Border collie

Border Collie, Hyrdehund af alle schæferhunde, er en meget populær hunderace, og kommer fra grænsen mellem England og Skotland, deraf navnet border (grænse) collie.

Border collie fotos

Border collieBorder collieBorder collieBorder collieBorder collieBorder collieBorder collieBorder collieBorder collieBorder collieBorder collieBorder collieBorder collieBorder collieBorder collieBorder collieBorder collieBorder collie

Information om Border collie

Border collie Border Collie temperament og opførsel:

Border Collie er blevet stemplet som verdens mest intelligente hunderace. Dette betyder også, at det vil kede sig let, hvis det ikke er aktiveret, eller få nogle mentalt udfordrende opgaver. I øvrigt har behov for det meget motion for at være opfyldt.

Border Collie er energisk og opmærksom, og det kræver en masse opmærksomhed fra ejeren, men også accepterer fremmede. Det er en venlig og tolerant familiehund.

Hvis du har en aktiv livsstil, så der er ingen krav om, at du skal kunne få en flok får til rådighed for denne hunderace skal være tilfredse. Meget oppmerskomhet og psykiske udfordringer samt meget motion er, hvad det tager for en Border Collie at nyde sig selv.

Border Collie ansøgning: Border Collie er selv en hyrde hund - ingen andre schæferhunde i verden er så populært, at denne hunderace. Grensecollien er energisk og fantastisk til at vogte får, kyllinger, og alt andet der bevæger sig. Selv børn er blevet kendt for vilde geder - men trods dette er der en dejlig hund, der egner sig godt med børnene, hvis den rigtige opdragelse, og hvis det bliver nok fysisk og mental udfordring tilhørsforhold.

< p> Det er også bruges som freesbee-hund, agility, flyball, og andre former for hunde sport. I politiet er det undertiden bruges som et lægemiddel hund. Ud over dette, har det en bred vifte af applikationer.

Border Collie se: Border Collie er medium størrelse og aflange hund med et smalt hoved og stående ører med bakke.

Den hår er langhårede og farven er normalt sort og hvid, men brun og hvid / sort og hvid med nogle brune farver også forekomme. Nogle få har plettede element af farveforskelle, men normalt der er store faste felter i skind af Border Collie.

øjne for Border Collie er mørk brun, men kan også være lyseblå. Som med en arktisk ræv, hvor nogle individer af denne race et sjovt element, de har et brunt og et blåt øje.

Border Collie Historie: Racen opstod i Storbritannien, men du ikke kender helt præcis, da det skete. Oprindelsen er heller ikke kendt, men det antages, at der er en krydsning mellem en Collie og en mindre race af hunde.

Border collie kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Border collie. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Bar stærkt jaktinstingt! Har du en kat VENLIGST IKKE få en borzoi!
Når du hader din kat (s) din (e)!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi har en BC på omkring 13 år, som vi har haft i huset i næsten 6 år. Han kommer fra OD og er måske den venligste og mest tålmodige hund, jeg nogensinde har set.

Når han ikke bruges til hyrdning, han i sidste ende blive en inne-/familiehund og det kan have overraskende gået meget godt.
Han er super patient med vores to børn 2 og 4 år og bare sige mig, hvis han kommer til skade.
Da vi fik ham, var han stadig meget villige til at lære, og vi lærte at han var under en masse forskellige.
Elsker at køre bil, pinde, bolde og alt der bevæger sig!

Drengen er så venlig, der trodser allergi allergi for at besøge os / han.

I dag er han en gammel mand og begynder at få tegn på aldring: Grå stær, trætte af hoften i koldt vejr + + +
Vi har været meget heldige med vores Donald
2011/11/08

Sunny siger: Har den fineste Border Collie tæve snart 9 måneder. Jeg fortryder ikke en dag, at jeg købte hende. Utrolig let at lære og adlyde. Vi har ikke noget problem med gætterier eller gøen. Aktiv hun er, men hvornår nok er nok, det er også fint. Hendes navn er Sunny og daglig brugt hund som en familiehund. Men der er mange ture og leg og stimulering i marken. Hun er også med os på turen en hest. Med sådan en lydig og adræt hund er ikke noget problem. Og en ordentlig kæle gris, som Elks og liggende i skødet. Kan stærkt anbefale denne hund racen. Du er en sand ven for livet!
2011/02/12

