt for hjertefejl, grå stær og kneleddsfeil, da disse sygdomme kan nedarves oplades.

SM er et syndrom, der påvirker hjernen og rygmarven, idet den bageste del af kraniet er for smal til hjernen, som skaber unormalt tryk. Trykket bevirker spinalvæske ikke kan flyde normalt fra hjernen og rygmarven, og der kan være væskefyldt hulrum og deformeres i hjernen eller øvre dele af rygmarven. Symptomerne kan komme i alle aldre, men forekommer typisk mellem 6 måneder og 3 år. Symptomerne omfatter følsomhed og smerte omkring hovedet, halsen eller skuldre, ofte angivet ved hunden klynkende eller græde kombineret med regelmæssig skrabe rundt ører, hals, skulder. Den ridser ofte ensidig, der er begrænset til den ene side af kroppen. Kløe bevægelser er regelmæssig uden faktisk at være i kontakt med resten af ​​kroppen. SM vises typisk når hunden er ophidset, for eksempel, når du går ud en tur. Diagnose er ved MR-scanning. Der er ingen behandling for denne lidelse, men man kan eventuelt gøre en operation i nakken for at reducere trykket noget.

Håret skal plejes regelmæssigt, men det er ret nemt at passe. Øre og øjne skal kontrolleres ofte.
2009/07/04

Synnøve siger Cavaliere finnest i 4 farver. Disse er
- Blenheim (hvid med brune aftegninger)
- Tricolor (hvid og sort med tan-farvede aftegninger)
- Ruby (solid rød)
- Sort og tan (sort og brun som en dobbermann / rottwailer)

Blenheim er den mest almindelige farve.
2009/09/04

kaskavidada siger: Hvad jeg har oplevet med racen er vidunderlig Desværre hjerteproblem.har måtte aflives to hunde på grund af hjerte
2009/06/18

amigo sagde: Hej. Hvor vil blev gjort til at købe en hund?
Har prøvet at søge på nettet, men kan ikke nå!
2009/06/21

Hjertesvigt desværre siger: Har mistet to hunde af denne race for hjertesvigt... Amazing skam, for det er en utrolig dejlig hund. Havde det ikke været for hjertesvigt skal jeg købe en ny. Men kan ikke bære at miste noget mere. Mista min sidste, da han var syv år gammel! Alt for hurtigt.. Kan ikke bære det igen.
25/09/2009

ADVARSEL sige: Køb ikke Cavalier King Charles Spaniel. NORSKE dyrlæge advarer. TIDLIGERE HUNDEEIRE WARN. Mange får syringomyeli.
2009/05/10

toodd siger Verden dejlige hund, men er tilgængelig for adskillige sygdomme. Syringomyeli er en forfærdelig sygdom med svære smerter og lidelser. Endvidere kneleddsfeil et stort problem. Havde en cavalier dog som jeg var nødt til at dræbe på grund af høj-niveau E. kun 18 måneder. gamle. Der er for mange penge i at gennemføre avl, og desværre er der nogle opdrættere der kører uansvarligt.
13/10/2009

Lybra siger: Min hund er 10 år gammel og sandsynligvis har sin SM. Kom på og eplilepsi lignende angreb. Kan stå oprejst og rokkende, og derefter kollapser på gulvet. Følsom når at klappe på hovedet eller halsen. Har været døv i 5 år, har også problemer med øjnene. Synes glad, når han er udenfor, men indeni er han bare stille og sover. Verdens bedste, aldrig set tegn på aggression. Klar over, hvad du tror, ​​Lad os prøve ikke han undskyldt? Så længe han spiser godt, elsker at være udenfor, er det ikke let at træffe en beslutning. Skriv venligst kommentar!
19/01/2010

Birk siger Lybra, det er et svært valg. Så længe din hund har glæde i livet og smerten er overkommelig, så jeg tror, ​​at han vil leve, men det er min mening. Når det kommer til det punkt, at det er konstante smerter og ingen glæde igen så ville jeg lade ham falde.
19/01/2010

