Bostonterrier

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Bostonterrier hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Bostonterrier.

Bostonterrier fotos

BostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrier

Bostonterrier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Bostonterrier. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: var i mange år min favorit race.
I dag vil jeg ikke engang tænke på at erhverve en bokser forfalden. de omfattende sundhedsproblemer racen er fyldt med.
Healthwise, er det gået ned ad bakke i årevis.... noget, der i høj grad beviser, at opdrættere af denne race ikke har været klar over sit ansvar.
Du kan sikkert få nogle seriøse opdrættere... Spørgsmålet er stadig om de sundhedsmæssige problemer er så alvorlige i racen generelt, at måske endda den alvorlige undlader at forebygge kuld med mere eller mindre dårligt helbred.
2011/07/05

T siger: Hvilken lov er dér, siger man ikke kan amputere halen med Boxers og andre hunde mere?

Troede, det var dyrt lov, men dette er virkelig den Lovdata. Men jeg finder noget, der hedder dyrevelfærdslovenmen dette finder jeg ikke noget om amputusjon eller lignende.
2011/06/08

Lillis siger: kan ikke forstå, hvorfor folk bør nævne omfattende sygdomsproblemer, der ikke er reel. Alle racer har visse mangler, men boksere er ikke mere modtagelige end andre racer. Har en bokser i 8 måneder nu, har haft tidligere. I månederne før jeg købte min nye, så jeg lavede grundige forberedelser i form af opdrættere, og der er rigtig mange af dem alvorligt. Lyt ikke til ham, som siger, at der helt sikkert er et par, han har ingen idé. Boxers anbefaler det varmt.
2011/10/20

Boxer lover24 siger: Jeg overvejer at få mig en bokser. Er der nogen der har et tip til en god opdrætter?
Jeg bor i et kæmpe hus på landet, og har meget haverum, da det kan køre og hærge i.
27/03/2012

Boxer ejer siger: Hej alle! Har en Boxer i 2 år som fejle helt fantastisk at træne, men altid går for hunnerne og forsøge at parre sig med dem. Jeg har et spørgsmål. Kan du kastrere en to år gammel? Så jeg vil ikke have at kvæle ham, fordi jeg går til lige at få ham væk fra hunnerne.
27/03/2012

Zealos siger: Nogle boksere har nogen allergier og warp fra øjnene, men det er et kapløb plaget af syktdom Jeg vil ikke sige. Det har høj forrventet levetid og er ikke syge end andre. Der sikkler heller ikke som mange tror. Det er ofte forveksles med mastiffer type Dogue de bourdux etc som sikkler del. Men der er en aktiv hund! Det kan pænt være stille, men jo mindre du vil køre brug eller hund entusiaster børn, der elsker at rippe. Nogle linjer har også vagt instinkt intakt og nogle individer kan være noget aggressive over for andre hunde ellers er det en venlig og godmodig race, der somsagt leve længe
2012/12/04

Brutalix siger: Vi har den første bokser hund. En munter og godmodig kvinde, 1,5 år gammel. Som mange andre har sagt, det er en hund, der kræver en masse, men med omkring 10 gange tilbage. Nysgerrig og bør inddrages i alt. Tilliden til sig selv, frygtløs og ingen tegn på nervøsitet, hvilket er utroligt vigtigt. Ikke den nemmeste at træne, men elsker at lege og udfordringer, hvor hun bliver brugt hjerne eksempel. søge. Jeg elsker børn. Vi har ikke oplevet, at hun er aggressiv over for andre hunde, men kan være dominerende. Har ikke noget problem i anbefale bokser, men man skal have tid og energi. Sådan gjengjed så du får en fantastisk familimedlem!
2012/05/09

Boxald siger: Har bokser i 2 år nu. Det er faldet til ro meget i forhold til det blev valp.uten særlig uddannelse, har han været en lydhør dejlig dejlig hund med masser af personlighed. Man behøver ikke at være særligt aktiv at have bokser, men fint, hvis det har et sted, hvor det kan blive kørt ud nogle energi. My've vænne sig til at være i en hundekennel, når jeg er på arbejde, når han sover det meste af dagen. Dette er min første hund, går så godt, så :-)
2012/12/06

