Barbet

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Barbet hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Barbet.

Barbet fotos

Barbet

Barbet kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Barbet. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Hansen siger, at der er en venlig og golynt løb
Jeg ønsker at købe en hvalp Barbet er der nogen der har nogen oplysninger om hunderacer
Vi har to barbeter, og de ​​er meget venlige og ligetil. lærevillig, barn venlige og munter. De er uheldigvis vanskeligt at opnå her i Norge. Indtil nu er der kun tre registrerede, en ud af fire ('desværre ikke i stand til at få hvalpene på grund af sygdom), en ca. 8 måneder og en på 4 måneder. Vi var nødt til at rejse til Finland og Sverige for første gang i dette efterår, men når du har fået et crush du helt i racen. De er meget gode kammerater, men har brug for nogle trim. De behøver ikke kaste, og vi som familie allergi ikke reagerer på dem. eneste ulempe med det er, at det er en del af grooming. Denne race er stærkt anbefales! :-)
og så de er meget smart! :)
hvor i Sverige fik du Barbet? er interesseret
Du kan få adgang til www.Barbet.se hvor den nævner flere navne på opdrættere med deres egne hjemmesider. Du kan også kontakte nogen af ​​disse råd og tips ;-)
Man kan også gå til landmænd i Schweiz, Danmark, Frankrig, hvoraf mange er nyttige og kan give yderligere kontakter :-) Vi får vores Barbet i juni i Frankrig :-)
Den første barbetkull er planlagt til september. Se www.ajselakennel.com
Mor er norsk mester, er hun opdrættet i Schweiz i juli.
06.10.2012

KINE siger: Barbet er en fremragende familiehund for sporty familier med børn, uanset om de er begyndere eller ej. Det anses for at være sikker og omgængelig, og klog og legesyg med børn. Det kræver daglig motion og udfordringer om at nyde det maksimale. I sommervarmen kan også pels den magtfulde anledning til problemer, hvis ikke skæres. Sne er også let et problem, da det ofte klump pels. Det kan dog både ekstrem kulde og vand godt, og elsker at svømme.
17.04.2012

barbet historie siger: Lige hvornår og hvor racen stammer fra, ingen ved præcis, men det er en meget gammel race i europæisk sammenhæng. Første gang barbetlignende hunde nævnt var i 1387 . Kynologer og forskerne mener, at det (eller forfædre), der oprindeligt kom til Europa fra nord-vest Afrika , sandsynligvis bragt hertil af maurerne under invasionen af Spanien .

Barbet Navnet stammer fra det franske ord og betyder at barbere skæg (med henvisning til ordet barbering på norsk, som derefter fjerner skægget). Maurerne er et Berber folk , hvor mænd kan lide at bære skæg. Lige hvad kan have en vis korrelation med både det franske ord og navngivning af denne hund. Man kan derfor forestille sig, at Barbet er blevet opkaldt efter de mennesker, der bragte det til Europa - mauriske berbere. Den mauriske invasion af Den Iberiske Halvø begyndte i 711 og varede til 1212 , så hvis Barbet er en efterkommer af hunde maurerne bragte med sig af meget gamle mennesker som tema, og der er meget, der tyder på netop det.

Barbet er også betragtes som stamfader til en række andre kendte racer , såsom Bichon Frisé , Havanese , Pudel, Briard og en række andre racer med lignende pels.

Barbet er også nævnt af Georges-Louis Leclerc ( 1707 - 1.788 ), også kendt som Greven af Buffon i hans arbejde Histoire Naturelle, Générale en Particulière (36 bind udgivet mellem 1749 - 1778 , plus 8 volumener blev offentliggjort efter hans død) og Spallazani. Han brugte også Barbet af den første inseminering af den hund, der blev kronet med succes. Dette skete i 1779 .
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Barbet tror også at disse hunderacer var interessant.