Lybra siger: Tak for din kommentar birk, det er de tanker jeg har også. Vi ved alle, når vi køber en hund, at der kommer en tid, hvor vi skal træffe et valg. Synes bare går for hurtigt! Havde 2 Golden før og ved, hvor smertefuldt det er at miste dem. I dag er han helt på rette spor, hvor løbetiden andelsboliger lavet! Han han, ikke noget galt med ham!
2010/01/22

Pige 13 siger: Hej! Jeg og min familie havde en hund som det, men det døde for nylig. Det er simpelthen den bedste ven, du kan få! Altid loyal og trofast. Passer nogle trimning meget og lidt.
Pas perfekte familiehund. Vi havde også en kat, som vi fik et stykke tid efter, og de blev bedste venner.
Velegnet til familiehund og folk med små børn. også til dem, der ønsker en dejlig, dejlig turhund!
2010/06/02

Britt siger: Disse hunde er hvad du gør dem fattige ja, men det er'ke kun at det afhænger af. Nogle har dårlige gener og lider på grund af formen på kraniet
2010/03/11

Rita siger: De er søde, men de lever kort og få mange sygdomme, der sommetider kan være alvorlige.
Hvis man ser på Animal Planet, dyr betjente, kan man se, at de virkelig kan ikke redde alle, men det er sandt, at det er sjældent, de kommer ind i denne race, fordi det ikke er en masse at gøre med en hund, der får sygdomme af sig selv.
18/03/2010

Rita siger: De er søde, men de lever kort og få mange sygdomme, der sommetider kan være alvorlige.
Hvis man ser på Animal Planet, dyr betjente, kan man se, at de virkelig kan ikke redde alle, men det er sandt, at det er sjældent, de kommer ind i denne race, fordi det ikke er en masse at gøre med en hund, der får sygdomme af sig selv.
18/03/2010

Marani siger: Vi opnåede en Cavalier sidste sommer, som er en reel GodGunsAndGlory.
Vi var meget omhyggelig med, at forældre og bedsteforældre kunne pege på et godt helbred. Ingen af ​​dem havde nogen af ​​de sygdomme, der er fælles for Cavaliere. Det tager vi som et tegn på, at opdrætteren er opmærksom på deres ansvar, og håber, at vi kan undgå det værste alligevel.
Så alligevel, det er vigtigt at have en god stamtavle på denne race.
2010/05/09

Gompen siger Verden dejlig hund, vi har folk klar til at ødelægge. Sygdom Mende foregår på et transportbånd, når hunden er en 5-6 år. Når det hjælper ikke, at opdrætteren racer af unge hunde og få dem erklæret sunde i parring tid.
Det er forfærdeligt at se din bedste ven lide. Jeg kan bevidne. Min Cavalier er nu 7 år gammel og lider af hjertesvigt, Sm, epelepsi osv osv. forælder og bedsteforældre blev kaldt frisk.

Jeg ser mig omkring nu for en ny hund. Der vil ikke være en Cavalier
20/05/2010

Johanna siger: Have a nice little Cavalier king charles på fem år r Utrolig søgning, t, hyggelig og glad hund. Desværre, han har et hjerte tilstand, så ved ikke, hvor længe han vil leve. Det er sandsynligvis den bedste race du kan have. Utrolig kælen, aldrig aggressiv på nogen måde.
2010/06/03

Titti sagde: Jeg har en Cavalier der er næsten 6 år, desværre har det også hjertesygdom og i de seneste dage, som det er blevet meget slemt, ånder det meget tungt og hoste en masse, det får både hjerte-kar-medicin og vanndrivene men det hjælper demonstreret. Hun er den venligste hund, så det gør ondt at se hende lide jeg må se det en et par dage, og hun er ikke bedre derefter jeg trække de tunge belastninger vejen til dyrlægen. Uf, jeg kommer til at savne hende frygteligt. Har meget fancy ny hund, men ved ikke om jeg tør at forfølge en ny Cavalier.
2010/06/21