Boxy siger: Har netop købt mig en kvindelig bokser, min første hund, men bruges til hunde. Jeg synes, det er bare noget vrøvl, at andre siger, at boksere ikke er første gang hunde. HVAD er en første gang hund?
Har en søn på 4 år, og de er bedste venner. De spiller sammen, nyde hinanden, måske endda se børn 'sammen: P Opholder sig med en tysk Shepherd (han), og de er også bedste venner!
Nysgerrig, legesyg, varme, bør-være-med-at-alle, omsorgsfuld, og en tilhænger goooood :)) mm + +
Er en rigtig god familiehund og give din hund masser af kærlighed, får du tifold tilbage :)
2012/08/07

Boxer Enthusiast siger: jeg virkelig anbefale, at Vallhall bokser opdrætter! Talentfulde professionelle folk fra Horten, Vestfold. De fokuserer på de brindle hunde og få fantastiske kopier hver gang! De er også gode til at følge op hver enkelt.
2012/03/09

mauricesinmamma siger: Min første hund var en bokser. Jeg var godt vant til andre hunde før.
Hunden jeg købte viste sig desværre at komme fra useriøse opdrættere, så det havde en hjertefejl. Det fandt vi ud af, hvornår det drejede sig om. 1 år gammel. Vi tænkte ikke på at dræbe så længe vi så det trivedes og havde en god tid, men vi kørte "det ikke så hårdt. Vi var heldige at være i stand til at holde det, indtil det var en fuld 13 år.
Efter tre år har vi fået en anden bokser, der skulle aflives på grund af en lignende lidelse.Den tre måneder. når det kom til os. Det er en hund, der er meget aktiv og kører rundt hele tiden. Vi har fire børnebørn, som besøger os regelmæssigt, og det er det bedste tidspunkt vores hund kender. De græder, når de rejser fra det :) Heldigvis har vi en stor grund omkring huset, så det kan køre af sig selv, hvad den har brug for, hvis gåtur ikke har været udfordrende nok. Nu skal vi besøge dyrlægen regelmæssigt og har fået den glædelige nyhed, at han har gode udsigter med hensyn til den forventede levetid.
2012/07/09
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Mona siger: Verdens mest vidunderlige hunde! Jeg har to. En mand på 4,5 år og en mand på 9 måneder. De elsker hinanden og os. Det er dejligt at se, hvor glade de er for at se hinanden, når man har været ude for en gåtur. Sommetider de skændes og slås (over et stykke legetøj normalt), men når gommen og slikke hinanden bagefter. Det er helt indlysende, at de betyder meget for hinanden.

De betyder meget for os også! De er omkring os hele tiden, og på det mest. De vil blive involveret i alt - vi bare kalde dem "vaktmesetern" og "bademestern". Dette skyldes, at de helt sikkert vil være med ALT. Luger i haven, vi er nede i jorden med næsen, carpentering vi - dem med, fold tøj vi skal snus og observerede brusere vi skal først have hovedet ind i kabinettet mens brusebad, samtdig da de febrilsk slikker op Vand på gulvet. De er enormt nysgerrige.

En anden god funktion er, at de elsker børn! Mine nevøer og niecer elsker hunde, fordi de leger med dem og tåle at blive leget med. Enormt patient. Hunde tror de er en del af flokken af ​​børn og spille med i timevis.

Verdens bedste hunde! Aldrig noget, men bokser for os!
2010/08/07

søpindsvin siger: En race, der engang var min favorit. Desværre har jeg set for meget sykdomsbefengte eksemplarer af denne race.
I dag havde jeg aldrig taget tjangsen at købe bokser grund. helbredsproblemer denne store race kæmper.
Vil gå så langt at sige, at muligheden for at få et problem hund hvad sundhedsmæssige betænkeligheder er 50/50.
2010/10/11

søpindsvin siger: En race, der engang var min favorit. Desværre har jeg set for meget sykdomsbefengte eksemplarer af denne race.
I dag havde jeg aldrig taget tjangsen at købe bokser grund. helbredsproblemer denne store race kæmper.
Vil gå så langt at sige, at muligheden for at få et problem hund hvad sundhedsmæssige betænkeligheder er 50/50.
2010/10/11

TIGER BOXER siger, at det er ulåvelig og skæres hale, alle hunderacer..

