Breton

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Breton hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Breton.

Breton fotos

BretonBreton

Breton kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Breton. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: vanskelige hunde og tog,
kræver meget træning og muligheder og køre løs.
jagt er vigtig.
masse energi, ikke en første hund.
ellers smukke hunde, der er relateret til selve Buddies
2008/01/12

selv siger: Dette er faktsik EASEUS hunde at træne, og en god første hund valg. Meget social og kærlighed børn. Ideel for familier.
2008/12/31

Bjorn siger: Har en 13-årig Breton, og har haft en før, der var 10 år gammel. Begge hanhunde. De har været ganske let behandlet, og vidunderlige familiehunder.At de også har været meget gode jagthunde, er ikke noget negativt, enten. Jeg ville ikke overveje mig at anbefale bretonsk som en familiehund, eller som den første hund. Bare husk, at det kræver en vis øvelse!
18/02/2009

Kinesisk siger: Absolutely gorgeous og bekæmpe nuttede familiehunde, men de er naturligvis jagthunde og kræver sitt.Har en tæve på 5 år, som er eneste form og overkjælen. Amazing nervesterk.Ganske vild i starten, men falder til ro etterhvert.Er stærkt anbefales.
2009/09/20

John siger: Breton er den bedste hunderace, jeg havde en bretonsk, da jeg voksede op. Det var min bedste ven som 3 år gammel. Meget god familie hunde. HUSK en Breton er en setter, så hvis du har en du skal bruge det til jagt, for sit eget bedste. I hvert tilfælde går en top bjerg :) Bedste hunderace for aktive familier
2009/07/12

Line siger: Hej :) Kan du ikke bare fortælle mig en ting?


Røyter en Breton? Eller kaster det?

Og er det allergivenlige?


Du bedes svare mig! , P
31/01/2010

Elizabeth siger: Breton kan fælde kun d, ergo ingen måde allergivenlige: '(Men ellers er de meget blid og familievenligt (mine forældre har haft 2 stk), og er glad for børn.. Jeg ville ønske, jeg kunne have haft en endnu men er blevet meget allergisk til år: '(Held og lykke, hvis du får en hund, så får du venner for livet ;-)
2010/02/07

John siger: Jeg vil sige, at bretonsk er den perfekte familie hund. Bedste løb jeg kender til. Vidste ikke engang breton nu, men jeg voksede op med en bretonsk mand. Nu er jeg selv 14 år gammel dengang. BRETON min hætte Robin. Han var min bedste ven, vejr formiddag løb jeg ned til ham og omfavnede ham. Han vidste, at jeg var lille og meget følsom, så han tog det let med mig. Jeg anbefaler denne race til nogen der er involveret i fuglejagt. Ja, skal du være jægere, eller blot spille dig en masse af naturen. Trait er fugl hunde. De har brug for at bruge deres evner. En hund uden at blive brugt deres instinkter, en død hund.
Men tilbage til det positive. Dette er den perfekte hund. Energisk, intel gent, kælen og hvem nyde naturen. Virker fint i agility også, dette har jeg ikke trænet med min hund, men min tantes smukke bretonske hun. Hun sprang over en meter, selv om hun er ganske lille.

Jeg anbefaler stærkt Breton.
2010/02/14

Elizabeth siger: Læg et stykke chokolade på næsen af dit Breton, få hunden til at sende chokolade i luften med d formål at hunden henter gåtur ned og spise det :-) D være den sidste hund, vi havde, da jeg var et barn!
2010/02/18

usikre sagde: overvejer at få mig en Breton, men har hørt at de er plaget med øjnene. Nogen ved noget om dette?
2010/07/04

Eline Junliang siger: Til Elisabeth!

Dette må absolut IKKE gøre!

Troede mest vidste, at chokolade var farligt for hunden! Dette kan påvirke nervesystemet, hjerte og muskler!

Udnyt godbidder, tygge knogler eller grisens øre!

