Cane corso

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Cane corso hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Cane corso.

Cane corso fotos

Cane corsoCane corso

Cane corso kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Cane corso. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Har en Cane Corso tæve i 8 år, der har været diabetikere. hvis andre bliver det, så de har den awesome og er fuld af liv inderlighed. Makes konkluderer ting på adfærd eller livskvalitet. nej det er lidt mere arbejde med blodprøver og insulinsprøjte morgen og aften. opperasjonen kom i lidt over 10 000 og ca 500kr om måneden med udgifter til lægebehandling. men de er hostet der. Animal læge sagde, at 9 af de 10 hunde, der får det bliver dræbt, har du hund så har du det. Vi dræber ikke mor eller far, hvis de er diabetikere.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Bliver lidt afskrækket af nogle af hvad jeg læser her. Hvis du har problemer med hundebid osv. Aktiveringen én ting CC skal have lov til at bruge dit hoved, din krop hver dag. OM du træner lidt hver dag for at få din hund til en lang tur, de er roligere, sove i stedet for at tygge / bide. Men i den ene hånd vil tygge dig hele tiden sige nej vende sig bort for at ignorere det helt, men du skal huske at prale (god dreng), så snart det er roligt. Forsøg på at udlede en positiv træning på søgning, osv. En hund, der bider på du har brug for at komme ud frustration og energi. Et kursus 2 gange om ugen havde også hjulpet nok, hvor du også kan få nogle gode råd. Det kan også hjælpe med en sprayflaske til at sprøjte vand hver gang den forsøger at bide. (Spray siger STOP samtidigt.) Vi bruger STOP i stedet for nej... nej bruges meget i regelmæssig samtale, så vi valgte et ord, vi sjældent bruger. Vi har en CC på 8mnd han er virkelig rart, ville sige, det er den ultimative løb :) Men det skal arbejde med alle hende, så får du en rolig afbalanceret hund :))
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hvis det er nogen, der har haft problemer med bid af CC er her. Var mens jeg læste det meget overrasket, men så godt ikke. Jeg vil ikke sige noget, fordi jeg er hverken en dyrlæge eller psykisk, men kan stille nogle spørgsmål. Har din hund blevet rehomed? Er det blevet fulgt op korrekt? Har din regelmæssig motion og leg? Betyder det har bemærket nogen større ændringer i hverdagen, fx flytning eller med deres familie? Har du udarbejdet en anden gang, hvis hunden har forsøgt at dominere dig? Når en hund bid er der en flad, generelt.

Hvis en CC-tæve på 13 uger og en Amerikansk Bulldog mandlige i næsten 1 år, så hvis nogen er interesseret i hunde-talk eller stille spørgsmål til en hundeejer, så kontakt mig.

Gør nogle skriftligt, at de ikke vil tage hunden for hårdt, da det kan have den modsatte effekt og gøre din hund vanskelig. Fra min erfaring, bør du ikke har brug for og tage hunden hårdt, men hvis du siger til sidst, fy, nej eller hvad du vil, uden at blive hørt, er det kun og tage fat i det. Man skal selvfølgelig aldrig slå eller påføre Nature skade, da en NYP af skinke eller en lille knivspids af øret er langtidsholdbare. Det handler ikke om hunden kommer til skade, men det ubehag, når den gør lige den ting du knibe ham. Efter blot et par dage hunden vil vide, at du knibe, hvis den ikke hører kommandoen til at lukke eller fy, så vil det ophøre med at spise og sko osv.

Visse hunde er mere stædig end andre, men giv ikke op. Du "vinder" næsten altid hunden i sidste ende, selv om hvalpen kan være tidskrævende og næsten en smule overvældende for nogle.

En sag, shhh lyd er magisk, det gjorde min utroligt svært Ambull en meget flot hund
der lytter ejer 98% af tilfældene. I den første af denne proces, bør du først lære hunden at shhh lyd betyder fyfy så har du sikkert også bruge en "no-kommando", den allerede ved, fortrinsvis de mest almindeligt anvendte, hvis du har brugt mere.