Jeg er den stolte ejer af en kvindelig bokser, der får et år på nytårsaften. Hun er tiger bokser ;-) utrooolig gorgeous!
16/12/2010

mia siger: Hej. Jeg planlægger at købe min hund, og har tænkt på at få mig en bokser. Men der er et par ting, jeg spekulerer:
1. Jeg er aktiv og kan lide at gå vandreture, så nok motion til din hund er ikke noget problem, men da jeg arbejder hunden vil være alene for en normal arbejdsdag. Er det for lang tid for en social bokser?
2. Jeg har hørt en masse af deterministiske sygdomme forbundet med racen. eventuelle særlige opdrættere, som kan anbefales?
2011/05/03

Elise siger: Boxers're dejlige hunde! Store med familier.
Det er ikke normalt med korte stumpe haler og spidse ører.
Ingen novice hund! Efter min mening bør du have gjort aktive hunde før boksere, som Border Collier, labrador, Schæferhund, osv., da Boxer er så energisk, men sværere at træne. De er 3 år i mit hoved hele mit liv, så de aldrig bliver træt af at spille. Men det betyder også, at på trods af alder dukker op. Men det er sagt, nogle store hunde, er ikke skade dem, men en seriøs opdrætter. Anbefalet Vallhall og vægt i Horten, Vestfold. Meget alvorlig.
2011/04/11

kriswi siger: mellemstor, korthåret, skarpe, korte, firkantede keoppsbyggning og kraftfuld benstamme.tørr, meget vellutvikklet muskilatur der ligner plastic under huden, livlig og kraftfuld elegant bevegelser.skal ikke være klumpet eller hård. en bokser bør ikke være for tung (jeg tror det øverste innleget her), når det ikke opfylder racens standarder, og har ingen nåde enten.
hanner 57-63cm, hunner 53-59cm hanhunde end 30 kg (ved manken højde 60cm hunner: omkring 25 kg (ved en skulderhøjde på 56)
2011/06/05

hello heisan siger Boxer er en fremragende første gang hund, du "skal" en super aktiv person at have en bokser. Så du skal ikke lytte til den slags pjat at klatre88 siger. =)
2011/06/06

Frank, en hvid bokser siger: Jeg har bokser for første gang hund. min er 1 og et halvt år. førstegagngs en super hund.

Boxere er de spil hele mit liv og har masser af energi, men de er rolige og venlige. fantastiske familiehunde. min hund passer fint på at miste mand på 6 måneder, og hun er 5 år. great: D

Bokse er en super duper race.

eneste ulempe jeg kan se, er, at de tror, ​​de er mennesker. , P
2011/06/13
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Boxere er meget specielle hunde, som man nemt kan se det look. Deres personlighed og adfærd er også ganske speciel, meget livlige væsener. Har ingen bokser selv, men brugte en masse hunde af denne race. Gerne vil have en bokser i fremtiden.
2009/10/03

johan siger: En ting jeg undres. Hvorfor gøre nogle boksere korte haler og andre ikke? Er de født sådan, der er to forskellige racer, haleløse bokser og bokser med en hale?

Eller klippe halerne når de er unge? Husk jeg har hørt noget om at skære ørerne for at få dem til at stå oprejst.
2009/10/03

Kari siger: Hej jeg vil købe min hund, nygegynner. Har boksere er lidt sød. Jeg bor alene. Er det den rette for mig? der bor alene og er ny til at holde hunde?
2009/04/10

Anonym siger: Hvis en bokser tæve 8år. Verdens mest fantastiske hund! Glad, livlig, kærlig, samvittighedsfuld (!), Ekstremt glad for børn og folk i almindelighed. Hun har så meget personlighed, fagter, som en lille person. Alle er charmeret af hende. Anbefales som en familiehund. Er der ikke noget såre hende!
19/07/2009

Oda siger Johan, hvorfor nogle boksere har korte haler og nogle med lange er, fordi i de seneste amputerede man haler på dem. De gjorde dette, fordi det var løb standard, tror jeg. Det er ikke tilladt at amputere længere, men hvis dyrlægen giver lov, og man får det veterinærcertifikat, der er blevet tilladt. Grunden til, at en amputeret ører er boksere, fordi de var kamphunde i fortiden, og hvis de havde lange ører, kunne han holde sin modstander ned i hunden ører. Jeg tror ikke, det er tilladt at amputere ører længere.

Min familie og jeg har en kvindelig bokser for 5 år. Dyrlægen måtte amputere hendes hale, på grund af kroniske sår på halen. Dette fik hende, fordi Boxer er en livlig og glad hund, og da hun logrede halen slå i alt, hvad hun var nær.