Ane siger, er desværre sandt, at mange siger syringomyeli og hjertesvigt med denne race. Jeg og familien havde dog vores dejlige Cavalier King Charles Spaniel i 15 herlige år. Han havde både hjertesvigt og hofteproblemer (som han gjorde i sin alderdom), da han døde, men han havde ikke lider under dette, havde vi god kontakt med dyrlægen, efter at han havde opdaget hjertesygdom hans kursus havde vi aldrig lade ham leve med smerte! Han gik på hoften og hjertemedicin, der ramte ham negativt på nogen måde.
Min dejlige bror (som han havde var) var utroligt venlige hund og var aldrig aggressiv på nogen måde, ubeskrivelig kælen og en nær ven.
Havde denne race blevet tildelt for disse sygdomme, som efterhånden har bevist, jeg aldrig tvivlet få en ny! Absolut fantastisk race og det skal gentages, at ikke alle hunde bliver syge, men det betyder så klart for hund og ejer det bedste, du er nødt til at overveje at få en hund af denne race, ingen ønsker en hund til at lide.
2010/08/30

Auto_hel123 sige hej. En Cavalier er en rigtig familiehund. Jeg får en næste fredag. Denne handling kan have hjerteproblemer, men det er klogt at tjekke om hendes mor, far, bedstemor og bedstefar på porren og den anden side af familien.
2010/09/24

Barbara siger: Jeg havde selv en Cavalier King Charles Spaniel i 7 år, før han døde fra os på grund af hjertefeil.Har ikke vovede at rejse en Cavalier til.Dessuten de har været så forfærdelig dyr nå.Å betale 20.000 for en Cavaliers, efter min mening helt forkert, når det er en hund med så mange fejl, der gør dem desværre ofte dø meget ung.
2010/01/10

Rogaland siger: Har den sødeste tæve på 4 måneder. Jeg ved, at der er en masse sygdom, men jeg håber på det bedste. Den store ting for os er, at min mor er allergisk, men ikke reagerer på Dora :) Håber ikke alle får bange for alle de negative folk skriver om dem. Det er trods alt en masse sygdom i andre racer og.. Hvis du betaler 20.000 for en Cavalier er grunden ikke blevet lidt snydt. NKK har sat prisen til 13.000 og alle de opdrættere vi var i kontakt med tog prisen..
2010/04/10

Svein siger: Vi måtte aflive vores Cavaler på 3 år i går på grund af SM. Vores hund var altid glad, elskede både at tage lange ture, eller liggende på sofaen. Aldrig aggressiv over for mennesker. Vi ville elske at have en hund igen, men er på vagt, da det har så mange sygdomme.
2010/10/20

Silje siger havde kavaler i næsten 8 år nu. Først fik jeg en hund, så jeg tog mor til mandlige min hund.
i foråret, var hun akut syg. havde akut hjertesvigt og måtte aflive hende på dagen.
Det var virkelig forfærdeligt. men hun var gammel dengang, næsten 10 år. og havde været super friske hele tiden.
Da hun døde, fik jeg mine to Cavaliers til. så den mandlige hund fik mit firma. fik mig to så de kunne give ham selskab, mens ikke gider at dræbe ham, da de har hinanden :) han er en gammel herre og ikke så legesyg mere.
i går, da vi gik en tur, han var så slemt bagefter.
kunne næppe gå hjem, selvom det var bare en lille gåtur på stranden nedenfor her.
tog ham til dyrlægen og fik der bevist hjertesvigt han: (
Han er på medicin nu, så forhåbentlig kan han få en lille smule, så jeg ikke tager så brat sige farvel til en kær ven nok væk.
Han sover meget dengang, og er meget træt. du skal se det an. de kunne være lidt søvnig efter start medicinering, nogen der ved hvor lang tid er det?
tænker, at hvis han får den medicin, så jeg vil lade ham komme før han begynder at gå dårligt igen.
Han har været sund og hurtigt frem til nu at (8år)

så bare jeg beder til, at mine to hvalpe vil leve i maaaange år, frisk og hurtigt..!

ved ikke om jeg vil få cavalier igen trods at jeg elsker racen.
netopp fordi de er disponible for sygdom..
27/10/2010

