Bedlingtonterrier

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Bedlingtonterrier hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Bedlingtonterrier.

Bedlingtonterrier fotos

Bedlingtonterrier

Bedlingtonterrier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Bedlingtonterrier. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Borsalino siger race, der ikke stald og er derfor allergivenlige. Fit store og handy. Venlige og glad. Lugter ikke hunden, når den bliver våd. Som jeg altid har sagt: Hvis du elsker en Bedlington, så er det for resten af ​​dit liv, kan du ikke forestille mig at leve uden. Et løb med lidt sygdom. har brug for nogle grooming, men det kan let blive undervist til daglig brug. Da den ikke kaste det skal klippes regelmæssigt.
2009/02/02

Slim siger: ja det var grimme hunde. Borsalino, siger du, at disse hunde er allergivenlige er bare vanvittigt. hvis du er allergisk over for hunde og katte måske, men så står der ingen hund allergi. En Bedlington jeg aldrig fik.
2009/06/18

Elise siger: Hold kæft, Atle. Det er smag. Du opfřrer barnlig nu.
Allergi venlige hunde er. Der er hunde, som ikke kaste så meget og derfor ikke afgiver så mange allergener, og der er hunde der lugter mindre af urin. Det er de ting man reagerer.
Hvem bekymrer sig om den hund, du ønsker, alligevel? Kan du ikke lide racen, behøver du ikke gå ind i det at fortælle resten af ​​verden.
21/10/2009

Gyda siger: Vi har en bedlingtontispe på knap 2, 5 år. Hun er bare verdens smukkeste skabning :) Hun gør ud med alle, der kommer på besøg, og vil sidde på skødet og hold rundt om halsen. Stikning ikke, og kan derfor tage på værftet. Kind og god og venlig mod alle. Gyda
2010/02/07

Krogen siger: Hej. Vi har netop sikret en Bedlington Terrier. Efter mange års erfaring med hunde og hunderacer (dalmatiner, chihuahua, pappilon, Ulvehund, + Elkhounds og Jemtland hunde. (Old Man slupper) etnahund, corgi..) Jeg tror, ​​at dette er den mest komfortable race. Bør give tilbage beskeder senere, selvom jeg stadig står ved netop med denne udtalelse. Enig med Elise, her er det memingen og udveksle erfaringer og meninger om hunderacen og dens temperament og personlighed. Oog IKKE hvad vi tror.
2010/06/10

Christine siger: Æ har en stor kjækk Small Bedlington terrier dreng i 2 næsten 3 år. Og efter hun har fået kun havde engelsk Setter, Collie, Rottweiler, Amstaff som e nokk bedlinton den mest intelligente og mest komfortable hund æ ikke nogensinde er blevet set. Han er klogere end alle andre hundan i familien, og han kræve utrulig lidt af DAE. Alt, hvad han ville e og har cuddles og elsker alle Tija. e eneste ulempe, at hvis du ikke gør nip Oran Dam jævnligt gør dem nemme infektion. da den ikke fælder, så du er nødt til at gøre det 2 en gang om måneden i det mindste før og holde det rent i øret. dettan varierer derefter fra hund til hund. Iværtfall ska æ altig resten af ​​mit liv at have en Bedlington terrier der. det komemr og være din bedste vænn resten af ​​sit liv. :)
24/11/2011

Elleville55 siger Bedlingtonterrier er et løb, jeg overvejer nu har jeg ikke længere har min Airedaleterrier, på grund af størrelse, temperament og grooming! Også Irish terrier - eventuelt med Bedlington?
06.10.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Bedlingtonterrier tror også at disse hunderacer var interessant.