Jeg anbefaler Boxer til aktive mennesker, dette er en livlig, energisk og stor hund.
2009/05/09

klatre88 siger Johan, nu får du næsten ingen boksere med korte haler, medmindre de importeres eller avles med korte haler.

har selv en bokser dreng, der er 2 år i december..

han er hvid, og kan derfor ikke vises eller opdrættes. vi valgte at kastrere, fordi hans koncentration og fordi han ikke skulle blive frustreret ved udløb af hunner.

Vi ønsker at bruge vores agility, og ser frem til at starte :)

Boxer er en humoristisk energi klump, der er verrrry aktiv og ikke anbefales, hvis du blot ønsker at gå korte ture og vil have en sofa hund

Boxer er meget interesseret i alt foregår, og ønsker at blive involveret i alt, dvs folde tøj, madlavning, brusebad og alt.. du skal have bokser, skal du være en aktiv person.

vi har vores hund i en indhegnet hund park 2 gange om dagen, hvor han socialiseret hele tiden :)

meget glad for børn, og hoppe mindre på børn, end de gør hos voksne. passer på familien.

Kari: Jeg ville ikke have anbefalet dig at få en bokser som en første gang hund. simpelthen fordi det er meget tidskrævende, og det er næsten som at erhverve et barn.
2009/09/09

Synnøve siger: Min kvindelige bokser er næsten 5 år. Har haft meget lidt sygdom og ingen problemer. Hun kom til os da hun var otte uger, og da hun var 2,5 år, hun var "storesøster". Hun har ikke vist nogen tegn på jalousi over barnet. Tværtimod virker det som om det er mere sjovt for hende at bo hos os efter baby kom. Nu "lillesøster" tre år, og to af dem spille en masse sammen. Vores hund er rolig og den mest tålmodige i verden. Hun erkender, at livet for et lille barn familie ikke altid går glat ud af fordøren.
19/10/2009

Silje siger: Hej. Jeg sjesket den tidligere bokser, da jeg ville have min hund. Men jeg valgte dette væk, fordi der var mange, der sagde, at denne race havde en større tendens end andre racer til ikke lide andre hunde. Er der noget i denne påstand?
2009/12/10

Anne siger: Jeg har en stor bokser mix i 6 år, som er super rolige, når vi er inde, men siger så at "Nu Mor, nu du har arbejdet lidt for meget på pc'en, og nu jeg ønsker at spille!" Og når vi er ude, han hellere være en del af alt, hvad der sker, og er en NySGjERRIGpER uden lige. Han nyder blandt andre hunde bortset fra en bestemt hund. Ellers han lydighed, selvom det er "kedelige" at gå på plads, når turen starter.

Silje: Hvis du er en aktiv person kan have Boxer som en første gang hund, men så skal du vide, at du kan sætte mindst 4 timer i løbet af dagen til at udøve, engagere sig i mental motion og leg. En bokser er krævende, men en fabelagtig fyr, som ville fungere som tæpper på sofaen efter en lang rejse eller elskerinde er syg. Og min bokser er den største nuttede klump af en dejlig bamse.

Johan: My har korte haler og er født med det, når han kommer fra en britisk bokser race, der var avlet i 80'erne med korte haler, men når han er blandet med flatcoated retriever han han minidusk bokser hængende fra dens hale. Temmelig sjovt at se den lille kvast der skælver, hvor han faktisk spøgefugle hans røv med.
16/12/2009

tina siger: Boxer er verdens bedste hund, de er autodidakt, adaptive, forståelse, nysgerrig, loyal, tålmodig og usedvankif slags natur... de er ikke altid så let at uddanne sig til uddannelse skyld, men drabla godt at vide hvad er dens opgaver.. de er altid legende, når en anden er der, men kan også nyde livet fra din sofa... Desværre begynder diverse "målrettet" på grundlag af kropsbygning avl og udstilling for at bevise en negativ tjeneste.. Racen kæmper med mere alvorlige og vanskelige sygdomme. Så derfor kaldes seriøs opdrætter.... tænke, hvad du laver..
2010/02/28

