Bearded collie

Bearded Collie, eller Labbetuss, er avlet til besætning kvæg og får, men fungerer også fantastisk som en familie hund til aktive mennesker. Dette er en børnevenlig hunderace.

Bearded collie fotos

Bearded collieBearded collieBearded collieBearded collieBearded collie

Information om Bearded collie

Bearded collie Bearded Collie temperament og opførsel: Bearded collieen er en god hund, men ligesom alle hunderacer har gråulvene som sin oprindelse, og selvfølgelig har sine innstinkter. Det er energisk og har brug for masser af motion for at være lykkelig.

Gør det for lidt uddannelse eller udfordringer, det vil være utilfredse.

Bearded Collie ansøgning: Bearded Collie bruges til hyrde både kvæg og får. Så dette er en brugshund, og det kan modstå meget hårde vejrforhold. For nylig har de blit mere og mere brugt som en familie hund og følgesvend hunden, men er stadig bruges også som en brugshund i, at det oprindeligt blev avlet til.

Bearded Collie udseende: Dette er labetuss -- hund. Bearded Collie har en masse hår! Denne hund race ikke passer tli at stå udenfor i en baggård hele dagen, men skal være sammen med familien, også indendørs, selv om den har meget pels, og det vil NOK til at holde styr bygges hurtigt bemærket. En Bearded Collie skal have gode grooming, men røyting er ikke et problem med denne race. Nogle hår vil stadig altid efterlade. Alternativet er at klippe håret kort, men det vil stadig kræve grooming.

Farverne er grå (både lys og mørk grå) og hvid. Det giver indtryk af at være en stor hund

Bearded Collie Historie: Det er vanskeligt at skelne mellem fakta og fiktion, når man forsøger at danne sig et billede historie om denne race. Det troede dog, at med en polsk navn Kazimierz Grabski bragte nogle polske schæferhunde til Skotland i 1514, og at dette i sidste ende ville give anledning til racen.

Bearded collie kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Bearded collie. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Jeg har haft den bedste hund i 9 år.
Efter han døde, gik vi over til Collie, men vores Beardie vil altid være for os som en helt vidunderlig hund. Kind, legende, sjove og dejlige (da han blev oplært). Han kunne godt lide at svømme, selv i vandpytter. Han var aktiv og stærk. Vi havde ham med os på ski sommaten og på havet og i bjergene. Men hvorfor vi gik over til Collie? Det er meget krævende pels tæller på en Bearded Collie. Du skal forvente at bruge mindst to timer om ugen til at arbejde gennem den lange, tykke pels. Derudover badast han flere gange for året. Vi skar han aldrig ned, fordi han var så fanatisk smuk med den lange pels. Han havde et godt temperament og var ikke bange for skud, men han kunne godt lide at ride lyden fra dem. En herlig hund.
2008/11/26

;) Rebecca siger: Jeg får en skægget collie snart, jeg tænkte på om du havde nogen tips til mig? gerne for eksempel hvor længe jeg skulle ventilere dagen?..
2009/07/07

Heidi siger: Er der noget mere charmerende end en beardies der ser på dig med det ene øje under pandehår? Dette er en utrolig glad, fræk og utroligt venlige hunderace!
2009/07/15

Ingvild siger: Jeg er vokset op med den skæggede collie, og vil snart få min egen for første gang i en alder af 26 Simpelthen fordi jeg savner denne vidunderlige race! Har prøvet at have andre racer, men det er skæg is, der har fanget mit hjerte! Skal være erfaren, men vær opmærksom på at denne race meget kræver pleje, motion og lydighedstræning for alle at være glade... men det er det værd :)
2010/12/02

Little Lamb sagde: Jeg har en skægget collie der er 11 år gammel og er stadig lige så legesyg nu, som det var som en hvalp. Det er nemt uddannet hund.Det er også en hund med personlighed og kan være helt "sulky", hvis der er noget, der har lyst, men ikke får det. Min erfaring er, at der er lidt sygdom rasen.Dette er min første hund, så det kan anbefales til dem, der ikke har haft hund før.
2010/07/13

Monsine siger, tænkte på om nogen har en hanhund af skæggede collie, når jeg har 2 hunner.... bor i Rogaland. Ligner der er meget små hunde af racen her i vest land, og jeg er nødt til at sætte en mand til parring... Mine hunde er grå / hvid og en er brun / hvid. Får meget glad, hvis nogen kontakte mig vedrørende dette her :)
2011/06/12

Tina siger: Vi havde vores skæggede collie i 15,5 år. Pænere hund kan ikke få. Børn, minded, selvsikre og rolige, men utrolig glad. Hun kunne springe lige op fra gulvet. Let at træne og patient. Pelsen dog kræve regelmæssig pleje for at undgå sammenfiltring, men der er ikke meget at kaste. Verdens største hund.
06.10.2012

kiss kiss! siger: Bearded Collie er en hunderace , der er normalt meget god med både børn og voksne , hvilket gør det til en fremragende familiehund . Det bør også være en god hyrde og mastiff . Shepherd 's egenskaber gør det til en aktiv og energisk race, der kræver at blive aktiveret, og givet udfordringer. Det er sjældent aggressiv , og kaster ikke. Hunden kræver en masse af grooming. Racen er oprindeligt fra Polen . I slutningen af 1700-tallet var nogle polske sejlere til Skotland , og bestyrelsen havde racen Bearded Collie. De handles væk en hund fra skotske får. På denne måde, Skotland, en ny race ved siden af den berømte racen, de har, hvilket er meget berømt for sin elegance og Shepherd, ikke mindst fra de film om Lassie . der har gået rundt om i verden
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Bearded collie tror også at disse hunderacer var interessant.