Anonym siger: Jeg fik min første Border Collie i over 30 år, blev han blandet med Buhund, en stor dreng. Efter dette var jeg forelsket i racen og jeg har nu nr. 5, en dejlig dreng ved navn Bajazet. Han har lige været 7 år og er verdens mest nuttede hund. Når vi møder folk derude, han gør alt for at skabe kontakt, når de ser på ham, da han var sammen med fans over hele, tror, ​​at alle er lige så kælen som han.Han er med mig overalt, i bussen eller metro blot tilføjer sig selv til at sove. Efter at have haft erfaring med nogen, der var nervøs, skræmt til døde på nytårsaften var et mareridt hvert år, men Bajazet ønsker at komme ud at se ham, han er ikke nervøs, så der er stor forskel mellem dem. Han har sin hale højt, uanset hvor vi er, vi får en masse ros for udseende. Han delte med sort og hvid leder af en stor prik på toppen. Flere troede, at det ser ud som om han bruger eyeliner omkring øjet på den hvide del.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Rabalder siger: Min border collie blev ikke husren før det var omkring 7mnder selvom jeg var god til træning. Min tygget godt i alt det tog rundt, men nu holder det kun til de ting, han får lov til at bide i (nu 8,5 måneder)

Jeg har også set en forbedring efter hver træning med bands, selv om meget langsomt.
Gør mig igen, at det til tider "overhører" det varsel, hvis det har noget sjovt at komme til, men det har også været mærkbart bedre, end da det var mindre.
2010/06/10

PiaFraLandet siger: Vi havde en border collie tæve i næsten 5 år, hun er vores første familie hund, og vi kunne ikke være mere tilfredse med hende. Hun er meget intelligent, elsker at lege. hun er meget glad for at møde nye mennesker, men lidt skeptisk, hvis det kommer til at møde nye hunde, men hun er veldi venlig mod dem, hun møder. også hyrde gen i hende, er meget stærk, da hun forsøger at fodre marsvinene i vores have om sommeren og rensdyr i bjergene, hvis vi ramt på nogen. det var faktisk veldi inspirerende at se hende besætning en flok rensdyr uden nogen uddannelse. Nogle gange virker det som om hun selv forstår, hvad vi siger til hende, hun lytter til tale i telefon og vide, hvornår vi siger, at nogen vil komme på besøg, eller at vi snart vil tage en tur ud.

men de er veldi energiske hunde, der kræver en masse motion, så sørg for at holde din hund med legetøj og udflugter ;)
2010/06/22

Betti siger, at vi har en boardercollie med en golden retriever far. Blandingen er unik! Hun er den venligste og klog hund, der er i spillet, selv i en alder af 14. Hun har form og udseende af en boardercollie, men farverne, hun har arvet fra sin far. hun er helt hvid med gyldne pletter. er der nogen derude, der har hørt om dette mix før?
26/06/2010

Torill Mathisen siger: Jeg tror, ​​Border Collie er en vidunderlig og venlige familie hund. Det kræver udfordringer. Har 7 hvalpe, blanding af Border Collie og Springer Spaniel. Everybody (3 tæver og 4 hanner) er sort og hvid som hans mor, der er Border Collie. Se annonce på: Finn.no, de er klar til levering i slutningen af ​​juli. Tlf. 41611320 og 63909920
2010/04/07

Anonym siger: har haft border collies i mange år, har de altid været "glade" og er næsten aldrig stille, men jeg elsker dem nu dog har jeg fået et stort problem med min 5-årige grænse-collie-hannhund.han har! altid været venlige og nice, men nu har han fået tingene "på hjernen" han kan stirrer og stirrer, kæmper koncentreret om én ting, er den langsomme liv tider.dette sikkert kæmper udmattende for ham og os kan ikke have nyligt remodeled længere, når han altid finde nye ting at stirre på, uanset hvor vi er.ellers han er meget opsat på at hoppe op og ned og bark i luften, noget som ikke er der! usling han... ved ikke hvad jeg skal gøre snart.. har at nævne, at jeg fik en ny hvalp i 6 måneder siden, men han er heldigvis ikke for den anden fyr, og er meget roligere.elers de går godt sammen daily.Whilst 5-årig, har sandsynligvis blive meget værre under den nye kom.. nogen tips til at få ham til at stoppe?? om jeg tager ham på mit skød og cuddles ham, så han er helt vild, fordi han skal vende tilbage til det sted, han stirrer på..
2010/07/18