Et tip - brug nogle ord som sidde, ligge / dæk. Venstre, højre i stedet for venstre pote, højre pote. Min erfaring er helt sikkert, at hunde lærer bedst og hurtigst af få ord, og kun én pr kommando. Det dummeste, du har og bruge både deres eksempel, sidde, sidde pænt og lægge ned som hans kommando, i stedet for bare at sidde hele tiden. Jo færre ord hunden hører, jo mere forstår, hvad du mener.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: vi har en cc på 13 måneder er meget tilfredse med racen.. utroligt venlige og tilitsfull.For megen aktivitet kan føre til ham er utroligt rastløs, og derefter begynde at bide sko etc.They tæpper vi bruger og har ben let tilgængelige, så han kan falde til ro med det.Og det hjælper at regel.Vil mener også, at en lille virksomhed kan føre til samme atferd.Vår hund sjældent alene hjemme, men hvis han er, har vi ham i en stor bur.Der han føler sig overbevist. Natten han går ind i buret, selv når han vil nøjes med natta.Er meget tilfreds med denne race utroligt gemyt.Har gået på dressurklasser, og vi går på ringtræning med han.Han går godt med andre hunde og mennesker.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har en Cane Corso hvalp på 5 måneder gammel, der bider meget.. Han kan være venlig kun det, men alt for ofte tulltak involverer bidende og brutal springning (da han er 30 kg bliver nu ganske brutal), ser det ud som om, han ikke både at spille og at nyde en udøvende rolle. Dette er meget frustrerende, når bidende ondt, selv om han ikke tage i alle sine beføjelser. Er der nogen der har gode tips om hvordan man kan tage ham der og få ham sat på plads? Selv om jeg bruger til at sætte ham på gulvet på ryggen og sidder oven på ham, indtil han falder til ro.
2010/06/25

Kris siger: Du satte ham på gulvet og sidde på ham, indtil han falder til ro? Jeg håber, du laver sjov. Hvis du går på ligesom du kommer til at have en vanskelig hund.

Bedste måde er at bare sige nej og vende sig bort. Dette sprog hunde forstår meget godt. Da han opdager "spil" er forbi, og at du ikke er interesseret.

Held og lykke på.
2010/06/30

"Jack the Ripper" siger: Tak for svaret, men har sikkert allerede prøvet at vende ryggen i lang tid, det er noget, der fyrer ham op, og når han bider endnu mere for os at være i spillet.. starter også Han mumlede værre, hvis du slår væk.. Jeg er taknemmelig for dit svar, men sandsynligvis brug for lidt mere kreative forslag :)
2010/05/07

Dalmis siger: Jeg ville have sagt en streng nej og derefter forlod room.When vil ikke hunden den opmærksomhed, det er på udkig efter, og i sidste ende vil indse, at det er alene ved en sådan adfærd.
At være fysisk holde ham nede, vil kun forværre problemet.
Jeg taler af personlig erfaring, med min dalmatiner, som også kunne have en sådan "attention-angreb", da hun var en hvalp.
2010/07/11

Cas siger: Hvad vi fandt ud af med vores Cane Corso kvindelige kl 4 og "forvise" hende et fast "nej-nej-skam-sei ingen god" kroket og Derr ether opdager, at opførselen ikke accepteres. og gå tur med hunden liggende på plads af et par minutter, så de kalder hunden og se om det er forstået.
2010/08/14

Drago Line siger: Har i dag modtaget et kuld Corso hvalpe.
Har nogle ledige hvalpe, der sælges til seriøst interesseret i racen.

Først og fremmest de brugshund entusiaster.

www.can-corso.no
19/08/2010

min pige siger hey har en Cane Corso ved 9 måneder :) Han bider højst han kommer på tværs, cykelpedal, fjernbetjening, mobiltelefon, sko-han ikke ødelægge mine sko, bare fjerne snørebånd ;)
2010/08/30

min pige siger: Hej! også have en Cane Corso på 9 måneder :)
Han bider højst han kommer på tværs, cykelpedal, fjernbetjening, mobiltelefon, sko-han ikke ødelægge mine sko, bare tage snørebåndene ;)
Jeg er god til bare at sige nej, har du hørt, at se dig tage dem for hårdt, kan du få en umulig hund at have at gøre..
Han er ikke en fan af at være alene hjemme...
Han jogged efter mig overalt :)
Det hjælper godt, at vi har en hvalp på 4 måneder - En sydafrikansk Boerboel, når han ikke er helt alene :)
Er der nogen der har nogen gode råd om hvordan du får ham til at holde op med det? Og hvordan jeg kan få ham til at være sikker på at være alene? (Hans bedstefar og far har kendt det samme problem med at være alene hjemme) viser, at hjælper i information...
Ellers er han en meget flot hund, han har en utrolig potentiale i sig selv og godt temperament, han er utrolig god på en snor og er forbløffende varme :)
2010/08/30

Vicky siger: Jeg har 2 piger en Cane Corso, brindle og fawn. Bella og Fame! :) Dejlige piger med vidunderlige personligheder.. og meget meget flot.. også to Rottweilere. fantastisk dejlige dem også. Cane Corso og Rottweilere er de bedste løb mine øjne. Ser frem til at få min Rottweiler tæve hvalpe.. :) "Husk det er dig, at hunden hvad det er"
21/09/2010

CC fan siger: Vi har holdt øje med en CC for vores venner i flere måneder. Han var omkring 3,5 år gammel. Min mand, der er kat mand, blev taget med storm. Vi var simpelthen forelsket i hunden og overvejer at købe os CC én dag. Hunden vi passerer er stor, smuk, venlig, påståelig, lidt tullebok, kærlighed leverpostej (forvandler sig til et cirkus hund og gør masser af tricks), sofa kartoffel, der virkelig tror, ​​han er en hvalp, og heldigvis vil sidde på skødet. Aldrig stjæle mad, sige op, når nogen nærmer sig huset. Glad for børn og ældre. Med andre ord. En skøn hund Han er blevet vores bedste ven.
2010/11/03

Kennel Casalini siger: Vi er en FCI anerkendt kennel, som opdrætter NKC registreret Cane Corso og er baseret på Romerike i Akershus.