Elise siger: Jeg er så glad for, at jeg fandt denne hjemmeside! Opdrættere fortæller bestemt ikke hele sandheden om denne race. Jeg havde planlagt at skaffe mig en cavalier, men efter at have læst dette og forske mere om racen fristende slet ikke. Tak igen til alle, som har bidraget med oplysninger, at mange opdrættere ikke fortæller dig om. De er stadig super sød, men med så mange sundhedsmæssige problemer, er valget let.
27/10/2010

Maki siger: Vi har den mest velsmagende kavaler tæve i 3 år. Men på grund af alle de problemer, vi har læst om denne race, har vi været lidt intimideret og gået til dyrlæge med hende flere gange, når vi troede, det svigtede hende noget, men heldigvis har det ikke været noget. Hun kommer sommetider med nogle forfærdelige "Howl" og ser helt forskrækket, men må bare håbe det er noget så....
2010/08/12

Ellen siger: Jeg har to Cavalier hunde i 5 år - den ene er blevet diagnosticeret med hjerteproblemer, og den anden er døv og jeg spekulerer på, om hun kan have haft et par anfald også. Hvis nogen af ​​de forum brugere kender de alvorlige opdrættere der tager alle Cavalier Hund De problemer så alvorlige, at de aktivt er på udkig efter friske blodlinier og undgå avlshunde disponerede for sygdommen, så det ville være en god ting at udgive opdrætter navn her. Der skal være nogen, der har oplevet at holde sin hund til en normal levetid og uden nogen af ​​de grimme ting, de er så i sagens natur skrøbelig med blot på grund af egoistiske og grådige opdrættere og en lidt droppet tilgang fra Kennel Klubs side (printer med indtryk fra NRK Broadcast film om barbarisk avl frisk i hukommelsen)
16/12/2010

skabelon siger: Det er en helt dejlig familiehund. Vi har i 14 år nu, vil være 15 i april. Det har fået hjertesvigt 3 år siden, men er lige så glad og munter som før med en tablet mod denne fejl. I en alder af 9 tog det væk livmoderen. Disse er de eneste problemer, vi har haft, den lille. Nu er hun er præget af alderdom, men er glad og livlig. Der er nogle søvn og afslapning, men turen er det lige så aktiv som den anden vores hund i 5 år. Det er en terrier.

Selv om der er meget sygdom i denne race, det er en vidunderlig race og ikke alle er så uheldig at få disse fejl. Hvis du er omhyggelig med din kost, motion, og hygiejne + tager regelmæssig check-ups med vetrinær kan forsinke disse sygdomme og lær det hurtigt, hvis de kommer. :)
2010/12/22

Wenche sige hej.
Efter nu at have læst om alle de hunde, der får disse sygdomme. Er der nogen der har hunde, der ikke er syge? Er der nogen statistikker om denne race og sygdomme?
2011/01/04

Caroline siger: Ojoj, nu jeg var virkelig bange her. Har gået rundt med planer om at få mig en kavaler, når jeg er færdig med mine studier, og har kendt hende at få sygdomme mv (ikke næsten alle hunde, der..), men vidste ikke det var så slemt? Spørg som Wenche over med: er der nogen der har haft en meget nonchalant hunds liv, uden at det har hjerteproblemer eller andre sygdomme?
2011/04/02

Inger Marie siger: Selvfølgelig er der Cavaliers, der har levet en hunds liv fint. Der er mennesker, der får kræft diagnose tidligt i livet såvel som et godt liv til alderdom dræber dem. Derfor er det interessant at se på, hvad der er normalt for racen, ikke hvad der er usædvanligt. For en cavalier er sandsynligvis et langt og sundt hundeliv er en sjælden luksus, desværre!
2011/04/02

Anonym siger: Der er grunde til at købe denne race, men helt ærligt, der er mange flere grunde, der taler imod: 1) Rådet for dyreetik siger, at vi skal overveje at udrydde alle hunderacer i Norge, herunder kavaler. 2) De mange tusinde hundeejere, der fortæller selv oplevet problemer med sin kavaler 3) den generelle sundhedstilstand af denne hund racen
2011/04/02

julie Bergli at sige, vil jeg blive en dag jeg venter jeg får det i 3 timer, det vil blive kaldt Tyson
17/02/2011