BC siger: Til Anonym:
Min border collie også holdt dette op i et stykke tid om vinteren. Han var ganske vist lidt under et år derefter, og stadig er en hvalp på mange måder, men symptomerne er de samme som dem, du beskriver. Vi tjekkede det lidt rundt og fandt ud af at det kaldes ghost jagt / jagter skygger. Det kom bare i løbet af stimulation. når vi lader ham være ude 3-4 timer hver dag, spillede fodbold med ham, og ellers gik lange ture gik fint til sidst forsvinde helt. Vi har også slog kraftigt på det, da han gjorde det, sagde han klart nej, og han bedt om at gå i seng. vi stadig se nogle tendenser nogle gange, hvis han keder sig, men langtfra hvad det var. Held og lykke! :)
2010/07/26

Helge siger: Vi har en 11-årig kvinde og har lige købt en ny tævehvalp. Dette er den mest vidunderlige familie hunde omkring!
13/10/2010

Håkon siger, ser det ud til, at de fleste hunde har blandet border collie i ham.
2010/10/20

Alana siger: Jeg elsker border collie :) Mig og min kæreste mi nan nu fået vores anden border collie tæve Mira :) Hun er utrolgi skøn, men forfærdelige ramper og så utroligt smarte :) de 4 måneder gammel datter er at være så lille eller utrolig glad om den nye voffsen og kan ikke tage øjnene fra hende :) De kræver masser af motion og masser af opgaver at trives og her får hun rigeligt. Vi lever ude på landet og er ofte i bjergene, hvor hun kan køre frit rundt på udkig efter hans får på plateauet :) Den border collie, vi har nu, er lillesøster til vores tidligere BC, opkaldt Mina. De er så ens, kunne ikke få nogen bedre hunde :)
21/12/2010

Thjahppe siger: Jeg har en blanding af Border Collie, svenske og finske Lapland Dog. hun er meget energisk og har brug for masser af motion. siden hun var lille, har hun begyndt at forsøge at besætningen noget, der bevæger sig, og selv biler.
Hun er ikke uddannet hyrdehund, så der strøg hende nok. hun er mest opsat på at gø ad vores får. vi lever i Nordland, lige ud i skoven og har derfor en række dyr. Blandt andre får, katte, heste, kaniner, fugle og hamstere. (Og hund, SEF.)
veldi hund er bekymret resten af ​​dyrene, og er i bandet i sommeren. Hun er meget bange for det nye år fyrværkeri. For det meste, er hun venlig, kælen, "barn venlige" og sød. hun kaldte Thjahppe.
ikke fordi hun er hurtig, men fordi det betyder Sort med hvidt bryst, som hun er :-)
før vi havde en Samojedhunden. denn var virkelig nuttede og soft-mumlede. det blev kaldt Varg og satse aldrig. det var stor bamsete og hyggeligt. Varg og Thjahppe
2011/08/02

AnneBFlo siger: Har en blanding af border collie og labrador. 4 måneder. Super pige. Ser frem til at hun er stor nok til længere ture. Er der nogen der har praktiske råd mod at løbe efter / hop på cykler? Ikke interesseret i biler, men cyklen har fanget hendes interesse. Tips til sjov i opgaver ud over "springer" og "hente bolden"?
27/02/2011

sara siger: Jeg har ønsket en Border Collie stund.
Far ønsker, men han siger, at de er bare for store!
er de?
Mor ville ikke have så den næste til at være så venlig og svar! tak
26/03/2011

sara siger: Jeg har ønsket en Border Collie stund.
Far ønsker, men han siger, at de er bare for store!
er de?
Mor ville ikke have så den næste til at være så venlig og svar! tak
26/03/2011

KHM siger: Har en blanding af Flatcoat retriever og Border Collie. Det er en super duper hund, men de fleste printere, det skal aktiveres. Kan du mindst 1-2 timer om dagen for at give din hund 100% opmærksomhed, det er den rigtige hund.
2011/04/19

Caroline siger: Jeg har en border collie tæve i 2 år som jeg går agility. Kunne aldrig forestillet en anden race, hun passer mig perfekt. :)
2011/05/19

Elise siger: Har en Border collie i 7 måneder.
Han vejer 23 kg og er 57 cm høj :)

