Basset hound

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Basset hound hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Basset hound.

Basset hound fotos

Basset houndBasset houndBasset houndBasset hound

Basset hound kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Basset hound. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Hvorfor gør folk vil have en hund fordi de er smukke og har en vidunderlig gemytt.De er venlig tålmodig og venlig vesen.Kan til tider være stædig, men det er en del af sjarmen.Hvem kan modstå de smukke øjne og? den triste udtryk, der graver i deres bytte.
Fødevarer er hovedinnteressen og nuværende høydepunkt.Rasen elsker andre dyr og barn.Blir anvendes som en jagthund, og er stort set brugt som familehund.Bli bekendt med racen, og du vil elske det!

Havde Basset Hound i lidt over et år nu.
det er den bedste hund jeg nogensinde har haft.
det er rart at gå imod alle (ikke den bedste vagthund hehe) gerne spille en del liggende på Sofen meget. hygger sig i skoven "jagt".. dette er en hund, jeg ville skrive anbefales til alle.
Denne race er så rolig og venlig som det ser ud, fremragende familiehunde. Min lille "dame" Emma får to år maj.. selv jeg er vant Spaniel familie, men da jeg kom over hende, og hun lå i mit skød, så jeg blev solgt og har ikke fortrudt et minut. En vagthund er de siger nej.. venner af mine med småbørn låntager Emma for dem at blive fortrolige med hunden. Basset Hound har en stor tålmodighed og en vidunderlig temperament, lidt skæve.. vide, hvad dem ønsker, men Emma vil være i skurk i din arm eller siddende på skødet, så er det noget. Denne race kaster en masse, har en lidt strammere hund lugt end andre racer.. men intet af dette generer mig. Emma har en fødsel skade, hun mangler to kløer på én pote, men det hæmmer hende i noget.

Jeg bruger mine to Basset jagthunde til jagt hjorte, rådyr og harer. Skam at nuttede hund folk har tilføjet deres klamme hænder på denne flotte hund.

Åh, nu jeg blev provokeret! "Cuddle hund mennesker, klamme hænder." Gør alt Basset Hounds engagere sig i jagt?.. Ikke alle hunderacer er mere eller mindre jaktdyr? Er begrebet familie hund helt i tåge for Robert? Min hund (en Basset Hound) trives i leg med både børn og hunde, går hvis det er i bjergene, ved havet eller langs vejen. Vi giver hunde den rette mængde af opmærksomhed, den rigtige mængde og kvalitet af fødevarer og naturligvis luft ture, korte som lange. Hvornår trives og Bassett uden at kigge.

Han, han :-) Jeg gik måske lidt stærkt derude. Sure Hound er også et første familie hund, jeg har aldrig påstået noget andet der. Problemet (hvis man kan kalde det et problem) er, at når jeg var lidt upoleret kaldt nuttede hund folk havde deres øjne på hound og dens egenskaber som en familie hund, derefter stoppet i vid udstrækning at avle funktionsegenskaber, som næsten ødelagde hunde der hound.

Baseret på hvad du skriver Elin, kan det synes som om du tror jagthunde er aggressive over for både mennesker og andre dyr. Det er det modsatte er tilfældet. En slags og omgængelig hund er den bedste jaktunden man kan have. En aggressiv hund er dog næsten ubrugelig i skoven.

Så for at opsummere og måske uddybe mit tidligere indlæg, vil jeg sige, at jeg finder det trist, at der er så få, der bruger Basset Hound til, hvad den ville, nemlig jagt.

Det var en glæde at læse Robert.
Nej, indstillingen af ​​jagthund har jeg ikke. Held og lykke med din jagt hund.
spekulerer og erhverve basset hound.... men tænkte på om nogen kan fortælle mig, hvordan tingene er og har alene hjemme i løbet af dagen.... og det er tilfældet, at de lugter meget mere end andre hunde
Jeg er ingen hund nu, og sidde og spekulerer på, om jeg skulle få mig en bassett.Er vandt den norske buhund, labrador og corgie.Har blevet ældre, jeg kan lide alle andre, så også en smule mere støjsvage i farta.Ønsker min diskussion af basett her også.Pleease?

Jeg formoder, at jeg kunne skrive om vores hund. Der er en næsten 2 år gammel kvinde. Meget venlige og altid mødes hvem kommer ind ad døren, uden at stå og gø, så snart de ankommer. Nogle surrete og stædig, men skånsom pleje med det er så nuttede og flot gøre op for det med mange mil.

