Beauceron

Beauceron er en fransk hyrdehund. De enheder, der oprindeligt Berger de Beauce, og er i dag en sjælden hunderace.

Beauceron fotos

BeauceronBeauceron

Information om Beauceron

BeauceronBeauceron temperament og opførsel: Beauceron er en hund, der passer til erfarne hundeejere, og absolut ikke nogen hund for begyndere. Dette er et eksplosivt og hård hund. Det er meget opmærksom og til stede i miljøet.

Det er vigtigt at understrege, at denne hund har brug for en stærk leder, der kan disciplin hunden. Hunderacen er meget dominerende, og ikke passer ind i de børn, hvis familier ikke får præcis den opdragelse, at denne race skal være disciplinerede.

Beauceron passer mennesker, som er aktive, og som kan lide at gå ud i naturen . Det skal også have betydelige udfordringer for at trives. Dette er ikke en hund, der passer sig selv i en lille gård, så den ubehagelige og kan være aggressiv / gøen.

Beauceron ansøgning: Dette er en fårehund, men var også avlet at bevogte den besked, og er derfor også velegnet som vagthund for beskeden. Det kan beskytte besked fra rovdyr samt tendens, to kvaliteter i en hund. Det er også muligt at bruge Beauceron til anden brug opgaver, og kan for eksempel bruges i forbindelse med redningen af lavine hund eller bane, og det har haft sine repræsentanter i både politiet og militæret (men ikke i Danmark).

Denne Ingen familiehund for de fleste mennesker, og egner sig primært som en brugshund. På trods af dette, så kan de gode og ordentlige efterfølgeren også være en god familiehund for den erfarne hund mennesker.

Beauceron udseende: Pelsen er forholdsvis kort, men tyk, og har ikke alle i verden med omhu. Underulden er kort og blød, og grå i farven. Farverne er sort og ekornrød.

Beauceron er 35-45 pounds og har en relativt stor hund. Hund Race havde tidligere ofte ørekupering, men dette er blevet forbudt i Danmark i over 50 år.

Beauceron er en stærk hund, og har brug for en fysisk stærk ejer, der kan disciplinere det. Kroppen er robust, og muskuløs, men ikke så muskuløs som en Rottwiler. Hovedet er aflange og ører er højt på hovedet. Stærk hals og hale i en bue, når de går, eller er flad, når man står stille.

Beauceron Historie: Beauceron hunderacen er blevet frembragt af en fransk mand uden for det distrikt i Paris. Det kom til Danmark, sandsynligvis i begyndelsen af 1920, men det har aldrig været mange hunde af den type Beauceron i dette land, og er ellers ganske få i antal over hele verden.

Beauceron kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Beauceron. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Hunter siger: ligner en blanding af ledere / dobbermann og rottwiler. Nogen har en blanding hund, der ligner denne hund racen? Cool hunde i høj grad falder.
2009/01/14

Anonym siger: En Vennep af mig er så heldige, at de har denne race. Den mest lydige hund jeg nogensinde er stødt. Det kører omkring grundene frit, når det kommer til pleje af selve besøget frammfor dør på at danne grundlag for et par gøer til ejeren kommer ud for at hilse. Der går grundlaget for at være en vagthund til at være den sødeste familie hund...

Men selvfølgelig var der mange, mange timers træning bag adfærd. Ikke den nemmeste race at træne, men det bedst, hvis du har viljen til at gøre det.
Bestemt min mening
2009/03/18

Beauceron ejer siger: Jeg er en heldig ejer af sådan en bamse, der er :) En Beauceron hunderace med mere personlighed, en søgning langt. Meget alsidige hunde. Hvis flere "cheferne" på mig til sidst alligevel!
2009/10/14

mia siger: Jeg har en hvalp på fem og en halv måned, fik tilbakemld hvis det er en Beauceron, hanveier Nu CA21 kg er en stor dreng. men det er en blanding af rottweiler, labrador og border collie. Det er min fjerde hund og jeg er meget tilfreds med ham, utroligt roligt. Trygge og positive. tillid til sig selv. hvad han vil være, når han vokser op jeg ikke kender endnu, har ikke sat ham i skolen enda.bare grundlæggende ting, opdragelse.
2010/02/10

