Argentinsk dogge

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Argentinsk dogge hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Argentinsk dogge.

Argentinsk dogge fotos

Argentinsk doggeArgentinsk dogge

Argentinsk dogge kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Argentinsk dogge. Skriv en kommentar om hunderacen.

Pia siger: Argentinsk Dogge er et meget robust, aktiv, energisk, modig og meget voktsom hund, som formentlig passer de fleste mennesker. Den anses for at være føjelig, blid, rolig, venlig og meget tålmodig og tolerant med dem, den kender og elsker. Det bør også være meget social, og gerne noget at bo tæt på deres folk. Barken er sjælden, men ofte meget dominerende og kan være meget styrbar omkring andre hunde. Det bør også være meget fjendtlig over for fremmede, når det er til stede på ejerens Candles.

Racen har brug for regelmæssig motion og en masse, men ikke den intense slags.

Så... Argentinsk Dogge er en stor og meget kraftfuld hund, med en lidt langstrakt fysik. Pelsen er kort og ligger tæt ved huden. Farven skal være hvid. Hovedet er stort og bredt og klart mejslet. Kæberne er meget stærke. Vægten er sædvanligvis mellem 40-50 kg, afhængig af køn. Hannerne skal have en skulderhøjde på ca. 62-68 cm, mens kvinder er tilbøjelige til at være ca. 5 cm lavere.
Racen blev oprindeligt avlet som en kombineret jagthund , vagthund og kamphund , men den har også andre kvaliteter som en brugshund . Som en familie hund ikke er egnet, bortset fra dem med solid erfaring, selv om det anses for at være kærlige og venlige.
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Argentinsk dogge tror også at disse hunderacer var interessant.