Haugtussa siger: Vores Cavalier gik bort denne sommer efter 14,5 år. Havde hjerteproblemer nylig, men holdt det i skak med medicin. Verdens lykkeligste hund var hele sit liv, og en god ven med børn, der voksede op med han.Han kom fra seriøs opdrætter.
24/02/2011

Auto_hel123 siger: Hey, nu er min Cavalier snart 7 måner. Hun kaldte Kaisa Herme Linje Nova Krekke, men vi siger bare Kaisa Herme Line. Hun er legesyg, søde og antipatier og være forstyrrelser, for eksempel: Når hun sover og vi sidder ved bordet og taler som hun gør lyde, så vi ikke skal tale så højt. Hun har lært: sidde, ligge, give pote, være så god (når klar), og jeg prøver og lære hende rulle rundt, men det er meget svært.
Kaisa Herme Line er en tricolor farvet Cavalier. Det er fint med Cavaliere er, at det er meget kraftig, og jeg finder det inspirerende og ser på mine ben, når Demokrater dem i gang. Der er mange
Cavalier ejere, der har købt en for Cavalier / En anden race til, håber jeg, at vi gør! Men jeg vil sige, at jeg glæder mig, at hun er stor, fordi hun ikke er så irriterende.
Tips til dem, der ønsker Cavalier / Hunde:


Hvad jeg gjorde, da jeg ville have en hund var og købe en stor bog om hunde / hunderacer, og lære 238 racer sammen + jeg fandt en hund jeg kunne gå med og bruge tid masser af hunde + Vi havde familieråd, hvor det blev følge, det var 1-3, så vi vandt. Men efter at vi skrev noter med which race vi har. Vi overvejede Schäfer og Berner Sennen. Men min mor ville have en lidt mindre hund og meget adræt (som Cavaliere). Så vi gik indhente finn.no-square-dyr og udstyr-Hunde-og søgte efter Cavalier King Charles Spaniel, men vi ventede ca. i flere måneder og købe en Cavalier. Vi fandt en oppdreter på Kvam (ca. 1 time væk fra os) og rejste til og se hvalpene i slutningen af ​​august. Så vi talte om det længe. Og 1 Oktober var kommet en lille hvalp i vores familie. Jeg husker den dag, hvor vi havde indkøbt Kaisa, var der mange, der ville hilse Kaisa. Men normalt er det far `ni hus, der ikke vil have en hund (Far ville ikke have i huset) og mor er lidt på kanten og ikke få hunden. Omhyggeligt, indtil der er en far tænker på alt det arbejde, og bestyrelsen og gear, og mor `n tænker på kaste og bestyrelse. Men trøste din mor, at du kan erhverve dig vaske dame, (det forekommer)! Men en af ​​mine venner Forced med deres far og sige, se at du ikke køber en hund til os, så vi køber en rotte du (eller et dyr, som far `n / n` mor ikke kan lide / er bange for.


Se mere information send mail til: aurorakrekke@hotmail.com

Tak!
27/02/2011

Auto_hel123 siger: Jeg kan besvare spørgsmål om hunde via mail.
aurorakrekke@hotmail.com
2011/08/03

Bigron siger: Har sooooo ønsker en cavalier, men må sige, jeg blev bange nu. Ugh! Har hørt en masse skrækhistorier om den, men nu igen dette er faktisk den ét stort problem.
Er der ikke en eneste god historie, når det kommer til Cavaliere.
Det er den sødeste hund på alle områder, hvis du spørger mig :-)
2011/04/03

Sig ikke: Hvad er så sød med en anatomi, der øger sandsynligheden for epilepsi og hjernesygdomme? Det er bare formen af ​​kraniet, som defineret i racens standard, som er problemet med denne race. Skam dig, opdrættere og især de ansvarlige for racens standard. Hundeejere, der opnår sådanne hunde er bare med til at holde denne dyremishandling i gang...
2011/04/03