Martin siger:. Great hund, stor personlighed, at hovedparten af alle måter.Og den mest elskede familie hund jeg har haft, men et helvede af "pubertet" Var fint med mig, men min kone havde 1/1 vansker.hun var en smule forsigtig og ikke klare nok.
15/03/2010

kvindelige 19 år siger: Har været forelsket i racen. men er ikke sikker, hvis jeg er klar til denne race. Har haft hunde hele mit liv, to border collies. 'Ve læse en masse om Beauceron, og nogle steder står der, at de er meget dominerende. og nogle pitcher en perfekt familie hund :) ønsker at høre mere om deres erfaringer? og hændelse sats. ?
2010/02/04

geisha højde siger: Jeg har været så heldig at fik at vide mig en kopi af denne race. Hunden desværre døde af hjertesvigt bare 2 år gammel for et par dage siden. Men han var en stor hund, der bare elskede at komme herover og lege med mine to bæster (Nuff og tyr mastiff) han og Bullmastiffer var nøjagtig samme alder, og de spillede meget godt sammen, nuff-boy er et par år ældre, men en tålmodig mand over de to "unge" The Beauceron jeg vidste havde en tendens til at være aggressiv / usikre over for hanhunde, men min hund, han hjalp meget med at komme op tillid og dermed blev kjønsagressiviteten også reduceret betydeligt.
21/05/2010

lurerpå siger: Hej!
Just wondering eneste væsentlige ang denne race. Har læst en masse om det og være oppe og besøge en opdrætter om 2uker der har to voksne hunner, 1 ung kvinde, 1hannhund og kul. (Så jeg set racen i begge farver alle aldre og køn) har ikke kommer til at købe mig en hvalp nu, men vil spørge og grave lidt, før jeg beslutter dette bestemt race. Den ene ting, der holder mig fra at købe denne race er, at nogle siger, at det er kjønnsaggresiv.. (Dette er også nævnt her..) Jeg har haft 2 x staffordshire bull terriere og en rottweiler / Cane Corso mix. Da jeg er ude på ture med venner, der har hunde som orker jeg bare ikke engang en hund, som jeg er nødt til at "passe" på hele tiden, så ikke spiller hurtigt kan være alvorlige... (Vi lader hundene løbe frit, mens vi går :))

Så mit spørgsmål er virkelig godt så:

Er Beauceron meget kjønnsaggresiv?
Er perfekt egnet til en skov løs med andre hunde?

(Fuldt ud klar over tidlig socialisering i form af tidligere løb)
2010/03/07

lurerpå siger: Tak for feedback... : P

Men nu har jeg besluttet, bliver det et Beauceron hvalp til mig i februar 2011! :) Ser frem helt syg.. Nogen der har erfaring med denne race, som kan komme med nogle positive og negative aspekter af racen? Vil du agter at bruge din hund aktiv i lydighed, udstilling og nogle brug, begyndende med sporet alligevel så måske en lille rund, og IPO snart. Er der nogen her, som træner med Beauceron sin børsintroduktion, der kan sige noget om det?

Håber på et svar denne gang, da.. hehe
2010/02/09

SFJ Girl 21 siger: Hey, er også på udkig efter en Beauceron hvalp. de er så nice :) så hvis nogen forventer hvalpe i løbet af december, januar, februar, bør kun taler ud :)
2010/10/12

Tuva siger utroligt flotte hunde, en tæve selv, utroligt fint med en ordentlig uddannelse, dette er en virkelig rart familie hund også. :)
men dette er sandsynligvis ikke korrigere en novice hund. når de har brug for en masse af koncentration træning og kan let blive aggressive.

Her er vi i det mindste meget positive over denne race. :)
31/07/2011

Marianne siger: Jeg har lige købt min første Beauceron! Absolutely amazing vidunderlige race! Vokset op m Husky og tyske Shepherd og Husky har nu! Ser frem til den utrolige masse er stor, og vi kan gå på lange ture! Vil også sætte den ud og toget spor / brugshund osv., alle anbefalede Beauceron ejerne til msg. til norsk Beauceron Group! Awesome site!
21/08/2011

J. Dale siger: Er ører beauceron naturlig stående, eller de skal skæres i hvalpen scenen for at sætte dem i stand til at stå oprejst?
22/08/2011

Heidi siger: Til J.Dale: Disse hunde er "hængende ører", men er bakket i nogle lande. (Hund ikke i Norge, da det er ulovligt).