Cane Corso er en stor vagthund! Fantastisk familiehund. Let at lære, aktive udendørs og rolig indeni.
De er meget sociale hunde.

Vi bruger i vores avlsprogram de bedste Cane Corso champion linier med stabil temperament, sundhed og race typiske italienske Cane Corso udseende.

Ønsker du at købe en Cane Corso hvalp fra os? Besøg vores hjemmeside: www.ccorso.org
2010/12/03

okf80 siger: Hej J har skaffet mig den Cane Corso mix af dein & Rottweiler. Kæmper hunde, der e smart.lære hurtige, men bør nok Trenner dem godt, mens de e små, d er en blodhund dem & ska itj missbrukes.Cane Corso `n var lovligt i Norge for knap ti år sia.D e itj som mange af dem i Norge endnu da.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Bloody hell dette var muskuløse hunde :) glemme pitbull... Jeg vil have en Cane Corso!
17/04/2009

dmimic siger: Nice hund ja.. very nice
2009/04/05

Albin siger: Er disse lovligt i Norge så? Ligner en forvokset pitbull jo!
2009/04/05

Liv siger Albin: Du bør ikke dømme en bog af sin dækning :)
2009/04/05

nysgerrige siger Cane Corso lovligt i Norge? der ikke findes sådanne hunde i dette land?
2009/05/12

Buddy siger: Hej!
Jeg har en Cane Corso, han er nu 2 1/2 år og er bare flere lækkerier. Dette er et meget rart og har en utrolig god temperament.
Cane Corso er fuldt lovligt i Norge, og husk.... det er ikke altid de hunde, der er skyld i ulykken, men ejeren. Min hund vejer 62 kg og 69 kg... Jeg kan forstå, at man skal have kuskus på hendes hund, når den er så stor og især muskuløs.
Stærkt anbefale en hund. Og selv om de er store, som de ikke tager meget plads, da de ofte er meget rolig.
Held og lykke!
2009/07/14

Dina siger: Cane Corso hvalpe klar til levering 19 juli..
3 hanner og 3 hunner i fragen sort og sort brindle
2009/07/15

Vil! siger: Hvad der bør træffes foranstaltninger til at erhverve sådan en hund? Er der nogen negative aspekter man skal være opmærksomt på?
2009/07/16

Daniel siger: Jeg har en SNAT 11mnd gammel CC, der er en fornøjelse at have ham som de andre hvalpe er valpete at have bidt brudte ting, men er meget villig til at lære, alle standard kommandoer uden træning.
Man skal være lidt streng med dem, de er lidt stædig. Han vejer nu 47 kg og er 57 cm til manken.
Store Este familie hund nogensinde i mine øjne og associerede virksomheder. Jeg har en lille dreng på 1 år til de går godt sammen.
Jeg kan ikke sige noget om racen Vont,
Selv om mange på gaden kan gøre det, fordi. uvidenhed.
24/11/2009

Brith siger: Har haft cc nogle år nu. Det er en stor følgesvend og brugshund. Cc er også en allert vagthund, der advarer om, at det finder mistænkelige. En cc er også en hund skal socialiseres tidligt, at socialisere med andre hunde (der er også individuelle forskelle). Hunnerne er gen rest modne tidligere sammenlignet med mænd, som vokser med ca. 3-4 års alderen. Man skal altid overholde en cc for, hvad det er / avlet. Det er avlet til at tage, til tider egne beslutninger og er en hyrde og vagthund, der også arbejder med mennesker. En toppers hund, der kan lide at bruge både krop og sind: o). Utrolig kropskontrol og agility. Lite underuld og det er godt med et varmt tæppe på kolde dage. En HD er racen (ligesom andre store tunge hunde).
25/11/2009

