Australsk hyrdehund

Australsk hyrdehund er en arbejdshest, der er i stand til at arbejde hele dagen, selv i kogende varmt og koldt blast.

Australsk hyrdehund fotos

Australsk hyrdehundAustralsk hyrdehundAustralsk hyrdehundAustralsk hyrdehundAustralsk hyrdehundAustralsk hyrdehund

Information om Australsk hyrdehund

Australsk hyrdehund Australsk Hyrdehund temperament og opførsel: Dette er ikke en hund til nye hundeejere. Australian Shepherd er svært at træne, og kræver megen uddannelse for at få den ønskede adfærd. Det er en aktiv og Intellegent hund, som mange andre hyrde hunde.

Hvis det er aktiveret som Australian Shepherd er en fremragende familiehund så godt, men det må have noget at gøre hver dag, medmindre det er forstyrret, og dette kan gå ud over invetar og ejendom.

Australian Shepherd er en rolig hund i den forstand, at det ikke er aggressiv eller vred over for fremmede, men kan være ganske forbeholdes.

Australian Shepherd forberedelse Dette er primært en fårehund, selv om det kan have flere andre applikationer. Det er oprindeligt udviklet til besætning kvæg, men fungerer fint som en hyrde hund til får også. Det kan ofte vogte gården.

Der er en god vagthund på godser, og vogter af meddelelsen, og gården med stort besvær. Men trods det faktum, at den er velegnet som vagt hund, er dette intet forsvar hund. Det er ikke den største hunderacen, og kan ikke være i stand til at skræmme væk hårdfør innbdruddstyver, men det er ikke den Australian Shepherd er opdrættet.

Australian Shepherd ser: Australian Shepherd har fået kælenavnet Aussie. Det er ogte sort, mørkerød og hvid, og har mange elementer af farve. Nogle ser også blå-ish i pelsen. Det er en mellemstor hund, en Border Collie.

Australian Shepherd historie: Ifølge det navn, som man måske skulle tro, at Australian Shepherd er opdrættet i Australien, men det er forkert. Overraskende NOK blev opdrættet i USA, og arbejdede der som en ranch og gårdhund.

Navnet stammer fra det faktum, at mange af de hunde, der anvendes i avl af denne hunderacen var fra Australien. Det var opdrættet i samme tidsrum, får blev importeret fra, blandt andre ting, New Zealand og Australien, og det antages, at hundene kom til at købe import. Det var i slutningen af 1800

Australsk hyrdehund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Australsk hyrdehund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Jeg tror, ​​at disse hunde er utrolig smuk! Jeg kan næsten ikke se på de andre hunde. Nu bor jeg i et lejet værelse og undersøgelse, så det er nok ikke noget hund på mig, indtil det er forbi...
Hvis du ikke bruger hunden til hyrdning, hvad man skal erstatte det ved derefter så de får en afsætningsmulighed for "interesser" / instinkter? Er lidt fjollet med hundene begynder at besætningen børn: P

Jeg tror nok at starte agility ikke ville være en dårlig idé, hvis du ønsker at finde afsætning for sin energi. Du kan også give hundn opgaver, så det skal tænke selv. Denne hund er det meget Intelligente og kræver meget hoved træning. Men jeg tror, ​​at det virkelig er en nice første gang hund. Jeg havde det som min første hund, og det var aldrig et problem. det er let at træne, og jeg har aldrig rigtig haft et problem med hyrde eller værge genstande eller mennesker. Sam (Samantha), at hendes navn var helt reserveret, men ldri middel eller aggressiv over for andre hunde. Jeg har også en datter, der derefter gik 8.klasse, der hjalp mig. Hun havde og stadig har efter sigende stor interesse og er altid masser af sjov tricks.

Aussies er meget let lært, de er bestemt ikke svært at træne.

Aussie er en FHV. "Krævende" race som den har brug for 1/1 "overvågning" og uddannelse til at fungere i samfundet og trives. Den er aktiv og generelt en virkelig nyder livet! Det har ofte hyrdehund spor og intet går ubemærket hen. Aussies er alsidige og generelt har en behagelig disposition - med undtagelse af denne race som for alle andre racer. Du skal være opmærksom på, at Aussies ofte er i besiddelse af en stærk bevogtning instinkt. Det bør helt sikkert være opmærksom på og tage hensyn til i barndommen og opvækst. Aussies bør aldrig være aggressiv, bør det ikke være nervøs. Den vil have "walk-on" til. Det er de kvaliteter, der kræves for racens oprindelige ansøgning. Det vil have stor udholdenhed, har evnen til at samarbejde, men det er ofte meget egenintitiativ.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Kvaliteten af de herding evner Australian Shepherd i Norge er generelt dårlig i forhold til deres australske brødre. Hundene er specielt avlet til det australske kontinent og tilpasset til Australian Shepherd opgaver.
Bedste hyrdehund til brug i Norge, border collie og mere er der at sige om sagen.
06.10.2012

isa siger: Australske cattledog er en trækhund , der ligner Kelpien i udseende, men utfargingen er anderledes. Det har blodlinier fra Dingo og betragtes som en fremragende arbejde hund , men det er bedst egnet til meget erfarne hunde mennesker. Racen er meget aktiv. Intelligent og alarm dyr, modig, loyal og altid villig til at arbejde hårdt. For eksperter er det en god følgesvend hund , men er mistænkelige af natur, og måske ikke den ideelle hund for børn.
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Australsk hyrdehund tror også at disse hunderacer var interessant.