Jeg tror, ​​han får en ordentlig stor en: D
2011/05/23

Anonym siger: Har en tæve i 2 år nu, og hun er en kæle hund, foruden en ordentlig energi klump! Hun er meget klog, forstår meget af hvad vi siger, når vi taler i hele sætninger til hende. Ekstremt hurtige til at lære, brugte en god 15 min at lære hende at rulle rundt. Det er min første hund, og blev ikke skræmt af aktivitetsniveauet på alle. Man hører, at der altid er en masse "arbejde" med en BC, men for os har det aldrig været arbejde, bare noget du skal gøre for at tilfredsstille hunden, fordi vi er så frygtelig glad for det! En udsøgt hund, der er meget glad for mennesker, men også med vagt instinkt, er der intet, der går uset eller uhørt af uden at vi får besked. Alt i alt en vidunderlig hund :-)
24/05/2011

monching siger: Vi har en Border Collie i næsten 3 år. Han er utrolig kælen, og ønsker at blive nusset og ridset på døgnet rundt. Han er vanvittigt for vand, og kan svømme i, hvis vi ikke siger, at nok er nok. Han er meget intelligent og kan alle mulige tricks vi har formået at finde, og det er forbløffende, hvor hurtigt han lærte dem. Han er meget god med børn og meget tålmodig, men kan være en smule skarp mod nogle voksne i mellem. Han har en stor forkærlighed for bolde, små eller store, frisbee og ben. Han hader dyre læger, og har nok stor Taum ved de årlige check. Han er den bedste, og vi elsker ham så meget, som vi elsker en mand. Han er blevet en del af vores familie, og vi tager os af hinanden :) Han er den bedste
2011/08/03

Schenden siger: Jeg vil anbefale folk til ikke at få hvalp rene hyrde linier, hvis de ikke har erfaring med bc før, og hvis det ikke skal bruges til at vogte.

Man kan let overumplet den stærke gjeterinnstinktet som kan være et stort problem, hvis det hånderes korrekt.

At købe en BC hvalp er ligesom at købe en kinder æg. Du får en vis idé om, hvad der kunne være inde i når du læser pakken, men du behøver ikke vide med sikkerhed, indtil ægget åbner :)

Derfor er det ekstremt vigtigt at købe fra en opdrætter, der er villig til at hjælpe dig med at forstå, hvilken type bc du er på udkig efter :)

Men man gør man grundig forberedelse både når det kommer til opdrætteren, og hvordan man bedst tackler og uddannet hvalp derefter få det nok til at gå kæmpe godt!

Jeg har personligt haft 3 bc og få nok til at få mig i. :)
2011/08/08

Zita siger: Vi har en kvinde på 11 år, som er 75% border collie og 25% golden retriever. En utrolig venlig og lydig hund. Playful som en sindssyg, selv om hun er ved at blive en lille gammel dame. Kan hun spille fodbold med børnene og få målet dagen lang, det er fantastisk! Har købt en tæve af den samme blanding, som jeg får i morgen. Ser frem til at kæmpe en masse! Kan anbefale det stærkt denne blanding.
2011/09/08

Jay siger: Til Buster:
Den collie og retriever er meget ens, når det kommer til motion og leg, så at sige, at du ønsker retriever kom mere frem vil sandsynligvis ikke ændre dine problemer. Hvad er ikke godt, er, at han fortærer dig, som du foretage rettelser. Dette har intet at gøre med race eller hundens personlighed at gøre dette, nok til at tage på din egen kjole desværre. En sådan adfærd skal korrigeres straks af en fast hånd og "sind". Når jeg mener ikke at strejke eller påføre smerte, det er helt unødvendigt. Men du er nødt til at skubbe ham med en fast hånd og en højt "Hello". Hold fokus på ham, indtil han giver op. Hvis han fortsætter, kan du flytte roligt og fast imod ham, indtil han bakker og til sidst sætter sig ned. Udfør dette 50 gange, hvis det skal være meget til.Blir du kan føje ham til jorden, men du skal nok ikke med sådan en intelligent hund, han ser det temmelig hurtigt for dig er fast, beslutsom og QUIET.
Når det kommer til at gå i snor, så du skal altid tage båndet, når han er rolig. Den typiske "skal vi gå en tur?" i en røst at få hunde til at være over nidkær og det bliver yderst vanskeligt at gå stille og roligt. Hvis han bare trække tapen, så prøv at holde ham igen i brystet og sidde ned på hug, vejrtrækning rolig og slappe af, og hans måde, indtil han falder til ro. Gentagelse af dette vil fungere i det lange løb. Husk også at have en slakkt bånd og knap på båndet, når korrekt. Jeg har prøvet denne teknik på cyklus 2 ukastrerede Pugs, det tog 5 dage af gentagelse, som på en smart collie hund, at der ikke er noget problem at komme til denne rimelige kjappt. Held og lykke og husk, at det er dig, der er chefen!
2011/08/10