Auto_hel123 siger: Næsten alle hunderacer kan få disse sygdomme. Hvorfor bebrejder Cavaliers så?
For og for at være ærlig tror jeg ikke det siger ikke er så dum handling. Det er ikke bare fordi jeg har en Cavalier. Men det går den vej og skjekke en gang om året, hvis det har en af ​​disse sygdomme.
Min familie kender nogen, der har en engelsk Setter, og har epilepsi og tager 12 piller hver dag!
**** Them sige noget så stykt en Cavalier!
2011/05/01

Auto_hel123 siger: Mange tager fejl i, hvad farver det kan have. Her kommer svaret:

Blenheim: Sort og hvid
Ruby: Brown
Black and Tan: Sort og brun
Tricolor: sort, hvid og brun!
2011/05/04

Jeg vil have en hund! siger: Jeg har engang set en Cavalier med et øje!
ØØØØnsker mig selv:!-D
2011/05/05

Auto_hel123 siger: Godt, du ønker dig. Købe det samme.
Bare mas!
15/05/2011

Maki siger: Vores tæve Bella er verdens smukkeste cavalier er nu 4 år og har altid rødnet meget. Det er hver dag, altid. Er der nogen der har nogen gode tips om hvad jeg kan gøre for at mindske fældning?
2011/05/26

Turbo siger Maki, jeg har også en Cavalier der kaster meget.. Men det, der kan hjælpe, er, at du børster din hund en gang om dagen. Det er meningen at falde en smule. Det virker med min hund.
27/05/2011

Turbo siger: Når jeg læser alt på denne side Jeg er bekymret for min egen hund. Jeg køber to Cavaliers i 2008 og har alt du har mistet en... Jeg håber, at jeg har forladt godklumpen lever mange sunde år. Han kan mange tricks, og jeg træner agility med ham. Han elsker at blive trænet med!
27/05/2011

Auto_hel123 siger: Kun kontrollere og mindst 2 gange om året, hvis det har nogen sygdomme''''''''''
28/05/2011

DP siger Cavaliere er en vidunderlig familiehund, at jeg ikke anbefale nogen. Det er arveligt ladet med alvorlige sygdomme, der involverer ublu veterinære udgifter........ Det hjælper ikke, hvis du tjekker din hund 100 gange om året, vil det ikke være sundere grund af det. Så når du hævder, at det kun er for at kontrollere hunden to gange om året, og der med inbille mennesker, hund forbliver sund er bare noget vrøvl.

Der er mange hunderacer, der er lige så god og kærlig som Cavaliere, og som også er sund og frisk. Min kavaler var 7 år. Jeg vil ikke påstå, at der var syv gode år det fik.
2011/06/06

Ludden siger: Er der nogen kender andre racer med lignende temperamenter at Cavlieren?
Min søn på 9 år ønsker virkelig en hund, men når jeg læser om alle de sygdomme, de måtte have, vil jeg ikke fejl hverken min søn eller en hund for så meget smerte og lidelse.
Hvis nogen kender af lignende hunde, der ikke er så tilbøjelige til sygdom, ville jeg være glad.
En god pasform, kælen og rolig hund, der ikke gø meget.
2011/06/09

Auto_hel123 siger: Mindst Jeg sagde, ja jeg ved det ikke hjælper nogle gange. Men der er også mange andre hunderacer, der har denne sygdom. Jeg tror, ​​der er for mange, der er imod Cavaliers! F *** you!
17/06/2011

Auto_Hel123 siger Ludden, kan du tage og sende mig en mail, som jeg kan sende med eventuelle spørgsmål, som du kan sende tilbage, så jeg kan se efter en, der passer dig bedst! hundehjelp@hotmail.com
17/06/2011

Try1234 says'd som én cavlier men da jeg hørte om de sygdomme, jeg bliver lidt skeptisk
2011/07/22

petlover186 siger: Lad ikke de dumme sygdomme stoppe dig fra at købe en kavaler!
der er andre racer, der har endnu flere sygdomme end en kavaler!
Jeg elsker hunde, de er vidunderlige familie hunde!
DP, det er det dummeste, jeg nogensinde har set nogen har skrivd en kavaler! Selvfølgelig folk bør købe en, bare gå til vetrineren et par gange og har udøvet OSV der er ikke en bedre kapløb om at få, jeg mener!
har jeg ikke, men mine bedsteforældre har en i 3 år, og det er sundt som en hest!
2011/08/05