Corsi entusiast siger: Jeg har 2 Corsi, en han og en hun, de er resercerte imod fremmede, har en meget stærk vaktinstink men yderst loyale og kærlige over for ejer og "besætning"
kamphunde, men kræver en rolig hånd og retferdig opdragelse, man behøver ikke erhverve sådanne hunde uden egentlig at have tid og energi til at opdrage dem ordentligt, og så racen ikke får et dårligt ry, fordi personer, der opnår en sådan hunde og har ingen idé om, hvad de laver :)
06.10.2012

corso siger: ....tidligt og ejeren skal træne lydighed med hunden fra den lille hvalp.
17.04.2012

corso siger: Hvis man er til at holde sådan en hund skal have erfaring med de dominerende og primitive hunde. Der er især mænd dominerende og vil udfordre dig, hvis den overvejer muligheden for at opnå den ledende rolle. Størrelsen og kompetencer tages i betragtning skal en Cane Corso helst ejet af folk med erfaring inden for disse hunde.
17.04.2012

igu siger: Cane Corso er normalt en hund fuld af energi og mod. Holdningen er stolt og velafbalanceret. Det er harmonisk, venlig og meget ofte loyale over for deres egen, men ofte reserveret over for fremmede. Det kan være lidt beskyttende overfor deres børn.

Racen har et stort behov for fysisk (daglig motion) og mental stimulation for at fungere godt som en familiehund, og uden den rette stimulering bliver lidt urolig. Da det er en aktiv og krævende hund, det passer bestemt ikke en hund for alle.
17.04.2012

kamphunde siger: Cane Corso er en rolig og stabil hund, som kan anvendes for det meste. De er velegnede til anden gang hundeejere. Det er venlige og loyale, mens den er aktiv. Corso kan bruges til at gennemse udstillingen, som brugshund, osv. Det er en race, der kun har været her i omkring 10 år.
17.04.2012

dansken siger: Cane Corso er en let rektangulær og meget kraftfuld hund med en kort, glatliggende pels, der kræver lidt pleje. visner højere end krydset. Ryggen lige og muskuløse. Terræn kort og kraftfuld, og gik den lange, brede og let montering. Halen er ganske høj og meget tyk ved roden. Hovedet er typisk for molosser, med bred pande, pandefure og stop, og brede, kraftige kæber. Skuldrene er meget muskuløs og stærke overarme. Er underarmene stillet lige og kraftfuld. Wrist og mellemhånd skal være elastisk. Indtil puder bør være som kattepoter. Bagpoterne vil ikke være helt så kompakt som forpoterne. Stærke bagben.

Pelsen skal være kort, skinnende og stramt uden underuld. Farven kan være skifer, bly-grå, lys grå, lys fawn (brun), mørk fawn, rådyr, sort eller brindle.

Skulderhøjde hos hunde er normalt 64-68 cm og hunner på 60-64 cm. En afvigelse på + / - 2 cm tolereres. Vægten er normalt 55-60 kg for hanner og 50-55 kg i hunner.
17.04.2012

drei siger: Det blev længe antaget, at spanskrør corse direkte nedstammer fra den gamle romerske molosser, men ingen har fremlagt beviser for dette. Vi ved derfor ikke nøjagtigt, hvornår racen stammer fra, selv om det er sikkert at sætte den til 1800-tallet , hvad det endelige design er berørt. I tidligere tider var denne hund normalt i mange dele af Italien, men nu er den mest almindelige fjerneste sydlige del af landet - især i provinsen Puglia .

Race navn stammer fra det latinske ord "cohors", som betyder beskytter af gården eller kabinettet. Den første ting du kender racen stammer fra begyndelsen af 1500-tallet , da den blev brugt som jagthund og vagthund. I 1999 racen var en midlertidig anerkendt af FCI, men stadig mangler fuld anerkendelse.
17.04.2012

jan dan siger: Cane Corso Italiano er oprindeligt avlet som forskellige typer arbejdshunde igennem flere hundrede år. Man brugte dem til at beskytte kvæget imod ulve, som vagthunde på gårdene og vildsvinejagt. Slagterne brugte også Cane Corsoen til at hjælpe med at fastholde kvæget, når der skulle slagtes. I dag bruges de stadig til jagt og vagt.

I Italien kaldes Cane Corsoen for en "Nannydog", fordi den er god til børn.
06.12.2009

wikipedia siger: Det er en robust og sund race, men der kan følge knogle- og ledproblemer med, da racen er så tung. HD og AA er begge noget man skal holde godt øje med, når man køber en Cane Corso. Når man køber hund er A eller B hofter at foretrække på forældredyrene. Mange linjer fra forskellige europæriske lande har desværre også tendens til øjenfejl. De har hængeøjne, der skal opereres. Men denne fejl kan allerede ses når hvalpen er 8 uger gammel, hvis man har et trænet øje.
06.12.2009

Hunderacer gæst siger: Hanhunden er 64-68 cm og skal veje mindst 40-45 kg. Tæven er 60 til 64 cm, og vejer noget mindre. Højden er plus/minus 2 cm. Bemærk at der er tale om mindste vægt og en veltrænet, korrekt udviklet hund, vejer mere.
06.12.2009

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Cane corso tror også at disse hunderacer var interessant.