Bullterrier

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Bullterrier hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Bullterrier.

Bullterrier fotos

BullterrierBullterrierBullterrierBullterrier

Bullterrier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Bullterrier. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Dette er en lidt mærkelig hunde rotte. Den SSAA ikke lide før, da det havde en anden snude, men det var længe siden nu?
23/04/2009

For hund siger, er bull terrier en mere fredelig løb en amerikansk pitbull terrier? har ikke hørt så meget negativt om dem i forhold til de racer, der betragtes pitbull.... denne race (bull terrier) juridisk i Norge ved den måde?
26/04/2009

Liv siger: Bull Terriers blev også oprindeligt brugt som en kamphund, men det betyder ikke, at hunden er aggressiv for det. Der er mange hunderacer, der er blevet brugt som kamphunde, herunder boksere og bulldogs. Bull Terriers er fuldt lovligt i Norge ja):

Nu er ikke den APBT en racekonflikt snarere derefter, og gøre store familiehunde i den rigtige indstilling. Det er en skam, at du har hørt en masse negativt om APBT, men man skal ikke tro alt, hvad der er trykt i medierne, der spreder skræmme taktik at sælge aviser.

Det er dog et link til nogle flere oplysninger om bull terriere fra canis.no

http://www.canis.no/oppdretterasepres.php?raseid=101

Based race beskrivelse på canis.no jeg faktisk tror, ​​at APBT er en fredelig race end bull terrier, når den siger, at bull terriere er fremragende vagthunde (APBT som bestemt ikke er).

Canis.no har også en aktiv forum, hvor du kan få gode råd om at få hund og hvilken hund racen er bedst for dig.
26/04/2009

Liv siger: Want Hund: Du bør også bemærke, at bull terrier kan være aggressive overfor andre hunde (også fra canis.no), som også gælder for APBT. Dette er måske tilovers fra da den blev brugt som en kamphund. Men det betyder ikke, at det vil være aggressiv overfor mennesker, og er ikke et problem, hvis du er ked af det.
26/04/2009

For bull terrier! siger Liv, Tak for dit svar :)
26/04/2009

Linda siger: desværre var dårlige erfaringer med denne race og andre dyr.. angrebet af en når jeg var ude at ride, det bed hende real bene i på min hest.. at bejle til min lillebror i fingeren.... Selvfølgelig ikke skære alle over én kam, med de rigtige ejere kan bestemt være en god hund..
18/05/2009

Wolf Hawk siger: Har for nylig fået mig en bull terrier. Hun har bedre etikette blandt andre hunde end min collie. Men han er lidt speciel.
17/10/2009

Ling siger: Bull terrier er en stor personlighed, det har ubestrideligt en mangesidet karakter, og anmoder de forskellige bull terrier ejere hvordan deres hund er, vil du få en række svar, som vil variere fra doven, sagtmodig og mild, at krævende, energisk, ilter og aktive. Faktisk bærer alle bull terriere en antydning af disse kvaliteter i sig selv - som de lod kigge ud på det tidspunkt, muligheder og alder. Men nogle egenskaber, fremgår det, at alle Bull Terrier ejere kan blive enige om - og det er, at bull terrier er venlig, stædig, viljestærk, ressourcefulde, munter, humoristisk og meget morsomt. Hvis du spørger en Bull Terrier ejer om, hvorfor valget faldt på netop denne race, vil du få svaret: hårde, stilfuld, smuk, festlig og sjov gigant.

Fysisk bull terrier voldsomt stærk, med lynhurtige bevægelser - når den beslutter at være hurtig. Mental bull terrier er meget stærk, og meget speciel, og her har også særheder, at man ikke finder i nogen anden race.

Bull Terriers er venlige. Det er godmodig, utroligt menneskelig kærlighed, og finder sig selv meget godt tilpasset til familiehund og kæledyr. Legetøjet er mere end glad, og er adræt i undfangelsen, selv om det ofte giver et falsk indtryk af at være det modsatte. Det er munter, livlig, og meget morsomt. Det er almindeligt kendt for sin quirky, humoristisk indfald og vil ofte starte med de mest uventede klovn bajads linjer og fabrikker.

Men bull terrier er også frygtelig stædig, egenrådig, ekstremt selvsikker og bestemt. Det ville sjældent vejledning, men vil gerne påpege deres egne retninger. Bull Terri i essensen er en unik blanding af uafhængighed trang og social afhængighed, den søger integritet, samtidig søger samfund, og i praksis betyder dette, at en bull terrier er en hund, der elsker at tilbringe tid sammen med mennesker deres, mens ofte vil bestemme selv.

