Black and tan coonhound

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Black and tan coonhound hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Black and tan coonhound.

Black and tan coonhound fotos

Black and tan coonhound

Black and tan coonhound kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Black and tan coonhound. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Amerikanske Coonhounds er blandt de mest specialiserede arter, med en højt udviklet instinkt for at følge sporene af vaskebjørn eller opossum, og jage dyret op i træet. Når byttet således er "sikret", at ændre tonen i hundens pilot. Det forbliver på træet bark og "nu har jeg hende i træet"-pilot indtil jægeren kommer. Sort og tan coonhound er den mest almindelige og aggressive, opmærksom og lydig. Grooming med særlig vægt på ørerne, og motion er vigtig. Det har den typiske store, sorte støvler næse med vidt åbne næsebor. Det har nøddebrune øjne med alarm og venlige øjne. Det har mørk tan over øjnene. Den har lange, hængende ører, ansat godt tilbage på hovedet. Det har moderat lang, muskuløs hals. Hoftedysplasi kan forekomme. Den har lange, stærke ben bygget til lange løb og svømning. Det har en dyb brystkasse med fysisk udholdenhed.

Hunden er normalt god kids hund, men er ikke egnet til livet, for det kræver en masse motion. Hunden er velegnet til varmt, solrigt klima, men også trives i koldt klima.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Black and tan er den mest almindelige coonhounden og er i gang, vagtsom og lydig. Grooming med særlig vægt på ørerne, og motion er af afgørende betydning. Den typisk store, støvede sort næse med godt åbne næsebor. Det har nøddebrune øjne med et vågent og venligt udseende. Det har en mørk gulbrun over øjnene. Den har lange, hængende ører, ansat godt tilbage på hovedet. Det har moderat lang, muskuløs hals. Hoftedysplasi kan forekomme. Den har lange, stærke ben bygget til lange løb og svømning. Den har en dyb brystkasse af fysisk udholdenhed.
Hunden er normalt en god børne hund, men ikke egnet til byliv , for det kræver en masse fysisk træning . Hunden er velegnet til varmt, solrigt klima , men også trives i koldt klima .
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Black and tan coonhound tror også at disse hunderacer var interessant.