Kari siger: Spørgsmål: Boxers savle meget? Og er det rigtigt, at de er karakteriseret ved sygdom og derfor har en lav gjennomsnittslig forventet levetid i forhold til andre racer?
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: har kun gode ting at sige om mine bokse. har en tæve på næsten 9 år har hun vokset op med min 3 børn på 9,6,5 år, hun elsker dem og de elsker hende. anbefales til barnefamillier.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Havde to boksere, der var både teak brun farve med sort snude og hvid plet på brystet. Begge var af den kompakte og kraftfulde slag, ikke som nutidens norske boksere opdrættes slank. Mødte en pige i Italien med lignende type for et par år siden, og et russisk par i sommer i Ukraine. Begge var lige så nysgerrig, legende og lyse som de to, jeg havde.
Havde en tæve i de første 7 år. Fik hende som 14 år. Hun døde af kræft (skud), da hun var for syg. Hun var 52 cm i skulderhøjde og vejer 33 kg, uden at være fed. Kind som dagen var lang og lidt smarteste team. For at modtage træning hun nægtede, sådan var det fjols. Ikke noget, da vi aldrig haft problemer med hende på nogen måde, og halskæde var ikke nødvendigt. Efter et par år uden en hund, fik vi en hund. 48 cm skulderhøjde og 28 kg, altså en lille knop af en mandlig. Mens hunden boede i 10 år. Det var i 60 og 70 er.
Ligesom bitch han ikke var interesseret i dressur, da han lå ned og bare betragtet os som dumme. Problemet med ham var en kennel 10 miles væk, så han var nødt til at have tilknytning til en given tid på en ikke ville have ham til hovedet lige til kennelen. Fik han væk, så vi viste, hvordan vi fandt ham. Det andet spørgsmål blev opkaldt efter den tyske Shepherd blev slået, det var ikke så sjovt. Hvad var sagen op i hovedet på ham, jeg har ingen idé, men da han kun ringe chance for at tage en schæfer, som han gjorde. Alle andre hunde var fint.
Unger var hans store passion og vores børn var ude, så han ikke sætte løpetispene kennelen, men holde ham to skridt bag hende ældste. Hun skulle bare sørge for at få ham ind i huset, når hun indtastet. Hun blev chikaneret, hvor hun gik og stod hendes seng var sengen også. Han blev også dybt savnet, når livet er slut
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Dette er en absolut fantastisk tisk race! Jeg vidste ikke om racen én gang, men så fik jeg en Boston én mage: D Åh, det er den smukkeste, der nogensinde er sket for mig! Han er den kæreste jeg har! Amazing teachable hunde med masser af energi! 3 timer hike, men stadig ikke tid til at redde! Har faktisk hørt nogen sige, at de er lige så let at lære som en Border Collie :) Jeg er ikke i tvivl! Absolut en hund jeg har tænkt mig at få mig igen, skal de opleves!
2009/06/02

Jenny siger: Hej.
Jeg tænkte på én ting.
Røyter Boston Terrier?
Håber nogen kan svare på.
2009/03/03

Guldrops siger: Er der mange, der sælger bonstonterriere i Norge / Nord Norge? Kunne helt sikkert menes at tilvejebringe sådanne et par år, men kan ikke finde nogen, der sælger dem.
21/07/2010

k siger, så har du ingen hvor ser meget god.. : P Gå til www.canis.no hunderacer, der er opdrættere der.
21/07/2010

kr siger: Boston terrier fælder ikke!
2010/11/02

alice siger: hey! Er der nogen kender disse hunde bark en masse? de er nuttede og kan slappe af i sofaen med dig eller kræve 3 timer lange ture, som det blev nævnt tidligere i kommentarerne? Selvfølgelig Jeg er klar over, at hunden skal gå, men holde det til en time om dagen? de er lydige og nemme at træne? Tak på forhånd for dit svar!
25/07/2011

Carina siger: Kan ærligt sige, at Boston Terrier er en vidunderlig race, en lille klovn spørger du mig. Jeg har en Boston dreng på næsten fire år, han gør mig grine hver eneste dag, det er en trofast kammerat. Han er med mig overalt, går heldigvis køre sammen med mig til bjergene er lige så godt med en lille løbetur hver dag, eller han lyver lykkeligt på sofaen for at sove, hvis han tillod det. Han kan lide at rejse og har ikke noget imod at rejse med fly eller bil. Denne race kaster minimalt så hvorfor er han med mig at besøge, når jeg går til venner og familie. Han er meget let at lære og meget glad for alle mennesker, når han er glad for, at han viser det med hele hans krop, gøen lidt barks, når folk kommer på besøg, men dette jeg ikke se som et problem. Dette er en sjov hund, der gør en masse ting, kan lide at spille med hovedet, du skal bare huske at vælge den rigtige rækkefølge, så det er ikke så meget "prutter"
Som en til bare huske, når andre har sådan en hund, kontroller omhyggeligt hvem og hvad opdrætteren står for, tjekke op, forældre og bedsteforældre er 100% rask, har jeg desværre fået mig en, der ikke er det, så er han betjenes gang for patellofemorale har ikke været god, han er også læner sig tilbage, så vær opmærksom på at dette er en, der avler en raske hunde! Jeg plukket på Labeso hund `s kennel.
2011/11/07

