Canaanhund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Canaanhund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Canaanhund.

Canaanhund fotos

Canaanhund

Canaanhund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Canaanhund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Canaan hund midel stor hund, højde 48-61cm vægt 16-25 kg.Rasen kendt siden oldtiden, der oprindeligt stammer fra israel åtselspiser, i dag en alsidig brug og familie hund.Rasen er i sagens natur noget reserveret til ukendt, men bør at vise tegn på agrisivitet.Det er frisk og sund rase.det 's 10-15 pct af racen i Norge (2009)
2009/12/26

canaandog sige Canaan er medium husky-lignende race, som er velegnet til familie og brugshunde, service hund.Jeg har 4 stykker og kan tænke på ingen bedre race med lidt kendt sykdomer.De kan være en lidt for vagt, som nemt fører at bjeffing.Rasen er ligesom alle andre nogle individer er værre end others.In den kenneltorefjell.net
er den eneste opdrætter.
2011/01/17

barde sige hej

kan anvendes til agility?
2011/05/04

Torstein siger Bård: ingen almindelig hund at se i agility, men det er ikke nogen almindelig hund til at se ellers enten. Naturligvis kan det bruges til agility, men ikke de nemmeste hunde at træne. Ville valgt en anden race, hvis du vil deltage seriøst med agility, for eksempel border collie eller en typisk brugshund. Disse hunde er helt uafhængige, jeg personligt synes er lidt minder Alaskan Malamute i temperament!
2011/04/06

Hege siger Torstein du kender mange Canaan Dogs? De kan pænt være egnet til agility og temperament af bløde og slet ikke umuligt øvelse, men ikke alle er egnet til agility, men sådan er kurset i alle racer, er ikke alle lige egnede til alle selv i samme kuld.
06.10.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Canaanhund tror også at disse hunderacer var interessant.