Bullmastiff

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Bullmastiff hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Bullmastiff.

Bullmastiff fotos

Bullmastiff

Bullmastiff kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Bullmastiff. Skriv en kommentar om hunderacen.

Bull Mastiff Sygdomme siger: Ataxi: Dette er en sygdom, der påvirker en del af lillehjernen. Inheritance kendes ikke fuldt ud, antages det, at det er polygenetic og recessive. Hvalpe kan se helt normal alder ved levering, men udvikler sig i løbet af kort tid besvær rulle balance og koordination. Sygdommen er dødelig, hvalpe dør (eller blive dræbt), før en alder af 6 måneder. Sygdommen er fundet i England i begyndelsen af ​​70:e århundrede i Norge, havde vi tre tilfælde i 80 '.
I Norge taget alle kendte bærere af sygdommen og deres forældre og søskende ud af avl.

Wobbler syndrom: Kendt genetisk sygdom blandt andre Dobermann og Grand Danois. Sygdommen forårsager en indsnævring af spinalkanalen i halsregionen. I Norge fandt to sikre sager i samme kuld ved obduktion i 90 'erne.
Desuden mistanke om, at en ødelæggelse på grund af det samme.

Hud: Som i mange andre racer har hudproblemer med stor Bull Mastiff. I et medicinsk undersøgelse udført på 300 hunde over en periode på 10 år havde en betydelig del af hunde problemer våteksem, furunkulose og øreinfektioner. Hunnerne blev også modtagelige for pyometra.

Kræft: I samme undersøgelse blev det afsløret, at 1 ud af 4 Bullmastiffer fik kræft. Alle kræftformer er fremtrædende, lymfe, blod og knogler. Forekomsten af ​​jurkreft er lavere end hundepopulasjonene andet.
06.10.2012

bullmastiff siger: Kraniet og hals omkreds skal være lig med skulderhøjden. Snuden skal være kort, bør næsepartiet længde være 1/3 af hele længden, fra næse til Knoll. Set forfra næse til bred. Hunden bør have en mørk maske dækker næse og omkring øjnene. Ørerne skal være små og V-formet, bør de have en mørkere farve end kroppen. Øjnene skal være mørke eller nøddebrune, medium og placeret længere fra hinanden end næsepartiet bredde. Idealhøjde for hanner er 63,5 til 68,5 cm. For kvinder,. Skulderhøjden 61-66 cm Vægten til hunde er 50-59 kg, for kvinder, vægt 41-50 kg. Pelsen skal være kort og tæt. Alle nuancer af rød, fawn (gul) og tigret (brindle) er tilladt.

Det er vigtigt, at hunden bevæger sig ubesværet og problemfrit trods sin imponerende størrelse og fysik.

Bullmastiffer er oprindeligt en engelsk race. Avl begyndte systematisk omkring 150 år siden og er et vellykket krydsning mellem den store mastiff og den lille bulldog. Den blev godkendt af Kennel Klub som selvstændig race i 1924. Den øverste klasse var i tidligere tider meget glad for jagt, og de havde sat ud enorme mængder af dyrelivet i områderne omkring deres palæer.

Godsejerne havde deres egne medarbejdere først og fremmest for at beskytte dyrelivet fra krybskytter. Der var megen fattigdom blandt befolkningen som krybskytteri var en fristende måde at skaffe mad til sig selv og deres familier på. Dette til trods for, at de risikerede dødsstraf blev taget. De fandt hurtigt ud, at vagten kunne bruge en hjælper på deres natlige patruljer.

Den første passage af Bull Mastiff kaldet skytter nat hund (skov vagt s nat hund), og var skov vagt trofaste følgesvend. Bullmastiffer havde alle de kvaliteter warden ledte efter, stor, stærk, adræt, tavs som en løve og hurtig nok til at overhale en mand, fange ham og holde ham nede uden skader. Det havde meget lidt interesse i spillet, og bruges kun hans styrke og hurtighed til at indsamle og bringe ned krybskytter. Bullmastiffer i dag er ikke meget anderledes end den daværende ranger hund og stadig have disse instinkter intakt. Det sjældent gøer og det har ikke den drivende hundens jagtinstinkt. Bullmastiffer er ikke en hund, der er tro mod bide mennesker. Disse funktioner hjælper til at gøre det den store følgesvend hund det er i dag.

Bullmastiffer er aldrig blevet brugt i besætningen, så miljøuddannelse blandt dyr og andre ting meget vigtige i barndommen og gennem hele livet. Det har altid arbejdet alene med skov vagter, hvilket betyder, at det har udviklet en høj grad af selvstændighed.
Denne uafhængighed giver hunden har en stærk selv. Det er overbevist om sin egen dømmekraft. Dette giver Bullmastiffer en øm og kærlig disposition, mens det skal være mentalt stærk. I en familiemæssig situation, vil det nemt at tilpasse sig familiens rytme. Det er ikke så afhængig af faste rutiner som nogle andre racer.
Det er intetsigende og udadvendende børn og voksne, og er en rolig og behersket familiemedlem. Guard instinkt må ikke forekomme. Det er der, når det er nødvendigt.

Hos Bullmastiffer er ikke en typisk flokdyr, hvilket gør det opfører sig som dominerende over hunde af samme køn - husk sikkerhedsuddannelse! En Bull Mastiff overholde sjældent en anden hund, men det er sjældent de skader lige modstandere i en kamp. Ofte viser det sig hendes modstander i jorden med vægten og viser sin dominans på denne måde.
Bullmastiffer, en stor hund, og der har været tilfælde, hvor modstanderen fysisk har været langt mindre, og resultatet har været dødbringende.