Rex12 siger: Har en border collie mand i 13 år, og han er lige så kraftig som før, han er meget klog og en masse kan narre han kan lide at passe kaniner
2011/08/15
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Stine siger: Vi havde en border collie tæve i 12 år og er meget tilfredse med valg af race! Ingen klogere og bedre racer! så længe din hund får motion, det er fantastisk!
2008/01/10

landmand siger: Verdens mest intelligente hunderace, siges det. Vi har to pensionerede border collie, der tidligere vogtede får. Det er utroligt, hvad de forstår ved en lang levetid. Disse hunde skal aktiveres, og de skal have noget at holde fast i for at trives.
2008/12/18

RP siger: Jeg har to bladingshunder der er blanding af border collie og hollænderen, og han er "de fleste" Border Collier er meget smart og lidt sjovt, fordi han tror han er en kat..
Han kan lide at ligge i vindueskarmen, og nogle indefrysning af vinteren..
Men han er sådan en god dreng, og er meget hurtig til at lære :)
Men du skal altid låse alle døre, og sætte tingene på vinduerne, fordi han dækker døre og vinduer..
Jeg bandt mig selv med tape, og han nåede over og tog båndet med tænder og poter, så ja en meget flot og smart løb er det nu sikkert at visse :)
Stikning aldrig slukket, en tur gå uden at holde ham i bandet, så han er, hvad jeg ville sige en dejlig hund :)
Helt tilfreds med min dreng jeg :)
Har haft ham siden fødslen, dvs 3 år :)
28/12/2008

Linn Elin siger: Vi havde en border collie dreng, og vi er meget glade for. En pensioneret border collie, der blev brugt til besætning køer og får...
2009/09/01

Jonas siger: Har IKKE en Border Collie eller har haft en, men mine hunde til bøde kansjke få en af loven. Har du ikke en fåreflok, men har ikke noget imod at tage mig nogle jogging totter eller at kaste en lille bold. vente jeg får en visning. :)
2009/01/11

Anonym siger: har en 2 1/2 år gammel blandet race, blanding af border collie og golden retriever.. en fantastisk blanding. er en stor familie hund med de mest charmerende træk og personlighed. Efter at have begyndt uddannelse for lydighed konkurrence, og han passer ganske stor. Denne blanding er stærkt anbefales. Har en masse Border Collie adræt og årvågen personlighed, da han er rolig og kan lide at slappe af. Elske de nye opgaver og udfordringer, og ønsker at være sammen med deres ejer hele tiden.
2009/02/09

ATF siger: Er der nogen der har border collie blandet med noget andet til salg? hvalpe. Har meget fancy border collie, men har ingen sauflokk her enten, så kansjke bedst og har et mix?
28/02/2009

border collie siger: Jeg havde en border collie, som blev blandet med gyldne retriver.Det var de venligste hund.OBS Røyter masse i vinter!
28/02/2009

Tone siger: Jeg har en border collie mand er 18 måneder nu og er veldi energisk men samtidi Roli dem. Han er kastreret, så er derfor måske lidt mere støjsvage. Vi har en hel del var generet, at han har gennet biler og cyklister, men med god træning, er han blevet brugt til bilerne og ikke reagerer mere, men cyklister er en smule mere udfordrende, har jeg bemærket.
Han er meget glad for børn og mennesker og elsker at være i centrum.
Har haft andre racer, men ingen kan sammenligne med border collie.. Fortrydelse bestemt ikke, at vi fik den mandlige. Han tåler mest, og ved, hvordan man får opmærksomhed :)
2009/03/22

mor til Kaia siger: Jeg har haft en Border Collie pige i næsten 15 år, med stor sorg, vi er nødt til at aflive en uge siden, da hun havde tunge at rejse og flytte. Hun var aktiv og AMAZING kloge hele livet, og bekæmpe sikkerhed søger, men aldrig meget fysisk kærlig. Men var altid lige bag mig ind i badeværelset, under bordet, og sov ved sengen. En smule skeptisk over for andre hunde og børn, gik først til en stor bue rundt. Hun var bange for tordenvejr og Nytårsaften Hun elskede at få opgaver til sidste øjeblik, og da hun var yngre, hun løb som en linje med cyklen havde gade cirkus eller svømme eller dykke i vandet. En vidunderlig hund, der krævede en masse opmærksomhed, og det var det hele værd
30/04/2009