Hvis nogen er i tvivl om, hvad hunde ikke kan tåle, jeg har et link (min blog), der viser nogle af de ting en hund bør ikke være i det!

http://ilovemypoodle.blogg.no/1267952319_pass_opp.html

Ellers ved jeg ikke meget om Breton, for jeg er Poodle ejer!
2010/04/26

Breton siger: Jeg har nu min anden Breton Bitch. Der er dejlige hunde, men krævende. Også har erfaring med det engelske Setter er en "nemmere" race. Anyway jeg kan ikke forestille mig et liv uden den energiske, munter og livlig Breton :-) har ikke hørt om problemer med øjnene.
2010/06/25

Louie siger: Hvor kan vi få fat i en bretonsk hvalp?
25/08/2010

ch siger: gå til canis.no finde race der. under race beskrivelse siger det links til opdrættere af denne race :) held og lykke!
25/08/2010

dolly siger: Havde bretonsk som min første hund, og det var det bedste, der kunne få mig. Skal nævne, at jeg løb aktivt jagt og vandreture. Det kræver en masse motion og er nemme at træne. Nice familie hund, så længe du giver det nok motion.
Havde ingen sundhedsproblemer.
Børstning af håret et par gange om ugen.
Hvis du er i stand til at droppe anklagen som kommando tilbakekallese skal være i kassen, så de kan køre langt hjørne, og nogle gange forsvinder uden det visuelle felt. der er fælles, men rart at vide, at hvis de kommer på banen bag dig, så de følger den gerne tilbage til udgangspunktet.
2011/01/19

Toad ^ ^ sagde: Se, at denne tråd er lidt gammel, men følte jeg var nødt til at korrigere en erklæring. Jeg er selv allergivenlige, men en stor misforståelse er, at folk synes, det er hundens røytefri det er kvalificeret som allergivenlige. Dette er absolut ikke af betydning... Jeg har 3 hunde, der kaster som en dæmon, og både over og under pelsen. Men det afgørende er, hvor mange allergener de producerer allergener findes i pelsen, uanset om det sidder fast på hunden eller til venstre i sofa'n. dog kan man lige så let reagere på urin til spyt, at hunden har tungen, når den slikker dig.
25/07/2011

Alana siger: De er enormt let at træne. Husk der er fugl hunde. Hvis du gør det logisk nok... den rigtige måde, så de er store. Utroligt sjovt. Jeg elsker dem. Har haft to og få min nye hvalp i morgen. LOOKING ME! Vi har også to Bearded Collies. Men jeg er vokset op med denne utrolige race, så jeg var nødt til at få mig en.
2011/09/04

missi lou siger staldene? Mor ville ikke have det at fælde.
Far vil være jagt hund perfekt.

For svar: p
2012/06/01

Tico siger: Jeg har to nu, mænd, en på 14,5 år, og i 11 år. Korrekt styre hunde! Har haft en tæve før og.

Jeg vil også sige, at dette er en meget lærenem race. intelligente hunde. Jeg kan ikke jage, af den simple grund, at jeg havde en bil, da jeg fik dem, og nu er de bare alt for gammel til at starte ;) Jeg gik på jagt kursus med ham én gang, og en jagt test, men det var med det. Har trænet nogle lydighed med sine ældste, og han elsker det endnu :) Har en veninne der brugte hende og i lydighed.

Jeg tror, ​​næste hund bliver en bretonsk også, de er sunde, smart og blide hunde. De har aldrig været syg, men når de spiser noget, de ikke skulle, og han har en blevet ramt 2 gange.

Dette var min første hund racen og kan anbefale dette som en stor første hund, men du er nødt til at passe aktiv, og de har brug for at køre i skoven for at vænne sig selv. Og som andre siger her, de er ude af syne, når de er løse, så du er nødt til at træne en masse på inkalling.
06.10.2012

breton! siger: En Breton bør være lille, elegant og kraftfuld. Det bør være meget energisk. Materiel fuld, men ikke tung. En breton skal have en livlig, opvakt og intelligent udtryk. Det bør give indtryk af en lille, kompakt hund fuld af energi. En Breton skal være firkantet i kropsform. Visner højde 48-51 cm. hos mænd og 47-50 cm. hos tæver. Det tolereres en cm. op eller ned. Farven kan være orange / hvid, lever / hvid, sort / hvid og tricolour. Området omkring øjne og ører skal være farvet. Breton kan blive født med en fuld hale, kort hale eller stump hale. docking er ikke længere tilladt i Norge.

En Breton at blive ivrigt søger og vil tilpasse sig terrænet det jager i. Det skal være robust og vedvarende. Det kan bruges på alle typer fuglejagt, men er også en god familiehund . Breton er en fremragende retriever. Racen har meget lidt at sygdomme og genetiske sygdomme. Kun epilepsi og hofte dysplasi, hvilket er noget fælles. Et par har spondylosis og patella luxation.

Breton stammer fra Frankrig, så sent som i 1800-tallet, men den korrekte boom fik det først efter amerikanerne opdagede det og gjorde det kendt. I dag er der flere Bretons i USA end i deres hjemland. Det havde som mange andre racer en recession, men blev reddet og havde race status og sin egen standard i 1907.
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Breton tror også at disse hunderacer var interessant.