:-) Siger: Her er det MEGET positiv :-)
Er der noget negativt om nogen hunderace?
Gø meget?
Aggressive? (Hund, kat, barn eller salgsfremmende?)
Hvad er denne race avlet til?
17/06/2012

Boston fan siger: Boston Terrier er en vidunderlig race, som jeg virkelig vil anbefale til folk, der ønsker en alsidig hund. Det er med mig på flugt, vandre, ski, men vi kan også tage en dag på sofaen. Det vil naturligvis have deres daglige dosis af ture, men det er ikke nødvendigt med lange ture hver dag, selv om det sætter prisen på nogle lange ture mellem. Superfine byhund for dem, der bor i lejligheden.
Den gøen meget lille. Min eneste gøer når det er frustreret (for eksempel, når vi spiller, og jeg holder Leka, så han kan ikke nå det), eller når han hører en ukendt kommer ind gennem hoveddøren uden at ringe på (han reagerer ikke, når vi kommer hjem, Kun folk, der ikke kræver).
Boston er bestemt ikke aggressiv, men gør det klart god socialisering i en tidlig alder! Men jeg foreslå uddannelse til at være stille. Min er meget glad for mennesker og andre hunde, og kan snart være over nidkær.
Hos Boston er født lydig Jeg ved ikke, om de stemmer (ikke med min mindst) :) Men de er let sats, mens du træner korte sessioner og coach POSITIV! Boston er følsomme hunde, så vil traditionel uddannelse (dvs. undervisning baseret på straf) sandsynligvis arbejde meget dårligt på en Boston.
De kaster lille sammenlignet med mange andre racer, men nogle kaste perioder må påregnes.
Du bør helt sikkert tror, ​​at dette er en hund, der vil være med dig mest. Det kan være alene hjemme, men har brug for tid sammen med deres flok, fordi det er så glad for dig.
Kort sagt: Boston ANBEFALES! De er vidunderlige hunde med enorme hjerter!
29/08/2012

Katrin siger: Så enig med dig Boston fan!
Min Boston er den sødeste hund!
Meget lydig, men som du siger, du skal udvise positiv og ikke straf!
Boston Terrier er anbefales som første gang hunden, når den er lydig, venlig og rolig. :)
06.10.2012

boston terrier siger: Boston terrier er en lille ruhåret jagt terrier. Racen blev anerkendt af Kennel Club i England i 1920, men er blevet betragtet som løb en masse tidligere.

Boston Terrier er lille nok til at følge en ræv i hulen, hvor det virker som et slag. Det kan også være til rådighed for grævlingen hulen. Det bør være i stand til at følge en jæger på hesteryg. Den har et venligt sind og er velegnet som familiehund. Border Terrier er en aktiv race, der i dag er også populær som agilityhund. Det er velegnet til klovvvilt tracker.

Boston Terrier har en barsk dobbelt pels, som beskytter godt mod vejr skader. Staldene er ikke, hvorfor pelsen knappen / strippet / trimmes mindst 2 gange om året.

Boston terrier skal ifølge racens standard kunne "hold", dvs har en bryst størrelse, hvor du kan bo omkring ribbenene med to normal størrelse hænder, og med en vægt på ca mellem 5-7 kg, tæver lidt mindre end mænd. Boston Terrier mest karakteristiske træk er, at dens hoved ligner en odder , med lave ører, lille trekantede, temmelig kort og bred snude med skarpe overskæg og rund skalle. Coat farve er gråsprængt / tan (brungrå) eller blå / tan (sort / grå-brun), godkendte sorter er hvede og rød / tan.

Racen er nu udbredt i mange dele af verden, især kendt i Europa, USA og de australske øer. I Skandinavien er det en meget populær race i Finland, Sverige og Danmark, og interessen har været stigende i Norge i de seneste år.

Især jægere ønsker at bevare racen ekspertise revejeger og hi-hund, men det er også blevet mere populær som familiehund og agilityhund . Det er vigtigt at huske, at racen primært jagthund, og at disse ejendomme værdiansættes i racen for fremtiden.
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Bostonterrier tror også at disse hunderacer var interessant.