Holt siger: Border Collie er en enkel kamp og sød løb..
Vi / mormor og morfar har en border collie mand for omkring 4-7 år.. Han er ikke kastreret og flygter og derefter over til den næste tæve.. han er helt lydig, men han kan nægte at lytte, hvis han tabte, han er legesyg.. Han kaldte Holt og blind.. Anbefal kant collier
2009/05/05

Hufsa siger: Jeg har en border collie, hun er min bedste ven <3 Hun har AD / HD så godt, så hun er lidt hyper, men elsker hende <3 Sort, hvid hun er kjempepen <3
2009/11/05

Hufsa sagde: PS: Hunden kaldes ikke Hufsa. Beklager navn er her ;)
2009/11/05

Hufsa sagde: PS: Hunden kaldes ikke Hufsa. Beklager navn er her ;)
2009/11/05

Bedstemor siger: Min søn har en Border Collie hvalp i næsten syv måneder. Vi er så heldige, at vi får besøg af ham næsten dagligt, og har netop passede ham i en uge, mens ejeren var væk. Det var den bedste uge i mit liv, han er utrolig smart og legesyg! Har holdt os travlt, men er også kærlig og rolig kun han får nok motion og udfordringer i løbet af dagen! Dette er bestemt ikke en hund for doven - du skal være udendørs person og elsker at spille! Han har også været børnene i gaden hans kæledyr, og er ofte målet, når de spiller fodbold! En vidunderlig hund!
2009/05/24

Linn & Oscar siger: Jeg har en hvalp, der er blanding af Border Collie og Berner Sennen, han er den bedste! En ordentlig lokke på 14 uger, som virkelig tager sin aktivering og opmærksomhed! Men også meget trainable. :)
2009/04/06

Brni siger: Jeg overvejer at købe en Border Collie "hvalp" i et par måneder måneder. Fra hvad jeg hører her, det synes at være store kæledyr. Jeg har tænkt mig at gå på tour med ham 2 til 3 timer hver dag, herunder en masse af at spille. Tror du denne hund er det rigtige for mig?
19/07/2009

crush siger hej

Border Collie / tura belgis grænsen collei dreng
2009/09/17

Baxxter siger: Hey, har haft kæledyr før, havde en blandet hund ikke ved, hvad race, men det lignede border collie, men havde kun farve, Shepard Saana Lassie farve.
Fannt ham siden han blev født, næsten umiddelbart efter krigen i Bosnien og så kom vi hjem til da jeg var på min vej til skole, så jeg tæve med hvalpe, menes at tage en ret væk, da det blev opgivet efter krigen tæve Til hvad ved jeg, men hvalpen blev født, kunne næsten ikke tage det med det samme, så jeg tog moderen til alle hvalpene til gemte dem et sted, hvor det var varmt, fodret dem hver dag før skole til efter skole, han engang var par uger, så jeg tog det til havde det i 3 år, så hvordan jeg hist i Norge skulle give det fra mig, det var meget trist at give det væk.

Men det kommer ikke til at handle om jeg spekulerer på én ting.

Jeg kan virkelig godt lide den Border Collie,
Så hvis jeg køber en voksen Border Collie, hvor længe det kan klare at være alene i lejligheden?

Fordi det er normal 8 timers arbejdsdag, vil det være i stand til at være alene i 8 timer? Selvfølgelig vil jeg tage det ud før jeg forlader jobbet med det samme efter arbejde. Så det er Saana måske 4-5 gange om ugen, lige siden jeg fri fredag ​​lørdag til søndag. Tror du, det vil klare at være alene i 8 timer i lejligheden alene?

Brug for hjælp til at, i det væsentlige er det burde gøre det, mange, der arbejder de 8 timer om dagen, så du ikke kan sige nej til at købe en hund, bare fordi du tror, ​​at det ikke vil overleve alene i 8 timer til én det ikke være arbejdsløs, fordi hund. Kan du hjælpe mig til at tale ærligt om hunden vil overleve i 8 timer alene i lejligheden til at proppe
2009/10/10

Hilde siger: Jeg har en 3 år gammel border collie, sagde han. Han er utrolig let at lære og behage. Han hyrde ikke biler eller cyklister. Han gøer ikke om folk, der går forbi hans gård, og han er lokalt forankret som det.
Det eneste, vi kæmpede med var, at han var utroligt "nervøs" tidligere. Var bange for høje lyde og hoppede lige stået op fra bordet. Heldigvis den del af sig selv. Det lykkedes os også at træne væk uskkerhet ang skydebane og stenbrud i nærheden. Han vil formentlig altid være den, der "får fat i alt" i dagtimerne, men om natten har han været, og er, verdens største sofa kartoffel. Leder du efter en hvid mave og fire poter højt op i luften så ja :)
Men de er nødt til at "arbejde" både fysisk og mentalt. Så det er vigtigt, at de, der undrer få en hund, er klar over dette...
17/11/2009