Bullmastiffer lærer hurtigt, men går hurtigt kede sig. Man skal tage hensyn til ved udøvelsen af ​​korte og varierede sessioner eller udøve oftere. Opmuntring, motivation og ros er meget vigtigt for en Bull Mastiff.

Ruten til gode resultater ved tvang. Man bør ikke have nogen problemer med klar appel mærke efter at have gennemført en uddannelse. For at trives med en hund af Bullmastiffer størrelse, der kræves for at mestre sin hund fuldt ud. En 60-pund hund uden uddannelse er ikke det mindste charmerende. Dressur og god opvækst er derfor givet.

En Bull Mastiff kræver, at alle store hunde daglig motion. Den elsker at gå ture og er en nice følgesvend uanset om du går lange ture i skoven eller slentre i en park. Uddannelsen vil blive bygget op forsigtigt og roligt. Cykling vil kun blive gennemført på trav, spaltning og trolley anvendes med omtanke.

Pulk og dyb sne er uegnede på grund af hundens vægt. Hunden skal bestemme tempoet uden at blive presset, så undgår oftest overforbrug. Forventede levetid for en Bullmastiff varierer mellem 8 og 10 år, som i de fleste store hunde, men et godt
trimmet hund kan leve længere end en sofa kartoffel - så ud i skoven.

Hoftedysplasi og albue leddene slidgigt opstår. Omkring 50% af hundene er fri for HD. Nogle personer med nedsat immunforsvar, som kan føre til forskellige former for infektioner. Knæ er sårbare på grund af racens vægt, kan personskader forhindres ved at holde din hund slank og i god form for liv. En Bull Mastiff er generelt ikke fuldt udviklet, indtil det er omkring 3 år gammel.

Dens størrelse overvejer Bullmastiffer en overraskende god hund med huset. Den tilpasser familie rytme, og kan meget vel sove sent i dag. En forudsætning for dette kursus er, at det vil opfylde deres motion behov. Det skal dog bemærkes, at Bullmastiffer hale er solid dimension, og er strategisk placeret (dvs. bordhøjde). Et lykkeligt Bulle spøgefugle ubesværet ned en fuld pot kaffe!
Bullmastiffer trives i al slags vejr salg, med undtagelse af stærk varme, såsom i en bil dagslys. Overdreven varme bør undgås, da hunden let kan blive overophedet. Bullmastiffer bo omkring ejeren af ​​træbevoksede ture og lignende. Det er ikke roaming, og det har ikke kørt væk.

Bullmastiffer spiser ikke mere end en normal hund, fordi omkostningerne bør være foderpille at få korrekt afbalanceret kost. Desuden spiser det som alt en normal familie har til rådighed. Pelsen er nem at passe. Det er tilstrækkeligt at soignere din hund regelmæssigt med en hund pensel. Kløerne skal klippes ofte.

Bullmastiffer er en typisk familiehund. Der henvises ikke specifikt til én person, men sætte deres hjerter på hele familien og alle dens peer group. At det vil være blandt de elskede, er langt vigtigere end hvordan det er. Bullmastiffer er derfor let aftageligt hund kun det bliver at være sammen med sin familie.

Vi har ikke mere end omkring 300 personer i Norge, hvilket gør, at showet sjældent se mere end 5 til 10 hunde. Dog vil der blive afholdt en gang om året en særudstilling for Bullmastiffer til møder 50 til 75 hunde.

Racen bruges sjældent som en brugshund, men der er intet i den måde, at det kan trænes til at blive sådan, for eksempel, førerhunde eller redning.

Opdrættet i Norge er lille, men stabil. Norske hunde er af god kvalitet og arbejder bevidst på at opretholde kvaliteten, og for at forebygge sygdomme.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Bullmastiffer er en stor race, som jeg i øjeblikket har mit tredje eksemplar. Jeg har for det meste gode erfaringer med racen. Dette er en stor tung race, men for mig ser jeg ingen downside til størrelse. De er utroligt let lært, og der er ingen problemer med at konkurrere i lydighed med en tyr mastiff. Bullmstiffen er en sprinter, der er, de kører hurtigt for korte afstande. Min erfaring med racen er at de er meget omgængelig og alsidige, de er hunde der er avlet til vagt Quaker og har derfor ingen interesse i at jagte enten får eller køer eller andre dyr for den sags skyld. En svaghed race er HD, jeg havde endda at dræbe en 3-årig mand på grund af stærk HD og smerter, der føler det. Det var ikke nogen sjov. Den gennemsnitlige alder for racen er desværre lave 5-7 år, men det siger ikke, at med god pleje ikke kan holde længere. Den tidligere tæve døde sommer 2007 11 år gammel. Hun var frisk og hurtigt frem til sidste uge, hun levede. Geisha da hun blev opkaldt til dagligt, en meget vital pige, hun elskede at gå ture, og hadede at vi vendte rundt og gik hjem. Hun var en hund med en konkurrencedygtig ånd, og frekventeres det mest værdifulde, som hun var altid den første på scenen. Hun gjorde godt på udstillinger og i en alder af 11 år distanceret hende ud unge og gik med både ck, CC og BIR (bedst i racen) Med denne bedrift, hun kom ind i historiebøgerne som den ældste Bullmastiffer nogensinde i Norge, der havde vundet CAC.
06.10.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Bullmastiff tror også at disse hunderacer var interessant.