Birgitte siger: Hvis du køber en cavalier skal være godt forberedt økonomisk. Jeg taler af erfaring, tilbragte 135.000 en veterinær udgifter på min kære Tellus, der døde kun 5 år gammel. I stedet for at underminere sandheden, kan vi ikke bare indrømme, at disse hunde har alvorlige helbredsproblemer. Det er ingen hemmelighed, at anatomi er et problem i sig selv for Cavaliers, og efter at have set hvor meget lidelse mange af disse hunde er nødt til at gå igennem, tror jeg, vi er nødt til at gå lidt ind i os selv. Selvfølgelig de er søde, men vil se at komme foran forkælelse til din hund? Ikke mere nonchalant for mit vedkommende, uanset hvor nuttet de kan være det, jeg synes det er egoistisk at støtte yderligere avl et løb, hvor næsten alle individer har helbredsproblemer før eller senere, som er specifik for netop denne race, og ikke på grund af fysiske alderdom.
2011/08/05

Aurthel46 siger: Jeg er helt enig med "petlover186" endelig nogen, der skriver godt!
2011/08/05

te siger: Jeg har en cavalier tæve der var otte år i maj, og er helt sund og hurtig :-) Det eneste, vi har gjort hos dyrlægen, men vaccinen, fjernelse af tandsten og en øreinfektion hun fik behandling, når hun var ungung. En utrolig dejlig hund og Superfine ledsager, som kan gå i timevis i skoven.
2011/09/08

Hund Help siger: Tea: Det lyder som om du har en rigtig flot kavaler!

Jeg har titlen Auto_hel123, Aurthel46 men nu er jeg hotdog hjælp!
2011/08/10

ingrid siger, nødt til at kæmpe som en cavalier, men efter at have læst disse rædselshistorier om sykdommerer Jeg var meget usikker: (
2011/08/15

Oda alder af 13 siger: Hej, er jeg og min familie overvejer at købe os en Cavalier King Charles Spaniel. vi har aldrig haft en hund før. Jeg spekulerer på, om du'' eksperter'' stemme denne race er velegnet til en familie, der har haft hund før og har tre børn -> Me (13) og mine to små søstre (10), (6)
2011/10/09

GMS siger: Jeg t kan ikke være en bedre familie hund end cavalier, vores hund er en black & tan mand, der er verdens bedste kammerat, det er en ven af alle dem, der mødes på deres vej. Men man skal være meget forsigtig foretrække at cavaieren for det har meget let at blive over-fodret og når sygdomme kommer hurtigere too.But buy hund kun seriøse opdrættere, så du får som sygdomsfrie hunde som muligt, men med alle midler ikke være bange for købe cavalier er det mere modtagelige for sygdomme end andre hunde, hvis du tager sig af det højre :-)
2011/11/09

Helen siger: Det var en masse negativ. Er Cavalier i 7 år. Det har været godt og hurtigt, da det blev født. En venlig og kærlig hund, der aldrig få nok cuddles. De skure til tider ganske lidt, men ellers en super hund, der kan anbefales kraftigt.
26/09/2011

Mimmi sier: Mimmi sier: Ja her var det mye både godt og vondt. Vi har en tispe Ruby som nå nermer seg 10 år. Den gleden hun har gitt oss i disse årene kan ikke måles mot det å ha hjertefeil og kreft. Må huske at når damen er 8 menneskeår så er hun 63 år. Tenk etter hvor mange mennesker som får hjertefeil i den alderen. Vår Ruby fikk bilyd da hun var 8. Fra hun var 9 har hun gått på 2 sorter medisin og vanndrivende. Hun er fremdeles sprek - går tur opp til flere timer hver dag. Flyr opp og ned trapper - er like kosete som før. Hun har det helt fint. Sover hele natta i hele huset - ingen lekkasje - vekker oss rundt 8-9 om morgenen. Her er det ikke noe gneldring eller agrisivitet.Hun kommer opp i sengen og legges seg ned mellom oss. Sier ingenting. Bare venter. Innimellom får vi en vår tunge. Nei folkens - vil dere ha et under av en kjeledegge, for ikke å snakke om en turkamerat - velg en Cavalier. Uansett hvor lenge du har han/henne så er det verd absolutt alt.
02.10.2011