Eva siger: Har en vidunderlig Border Collie i 8 år. Han er meget kærlig og viser, at han elsker os i mange undertiden skøre måder :) Han smiler til os (trækker op læber), når vi kommer hjem, eller når han ville slesk til en cuddle. Is, meget god til at bruge sin næse til at "smide" vores hånd over til dem for cuddles..
Vi har brugt ham til hyrde tidligere, men har ikke får no.
Han kan blive hjemme alene, men understregede, at han skal passe på / sikre hele huset. Så lad ham hurtigt alle døre, trækker ud sko, strømper eller andre ting, der lugter godt. Find hvile lettere, hvis han kun har et begrænset område at bevæge sig i den tid, han er alene. Både min mand og jeg, har han ofte at arbejde. Han hurtigt finde ro under mit skrivebord, så længe han kan være med :)
Kan varmt anbefale racen. Kun ting jeg kæmper med, er hund hår og for at få ham til at gå fint i bandet: Prøvede alt, men resigneret. Kun ting, der hjælper, er at bære ham ud, og det er ikke nemt ;)
2009/05/12

Turbo siger: Hej
Har en næsten 2 år gammel mand, der blev kastreret for et år siden. Fik ham da han var omkring 6 måneder gammel, og bestemt ikke fortryde! Han er næsten døv, så nogle ekstra udfordringer dér, varsel fx er håbløs... sammen med andre hunde gå der normalt gode, men alene han gør som han vil... thats foregiver han ikke ser signalet og fortsætter med sin egne aktiviteter! Han er utrolig kærlig og kærlig, kan vække ham op til mig i sengen, han kravler op i skødet for at kæle, og styrer din hånd, når jeg kommer hjem fra arbejde, han er utrolig glad, og for at have cuddles så hurtigt som muligt. Han elsker at snuse til godbidder, og is digger han, ville ofte hellere have, at end vand, når vi kommer hjem fra tur! Har det været travle dage, da han ikke har været nok mentalt stimuleret, taler han ved at udfordre sig selv, f.eks. lege med royal / bolden under sofabordet (så det er vanskeligt at opnå, bordet er lavt, så bolden næsten sidder fast), eller gå der ligger hans spil og banke med sin pote til at give meddelelse om, at han vil spille.
Biler er et problem, men heldigvis har han bekymrer sig lidt om cyklister.
Sommetider taler han: Hvis han virkelig ønskede noget og ikke få sin vilje, kan han stå og klage og whine, lyder mere som Chewbacca fra Star Wars (?)!
Han sørger for, at jeg får motion og frisk luft, masser af latter og kærlighed!
2010/09/01

Anonym siger: Min erfaring med border collies er, at de skal have en masse opgaver og aktiviteter for ikke at hyrde på alt. Jeg kender to hunde af denne type, hvor én hyrde biler, cyklister, høns, osv., og den anden endnu værre: Det skal føre alle, at det ser på tv og forsøge at fange den. Det er umuligt at se TV, når han er i samme rum, fordi han klynker som besat og helt i sin egen verden, hvis han ikke kan gå ned TV `n Han er også vild med andre lyde, især tekniske ting som computer, køleskab, save, boremaskiner, osv., og klaverer. Han vil være en del af melodien, og hopper op og bliver helt ophidset. Tror det er klogt at være forberedt på denne vanvittige instinkt, før du vælger denne race. Instinktet er ofte meget stærk, og det er umuligt at komme i kontakt med disse hunde, hvis de herding mode. De er i deres egen verden :-) Ellers er det muligt, at denne enkelt eksemplar er lidt anderledes end gennemsnittet, så :-) Ellers disse hunde er utrolig sød og blid kæmpe, og meget villige til at lære.
2010/01/25

pour Pelle politiet siger jeg vil have en border collie! de er så søde
2010/01/02