Som sagt tidligere race kaster en masse, men det drejer sig om hunden lugt mere end andre hunde jeg har ikke bemærket.
Besset Vores historie er, at vi passer en hund denne sommer ferie.. En vidunderlig lille sød tæve på én år.Vi har i mange år overvejet at købe os hund, men det er ikke blevet gjort.. Nu vi elsker. Gentle lært og tålmodigt hun.Bjeffer er ikke andre mennesker eller hunde, der går forbi.. resistente glad og meget omgængelig glad.Kjempe patient med børn.
Jeg er ikke allergisk over for hende, som regel for nogle hunderacer.
Hun kan være lidt stædig, og ikke at lægge under en stol, der er jagthund :)
Blot en hund, der alt for få mennesker kender :)

Har en Basset er tre år, og art hele dagen lang. men vi har et problem, det kaster masse, som har nogle gode råd til det?

du kan børste FURminator (i værste røyteperioden) og giver den bas ethen fiskeolie dagligt. Det vil hjælpe, men ellers er det normalt, at hos hunde ikke kaster som det, vi kalder "normale", dvs to gange om året. Vores Basset skure som en sindssyg hele sommeren, men ellers intet. Så her er det bare en stor tid i år...
Er der nogen der kan fortælle mig, hvordan at temperere en Basset Hound? Jeg ser det som værende slags som dagen er lang, og alt det, men den fromme? Er det interesseret i dig som ejer, eller vil det bare efterladt alene i et hjørne? Én ting om hunden "tolerere", som du eller børnene med pest, en anden er, at det faktisk nogle gange synes, det er sjovt...

Grunden til at jeg spørger er at jeg overvejer sådan både hare jagt og hjemlighed. Tidligere vandt med en bulldog race strengt taget ikke så kærlig og ville være der for en høst for sig selv... Synes ikke at ville have noget lignende igen. Pointen med hunden er som en tabt lidt..
En Basset er meget kærlig. De er flokdyr, og opbygge et stærkt forhold med ejeren og familien.
Det ønsker at blive involveret i alt sammen med besætningen. En Basset trives alene, og skal være alene i timevis på dagen, så jeg ville have valgt en anden hund eller havde to.

De er meget kærlig og elsker kontakt. Skal helst sidde på skødet og / eller blive kælet og kløede hele tiden.

Med hensyn til slagtning... en Basset er ligesom den engelske bulldog er en af ​​de mest dovne hunderacer... dvs når det er bygget. Så er det søvn, kram og fødevarer gælder. Uden den sejlivede og holde det i gang i skoven i timevis, på trods af de korte ben.

Men... så vidt angår dit spørgsmål.... det er meget kærlig og afhængig af sit... fik kæle hund. Når et barn, der er nu 8 måneder gammel er / sidder på gulvet for at lege, den første hund på toppen af ​​barnet. Barnet gør som børn gør, de går en lille smule her og der eller stikker fingrene i ørerne eller munden. Hunden søger helt af sig selv til barnet, og er ofte, hvor barnet vil blive optaget. Selvfølgelig er de ikke alene om bassetHounder er uforudsigelige, de er ganske tung, og der er en risiko for, at barnet liggende på eller suge det hele barn.
Så jeg tror, ​​de kan faktisk godt lide at være "dyrt" med børnene.
Jeg har haft et par hunde i årenes løb, men ingen så viet som min bassethound Miss!
06.10.2012

kinmd siger: Basset Hound har en fremragende temperament og er velegnet som familiehund, men det kræver en hel del motion for at trives. Det passer så bedst blandt aktive udendørs entusiaster og jægere, der rejser meget udenfor i skoven. Som en typisk besætning hund nyder de fattige alene. Det kan også være dårlige varme. Som en familie hund det anses for god og tålmodig med børn.

Basset Hound er en jagthund spor stigende, da jægeren til at følge til fods. De blev oprindeligt avlet til at jage besætningen og dermed hører til vores energiske hunde . Det har også gode egenskaber som en sporhund og familiehund . Som en jagthund brugt det til småvildt samt storvildtjagt.

Dette er en stor hund på korte ben. Vægten er normalt 25-35 kg, men har en skulder på kun 33-38 cm. Det er derfor meget lang i kroppen i forhold til højden. Pelsen er tæt, kort og glat (ikke for fint), og farverne er enten rød / hvid eller tricolor (sort / hvid / brun). Lederen påmindelse om blodhund og har meget lange ører og en masse løshud. Løshuden dækker hele kroppen. Det er klart nakkeknude, en muskuløs hals og bred brystkasse. Benene er meget korte, så kort, i virkeligheden, at det ofte skaber problemer for din hund, når du rejser væk fra alfarvej. Den lange ryg kan også blive et problem, som vridningsbelatninger kan føre til prolaps. Halen er temmelig lang, båret oprejst i sabel facon.

Basset er en energisk hund oprindeligt avlet til kanin jagt til fods. En lignende hund med korte ben og klangfuld stemme, nævnes af William Shakespeare i komedien " En Skærsommernatsdrøm ". Oprindelsen af dagens Basset Hound er Herre Onslow og Mr. Everett Millais import af Basset, Artesia Normand i 1870'erne. De var ikke tilfredse med løbet, krydser Bloodhound for større vægt og substans. Basset Hound er meget lig en Basset Normand Arte Sien , men er dobbelt så tung og løs hud, der er arvet af blodet hunden. Det er også krydsede gravhunden og beagle til at få det ønskede udseende. De to første var forfædre Model og Fino de Paris, stort set alle moderne Basset Hound stammer fra disse to. Forløberen for racen blev første gang vist i Paris i 1863 og i Storbritannien i 1875 , og der blev yderligere formet af engelske opdrættere. Den første specialklub blev dannet af englændere i 1884 , i 1886 er der 120 BH i England. Den første racestandard blev offentliggjort i 1887 .
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Basset hound tror også at disse hunderacer var interessant.