Snorky sier: Hei. Vi har en Cavalier 6 år, som snorker noe vanvittig! Hunden er glad og frisk, men om natten når hun ligger på siden så rister nesten hele huset.. Noen som har noen tips?
09.10.2011

Hund Hjælp siger Oda, Lyder godt til dig og få en Cavalier!
GMS: Enig
Helen: Ja, det er næsten som alle er "imod" Cavaliere
Mimmi: Enig
Snorky: Cavaliere har en "inntryket" næse, så jeg snorker det lidt med en hund med en spids næse. Hun drømmer om klassikere og vise det besværligt, så sætte hende i maven eller den anden. Du kan også snuppe ske, men han / hun skal have lov til og sove!
17/10/2011

Lisa siger: Hej,
Der var en masse elendighed, der er. Jeg har haft mange Cavaliers. Den ene jeg har nu er 9 og passe som en violin, har alle mine været helt rask og levede et godt liv. Det er ikke sjældent, at andre racer for at få sygdomme, når runder 6-7... så dette er hvad jeg bør erklære falitt-Cavaliere. Racen som vi elsker, bør vi også hjælpe og støtte den måde, at det kan forbedres, bistand til landbrugerne, ikke give det op ved at holde op ønskede dem. OG, det store, store flertal Cavaliers lever lige så langt og godt liv som dem uden hjertesvigt. Jeg skriver hjertfeil fordi der er meget, der bliver skrevet om her. Nogle går på medicin, og nogle har en så lav volumen, at de kan klare fint uden.
Og så er der alt for mange cavalier ejere, der har hunde med dårlig tandsundhed og meget overvægtig: Begge disse ting beløber sig til en yderst forhøjet risiko for hjertfeil. Så det er nok ikke altid bare genetisk....
OG, hjertesvigt er ikke kun hjertfeil som en homogen ting, der er mange forskellige typer af hjertefejl, der virker på vidt forskellige måder!

OG må vi ikke forveksle det lys, man kan høre hos unge hvalpe, med lyden, vi er bange for. En hvalp hjerte ikke er fuldt udviklet før efter 16 ugers alderen. Ofte hørt en lyd før dette, sundheds tjek før levering, men debn regel løse det 12-ugers kontrol :-)
2012/02/24

Cavalier siger: Dette må være verdens smukkeste hund. Cavaliere er utroligt tillidsfuld hund, der nyder at være med ejeren. De har en fantastisk temperament, kæle hunde, der kan lide at gå, de kan lide godt virkelig alle bare de får at være sammen med mennesker.

MEN, en lille note til dem derude, der ser på denne dejlige skabning. Det er en race, der desværre har nogle sundhedsmæssige problemer, især hjerte-og syringomyeli (hjerne er for stor til kraniet). Ser ud som Stamtavle Exposed film fra BBC, er det ikke ment som skræmme taktik, men fordi jeg tror, ​​at folk bør være opmærksomme på dette.

Jeg havde selv en Cavalier, den smukkeste og mest sikker hund jeg har komt over. Men hun var syg en masse, især i sine sidste år, var hun kun 9
Hun havde en mild form for syringomyeli, hjerteproblemer, havde livmoderbetændelse, led af epilepsi i de seneste år med deraf følgende tab af hørelse og til sidst lykkedes hende ikke at gå.

Dette er ikke ment til at skræmme potentielle købere, men vær forsigtig med, hvem du køber en hund fra. Har de tjekket for Syringnomelia og hjerteproblemer?
2012/09/03
06.10.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Cavalier king charles spaniel tror også at disse hunderacer var interessant.