Nyt Animal... ? siger: Jeg har brug for en masse hund erfaring til at erhverve border collie? Vi er en aktiv familie, men med en lille have. Men et stort rekreativt område, som vi bruger til at spille fodbold, baseball og meget mere. Vi har en kat, og vi spekulerer på, hvordan det går med kat og hund? Katten er en skov skat voksede op med hunde, men er ikke glade hunde.. Er det muligt, at hunden og katten blive venner efter et stykke tid?
2010/02/14

bæst siger: Ja det er helt sikkert! :)
2010/03/06

Wolf siger: De er søde, men lidt ville...
2010/03/08

ejer siger: Vi har en fantastisk ligetil border collie tæve i næsten 3 år. Hun elsker børn og er en enorm god kæledyr gris. Det er en virkelig rart hunderace for familier med børn! Business Class, gedehyrden børn derefter. Den for meget motion, cuddles, mad og drikke.
Hvor nær for familier med børn!
18/04/2010

buster siger: Har en blanding af border collie og golden retriever. Han er 6 måneder, ikke ren, meget aktive - at spise og gnave på alt, hvad han kommer på tværs. Han springer op på sofaen og stole, snapper efter os, når vi jage ham ned. Forsøger at få ham til at gå pænt i snor, men kan ikke arbejde på det, indtil han har modtaget en masse motion og er helt træt.
Han lytter ikke til, hvad vi siger, og vi starter nu, og få temmelig træt og beklager valget af hund.
Han er lige nok en stor turhund. Jeg havde håbet, at nogle af de golden retriever ville ankommer i ham, men jeg kan kun se en meget aktiv og udmattende grænse. Er der noget jeg kan gøre? Vil det blive bedre med tiden?
2010/08/06
06.10.2012

collie siger: Border Collier vil gerne arbejde, de er ekstremt energiske og kræver megen opmærksomhed. De er fantastisk lette at træne og trives bedst i et hjem hvor den har opgaver den skal udføre, og hvor den får meget motion. Som alle hyrdehunde vil den forsøge at styre sin flok. Derfor ses Border Collien ofte i forsøg på at dirigere katte, egern, biler, cykler ja alt der bevæger sig. Det er deres hyrdeinstinkt, som får afløb på den måde. En del Border Collie-ejere træner hyrdefærdigheder hos deres hund, for netop at stimulere hyrdeinstinktet på en naturlig måde. I Storbritanien er der en sigende talemåde: ”No Sheep - No Collie” Der er tale om at hunden slet og ret skal have krævende arbejdsopgaver, den har svært ved at slappe af. I varmt vejr kan den faktisk overanstrenge sig når den leger eller arbejder!

Border Collier kræver motion og intellektuel udfordring hver dag, ellers kan den let blive nervøs og mistrives. Mange Border Collier ompladseres eller aflives, fordi deres ejere ikke har tid nok til dem. Det er en krævende hund tidsmæssigt. Der er en del hundesportsgrene, hvor Border Collien er suveræn. Agility, hyrdekonkurrencer, ”hunde-frisbee”, sågar slædehund.

Denne hund forstår mundtlige ordrer bedre end andre hunde og den lærer overordentligt hurtigt. Det sker at den forsøger at udføre en ordre før den er sagt færdig. Som hyrdehund kan den arbejde alene og har en forbløffende evne til at ”tænke selv” Den bliver aldrig en god skødehund, det er en arbejdshund, og er fremavlet som netop tænkende og arbejdsom. Hvis ikke dens naturlige intelligens stimuleres kan Border Collien få uvaner såsom at grave i haven, gø ad alting, ”hyrde” børn og forbipasserende.
Hundes intelligens kan diskuteres, men spørgeskemaundersøgelser hos erfarne hundetrænere, har placeret denne hund som den mest begavede og lærevillige.
08.03.2010

border collie eier siger: Der er tale om en hyrdehunds, der stammer fra grænselandet mellem England og Skotland. Det er en mellemstor hund. Som energisk arbejdshund kan den udvikle uvaner eller neurotisk adfærd hvis den ikke får meget motion og bliver stimuleret dagligt. En Border Collie der keder sig, kan udvikle talrige uvaner, f.eks kan de jage biler. Som hyrdehund, familiehund og agilityhund er den overordentlig populær, navnlig i Storbritanien, Irland og Australien. Den er meget loyal overfor sin flok dvs dens familie.

Border Collien er en af de mest intelligente hunde i verden. Den er en mester inden for agility, og den er utrolig lærenem. Den kræver meget motion, så man skal være sikker på at man vil bruge meget tid på at motionere og aktivere den inden man køber den.
08.03.2010

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Border collie tror også at disse hunderacer var interessant.