Jeg ejer en dejlig hund på 5 år, også Champion og NV08, HD-fri og klar til avl. Min erfaring er, at Beauceron hund er virkelig smart, tålmodig, venlig og hård på en god måde. Håber, at denne race er avlet godt, og at det har en negativ ry på grund af forkert håndtering.
2011/09/07

Kjersti siger: Hvor meget motion kræver en Beauseron? Og hvordan ru er det egentlig? Har Rhodesian Ridgeback mandlige nu, og har lært at håndtere både store personlighed, skepsis over for fremmede og en stor krop. Stadig brug for RR medium motion, og ingen luft består hovedsageligt af 20 min formiddag, eftermiddag og aften 60-120 min 10 min. Er det nok til en beauseron?
2011/12/11

Sti siger: Købte en beauceron tæve, og det var fuldstændig ubrugelig til noget. Det eneste, det var godt for var en rolig familie hund med kørsel rædsel.... Jeg ganske vist fik et sure æble, der er en meget dårlig person, men stadig.. Så denne race er for nybegyndere ja. Intet vanskeligt hund. Det værste du kan gøre med en Beauceron hvalp (8 uger - 2,5 år) er at rette det. De er så wimpy at de ikke kan håndtere hårdt korrektion... Jeg fik sagt en dårlig person, men jeg kan ikke lide denne race. For sølle.. Og en lille ting, jeg lært efter jeg skaffet mig en beauceron er, at harlekin type er mere "irriterende" end dem, der er sort og tan. Mine var harlequin.. Så hvis du bruger denne race så styre væk fra denne farve!
2012/07/08

enig med stien siger: Hvis du kan administrere Ridgeback hund, så kan du helt sikkert styre en beauceron! ;) Pingle hunde.. Hvis der er nogen god Beauceron derude, så jeg tror, ​​du har brug for at gå til Frankrig og importere nogle derfra.. Har dårlige erfaringer med denne race også. De er for svage mentalt. Under alle omstændigheder som arbejdstid / tj.hund..
06.10.2012

Beauceron siger: Beauceron er ikke en hund for begyndere. Da race er den fed, hurtig, robust og lydhør, men det kræver disciplin og en stærk leder, der kan stole på. Så bliver det som en sand ven og en god børns hund. Mod fremme kan være noget mistænkeligt, og racen er ofte dominerende.

Beauceron er ofte en meget aktiv race. Det er derfor bedst til aktive mennesker, der ved hvordan man skal give de udfordringer og opgaver i dagligdagen. Ellers kan det nemt keder sig, og på udkig efter ballade. Det er meget elsket og ofte motion. De hår behov, dog ikke nær så stor omhu som du måske tror.

Beauceron er en fransk fårehundrase, der nedstammer fra hunde simpelthen (Chien Des Plaines), som i 1800-tallet passet og plejet til husdyr i området omkring Paris . I hjemlandet er også under navnene berger de Beauce (Shepherd af Beauce) og bas rouge (dunkel-/rustrød). Sidstnævnte ved farven af ​​benene.

Racen har rødder tilbage til de franske hyrdehunde, der boede i 700 AD . Beauceron sigt stammer fra det oprindelige navn, Berger de Beauce. Mod slutningen af ​​1800-tallet, har den franske hundene opdelt i to, en og en korthårsvariant langhårsvariant. Sidstnævnte blev kaldt Briard .

Racen blev indført først ved en fransk mand ved navn E. Boule, hvilket er nok bedre kendt for sin griffonhunder. Han var i 1896 også medstifter af første race klub, Club des Français du Chien de Berger.
Beauceron er en stor hund. Hannerne er typisk 65-70 cm i skulderhøjde, mens kvinder er 61-68 cm. Vægten er normalt ca. 35-50 kg, afhængig af køn. Tidligere var det almindeligt ørekupering af denne race, men det har været forbudt i Norge siden 1954.

Kroppen er massiv, kraftfuld, veludviklede og muskuløse, men bør ikke være for groft. Hovedet er lang og umeislet, kranium plane og buede fra side til side. Ubetydelig stop. Snuden skal ikke synes rigtigt eller fremad. Ører. Muskuløs hals, bredt og dybt bryst. Bagsiden er plan og uden fest bred. Halen bæres lavt i en let bue. Et særligt træk ved racen er, at tæt på bagbenene indersiden skal have dobbelt spor (vildtkløer) på begge ben. Pelsen er kort og kraftig og tæt bygget. Den har en lys bræmme af baklårene og på halen. Underulden skal være meget kort, fin, tæt og blød, helst musegrå i farve. Håret ellers to-tone, sort og ekornrød.
17.04.2012

Jens siger: Store hunde! Jeg har en Beauceron på 4 måneder, og det er en smart hund.
13.10.2009

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Beauceron tror også at disse hunderacer var interessant.