Bull terrierren som kærlighed til at få opmærksomhed, og kan være yr af glæde, hvis det bliver en begivenhed center. Men showet ofte, selv i de mest ståkete omgivelser, en vidunderlig tålmodighed og en uhyggelig evne til at slappe af og tage det roligt.

Puppy og unghundstiden med en bull terrier kan være meget trættende, dets stædighed og nonchalance over for andres meninger er årsag til patientprøver, og bør tidligt lære, at det ikke kan spankulere rundt for at gøre præcis, som det behager. Men jo ældre, well-bull terrier er en fornøjelse og glæde til sin ejer, og det er sjældent at møde nogen, der har fortrudt sit valg af hund. Tværtimod fremgår det, at Bull Terrier ejere er dybt fascineret af racen, og det er svært at tænke på noget andet for fremtiden.


Der er ikke noget endeligt svar, er det med bull terriere som med andre hunde, nogle tilpasse sig godt, andre gør ikke. Men bull terriere vil ligesom alle andre hunde, let at nøjes med, hvad de kender fra deres barndom, og der er en masse bull terriere om at leve i stor harmoni, både med katte, fugle og andre dyr.

Check: www.bullterrier.no, kan du finde alt om bullterriern =)
22/10/2009

Marthe siger Bullterriere er helt hyper tydeligt bare bedst! Alle kamphunde er de bedste! Stakes! Er det ikke dens skyld, at de bliver forulempet! De, der har brug for støtte, så de kan få hjælp til at vise, hvor vidunderlige de er! :)
2010/04/27

Anne Marte siger: Min bestevinnene netop modtaget en bull terrier og jeg har aldrig set Makan til skjoennere hund. Hvis man ser på kroppen, smertegrænse, tænder mv. Klart, at en Bull Terrier kan være en god kamphund, men det er, hvis de er hævet på den måde. De er bare smukke verden! De elsker folk så meget, og er ikke meget aggressive over for andre hunde enten. Det ligner på afstand, for de er helt vanvittigt, når de ser andre hunde, men de bare ønsker at spille. De er så nuttede og livlig! Hunden af ​​min ven går vejen ud af hånden, når hun ser børn, hun elsker børn! Kort sagt: en bull terrier har en masse energi, er utrolig kælen, elsker mennesker, men er lidt smaadumme. De er ikke fuld så smart, bark helt ulogisk ting osv, men Gud så Soete :) har aldrig fundet en hund, der har så meget kærlighed til deres ejer.

Min ven fik et oplæg om reglerne ved at have bull terrier i Norge, og det var der også sort på hvidt, at reglerne er forfalden. "Det er en eftertragtet race i nogle miljøer", og man må derfor sikre, at de.. intet at de er farlige :)
2010/05/28

Anonym siger: Bullterriere er RAW hunde. De er sjove, men ikke så dum. Jeg elsker mad, er de også
28/12/2010

Kayleigh siger: Jeg elsker min bull terrier. hun er den bedste og venligste pige. du har tålmodighed og tid, kan jeg anbefale dig denne race i stiv arm!
2011/06/03

BULL Knight siger: bull terrier er noget for sig selv, selv om man kommer til at få mig mere, når den tid kommer, er der også miniature bull terrier, mini bull!
2011/05/26

Torhild siger: I går jeg mødt en bull terrier i person for første gang, har tidligere kun set billeder, og jeg var meget fascineret. Det var en vidunderlig, glad og kærlig hund med et særligt udseende. :)
2011/08/08

Nikki siger: Bull terrier er verdens bedste. Har selv en tyr på 3,5 år. Hun er helskjønn. Nikki er adræt-kind, humoristisk og utrolig stædig. Da hun var en hvalp, hun var en hvalp, som krævede vores tålmodighed fuldt.... hun var ligesom en raket. Men da hun tager "Bull Dance", når det ikke er muligt at blive vred på hende. Nu er hun er faldet til ro. Elsker at være på bænken til at sove...... men hun elsker også en reel tovtrækning og jage efter bolde. Når hun er på turné, alle sanser advare... når hun snuser under buske og træer, hun kommer forbi. Hun elsker børn, men kan være lidt hård for dem, der er meget unge. Hun er nem at læsse og kan være svært at få hende til at falde til ro. Hun er glad for mennesker, der kommer til at besøge. Også have en god oplevelse, når det kommer til at acceptere andre hunde. Nikki er bare utroligt dejligt.
2011/03/12

Jaja.. sagde Bull Terrier er en meget stædig hund. Ikke meget at arbejde med enten som de har deres egen vilje og ikke er interesseret i at arbejde med ledninger. Tulle hund, er det overhovedet blive en rigtig anerkendt race? sidst jeg tjekkede de ikke var der.. Måske en grund til det.. ingen styre væk fra denne race.
2012/07/08
06.10.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Bullterrier tror også at disse hunderacer var interessant.