Berner sennhund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Berner sennhund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Berner sennhund.

Berner sennhund fotos

Berner sennhundBerner sennhundBerner sennhund

Berner sennhund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Berner sennhund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Der er ingen bedre hund end en Berner! Min gamle berner han er næsten 8 år, kinder hund jeg har aldrig haft. kærlig, elsker børn og er altid glad! Min Berner er langt hår, så det tager en stor del af grooming, noget han ikke kunne lide så godt, fordi han er kilden.. han elsker at være udenfor, men skal inddrages i den sag! Du vil ikke fortryde hvis du vælger en berner!
2009/06/02

Mona siger: Der er ingen bedre hund end en Berner! Min gamle berner han er næsten 8 år, kinder hund jeg har aldrig haft. kærlig, elsker børn og er altid glad! Min Berner er langt hår, så det tager en stor del af grooming, noget han ikke kunne lide så godt, fordi han er kilden.. han elsker at være udenfor, men skal inddrages i den sag! Du vil ikke fortryde hvis du vælger en berner!
2009/06/02

Anonym siger: Hej!
Vi har en Berner Sennen!
Han er en stor mand, meget sød og venlig.
En meget kærlig familiehund, som jeg anbefaler familier af måske 2-5 stk.
A bit controllere med Berner Sennen, men det er der med alle racer. Anbefal denne hund tilrådes kraftigt!
Knus Anonymous: D
2009/03/13

Christiano siger: Jeg er en mand, der ønsker en hund, der udstråler maskulinitet, mens det ser kælen, sød og store. Har set mange hunderacer og optioner oprindeligt var fra;

Chow-Chow
-Euraiser
-Shiba
Siberian Huskey

Men efter at have set denne hund, som jeg ikke vidste hvad var, jeg faldt pladask. Denne race har en masse personlighed, smukke farvekombinationer og er kælen og legesyg.
17/07/2009

Maya siger: Looking for Berner Sennen hunde. Efter at have kigget rundt i et stykke tid, men ikke mange oodrettere jeg finder.. nogen der har nogen tips?
Nogle links eller lignende til opdrættere?
2009/09/14

Elise siger Maya, hvorfor denne hund racen er en smule vanskeligt at finde nok fordi mange er blevet skræmt af sundheden i Berner Sennen. De har den højeste forekomst af kræft i alle hunderacer, og den forventede levetid er grunden kun 8 år. Jeg havde forventet dette løb til opdrættere vil finde en løsning på dette. Det er et meget flot løb, fordi jeg havde en selv, og det var i mine øjne den perfekte familiehund og ledsager. Min Berner Sennen var kun 5 år, døde af kræft.
2009/09/14

Auto_hel123 siger: Berner Sennen hunde er virkelig rart. De er ikke dårlige, men meget meget venlige. Det er en stor race med den er ikke falig. Der er ingen Berner Sennen hund, der bider. Kan hvor nær :-)
2010/09/24

Mor siger: Har en Berner Hanne i 7 år. Er energisk at sætte det på den måde, og meget afhængige af os. Men trofast mand, og har aldrig været på en snor og er en del af ridning, at løshund.Han luftfartsselskab spaltning, men er ikke drevet når vi mangler udstyr. Hvis du har masser af plads og er glad for fritid, denne hund!
24/02/2011

HL siger: Berner Sennen er en vidunderlig hunderace, den perfekte familie hund og verdens bedste turkompis kræver 1/1 grooming af hår, men det er bestemt værd!
Auto_hel 123: mand har aldrig nogen garanti for, at din hund ikke kan bide, uanset race... men Berner er helt sikkert meget villig til at lære, så hvis du bruger tid på det, så vil du have en meget loyal hund! Perfekt hunde til at søge for generelt, de elsker at lære!
06.10.2012

berner ejer siger: Berner Sennenhund er beskrevet som stille, venlig og spille glade familie hunde, der ikke bryder sig om at blive ladt alene hjemme. Racen kan lide at være udendørs, sommer og vinter, og advarsler (moderat), når det kommer fremmede. Det kræver masser af motion og nogle grooming.

Berner Sennenhund er en alsidig arbejds-hund og en god familiehund. Som en brugshund har de gode egenskaber, såsom slædehund og pack hunde . Det fortsatte også deres evner intakt som en kvæg hund, hvis den modtager den tidlige træning.

Berner Sennenhund er en stor hunderace oprindeligt stammer fra Berner-området i Schweiz , måske hovedsagelig fra områderne omkring Duer Tilbage og Burgdorf , hvor det blev traditionelt brugt som lænkehunden og vagthund for kvæg .

Berner Sennenhund er en Molosser mange kynologer tror nedstammer fra den antikke romerske molosser, som blev indført til Schweiz af romerske legionærer i romertiden . I middelalderen var der en slags tri Molosser i Schweiz, der gik under tilnavnet 'slagteren mastiff. " Dette blev brugt af schweiziske soldater i krig, og er sandsynligvis en efterkommer af de romerske kamphunde , at romerne indførte. Fra disse, fandt sted så formentlig den første "Mountain Dog".

Racen er en stor og kraftfuld hund med en lang hår trefarvet pels , der er glat med antydninger af bølger. Grundfarven er sort og rig tan-farvede aftegninger på kinderne, over øjnene, på alle ben og bryst. Der er også strejf af hvidt på panden og over næseryggen og på forsiden af ​​næsepartiet og brystet. Poter og halespids er som regel også et strejf af hvid. Øjnene er brune, mens næsen er sort.

Hunden er kraftigt bygget og ser ud til at være en typisk Molosser. Hannen har en manke Mellon højde 64-70 cm og 58-66 cm tæve Mellon.
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Berner sennhund tror også at disse hunderacer var interessant.