Appenzeller sennenhund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Appenzeller sennenhund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Appenzeller sennenhund.

Appenzeller sennenhund fotos

Appenzeller sennenhund

Appenzeller sennenhund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Appenzeller sennenhund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Liv siger: Synes folk er så utrolig egoistisk, når de skylder på race i stedet for problemer. Angreb og aggressiv adfærd kan være lige ikke på en gylden eller labrador osv., alt afhænger af ejeren! Det er virkelig på tide, at folk begynder at dømme hundeejere i stedet for hunden! Har mange pit tyre, også voksede op med Amstaff og i øjeblikket bull terrier. Det er de venligste og mest familievenlige hunde, jeg har mødt, og har længe ønsket en argentinsk Dogo, men de er selvfølgelig også blive bedømt af race og udseende.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Kære "skeptisk Amstaff", i tillæg til Liv sagde, så jeg vil blot tilføje, at grunden til, at kriminelle som pitbull racer, fordi de er så loyale, at de vil kæmpe til døden for ejeren. De er virkelig fantastiske dyr og meget godt med hundene af samme grund, at Liv sagde. :)
06.10.2012

dogo siger: Du skal huske, at der er et lille antal "landmænd", som er kriminelle, og kan derfor ikke påvirke racen som helhed. Jeg ville ikke købe hvalpe af kriminelle uanset race, og hvis du køber fra seriøse opdrættere, så du får en god og stabil hund.

I dagens oplysninger, du vælger at være uvidende om forhold, Dogo Argentino, Amstaff / pitbull og lignende er store og sikker familiehunde med ordentlig socialisering og opdragelse. Holde sig væk fra propaganda sites fra folk, der er bange for hunde, og lyt i stedet til hund organisationer som Norsk Kennel Klub (NKK). De mener, at disse racer er store familiehunde og bestemt ikke en farlig race.

Pitbull høj smertetærskel er en af ​​grundene til det er fantastisk med hensyn til børn, da de kan modstå en masse plyndre små hænder (under opsyn selvfølgelig).
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Er dette en typsik første gang hund? Min familie har altid haft hunde, men det er det ejede "sammen"... Nogen der kan fortælle om racen?
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: nogen, der ved, hvad forholdet disse hunde har den sædvanlige Berner Sennen? at bruge det til en skoleopgave.
06.10.2012

appenzeller siger: Jeg har ikke denne type hund selv, men kender Appenzeller Sennenhund godt gennem Vennep.

Den Appenzeller kaldes også Appenzeller Sennenhund. Dette er en charmerende og kærlig hund race, hunde kendt for at være hård / modig, intelligent og livlig.

En Appenzell normalt får sammen godt med andre hunde og kæledyr og familiemedlemmer, hvis det har været brugt til dem, mens de stadig er hvalpe eller unge.

En ting, der kunne være negativ Appenzeller Sennenhund (eller positiv, afhængigt af hvad du søger i en hund) er, at de er ganske usikker og reserveret overfor fremmede. Familie og venner vil dog få en varm velkomst hver gang. Det handler også om uddannelse, men det er latent i racen, at det er helt reserveret.

Et godt opdraget Appenzell Mountain hund ofte går godt med børn. Loyale over hele familien, men har en tendens til at knytte sig til en person.

De reagerer bedst til en bestemt ejer, være i overensstemmelse med din træning.

Appenzeller Sennenhund bør være ligesom alle andre hunde er socialiseret, men det er ekstra vigtigt i denne race. Hunden skal øve sig i alle mulige situationer hos mennesker og andre dyr.

Appenzellere lære hurtigt, dels fordi de er så intelligente, men fordi de virkelig ønsker at have noget at gøre.

Denne race trives udendørs, elsker frihed og åbne rum. Agility er perfekt til en Appenzeller.

Potentielle problemer opstår, når ejerne ikke viser det lederskab, som en hundeejer skulle have, være konsekvente og viser tydeligt, hvem der er flokleder. Det er et naturligt instinkt for enhver hund til at forvente orden i sin besætning, og hvis ingen tager klart ledelsesansvar det vil forsøge at tage over, og i sådanne tilfælde, bliver en Appenzeller en farlig problem hund, men det kommer så langt for de fleste hunde over en vis størrelse, uanset race.

De har brug for en daglig gåtur eller jogge at frigive mental og fysisk energi. Mangel på lederskab og / eller mangel på mental og fysisk træning kan føre til en række adfærdsmæssige problemer, herunder overdreven gøen, overbeskyttende af hans energi og dermed en trussel mod fremmede, destruktivitet eller neurotisk temperament.

Andre vigtige om Appenzeller Sennenhund er, at dette er en brugshund, og bestemt ingen sofa kartoffel. Hvis du ikke giver den opgave, vil det endda finde noget at gøre, og det kan godt være at rive din sofa eller at refurnish huset, hvad der er relevant.

Det Appenzeller er en god vagthund, en fantastisk brugshund, måske især for opgaver såsom redningsarbejdet i bjergene, og generelt en stor hund for dem der elsker udendørs aktiviteter.

Med korrekt træning og en motiveret ejer dette kan være en fantastisk god familiehund.
06.10.2012

klam78 siger: Appenzeller Sennenhund er en mellemstor hund , der oprindeligt blev afledt fra Appenzell region i det østlige Schweiz , hvor det har fungeret som en gård og kvæg hund .Oprindelsen af Appenzeller Sennenhund er uklar, men det er formentlig en fælles stamfader med de andre Mountain hunde . Mest sandsynligt er det, at det nedstammer fra de såkaldte mellemstore schweiziske slagter hunde, som alle var i middelalderen . Nogle har også foreslået kynologer blodlinier fra tibetanske mastiff og nordiske racer , men en sådan sammenhæng er aldrig blevet dokumenteret.

Appenzeller Sennenhund blev etableret som en selvstændig race i 1898 , og er dermed de ældste racer af Mountain hvad racens standard er bekymret, men racen som sådan er formentlig stadig den sjældneste af dem uden for deres hjemland. Race standard blev oprindeligt etableret af Max Siever. Den første race klub blev etableret i 1906 .

Appenzeller Sennenhund er beskrevet i antikke kilder som en "multi-farvede mellemstore hund", som er "meget lydig". Det er betydeligt mindre end den Grosser Schweizer Sennenhund og kommer i to grundlæggende farver, sort og havanna brun, begge med symmetrisk rustrød og hvide aftegninger. Pelsen består af to lag (dækpels og underuld). Dæk håret vokser tæt og tyk og skinnende. Underulden er tyk og skal være enten sort, brun eller grå (men skal ikke vise sig gennem dækpelsen).

Hannen bliver ca 52-56 cm (± 2 cm) i skulderhøjde og tæve omkring 2 cm mindre. Vægten er normalt omkring 22-25 kg, afhængig af alder og type.

Appenzeller Sennenhund er en fremragende brugshund med en række kvaliteter, som også byder på en hund og pakke hunde . Størrelsen gør det også en praktisk familiehund, Appenzeller Sennenhund er en livlig, højt humør, selvsikker, loyal og modig middelstor hund, der kan være noget reserveret over for fremmede. Det fungerer godt som en familie hund, men har brug for masser af motion for at trives. Håret normalt kræver vedligeholdelse.
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Appenzeller sennenhund tror også at disse hunderacer var interessant.